|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Cytat:
Haha ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Kolejna z zapaleniem pęcherza
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
A jeszcze ten jego brzuch, zrobi kilka brzuszków i mu kaloryfer wychodzi
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Mniam.
Ja wczoraj tylko cardio, potem z rana powtórzyliśmy . Cardio z rana jak śmietana .
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Podczas "miesiąca miodowego" dostałam lekkiego zapalenia pecherza. Przyjechali rodzice- nie do nas tylko na plaże, ale sie spotkaliśmy, a mama mi pod nos wciska artykuł o zapaleniu pęcherza w czasie poslubnym
nie pamietam kiedy było mi taaaaak głupio
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, ze nie aż tak. Kiedyś miałam ostre zapalenie to dosłownie wstawałam z sedesu i już musiałam siadać. A teraz to takie uczucie dziwne, bliżej ujścia cewki, kurde, nie wiem co robić, czy dzwonić do mamy. Wtedy miałam robiony posiew chyba i jakieś leki na receptę. Można to jakoś bez tego wyleczyć skoro to chyba jakaś łagodniejsza forma?
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeszukiwałam teraz leki w domu to mamy jakiś lek, ale na receptę... To strach brać, bez pogadania z lekarzem, albo z mamą. A boję się, że jak jej powiem to mi każde iść do lekarza. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- To podobnie spędziłyśmy wieczór . Jedyna różnica, że u mnie była fasolka po bretońsku zamiast czekolady.---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Jak zaczęłam brać to trochę mi urosły, ale ja się cieszyłam. Teraz chyba już wróciły do swojego rozmiaru.
Pozytywne myślenie wydłuża przyrodzenie! 25.12Tangle Teezer 25.09.2011 olej migdałowy Edytowane przez juz_mam_konto Czas edycji: 2014-04-05 o 17:27 |
||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej przedtreningówki. To nie jest tak jak z kofeiną, że po pewnym czasie "już nie bierze"? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- byłam wyszła mi torbiel na jajniku i wcisnął mi tabsy. No to podziękowałam i wyszłam. Wtedy miałam problem z brakiem okresu.
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może u Ciebie dziecko wyjdzie w kilka minut .A moja mama mówi, że mogłaby rodzić na potęgę, ale bez przeżywania okresu ciąży.
|
|
#1720 | |
|
Raczkowanie
|
Czesć
![]() Dziś nie ćwiczyłam, ale za to zeszłam pół miasta za butami i w końcu udało mi sie kupić po przecenie i dobre! Mam małą stopę i nawet 35 są za duże. Także sprawiłam sobie prezent urodzinowy. Cytat:
|
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
Po których tak przytyłaś?
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuuuu i co?? I tak wyszłaś i koniec?? Po sprawie?? A pózniej bedzie płacz jak bedzie z późno?? Puknij sie w blond czerep!!
Oczywiście ze każdy poród inny, ale takie historie słyszy sie wcześnie i to od mamy, wiec chcąc nie chcąc buduje Ci sie pewien obraz w głowie. Ja jestem bardzo ciekawa ciąży
|
|
#1723 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, ja na diane 35 miałam śliczną cerę, na następnych i tych co teraz trochę mi się pogorszyła, nie jest już idealna, a co najgorsze od tygodnia mam dziwną fakturę skóry, takie podskórne mini grudki. Nie wiem skąd to . Zmieniłam ostatnio tylko podkład.Właśnie każda dziewucha, którą znam, w ciąży strasznie bała się porodu . Ale też bardzo już chciały mieć to za sobą, bo jednak to ciężko.A i mam cellulit. Jak miałam 19 lat to nie miałam. Nie wiem czy to przez anty, czy ze starości. Genetycznie raczej mam skłonności. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A pytałaś na wątkach na wizażu co można zrobić z taką torbielą? Tzn. co innym lekarz przepisywał, czy są jakieś inne wyjścia niż tabletki? Bo jeśli nie ma to sorry, ale ja bym wzięła. Antyki to hormony, na tarczycę, inne przypadłości ludzie też biorą, tylko inne i jakoś takiej paniki nie ma.
