![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Jooasi- ten ostatni miesiąc to już właściwie jakbyśmy jedną nogą były na stole
![]() ![]() ![]() ![]() Klaudeczko - ja już nic nie mówię Kochana ![]() ![]()
#1682 | |
Wtajemniczenie
|
no i jak to jest że na Egipt jest a na cycki nie ma??
![]() odpuść go sobie pojedziecie w przyszłym roku Ty piękniejsza to będzie dopiero rozkosz, ja byłam fajnie i owszem ale oczekiwania miałam tak wielkie, że się niestety zawiodłam, w dodatku tam się okazało, że jestem w ciąży i cały pobyt miałam spartolony ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ze stresu mi się chyba hormony rozszalały, bo jak zawsze flaczki czułam to teraz jakiś cycek normalnie w garści a przecież nie przytyłam ![]() ![]() dorzuciłam jeszcze jedno zdjęcie całej naszej czwórki z zeszłego roku i nawet sobie sprawy nie zdawałam i obojętne mi to było, że od czterech lat ten sam kostium nosze bo nienawidzę ich kupować, wszystkie wyglądają źle na takich cyckach do dupy a teraz za to sobie kupie pięć na jeden sezon ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-10 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty tamten wyjazd do Egiptu będziesz pamiętasz do końca życia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Biegnę focie zobaczyć. A kostium ja też miałam kilka lat ten sam- żaden szał jak się nie ma na co go wkałdać więc i z zakupów żadna radość. No ale teraz nie mam w cale stroju od trzech lat- i to jest już niepokojące ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Agi - jak tą noc przeżyłaś to już nic gorszego Cię nie spotka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
Mya ale ten brak stroju znaczy, ze nie pokazujesz ich na plaży czy ze eksponujesz je tak całkowicie i strój niepotrzebny
![]() ![]()
#1685 |
Zakorzenienie
|
Tzn że od trzech lat zaplanowanego urlopu nie miałam
![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-10 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
kurde ja tak się napalam na te zakupy po... ale w zasadzie jak się ma takie super cycki to obojętnie w co się je odzieje i tak pięknie wyglądają, urody im dodawać nie trzeba
![]() zresztą mój mąż zboczeniec marzy wciąż o tym jako to będę chodziła bez stanika po mieście i toples na plaży ![]()
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1688 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
jooasi wiesz w zasadzie nie obojętnie co, bo na napewno nie można ich zakrywać to więcej niż pewne. A Twój mąż chyba chce sie pochwalić, że ma żone z takimi super cycuchami :
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ja też się przeliczyłam, takie miałe być zakupy że łooooo! Później wszystko źle na tych cyckach leżało bo takie były jak z gumy :P Teraz dopiero zaczynają się układać w ubraniach i staniczkach ale teraz z kolei ciężki okres u mnie , funduszy brak ![]()
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() praktycznie mam juz ustalona konsultacje - na szczescie udalo zgrac mi sie ten lot z wizyta u lekarza ![]() ![]() Wyczytalam na stronce ktora jedna z was podala na temat lotow samolotem po operacji.... "Kiedy będę mogła latać samolotem i/lub nurkować?Latanie / Nurkowanie Wiele kobiet lata samolotami i nurkuje z wszczepionymi implantami piersi. Różnica ciśnień może spowodować lekkie rozprężanie lub zaciskanie się otoczki implantu. Możliwym efektem takiej reakcji jest powstanie małych bąbelków powietrza w