Moc pozytywnego myślenia - część II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 08:05   #1711
Still_Alive
Rozeznanie

Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Witam się dziewczyny doradźcie mi, czy miesięczny kurs metpoda Callana da mi cokolwiek, oprócz poświęcenia temu zajęciu czasu?? próbowałyście tej metody?

Ja dzisiaj idę znowu do kosmetyczki to mi poprawia nastrój. Aaa i jaki sen miałam!!!! że bałam slub z Tż, ale że jego nie bylo ciągle w pobliżu. Nawte w kościele przysięgi nie było, ot na odwal. Ogólnie bylam cała zapłakana, bo to nie byl mój wymarzony ślub łeeee a na weselu mało gości
chodziłam kiedyś na callana i nie podobało mi się, pochodziłam chwilke i zostawiłam to w piz***u. Wkurzało mnie to ciągłe powtarzanie jednego słowa jak małe dzeici

ja proponuje znaleźć szkółkę jakąś małą gdzie uczy anglik chodziłam tak przed maturą rok - tyle co się nauczyłam to szok zamierzam na wakacjach tam lub na promar się zapisać, choć na promar wolałabym nie, bo tam też polacy uczą, a po tym jak mnie ten anglik uczył już wiem że to było naj naj naj lepsze w moim życiu

miałam dziś iść znów na ćwiczenia, ale mam zakwasy no to jutro pójdę a dziś na basen bo wczoraj nie wyrobiłam

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:11   #1712
doriiska
Zakorzenienie

Hej

Paula, masz troskliwych kolegów a co do nastrojów - przed okresem wszystko jest możliwe, hormony buzują, więc nie przejmuj się tymi wahaniami.

Klaaa, ludzie są obojętni na wszystko. Nawet na ich oczach kogoś pobiją, a oni nie zareagują. Znieczulica i tyle.

Mocny Akcent, w takim razie w realu ślub musi wygladać zupełnie inaczej Tez miałam dziś jakieś dziwne sny, znowu mi w głowie namieszały, eh.
Stary 2011-04-13, 08:53   #1713
ewe_jodko
Zadomowienie

GG do ewe_jodko Send a message via Skype™ to ewe_jodko

Paula - mam nadzieje ze dzis troszke lepiej dobrze, że masz takich fajnych kolegow to duzo daje

Klaa - moj tato niedawno wracal pociagiem z Warszawy i niedość, że musiał czekac 2 godziny bo sie okazalo ze przyjezdza o innej godzinie niz jest w planie to po drodze juz na trasie niedaleko Lublina, facet rzucil sie pod pociag :| masakra jakas. Tylko jego nikt nie uratowal, pociag nie zdazyl wyhamowac ... Zaczynam sie zastanawiac co czlowieka musi sklaniac do takich rzeczy

A tak na dzien dobry, bylo sloneczko i juz go nie ma buu
wczoraj po wizycie u znajomych, stwierdzilam że jedynym towarzystwem ktore potrafi rozweselic to towarzystwo malych dzieci.
W ciagu 5 sekund mijaja smutki. Ehh chyba cos ze mna nie tak

- Acheron
Parthenopaeus -
ewe_jodko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:17   #1714
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dzisiaj idę znowu do kosmetyczki to mi poprawia nastrój.
A co bedziesz robić?
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:30   #1715
ewe_jodko
Zadomowienie

a ja wlasnie przegladam i szukam dla siebie szamponu co by mnie nie uczulil :/ i w miare w przyzwoitych cenach ;/ przerzucilam sie na dzieciece, i dalej jest to samo - mycie wlosow konczy sie plamami na twarzy :| a woda tak mnie wysusza ze ło matko boska

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-13, 09:30   #1716
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się dziewczyny doradźcie mi, czy miesięczny kurs metpoda Callana da mi cokolwiek, oprócz poświęcenia temu zajęciu czasu?? próbowałyście tej metody?

Ja dzisiaj idę znowu do kosmetyczki to mi poprawia nastrój. Aaa i jaki sen miałam!!!! że bałam slub z Tż, ale że jego nie bylo ciągle w pobliżu. Nawte w kościele przysięgi nie było, ot na odwal. Ogólnie bylam cała zapłakana, bo to nie byl mój wymarzony ślub łeeee a na weselu mało gości
Heh, ja też miałam dziś jakieś porąbane sny, ale cud, że chociaż coś z grubsza pamiętam, bo zwykle to nic
Co do metody Callana to nie polecam, słaba jest.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:32   #1717
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Heh, ja też miałam dziś jakieś porąbane sny, ale cud, że chociaż coś z grubsza pamiętam, bo zwykle to nic
mnie sie dzisiaj znowu snilo, ze kolega byl na czarno ubrany a ja na bialo :| i cos pamietam ze biala posciel puchowa mi sie snila ... o co kaman to ja nie wiem nie bede tego snu interpretowac