Pozytywne myślenie wydłuża przyrodzenie! 25.12Tangle Teezer 25.09.2011 olej migdałowy Edytowane przez juz_mam_konto Czas edycji: 2014-04-05 o 17:52 |
||
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Puknęłam.
Chciałam przypomnieć, że mając jazdy z tarczycą pieprzy się wszystko. Wyreguluję poziom TSH powinno wrócić wszystko do normy(jak nie wróci, to pójdę, chociaż zwykle wracało). To nie pierwsza huśtawka hormonów w ciągu 5 lat |
|
|
|
#1725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
. Takie modne słowo ostatnio.
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Cytat:
Tak każdy poród jest inny ale im starsza pierworodki tym ryzyko bolesnego porodu większe niestety ale czym jest ten poród wobec szczęścia jakie daje dziecko ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- A co to ma za znaczenie? Przecież każdy organizm inny lekarka mówiła ze są swietne i wszystkie pacjentki ktore biorą to sobie chwalą byłam pierwsza która tak po nich miała nazwy i tak nie pamietam
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
zwłaszcza jak przyłoży
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest tak źle wczoraj mi wargę rozwalił az sie krwią zalałam ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Tabletki tanie tez nie są a to pacjentka pokrywa ich koszty i jeśli wykupi 3 opakowania i okaże sue ze bardzo złe sie czuje to kasa w błoto. W uk antykoncepcja na szczescie jest za darmo ale ja i tak nie korzystam hehe
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam rybę zapiekaną na szpinaku z serem
Dzisiaj szpinak był tak genialnie doprawiony, jaa Wujek chce rozkręcić interes kuchenny i mnie wkręcić Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2014-04-05 o 19:31 |
|
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
zjadlam o 19 4 malutkie kanapki z chleba zytniego .. bosh .. zluje .. jestem fulix .. a na obiad jutrzejszy robie frytki z batatow z papryka i bazylia oraz palki z kurczaka z parowaru marynowane w soli,pieprzu i papryce z odrobina czabru (moja ulubiona przyprawa)
dodatkiem beda buraczki ..ehh jutro niedzieling w pracy .. a tak to mam juz pieknie pomalowana sciane na turkusowo - bialo (jutro tez panele)
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
coś mnie bierze
zaczęłam walczyć |
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje trening pupy i nog
Dzisiaj bylam tak zmeczona ze zasnelam na kanapie, ale chyba te pol godziny drzemki dodalo mi sil bo trening byl super I endomondo zwrocilo mi moje kcal ![]() Jesli chodzi o @ to ja po porodach mam super...dwa dni mocniejsze a pozniej 2-3dni to tylko takie plamienia...pierwszego dnia brzuch boli, ale nie zawsze i nie tak masakrycznie jak przed porodami..a tez mialam takie 7dniowe wiec jakby co to polecam porod..choc bol jest niezly, ale naprawde wszystko sie zapomina a teraz najgorsza dla mnie jest owulacja, bo mam straszny sluz i okropnie mnie to wkurza ![]() ja nie biore anty..choc mam recepte, ale jakos nie moge sie zdecydowac..bralam kiedys i bylam bardzo zadowolona..ale teraz mocno reaguje i mam czesto migreny i boje sie ze dodatkowe hormonki pogorsza sytuacje... Ja w ciazy czulam sie super..pracowalam do 8miesiaca i jezdzilam do knca na rowerze malo przytylam i w sumie nie mialam zadnych dolegliwosci...tylko przy drugim dziecku bylam bardziej zmeczona, bo wiadomo nie lezalam po pracy na kanapie, ael szlam po corke do przedszkola, trzeba bylo sie nia zajac itd...ale ogolnie w ciazy bym mogla byc..ale juz nie chce dzieci..jestem zdecydowanie za stara i mam za malo do nich cierpliwosci ![]() Jutro spie na maksa..tzn..na ile dzieci dadza
|