wypełniającej je substancji. Zarówno w implantach solnych, jak i silikonowych, możesz również odczuwać lub słyszeć „bulgotanie” płynów. Taka reakcja powinna ustąpić w ciągu 24 – 48 godzin." w ogole o jakim bulgotaniu oni pisza? ![]() ![]() czy ktoras z was leciala po operacji samolotem - czy jest jakis okres gdzie nie jest to wskazane? Wiadomo, ze o wszystko zapytam doktora ale moze tak z doswiadczenia cos wiecie? ![]() Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-11-10 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale ja mam usprawiedliwienie... phhh bo ostatnie 3 lata nie miałam cycków, chyba 1 raz byłam na plaży w tym czasie, to pamiętam Mama mi dała stary kostium jakiś zamały na nią (na cyckach oczywiście, na mnie przyduży ![]() wyobraźcie sobie moją frustrację przed operacją, moja Mama całe zycie miała D, a moja młodsza Siostra ma 18 lat a już ma D-E!! (a nie są grube!! wcale nie, fajne, szczupłe z dużym cycem-obydwie) w ogóle jak byłam w jej wieku to miałam A, bo strasznie chuda byłam. i cholera dopiero w wieku 22 lat sie dorobiłam tych cycków, tak to zawsze wkurzona byłam, czeemuuu cholera jasna nie mogłam mieć takich genów jak moja Mama i Siostra! czemu mi natura poskąpiła ![]() Klaudeczka i moja Mama tez mi mówiła, a po co ci to córciu.. taka ładna dziewczyna.. zdrowa ale jej wytłumaczyłam.. że może to być dla niej niezrozumiałe, skoro nigdy nie miała tego problemu ![]() no to ostatecznie powiedziała, że jeśli mnie ma to uczynić szczęśliwszą, to mnie popiera w tej decyzji ![]() a z Siostrą jak się wybrałyśmy na koncert już po op.. he he to Nas ciągle ktoś zaczepiał ![]() ![]() w ogóle zawsze jak gdzieś chodzimy razem, to wrażenie robimy ![]() a podobne jesteśmy do siebie z twarzy ![]() ![]() ![]() miałam zdjęcia zrobić.. ale poczekam jeszcze troszkę... bo nie kupiłam nawet żadnego staniczka.. i pomysły na fajne zdjęcia mi się skończyły muszę cos fajnego wykombinować jak Żabulek np hi hi z kieliszkiem wina.. przy kominku.. h i hi bardzo fajne te fotki ![]() Agi gratulacje !!! ale fajnie, że już po wszystkim, teraz to już z górki, będzie coraz lepiej ![]() Joasi.. a ja się nie mogę doczekać tych twoich cycuchów, ja już sobie wyobrażam je z tą twoją ładną wyjściówką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
dziewczęta!!!to nie forum o finansach ale jak chcecie to napiszę...jeśli chodzi o ferie to co roku jeździmy zawsze gdzieś w ciepełko!!no a tym razem o mały włos nie pojechaliśmy z wiadomych przyczyn...i już mi wstyd pisać że zaliczkowała nam teściowa
![]() ![]() a zmieniając temat wkleiłam rano zdjęcia do album,nawet mojego chłopa,tyle o nim mówię że macie ![]() PA!!!!
#1694 |
Zadomowienie
|
Ja widzialam! Ja widziałam!
![]() Klaudeczko ![]() ![]() ![]() ![]() Ja ta to myślę o Tobie i się zawsze rozmarzę- bym chciała żebyś już napisała "jakieś te 420 są małe " ![]() ![]() Bedziemy czekać z Tobą ile trzeba !
#1695 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki. Bardzo dziękuję za wszystkie słowa otuchy.
Już jestem z powrotem z Wami. Agi wielkie gratulacje za odwagę i tak szybką relację niemalże na żywo /ha,ha,/. Tak jak Agi pisaŁA pierwsza noc- z głowy. Ale jak się tylko wstanie i rozrusza to już z górki. Efekt rekompensuje wszystko. Kajuja- piersi wcale nie są za wielkie- są teraz obolałe i nabrzmiałe- ale w sam raz. Jak tylko dr ściągnie szwy- 16.11- to wrzucę fotki. Jedno jest pewne- NIE ŻAŁUJĘ. Buziaki dla wszystkich.
