|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Aniu, jak czujesz się chora i masz objawy grypy, to gdzie na tą siłownię chodzisz!?
Wylecz się najpierw. Lepiej przesiedzieć dzień czy dwa w domu, niż nabawić się jakichś powikłań.A ja mam dzień zadumy. Pogoda zresztą świetnie się dziś do tego nadaje...
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
yerba - thaaaaaaaaaaanx za życzonka
!anniaa - dziękuję . Wiem co mówię, bo latałam na spinning z chrypą i kaszlem, że mi rwało oskrzela i przez ostatni tydzień mam za swoje, bo jestem jakbym całą kulę ziemską obiegła tak jestem wymęczona i do niczego .Nauka, nauka, nauka, nauka...ostatnie trzy dni a ja zamiast robić cuda to coraz wolniej mi to, prawie, że już w miejscu stoję, nie wiem coby jeszcze żeby się rozkręcić . Waga poszła od kilogramów czekolad mocno w górę, do egzaminu chyba podejdę w spodniach od dresu, albo ja wiem, ale wątpię, że się upchnę w moje byłe 36-38 . Ja chcę żeby już była środa wieczór
|
#1683 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z chęcią bym sobie śmigała, gdyby u mnie była, a tak lipaa a ja też mam objawy przeziębienia, w sumie to sama się 'doprawiałam' bo chciałam byc chora, głupia ![]() Cytat:
napewno spokojnie w nie wejdziesz tylko tak mówisz, nono nie ładnie tak w siebie wątpic.I, czyżbyś miała niedawno urodzinki? W takim razie WSZYSTKIEGO NAAAAJ ! SPEŁNIENIA MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ ! Dzień dobry, a właściwie już dobry wieczór. Wróciłam z miasta z włóczęgi ze znajomymi, zjadłam kolacyjkę, zdażyłam się pokłócic z mamą i odwiedziłam Was tutaj, bo znów zaniebdałam Was, heh. Co u mnie ostatnio się działo? Hm, własciwie to wszystko się cały tydzień sypało, nie miałam już siły życ. Z drugim nowo poznanym panem M. pisałam, pisałam, się spotykałam, niby się mu bardzo podobam, ale on zakochał się w jakiejś innej bo jak to powiedział 'gdyby kilka dni się skapnął, że mi się podoba to on do mnie bardziej by kręcił, a tak poznał tą drugą dziewczynę bardziej i się zakochał, ale ja i tak mu się bardzo podobam' mojej koleżance, która własciwie to nie miała mi mówic o tym i nie wiem czy dalej do niego mam coś 'teges' czy dac sobie spokój, chociaż koleżanki mówią, że to widac że mi na nim zależy i żebym się nie poddawała.Ale się rozpisałam, uhu ![]()
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Enex spóźnione, ale szczere
a co do egzaminu to na pewno dasz radę, wierzę w to jutro pierwszy dzień po wakacjach na uczelni ja nie chcę |
|
|
|
#1686 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli zupełnie nie mój styl ) w supersamie na Skargi (tam gdzie Empik )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś mi tak dziwnie jak nie musze co codziennie na uczelnię latać ![]() Cytat:
sto lat Kochana!! Cytat:
![]() mam nadzieję ze szybko i owocnie CI zleci ten czas Cytat:
![]() nie smuć się, już niedługo znowu wakacje ![]() wróciłam z weekendu u TŻ-a cudownie było niby nic szczególnego, ale fajnie tak spędzić weekend razem wspólne wieczory i poranki, gotowanie, zakupy, wydurnianie się, oglądanie fimów szkoda ze musiałam juz wracać ![]() dziwnie się czuję jak nie musze się niczego uczyc na gwałt chyba nadrobię zaległości na kompie, jakieś porządki itp
|
||||||||
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie,takie rzeczy zawsze czlowieka pozaytywnie nastrajaja..![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, weeeknd mialam bardzo jedzeniowy niestety i malo ruchliwy bo pogoda porazka...W sobote na kolacji u znajomych a wczoraj obiad u nas. Milo bylo ale sie ciezka czuje po tym weeekendzie... ![]() Dzis pewnie bede musiala zostac w pracy dluzej,mam nadzieje,ze nie za dlugo. zimno rano strasznie... zbieram sie juz bo sie spoznie, milego!