#1733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do anty, planuję je odstawić może po ślubie i zobaczyć co się będzie działo z moim okresem. Raz jak odstawiłam na jakiś czas nie było go 3 miesiące. Spodziewam się, że trochę czasu minie zanim się pojawi + zanim się wyreguluje (o ile w ogóle, bo zawsze miałam nieregularny). Będę go doprowadzać do porządku, a w tym czasie... będziemy uważać a na początku przyszłegło roku może przestaniemy uważać żeby coś spłodzić ![]() Chciałabym się nauczyć obserwować cykl itp i w przyszłości jakoś na tym opierać antykoncepcję zobaczymy, w każdym razie chciałabym nie brać tabsów całe życie.Cytat:
Cytat:
, jak już wiemy, że to na serio i jest sens brać.Cytat:
![]() Wczoraj poszłam na grilla. Balkonowego, elektrycznego ja sobie tam robiłam kurzego cycka, ale skusiłam się potem na kawałek karczku... i jedną kiełbasę a miało być tak zdrowo.Jak sobie przypomnę ile wypiłam wina to aż się dziwię, że wróciłam do domu cała. Masakra No i teraz się czuję niezbyt.Eeeej, po wczorajszym treningu bolą mnie poślady i czwórki, dwójki mniej i... prawa ręka nie wiem czemu, czy jakoś źle chwyciłam hantel? masakra ![]() Wczoraj wpadła do nas w ogóle siostra i mama M., pokazałam im moje hantelki miałam jedną akurat załadowaną 8kg chyba (w sumie z gryfem) a one "pokaż, pokaż" i strasznie przeżywały jakie ciężkie i niemożliwe, że ja to podnoszę ![]() Nattiv, czekam na mejla z ebookiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na żadnych moich nie przytyłam. No i prawda jest taka, ze tyje się od żarcia, ewentualnie zatrzymania wody(ale to mniej i całkiem inaczej wygląda). Z sikaniem już ok, wzięłam jedną tabletkę tego czegoś na receptę. Oczywiście mama już mnie na posiew wysyłała, generalnie się pokłóciłyśmy lekko, ale ona chodzi zła jak osa, chyba okres ma ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
. Mam wrażenie, że większość ginekologów jest do dupy.Dziwi mnie, że dziś Charlie nie napisała jako pierwsza "Dzień dobry"
Pozytywne myślenie wydłuża przyrodzenie! 25.12Tangle Teezer 25.09.2011 olej migdałowy Edytowane przez juz_mam_konto Czas edycji: 2014-04-06 o 09:10 |
||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do końca tak jest z tym tyciem bo jadłam normalnie to co wcześniej a jsk zauważyłam ze tyje to uważałam na to co jem a tyłem dalej moja mama przy menopauzie brała hormony i tez przytyła bardzo dużo w krótkim czasie a gruba nigdy noe była i jsdła to samo. Masz szczescie ze nie przytyłaś ale z hormonami to tak bywa i nie wpier**lałam żeby przytyć jadłam normalnie byłam szczupła nic nie pomagało bo ciagle tylam. Dopiero po odstawienie tabletek i zmianie na inne bez zmiany diety zaczęłam chudnąć. Wypraszam sobie mówienie że to wina jedzenia ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Bo w niedziele śpie dłużej troche
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
#1738 | |||
|
Zakorzenienie
|
ridja wpisałam w google wyskoczyło to: http://www.fitblogerka.pl/2013/08/ta...edukcja-i.html
SFD Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
witam slicznoty
![]() ja dzis obudzilam sie u mojego F i zjadlam krolewskie sniadanie z jego rodzicami :P jajecznica z 3 jaj z pomidorem i cebulka bez chleba ![]() teraz siedze w pracy
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie paskudna pogoda
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

. Cardio z rana jak śmietana

wyszła mi torbiel na jajniku i wcisnął mi tabsy. No to podziękowałam i wyszłam. Wtedy miałam problem z brakiem okresu.
Dzisiaj szpinak był tak genialnie doprawiony, jaa 
zaczęłam walczyć
wiec jakby co to polecam porod..choc bol jest niezly, ale naprawde wszystko sie zapomina 
No i teraz się czuję niezbyt.
bez chleba