#1696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to gratulacje w takim razie ![]() fajnie że jesteś zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mamy w tym miesiącu nowych cycolinek wysyp ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- a w ogóle Krokusku te implanty co masz mają prawie identyczne wymiary jak moje , kiedyś porównywałam własnie ten model cpg333 ciekawa jestem jak Tobie wyszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
Krokusiku no gratulacje wielkie, napewno olśniewające są Twoje nowe skarby
![]() Gwendzia no tak jakby kilo mi przybyło ale u mnie to się tak wacha kilo w tą albo w tamtą i nigdy w cycki nie szło tylko w brzuch albo tyłek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Klaudeczka Ty się kochanie na mnie nie pogniewaj, bo poczułam, że za bardzo docisnęłam jednak i tłumaczyłaś coś czego nie chciałaś... sorki ![]() myślałam, że u Ciebie tak jak u mnie było na wszystko tylko nie na to i dlatego chciałam żebyś tupnęła nóżką i zbuntowała troche bo potem żal tego czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
#1698 |
Zakorzenienie
|
Witam się cieplutko
![]() Trochę mnie nie było, ale... kolejny wyjazd służbowy... na szczęście juz dotarłam do domku ![]() Gratulacje dla nowych cycolinek ![]() Klaudeczko, a ja Tobie zazdroszczę... takiej teściowej ![]() Na moją liczyć nigdy nie mogłam, a od czasu jak zrobiłam biust... nawet moje dzieci odczuwają "niechęć" własnej babci ![]() (ps. a za cycusie spłacam kredyt)
#1699 |
Raczkowanie
|
Agi, krokus GRATULACJE!!!Jak ja Wam zazdroszcze...
Bylam dzis w klinice, bo akurat tamtedy przejezdzalam, podjechalam do bankomatu, wyplacilam 5000 i zaplacilam zaliczke ![]() A wiec ofiacjalnie potwierdzam: 13 GRUDNIA GODZ.15!!! Myslicie, ze powinnam byc przesądna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a na temat tesciow... to powiem wam, ze widujemy sie pare razy w roku i jest super - zadnych zgrzytow, zadnych problemow czy wtracania sie w moje zycie - wszyscy sa szczesliwi i stanowimy kochajaca sie rodzinke... to plus zycia na obczyznie ![]() ![]() niestety cos za cos nigdzie nie ma idealnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
Przesadna??? Kochana ja sie urodzilam 13 w piatek i zobacz jaka jestem................... .....zdrowa i szczesliwa ![]() Ok...pocieszylas mnie ![]() ![]() Wrzuciłam moje mierne rodzynki do albumu, jakby ktos chcial zobaczyc to zapraszam-bedziecie wiedzialy dlaczego cierpie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam kilka pytań ![]() o której miałas zabieg? o której byłas wybudzona? nie nudziło ci sie tam dwa dni? ksiazki, gazetki dałas rade, moze komp??? czy dr. jest tam cały czas? jak to wyglada po operacji? masz już scianiete bandaze? ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
ale super, ja tez czesto tak spontanicznie decyzje podejmuje. super! Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-10 o 19:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane morduchny
![]() Dopiero co wróciłam do domku od wczoraj tyle czytania dajecie po garach ![]() Mya torba spakowana . Zapakuje ciuszki do autka i w niedzielę w drogę a poniedziałek na stół do doktorka iiiihahahahah ![]() ![]() ![]() Jesteście wspaniałymi kobietami. Buziolek leci do was słodziutki ![]() Agi kochana super,że już masz swoje wymarzone bimbałki ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-10 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem pewna że Tobie dadzą równie wiele radości ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Juz są ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nadinka2 Czas edycji: 2011-11-10 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też trzynastego ale w czwartek ![]()
![]() |
#1709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale super Grazia! To juz w poniedzialek.Widze ze ruszasz w niedziele,powiedz mi kochana w jakim hotelu czy pensjonacie sie zatrzymujesz.Moj TZ juz mnie cissnie zebym zabukowala nocleg na dwie noce,a nie mam pojecia gdzie.
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A trzynasty to świetny dzień na cycki- tego dnia nawet w grudniu jest wiosna ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-10 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.