- Acheron
Parthenopaeus -

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 09:35   #1718
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość
mnie sie dzisiaj znowu snilo, ze kolega byl na czarno ubrany a ja na bialo :| i cos pamietam ze biala posciel puchowa mi sie snila ... o co kaman to ja nie wiem nie bede tego snu interpretowac
No widzisz, ja to czasami mam aż kilka wątków w jednym śnie tak jak dzisiaj, ale generalnie to zwykle nie pamiętam swoich snów. Może to i lepiej
Pogoda dziś deszczowa rzeczywiście, ale można się było tego spodziewać po wczorajszej nocnej ulewie
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:41   #1719
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz, ja to czasami mam aż kilka wątków w jednym śnie tak jak dzisiaj, ale generalnie to zwykle nie pamiętam swoich snów. Może to i lepiej
Pogoda dziś deszczowa rzeczywiście, ale można się było tego spodziewać po wczorajszej nocnej ulewie
no bo w sumie to lepiej nie pamietac wątku w snie pt. "chodzilam nago po ulicach jakiegos miasta, ktorego w zyciu nie widzialam ..."

ale po tym deszczu sie zrobilo tak przyjemnie i znosnie, wreszcie kichac przestalam a wczoraj zmienilam sobie firanki w oknie na zloto-brazowe teraz czas na posciel

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-13, 10:02   #1720
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
A co bedziesz robić?
mikrodermabrazja
Cytat:
dzięki za info, też tak sądzę
Cytat:
a ja wlasnie przegladam i szukam dla siebie szamponu co by mnie nie uczulil :/ i w miare w przyzwoitych cenach ;/ przerzucilam sie na dzieciece, i dalej jest to samo - mycie wlosow konczy sie plamami na twarzy :| a woda tak mnie wysusza ze ło matko boska
nie wiem co Ci polecić. J anei mam takich problemów...moż epowinnaś się zgłosić do dermatologa? albo w aptece poprosić o radę?
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:06   #1721
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem co Ci polecić. J anei mam takich problemów...moż epowinnaś się zgłosić do dermatologa? albo w aptece poprosić o radę?
Z takimi problemami, to faktycznie, lepiej do medyka po radę się udać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 10:31   #1722
ewe_jodko
Zadomowienie

chyba nie mam innego wyjscia, dobrze ze za tydzien mam kontrolę moze cos dla siebie znajde. Bo z kremami juz zrobilam porzadek, i uzywam tylko i wylacznie dla dzieci i dermatologiczne[notabene tez dla brzdąców]. Bo reszta to sama chemia :| czasami sie smieje, jak patrze na moja szafkę wypelniona kosmetykami dla niemowląt, że sama jestem jak niemowlę.

Ale w sumie to ciesze sie, że mam wrazliwą skórę po tych kremach robi sie taka fajna miekka
i jak mame kocham, nigdy nie mialam problemow z trądzikiem czasami mialam jakies krostki, ale tylko dlatego ze uzywalam zbyt tlustych kremow.

Ostatnio mialam taka bardzo milą sytuacje, bo jechalam autobusem do domu. I na przystanku wsiadla taka starsza pani, dosc schorowana i jej pomoglam usiasc na siedzeniu bo miala klopoty. Złapała mnie za ręce i mowi - Ty to masz takie dobre serce, zlote dziecko jestes. masz takie cieple, miekkie dłonie. Ty to zawsze taka bedziesz dobra. Zatkało mnie, ale mi sie tak milo zrobilo.

- Acheron
Parthenopaeus -

Edytowane przez ewe_jodko
Czas edycji: 2011-04-13 o 10:39
Stary 2011-04-13, 10:32   #1723
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:

jeju to na co Ty masz alergie? bo rozumię że na pyłki? na jakieś składniki czyli pewnie na chemiczne środki? ohh

tak myślę i myślę, bo moja mama była okropną alergiczką, chodziła na http://www.enervora.pl/ i oczyściła organizm z grzybów bakterii pasożytów itp i przeszło jej, na pyłki już od 2 lat nie ma, na kotka już też mniej, na kosmetyki w ogóle już nie ma z tym , że nie wiem czy to jest jeszcze w innym miejscu niż rzeszów

