|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() a ja mam dziś OKROPNY dzień. moje współlokatorki wrócily dziś rano z pracy ( nocna zmiana ) ze znajomymi i hm zaczęli imprezę o godzinie 7 rano drugi dzień z rzędu... jestem zła, wściekła, niewyspana, zmęczona. poza tym zostały mi dwa egzaminy.. jeden w środę najtrudniejszy ze wszystkich , bo będą pytania opisowe... w formie rozprawki .. a to jeden z przedmiotów prawniczych więc muszę być bardzo skoncentrowana podczas uczenia się.. ale na szczęście coś tam się nauczyłam ... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Widzę, że dzielnie przeprawiacie się przez sesję. Trzymajcie tak dalej, jeszcze trochę i koniec. ![]() Nie było mnie kilka dni bo trafił mi się pewien wyjazd. Było całkiem sympatycznie tylko trochę się przeziębiłam i czuję się jakby mnie ktoś kijem przetrącił. No i po powrocie mogę dopisać kolejne postanowienie do swojej listy zadań: - Nie pić żadnego alkoholu do końca czerwca (póki co nie mam na niego najmniejszej ochoty) - pierwsze odmawianie z mojej strony najprawdopodobniej w najbliższy weekend jeśli impreza, która się szykowała jakiś tydzień temu wypali. A tak poza tym trochę wypadłam z rytmu z językami i innymi rzeczami więc będę musiała rozkręcić się na nowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny, zaczęłam czytać ten wątek i z każdym postem utwierdzałam się w przekonaniu że to idealny wątek dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
co do studiów, to moje ostatnie uczelniane doświadczenia pozwalają mi stwierdzić, że niektórzy wykładowcy to wystawiają oceny chyba "z dupy" (przepraszam za słownictwo...). Nie biegam za ocenami ani za wysoką średnią, ale nie jestem w stanie zrozumieć podstawy na jakiej niektórzy wykładowcy wystawiają oceny (niesprawiedliwie!)
Dziewczyny, jak Wam poszły rozmowy o pracę? Moja tak jak pisałam była w piątek ![]() ![]() A Wam jak poszły rozmowy dziewczyny? bo z tego co pamiętam to chyba dwie też coś pisały o tym ![]() Nie wiem czy to jest dobre miejsce na takie zwierzenia, ale chciałam się pochwalić, że od kilku dni jestem już narzeczoną ![]()
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I trzymam kciuki za rozmowę o pracę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja nie pisałam od kilku dni bo miałam urodziny w sobotę i byłam zajęta organizacją imprezy, wczoraj musiałam dojść do siebie co nie było łatwe, i gdzieś w międzyczasie złapało mnie okropne przeziębienie, strasznie się dziś czuję. A jutro mam egzamin, na który jeszcze w ogóle nic nie umiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
jane no szczerze to się nie orientuję w tych ustawach
![]() ![]() nanaaa zapraszamy też do udzielania się ![]() mi również ten wątek bardzo pomaga, gdybym tutaj nie napisała co muszę zrobić to bym pewnie nic nie zrobiła ^^ Little brown no to gratuluje ![]() ![]() ![]() szkoda, że mnie na żadną rozmowę nie chcą zaprosić ![]() a plany na dziś: -wysłać kolejne CV (może ktoś się zlituje i mnie zatrudni ;D ) -posprzątać -poprawić manicure -nauka niemieckiego -zrobić obiad -dopracować plan wycieczki sobotniej po Krakowie ;D -znaleźć czas na wizaż ![]()
#1569 |
Zadomowienie
|
siema
![]() honey7 a może powinnaś coś zmienić w tym CV, hmm? Wiesz..trzeba coś podkolorować oczywiście nie zmieniając faktu, może coś dopiszesz jeszcze co zaplusuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
życzę miłej wycieczki do Krakowa ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() mój plan na dziś : - nauka - zjeść w końcu coś dobrego ![]() - pielęgnacja twarzy i oby do piątku ! (w piątek mam ost egzamin i zaczynam ferie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
razem jesteśmy 1 rok i dwa miesiące, ale przed tym spotykaliśmy się jeszcze ok 5 miesięcy
![]() Honey7, ja wysłałam CV do ok 10 różnych miejsc, ale tylko z jednego się odezwali. Zdaję sobie sprawę, że mam nikłe szanse na przyjęcie, ale strasznie się cieszę, że mam pierwszą rozmowę o prace za sobą. Dowiedziałam się o niej w czwartek wieczorem, a rozmowa było następnego dnia o 13. Następnego dnia miałam też dużo stresów na uczelni ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje ![]() ![]() ![]() Little brown gratulacje!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja z moim prawie 4 letnim związkiem (i prawie 6 letnią znajomością) się chowam ![]() ![]()
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Mam jutro egzamin więc zaraz mykam czytać prezentację.
![]() My mamy 2,5 roku stażu ponad. ![]()
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama ![]() 2021 ![]() 2022 ![]() Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2011-01-31 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
U nas już od jakiegoś czasu wiedzieliśmy, że w przyszłości chcemy się pobrać i że pragniemy zawsze być razem. Zaręczyny to kolejny etap w naszym związku i życiu. Na razie tylko w obecności ja i on
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Zadomowienie
|
![]() ejj dziecwyzny a ja nie moge zdecydowac sie na studia:< nie wiem co mnie inetersuje, juz myslalam chyba o wszystkich zawodach, ale nic nie wymyslilam. chcialabym jakos porządnie zarabiać ale nie widzę perspektyw |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście żartuję, nie zamierzam mojego mężczyzny do weselicha zmuszać ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
hmm to ja może tutaj pokaże moje CV i powiecie czy trzeba coś dodać albo usunąć
![]() Coma no na pewno się doczekasz pierścionka ![]() moniaszelki to może ekonomia albo języki obce ekonomia to taki uniwersalny zawód, że można po tym założyć własną firmę i będzie się miało jakieś pojęcie o rynku , no a języki to wiadomo bez tego ani rusz ![]()
#1579 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!