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, Spaza, Ewusia -
agolek - rozumiem twoje odczucia, u nas urodziny, dzień przed rozpusta przedurdzinowa a dzień po dojadanie pyszności ...ja się turlam a nie chodzę .Wpałam na krótkie "dobre rano" , mykam. Zasnęłam koło 1w nocy na radionuklidach, zamiast dogonić materiał znowu mi uciekł .Papaty gagaty
|
#1690 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo i tak przecież bywa... A mi trochę szkoda, że to wszystko się skończyło... ale myślę, że w takim razie musi mnie czekać coś lepszego Cytat:
![]() a co do nauki to ja też raczej muszę mieć bata nad głową, bo jak mam dużo czasu to nie umiem nic zrobić (naukowego)... ![]() Cytat:
dokładnie, od razu bym takiego pożegnała i życzyła dużo szczęścia ![]() Cytat:
Ale łączę się z Tobą w tym poczuciu, bo ja też przez ostatni tydzień powinnam była pracować jak mrówka, a zajęłam się innymi sprawami... Czas leci a pisanie coś stanęło w miejscu... ![]() No nic, trochę od rana poleniuchowałam, wciągnęłam smaczne śniadanko, teraz jeszcze popijam herbatkę i biorę się za wiadomą sprawę ![]() Miłego poniedziałku...
|
||||
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrowiam was sedecznie z mojego lunchu mam cholernie zajety dzien i marze tylko o domu i cieplej kapieli...milego dnia
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Yeahh,zmodyfikowałam posta,ze względów mej 'prywatności' Hyh BigBrother jest wszędzie =.= Jakby co to moge wpis wyslac na priva. Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-10-06 o 16:31 Powód: zmiana decyzji co do tresci |
|
|
|
#1693 | ||
|
♥
|
Cytat:
Cytat:
oj enex napewno spokojnie wejdziesz w spodnie Wrociłam ze szkoły lekcje + dodatkowa chemia(fakultet) . dzisiaj na siłownie nie ide bo jest 7 dzien czyli regeneracja miesni choc strasznie mnei nosi hehe ![]() Nauki mam baardzo duzo bleeee jakos sobie dam rade Ewus dzisiaj akurat nie ide na siłke
|
||
|
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja przeczytałam tego posta, ale nie wiedziałam w sumie co Ci odpisać. Trudno powiedzieć co i jak, myślę że musisz poczekać na samoistne rozwinięcie akcji... Lub też jego brak. sloneczko przedziera sie przez chmurki i tak mi daje po oczach, że szok . Już jest takie ostrzejsze, jak to zimą... Ale tych pare promyczków dodaje jednak trochę energii |
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Yerba- Hyh podejrzewałam,że pewna znajoma z roku coś teges kręci się na wizażu toteż zeschizowałam,ale niepotrzebnie
![]() Cóż może jest nieśmiały ciut ,no bo kto normalny wiałby w mega niewygodne miejsce przy zionącej chłodem ścianie ,albo niezdarnie skręca zasyfioną liśćmi ścieżkę A i faceci nie są na tyle pojętni by od razu skapnąć się ,że któraś ma go na oku (chyba )
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
też się tym pocieszam.