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:43   #1724
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
jeju to na co Ty masz alergie? bo rozumię że na pyłki? na jakieś składniki czyli pewnie na chemiczne środki? ohh

tak myślę i myślę, bo moja mama była okropną alergiczką, chodziła na http://www.enervora.pl/ i oczyściła organizm z grzybów bakterii pasożytów itp i przeszło jej, na pyłki już od 2 lat nie ma, na kotka już też mniej, na kosmetyki w ogóle już nie ma z tym , że nie wiem czy to jest jeszcze w innym miejscu niż rzeszów
na pylki też, kurz ... ale niestety tez na chemie ktora jest w kosmetykach, nie moge "doroslych" kosmetykow uzywac bo zaraz mnie zsypuje. Podejrzewam też że ta miejska chlorowana woda tez mnie tak uczula, pare razy mi sie zdarzylo ze po wyjsciu z wanny zsypalo mi twarz i buzka mi spuchla :| zostaje mi sie kapac w rumianku poza tym regularnie jezdze do pulmonologa bo mam astme[na tle alergicznym] wiec tego sie troszke nazbieralo... ale jak na razie jest ok, tylko musze sie pilnowac zeby leki brac...

a co do tej terapii to poczytam, zobacze. Daleko do Rzeszowa nie mam tak na prawde, bo spod Rzeszowa jestem no ale ze na razie siedze w Lublinie... musialabym sprawdzic czy to tu jest ...

- Acheron
Parthenopaeus -

Czas edycji: 2011-04-13 o 10:45
Stary 2011-04-13, 12:58   #1725
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
chyba nie mam innego wyjscia, dobrze ze za tydzien mam kontrolę moze cos dla siebie znajde. Bo z kremami juz zrobilam porzadek, i uzywam tylko i wylacznie dla dzieci i dermatologiczne[notabene tez dla brzdąców]. Bo reszta to sama chemia :| czasami sie smieje, jak patrze na moja szafkę wypelniona kosmetykami dla niemowląt, że sama jestem jak niemowlę.

Ale w sumie to ciesze sie, że mam wrazliwą skórę po tych kremach robi sie taka fajna miekka
i jak mame kocham, nigdy nie mialam problemow z trądzikiem czasami mialam jakies krostki, ale tylko dlatego ze uzywalam zbyt tlustych kremow.
Biedna, współczuje, to musi być na prawdę męczące nie móc użyć normalnych kosmetyków. Chociaż ja niedawno stwierdziłam, że ze mnie drogerie też nie mają zbyt wielkich zysków, bo ja też albo kosmetyki dla dzieci albo z biochemii urody, wszędzie tyle chemii, to zawsze trochę mniej.

A co do trądziku, to ja niestety ten problem mam .
A jeszcze odnośnie snów, jak zazwyczaj nie pamiętam co mi się śni, tak dziś pamiętam i były to straszne głupoty.

Edytowane przez klaaa
Czas edycji: 2011-04-13 o 12:59
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:33   #1726
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdź ofertę Fitomedu na ich stronie, mają tam też e-sklep, więc jeżeli nie mogłabyś znaleźć ich kosmetyków stacjonarnie (a nawet we wrocławskich aptekach mam problem, żeby ich znaleźć) to śmiało możesz zamówić bezpośrednio u nich. Od dawna czaję się na ich ziołowe kosmetyki, ale ciągle coś innego mam w planach.

Też mam wrażliwą skórę, mnóstwo drogeryjnych kosmetyków mnie uczula lub zapycha, dlatego używam dziecięcych, aptecznych lub z biochemii urody. Ostatnio mam brzydką buzię, wypryski ciężko się goją i sporo mam małych krostek. Podejrzewam kosmetyk kolorowy o zapychanie, pewnie rozświetlacz do policzków, ponieważ nie używam podkładu, a jeżeli puder to bambusowy z BU, więc nic innego raczej mnie nie zapchało...

Dostałam okres w pracy i koledzy kazali mi iść do domu, bo leżałam na zapleczu i kwiczałam z bólu. Ale oni są kochani, dbają o mnie, ciągle przychodzili zobaczyć jak się czuję, a potem nie mogli zdecydować, który mnie odwiezie do domu

Mnie się dzisiaj przyśnił barman Wyglądał fatalnie, miał na sobie wysokie jeansy sprzed 15 lat, monstrualny tyłek w nich, a do spodni włożył bordową koszulę. Cieszyłam się, że dałam sobie spokój, skoro on jest totalnym bezguściem, ale z drugiej strony było mi strasznie smutno, ponieważ ignorował mnie, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi i udawał, że mnie nie widzi
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:56   #1727
Mocny Akcent
Dolce vita

Mam w biurze w swoim pokoju dwóch współpracowników facetów. Super ise nam pracuje.
Raz na kacu wolałam powiedzieć, ze mam okres niż przyznać się, ze pochlałam byli dla mnie strasznie mili, hehe.