![]() Właśnie przed chwilą zadzwoniła do mnie babka z firmy gdzie byłam na rozmowie w piątek. I mam jutro przyjść na rozmowę z dokumentami. I jeśli wszystko będzie ok, to zrozumiałam, że mogę zaczynać pracę ![]() Kurcze nie mogę w to uwierzyć ![]() Jak Wy przeżyłyście swoje początki w nowej pracy? kurcze, jestem w szoku ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś mam totalnego lenia, przez tą chorobę nawet spać nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() A plan na jutro: - pójść do bankomatu, apteki i księgarni - oddać poprawioną pracę semestralną - posiedzieć w czytelni i nauczyć się na egzamin - zdać egzamin - pojechać na lekcję próbną włoskiego - przerobić słówka z angielskiego i niemieckiego - przerobić zagadnienia z gramatyki z angielskiego - nauczyć się chociaż jednego zagadnienia na piątkowy egzamin |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj dzień dekadencji... ale od jutra koniec odkładania, a jak nie daj Boże zawiodę, poproszę o baciki!
#1582 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie zobaczyłam mój plan na następny semestr i jestem zachwycona!!! Mam zajęcia tylko przez dwa dni z tygodniu
![]() ![]() - dwuletnią szkołą policealną, u mnie w mieście jest darmowy technik organizacji reklamy - roczną szkołą policealną, są tam bardziej wyspecjalizowane kierunki (tylko że kończą się tylko tytułem specjalisty, no i wiążą się z pewnymi kosztami) - rozpoczęciem pracy, chociaż moje CV nie jest kompletnie puste pod względem doświadczenia, to jednak fajnie byłoby je czymś wypełnić, tylko że to musiałaby być praca w niepełnym wymiarze godzin... spotkałyście się w ogóle z ofertami gdzie pracownik jest potrzebny przez 3 dni w tygodniu?(nie liczę weekendów kiedy jadę do domu) Doradźcie mi coś z własnej perspektywy, bo ja mam na razie mętlik a chciałabym wykorzystać ten semestr jak najlepiej bo potem nie wiadomo jak będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie dostałaś pracę? O ile chcesz zdradzać... ![]() A jak przeżyłyśmy początki... no to opowiem Wam jutro. Bo oto jutro będę miała swój pierwszy dzień w nowej pracy i właśnie Desperadosa popijam żeby się trochę odstresować ![]() ![]() Trzymajcie kciuki... A co do pierwszych dni - to zawsze towarzyszy im więcej stresu, niż jest to warte ![]() Edytowane przez beoneself Czas edycji: 2011-01-31 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
Beoneself, Praca w sekretariacie szkoły językowej (tylko j. angielski), praca administracyjno- biurowa
![]() Jest to praca na 5h dziennie. Nie mam pojęcia jakie są stawki dla studentów i czego mogłabym się spodziewać. Nie ma się co oszukiwać, że na korkach można nawet i sporo zarobić o ile dużo godzin nie odpada, a u mnie ostatnio tak jest.
![]() |
#1585 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
mimo wszystko gratuluję! ![]() i życzę Wam wszystkim powodzenia w szukaniu pracy ja dziś cały dzień się uczyłam , jeszcze tylko 4 dni .. już nie mogę doczekać się soboty i domu <3 ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() dużo tego jutro masz - powodzenia ! ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też postanowiłam, że czas w końcu na poważne zmiany ! Czas leci nieubłaganie, życie ucieka między palcami ![]() ![]() Trzymam za Was kciuki ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- [QUOTE=Little brown;24742271 Nie wiem czy to jest dobre miejsce na takie zwierzenia, ale chciałam się pochwalić, że od kilku dni jestem już narzeczoną ![]() Little brown Gratuluję zostania narzeczoną i nowej pracy ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() Mój plan na jutro ![]() - zrobić pranie - oddac zaległą książkę do biblioteki - poczyć się trochę angielskiego (już najwyższy czas odświeżyć sobie to co się zapomniało) - iść na uczelnię (zorientować się w sprawie moich nowych studiów)
Wczoraj jest historią, dzisiaj jest darem, a jutro jest tajemnicą ![]() Edytowane przez Malage Czas edycji: 2011-01-31 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą korków nigdy nie dawałam ani nie brałam, ciekawa jestem jak to wygląda ![]() Właśnie jem śniadanko i trochę mam jednak stresa przed nową pracą... ![]() Po prostu... chciałabym w końcu odnaleźć miejsce, w którym nie będę się męczyć, do którego będę chodziła z chęcią, lub chociaż obojętnością... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
BAN stały
|
Chora jestem, 40 stopni, a jutro zaliczenie, pojutrze egzamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zadomowienie
|
biedna : <
witajcie kochane ![]() ja nie chciałabym zmarnować dzisiejszego dnia tak, jak wczorajszego, może mi się to uda.. a przy okazji podsunę wam fajnego bloga. jest niesamowity. http://www.rentier-blog.pl/8-niekonw...iu-codziennym/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.