Cytat:
Cytat:
![]() hyh, spalam dziś niecałe 4 godziny w nocy o.O i nie wiem jak się wogóle jeszcze trzymam. pokłócona z mamą, humor do kitu, chyba nie daję rady, alee .. nie, nie mogę o tym tak myślec wszystkim
|
|
#1697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno mi ocenić. Może jest nieśmiały. Zresztą to dopiero pierwsze dni na uczelni... Nie każdy jest macho . Zobaczysz na integracji co i jak
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
walczę dziś od rana z wirusami w kompie, ogólnie już lepiej bo cokolwiek działa, ale nie chodzi mi na gg (dramat ) i nie da się nic ściągnąć, nawet dodatkowych antywirusów :/ no ale mam nadzieję ze jakoś opanuję sytuację ![]() Aniu - no szkoda ze nie byłaś w okolicy dziś, ale w sumie trudno mnie byłoby tam spotkać, bo byłam tylko trochę ponad godzinę nawet sympatycznie było dość, ale sądzę ze mnie nie wezmą, bo raczej potrzebują kogoś bardziej dyspozycyjnego a co do Twojego zdrowie, to nadal uważam że to jakieś podejrzane i ze powinnaś sie dokładniej przebadać.... schism - proszę o PW ![]() u mnie słonecznie i ciepło więc jak komuś brak słońca to mogę trochę przesłać ![]() miłego wieczoru |
|
|
|
#1699 |
|
♥
|
uf biologia nauczuona, angielski również , zadania porobione został polski - głupie zadanie coz nasciemniaj jakies głupoty hehe
![]() Ewus badania miałam robione i wszystko jest w porzadku. mi dzisiaj komp tez szwankuje tyle razy szukałam na necie daje do worda chce drukowac i word sie kasuje i wszystko znika wrrr a potem internet chodził tak powoli jak przyszedł kumpel ze myslałam ze kompa wywale. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)z moim kompem dalsze atrakcje, w ogóle nie mogę wejść na dysk C, nie czyta mi też płyt.. coś czuję że jutro będzie ciężki dzień reanimacyjny sprawę pogarsza fakt że jestem debilem informatycznym i jak tak dalej pójdzie to bez wzywania pomocy się nie obejdzie ![]() ale jak na razie idę się myć i spać ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znowu jakoś się nie wdrążyłam... Schism osaczona, biedna Przyszłam się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam do Niemiec na 2 tygodnie... Czuję się jakbym jechała za karę.Tak więc do "sklikania" (oby ) Powodzenia w nauce i pracy ![]() Żegnam Was Kochane ![]()
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry wieje,leje,zimno i ciemno ![]() milego dnia!
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
Ewusia-PW wysłane
![]() Mango-Osaczona żem chyba jeszcze nie do końca ;> choć kij wie , o ile to nie błąd serwera gygy , odkryłam wczoraj wieczór ,że koleś ma mój numer gadu,jak wnioskuję po wykrytym numerze IP, a z jego znalezieniem musiał sie niezle namęczyć ;f PS:trzymaj się ![]() ![]() Mimo,że zajęć dziś brak wstałam skoro świt ,biegusiem na badania krwi, wrr dziś endokrynolog =.= Spotkałam przypadkiem wychowawczynię z klasy 1-3 w podstawówce,tak jak 3 inne byłe uczennice,na tym samym piętrze przychodni Fartem zapisałam się na zajęcia z fitnessu w ramach w-fu ,akurat przypadają mi na piątek jakąś godzinę po wykładzie więc luz ![]() Teraz szybkie śniadanie i wioo do dentysty wyleczyć kanały, echh jak spotkam pana X mieszkającego w odległości 50metrów dalej od zębologa to chyba się potnę linijką A tak to wiadomo, wypadałoby się stopniowo wtapiać w akademicki rytm życia. Ledwo co zaczął się semestr,a już dają nam 'prace domowe' ,tematy referatów,lektur et. et.c Pociesza fakt,że wybrałam se jeden z najlżejszych dostępnych kierunków (podobno Miłego dnia |
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze u mnie tym razem tak samo ![]() przeczytałam i stwierdzam ze nie wiem o co chodzi temu panu po prostu czasu i obserwacji trzeba ![]() Cytat:
jak miałam wolną chwilę to wykorzystywałam ją na spanie nawet mimowolnie, po prostu zasypiałam na siedząco ale później się rpzyzywczaiłam ![]() pogoda brzydka wiec nie chciało mi się wstwać, zwłaszcza ze znowu mnie czkea walka z kompem i w ogóle milion rzeczy do załatwienia... ehhh, żałuję w takich momentach że tak wychowałam moja siostrę że się do niczego nie poczuwa i jak jakiś problem to wszystko jest na mojej głowie a kłócić się nie mam siły ![]() miłęgo dnia Kochane
|
||
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie i miłego dnia
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Wczorajszy dół poszedł w niepamięć... chyba... wybrałam chyba promotora i temat pracy, tematy na zaliczenia projektów też dzisiaj dostaliśmy i pytania na obronę więc w końcu się czymś zajmę... i nie będę myśleć o pewnym dupku
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() u mnie tez niezbyt ciekawa pogoda w krk, niby pada niby nie.. dzis mam zajecia od 17.15 do 20.20 z jedną 5min przerwą.. ![]() filozofia mi sie nie podoba flegm atyk z niego straszny, juz wiem ze mi sie ten przedmiot podobał nie bedzie.czytałam dzis kserówki na PiS ( )Pojecia i systemy, i mało z tego rozumiem![]() Boszz,co ja robie na tym kierunku
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko - cieszę sie że mas temat pracy
i mas rację zajmij się nią, szkoda czasu żeby myśleć o dupkach... Orzeszku - to normalne ze na początku nie rozumiesz... musisz się przy6zywczaić ze na studiach nie będzie Ci nikt tłumaczył krok po kroku, ale do wszystkiego się można przyzwyczaić jak dla mnie zakuć, zdać, zapomnieć ![]() w sumie to tylko na zakupy poszłam (jak zwykle mega siaty przyniosłam ) a teraz czekam na kumpelę, która być może pomoże mi coś przy kompie chociaz już w sumie godzę się z faktem że trzeba będzie format robić i wszysko co mam na kompie: baj baj
|
|
|
|
#1709 |
|
♥
|
Witam
uf ale jestem zmeczona szkoła siłownia a potem bieg na busa W szkole pozytywnie , pani oddawała spr i juz na cały dzien miałam dobry humor hehe zadania juz zrobiłam :P tylko została nauka . Mango moze nie bedzie tak źle, pamietam , ze w tamtym roku jak z waszej szkoły wyjeźdzała kumpela do niemiec to podobało jej sie bardzo Ewus hehe ja równeiz nie znam sie na kompach dobrze ze mam brata który umie wszystko co do mojego zdrowia to został tylko katar jupi: |
|
|
|
#1710 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . Więc dasz radę, a poźniej powinno być ciekawiej A co do wykladowcy flegmatyka... Wkoncu filozof.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie sobie wyobrazilam, ze tfu tfu komp mi padnie i zniknie moja mgr Na szczescie uaktualnione wersje zapisuje na kartach pamieci... ![]() U mnie dziś piekna pogoda
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

Wylecz się najpierw. Lepiej przesiedzieć dzień czy dwa w domu, niż nabawić się jakichś powikłań.

!
. Wiem co mówię, bo latałam na spinning z chrypą i kaszlem, że mi rwało oskrzela i przez ostatni tydzień mam za swoje, bo jestem jakbym całą kulę ziemską obiegła tak jestem wymęczona i do niczego
.
. Waga poszła od kilogramów czekolad mocno w górę, do egzaminu chyba podejdę w spodniach od dresu, albo ja wiem, ale wątpię, że się upchnę w moje byłe 36-38
. 
) no ale zaplacilam za nie malo i nawet z ta naprawa mi sie oplaca wiec nie panikuje az tak bardzo.. a przynajmniej wiem,ze wszystko amma nowe,zrobione i na jakis czas(odpukac) spokoj..
uwielbiam takie leniwe poranki i krzatanine...
a ja też mam objawy przeziębienia, w sumie to sama się 'doprawiałam' bo chciałam byc chora, głupia 

Bo i tak przecież bywa... 

flegm atyk z niego straszny, juz wiem ze mi sie ten przedmiot podobał nie bedzie.