Nooo i jak się cieszę, że zaraz koeniec pracy i dzień zleci...

Ja mam skórę w sumie normalną ze sklonnością do wysuszania..ale jak myślicie, taki krem dla dzieci np. baby dream bedzie dla mnie dobry?
Stary 2011-04-13, 14:15   #1728
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Sprawdź ofertę Fitomedu na ich stronie, mają tam też e-sklep, więc jeżeli nie mogłabyś znaleźć ich kosmetyków stacjonarnie (a nawet we wrocławskich aptekach mam problem, żeby ich znaleźć) to śmiało możesz zamówić bezpośrednio u nich. Od dawna czaję się na ich ziołowe kosmetyki, ale ciągle coś innego mam w planach.

Też mam wrażliwą skórę, mnóstwo drogeryjnych kosmetyków mnie uczula lub zapycha, dlatego używam dziecięcych, aptecznych lub z biochemii urody. Ostatnio mam brzydką buzię, wypryski ciężko się goją i sporo mam małych krostek. Podejrzewam kosmetyk kolorowy o zapychanie, pewnie rozświetlacz do policzków, ponieważ nie używam podkładu, a jeżeli puder to bambusowy z BU, więc nic innego raczej mnie nie zapchało...

Dostałam okres w pracy i koledzy kazali mi iść do domu, bo leżałam na zapleczu i kwiczałam z bólu. Ale oni są kochani, dbają o mnie, ciągle przychodzili zobaczyć jak się czuję, a potem nie mogli zdecydować, który mnie odwiezie do domu

Mnie się dzisiaj przyśnił barman Wyglądał fatalnie, miał na sobie wysokie jeansy sprzed 15 lat, monstrualny tyłek w nich, a do spodni włożył bordową koszulę. Cieszyłam się, że dałam sobie spokój, skoro on jest totalnym bezguściem, ale z drugiej strony było mi strasznie smutno, ponieważ ignorował mnie, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi i udawał, że mnie nie widzi
dobrze, że sobie z nim dalas spokoj widze, że nie tylko ja mam z okresem jazdy :| a takich kolegow to tylko chwalic i pozazdroscic

z tymi wypryskami to mozesz miec i tak bo okresu dostalas, a do tego jeszcze ktorys z kosmetykow Cie zapchal no i masz krostki powiem szczerze, ze ja bardzo rzadko sie maluje i nie potrzebuje podkladow i innych takich typu rzeczy. Wystarczy mi balsam do ciała, krem i olejek ktorymi mnie znajoma poratowala. Bo do zmycia demakijazu uzywam chusteczek dla niemowlakow tez a i trzeba pamietac, ze wiekszosc kremow dla dzieci jest z parafinką i są dosc tluste

ja uzywam tych:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...asic-krem.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajace.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-prysznic.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...derm-krem.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny.html&next=1

oczywiscie na zmiane

- Acheron
Parthenopaeus -

Czas edycji: 2011-04-13 o 14:17
Stary 2011-04-13, 14:15   #1729
paula-zla
Zakorzenienie

Mnie BD strasznie zapchał. Miałam nagietkowy. W dodatku miał za tępą konsystencję, fatalnie się go rozsmarowywało. Dlatego od tych kremów trzymam się z daleka, choć niektóre dziewczyny bardzo sobie chwalą. W kwestii nawilżenia bardzo lubię całą serię z masłem kakaowym Ziai Obecnie używam nawilżającego kremu Biodermy przeciw niedoskonałościom. Jest okej, choć szału tak naprawdę nie ma. Dobrze, że kupiłam go za dychę w ramach promocji w SP.

wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 14:21   #1730
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Mnie BD strasznie zapchał. Miałam nagietkowy. W dodatku miał za tępą konsystencję, fatalnie się go rozsmarowywało. Dlatego od tych kremów trzymam się z daleka, choć niektóre dziewczyny bardzo sobie chwalą. W kwestii nawilżenia bardzo lubię całą serię z masłem kakaowym Ziai Obecnie używam nawilżającego kremu Biodermy przeciw niedoskonałościom. Jest okej, choć szału tak naprawdę nie ma. Dobrze, że kupiłam go za dychę w ramach promocji w SP.
ja do twarzy uzywam tylko i wylacznie Nivea Baby [w okraglym niebieskim pudeleczku - ostatni na liscie w poprzednim poscie]
juz mam go na tyle przetestowanego, że po umyciu twarzy antyalergicznym mleczkiem szybko sie wchlania i nie uczula. Ba i nie zapycha

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-13, 17:33   #1731
Mocny Akcent
Dolce vita

A jednak kupiłam BabyDream natural Gesichtscreme mit Calendula... przetestuje. Jak sie nie sprawdzi zuzyje do rąk
Stary 2011-04-13, 17:36   #1732
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
A jednak kupiłam BabyDream natural Gesichtscreme mit Calendula... przetestuje. Jak sie nie sprawdzi zuzyje do rąk
taki w zielonej tubeczce? jak skoncze swoj zapas kremow to go przetestuje, ale bylabym ostrozna z uzywaniem go do twarzy Jessuu pare dni temu martwilam sie ze mi sie kremy koncza, nie popatrzylam do szafki i teraz mam zapasy na conajmniej rok jakby mial isc koniec swiata a ze ja zawsze "chomik" bylam ...

umylam wlosy Head&Shoulders dzisiaj bo mi resztka zostala, i mam za swoje :| wlasnie lykam wapno wrrr

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-13, 17:42   #1733
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Witam drogie optymistki
ewe- sama też się kilka razy przekonałam na własnej skórze jakie to fajne uczucie, kiedy ktoś obcy powie Ci takie miłe słowa Mnie często zaczepiają starsze panie, np. w parku albo w sklepie Kiedyś usłyszałam, że "dobrze mi z oczu patrzy" i chyba dlatego wzbudzam zaufanie
Hehe a tak swoją drogą to wolałabym, żeby mnie kto inny zaczepiał
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 17:44   #1734
paula-zla
Zakorzenienie

Nie lubię chomikować kosmetyków, choć pod wpływem Wizażu mój zbiór i tak znacznie się powiększył Aktualnie mam wszystko, czego potrzebuję i niczego nie będę dokupywać, przynajmniej w kwestii kosmetyków jestem spokojna, że dużych wydatków nie będzie, bo szafę to chyba 1/3 zmieniam.

Ależ pół dnia wolnego dobrze człowiekowi robi Wyspałam się, ogarnęłam mieszkanie i jestem pełna energii Brzuch już mi nie dokucza, więc źle nie jest

wymienię
Stary 2011-04-13, 17:47   #1735
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Witam drogie optymistki
ewe- sama też się kilka razy przekonałam na własnej skórze jakie to fajne uczucie, kiedy ktoś obcy powie Ci takie miłe słowa Mnie często zaczepiają starsze panie, np. w parku albo w sklepie Kiedyś usłyszałam, że "dobrze mi z oczu patrzy" i chyba dlatego wzbudzam zaufanie
Hehe a tak swoją drogą to wolałabym, żeby mnie kto inny zaczepiał
mnie sie bardzo czesto to zdarza, ale fajnie jest podzielic sie z kims usmiechem Bo pozniej to wszystko wraca ta cala dobroc ktora komus dajesz i w ogole nawet obcemu na ulicy

oj z tym zaczepianiem ... takiego ladnego policjanta wczoraj widzialam, jej tak sie rozmarzylam i zapatrzylam ze na czerwonym swietle malo nie przeszlam [ale bylby mandacik, i pewnie czar by prysnal :P]

no bo co ja poradze tak lubie niebieski kolor ...

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-04-13, 17:52   #1736
paula-zla
Zakorzenienie

Mnie mundurowi mocno nie kręcą, wyjątkiem są piloci
Koleżanka pracowała na lotnisku i powiedziała, że mundur daje naprawdę wiele, każdy facet zyskuje na wyglądzie
Natomiast w pobliżu mojej firmy jest delegatura wojskowa, więc często widuję panów mundurowych, ale nieeee, to nie to samo co ci, którzy latają

wymienię
Stary 2011-04-13, 17:53   #1737
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
taki w zielonej tubeczce?
Stary 2011-04-13, 17:55   #1738
Celestia
Zakorzenienie

No dziewczynki od jakiegoś czasu ćwiczę i postanowiłam, że będę miała ładnie umięśniony brzuch, oglaszam wszem i wobec, że warto się trochę pomęczyć, zwłaszcza, ze już widzę zalążki mięśniowe z czasem, powolutku i myślę, że będzie ładnie.
Stary 2011-04-13, 17:56   #1739
paula-zla
Zakorzenienie

A co robisz? Chwal się

wymienię
Stary 2011-04-13, 17:58   #1740
Mocny Akcent
Dolce vita

Celestia - dobra, jestem pierwszą chętną, która chce usłyszeć dowody. Jestem leniem parszywym jeśli się na Tobie super sprawdzi.....biorę się tak jak Ty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości