![]() |
#1741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
dziękuję!
![]() Pan idealny posiada wady, które doprowadzają mnie do szaleństwa. byłam na imprezie. była tam też typiara, której nie znoszę . podeszłam do niej z drinkiem stukając o jej browar i mówiąc: 'zdrowie pustych szmat!' nie chce pamiętać tych złych rzeczy .chce pamiętać te wspaniałe których nie było . Gdy woda sięga ust, głowa do góry! nie spieprz dziś przez strach o jutro. w niektórych sercach nie ma już dla mnie miejsca lub sama nieświadomie zgubiłam do nich klucz. wciąż żyję miłością zapożyczoną od innych , lecz gdy nadejdzie czas by skończyć życie na kredyt nie będę miała z czego oddać. nie zajmuj się tak bardzo codziennością i jej przyziemnymi sprawami bo możesz zapomnieć o życiu. Wciąż o nim myślę, nie potrafię.. nie potrafię zapomnieć połowy siebie.
#1742 | |
Zadomowienie
|
♥♥
Cytat:
Uciekam przez znajdujące się obok drzwi do ogrodu. Obgryzam nadgarstki patrząc na szczęśliwą postać rozmawiającego przez telefon mężczyzny. Rozpadam się, bo nie telefonuje do mnie, a mimo to patrzę tak codziennie.
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
O jej. znowu mnie okradasz.? Miło mi.
![]() Kurde. Kolejna talenciara.! na zdrowie. i bierz do woli. ![]() ***
Choć nie wiem jak będziesz się starać, to nigdy nie pojmiesz co się dzieje w mojej psychice. *** I chciałabym znów mieć te 7 lat ... taki bezproblemowy świat. <3 *** Mało osób zdaje sobie sprawę, jak głupi średnik z gwiazdką może cholernie uszczęśliwić. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-14 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Raczkowanie
|
moje mysie <3
obdarował mnie swoim najcudowniejszym uśmiechem . słowami mozna dotknąc tak samo czule jak dłońmi . czuła na sobie jego spojrzenie. powiedz mi więc, na czym polega ta cała miłość ? znów Twój uśmiech wpycha mnie w nałóg. Czerwone róże na czarnym dywanie . dzień, w którym uśmiechasz się jak dawniej. namiętność nie zna slowa 'przepraszam' wyziębia nam serca wiatr. ten który przyciągnie wyglądem, a zatrzyma charakterem.
![]() |
#1745 |
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, pauliiszta, zuzka0, patrysiowa_ - oszalałyście?
![]() ![]() Extremalna, _changime, agrr, abunee - okradzione <3 Rybcie moje <3 ;*. Jak mam Ci o tym powiedzieć, jak ja sama jeszcze niczego dobrze nie wiem? Są czasem chwile, że oprócz wyklinania, fajki i deszczu nie ma nikogo innego. Czasem zazdroszczę ludziom tego odruchu radości. Mogło być dobrze i pięknie też. Ma tyle spraw na głowie, że od tego ciężaru ją boli, a wszystkie tabletki przeciwbólowe są za słabe. Słabnę tak szaleńczo nie ma w okół zrozumienia, a kręgosłup rwie, oj rwie od całego rozgarbiarzu, a głowa pęka w pół, myśli ją rozsadzają. Czyny nigdy nie były moją dobrą stroną. rano po obudzeniu jest nawet okej, jak idę do szkoły serce zaczyna walić, a później już zestresowana monotonia. Powrót do domu z głową w dół, jeszcze jak Cię Boże mój, a w domu rozgrywa się intryga dlaczego zrobiłam tak, a nie inaczej. Klapki na oczach, potykając się co krok. Kląć mi tylko pozostało. zacznę kumulować papierosy po czym zamknę się i je wszystkie wypalę za wszystkich frajerów, kretynki i całką piepszoną ludzkość. Mam motyle w brzuchu stumilowe i z znakami zapytania.
#1746 |
Rozeznanie
|
To nie gra różnicy ilekroć Ci mówię, że znaczysz dla mnie wiele i Cię nie wymarzę, jak tatuaż, którego już nie usuniesz. Nie ma Cię. Nagle dzwonisz. Serce kuje. Kierownik mojego serca, tłumacz błędnych uczuć. ___________________
katastroficzna - tak, brak weny Skarbie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
Bezgranicznie Cię kocham.
Gdy mnie pokochasz, jutro będzie bardziej dzisiejsze. Odwagą czy głupotą jest wykrzyczeć jak bardzo Cię kocham ? Twoje serce jest ze złota. Piękne i twarde jak kamień. Dobrze, że smutek nie umie pływać. każdego wieczoru topię go w taniej wódce. your blue eyes Chyba sobie żartujesz słoneczko ![]()
a niektórych znowu cieszy, że w końcu jesteś szczęśliwy." Edytowane przez katastroficzna Czas edycji: 2010-09-14 o 19:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Nensie
![]() czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem co chce czuć serce. czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej. (facebook)
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasami biorę w ręce nasze zdjęcie
Tańczę z nim po pokoju w Twej ulubionej sukience. Przygotowując obiad do dziś nakrywam ci do stołu. sprzątam umysł z twoich slow, usta z twoich pocałunków, ciało z twojego dotyku i wzroku, serce z miłości do Ciebie.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-09-14 o 19:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Rozeznanie
|
.
Czasem ludzie są piękni. Nie z wyglądu. Nie w tym,co mówią. W tym,kim są. trzeba dużo miłości, by Cię nienawidzić! wszystko ma swój cel. Wolę gonić słonce niż na nie czekać. czemu dałeś mi wiarę w cud? /Posłaniec/
#1751 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ - Jaa....takiemu talentowi spodobały się moje wypociny?? Nie wierzę..
nensie ; katastroficzna ; your blue eyes ; chocolaaate ; marikab ; onax3 okradam bezczelnie ![]() ![]() i weny wszystkim życzę ;**
#1752 |
Przyczajenie
|
żagiel rozwijam i płynę... w Twoją stronę, tam gdzie cumujesz ze swoim statkiem nazwanym "serce do wzięcia"...
-wytknij język. -po co? -chcę Ci na niego napluć. -co??? dlaczego? -bo jak już mówisz to co Ci ślina na język przyniesie to mów przynajmniej to co ja chcę mówić, czyli jak bardzo Cię kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio moja znajoma podczas rozmowy dała mi ten wierszyk. Bardzo mi się podoba więc się nim dzielę ![]() Hillar Małgorzata
My z drugiej połowy XX wieku My z drugiej połowy XX wieku rozbijający atomy zdobywcy księżyca wstydzimy się miękkich gestów czułych spojrzeń ciepłych uśmiechów Kiedy cierpimy wykrzywiamy lekceważąco wargi Kiedy przychodzi miłość wzruszamy pogardliwie ramionami Silni cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręceumieramy z miłości
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
naiwnie__ - bardzo mi miło
![]() ![]() ---- w dłoniach trzymała Jego zdjęcie, na które kapały słone łzy. bała się budzić wiedziała,że On już nie będzie spał obok niej. bała się ,że po 5 latach kochania tylko jego jej życie bedzie stać w miejscu i już sie nie zakocha. wiedziała,że nikt jej nie pokocha. potrzebowała go jak tlenu, stała się narkomanką. nie było już niczego co kochała, i co mogła kochać. nie chciała tęsknić, mieć w głowie tylko jego, ale nie była wystarczająco silna by go przekreślić. miała ochotę wytłuc wszystkie talerze w kuchni, potrzebowała wyrzucić z siebie gniew. |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Raczkowanie
|
Maltretowana jego spojrzeniami, ich szeptami, swoim biciem serca.
Zarozumiale zakochana w jednej osobie. _________________ <3 !. |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Mam tyle do powiedzenia, a jak zwykle nie mogę wydobyć głosu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - Tęsknisz za nim. - skąd wiesz? - bo zawsze jak tęsknisz to jesz arbuza z pestkami. znienawidził ją, bo było mu wstyd, że ją skrzywdził. I uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany, byś mógł uderzyć się w pierś i szepnąć pod nosem "za późno". zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady, nie myśląc o śmierci tylko śmiejąc się, że on ma inną.
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Przyczajenie
|
Już chyba wszyscy tutaj o mnie zapomnieli
![]() Okradłam kilka talenciar jak zwykle ![]() ![]() Powodujesz, że czuje, że jesteś tym jedynym. Moje serce bije szybciej Zabierasz moje powietrze. Amorze, czuję się zagubiona w twoim uśmiechu. Nie śpię, więc dlaczego śnie? Teraz mam Ciebie i nie dam Ci odejść! Nie chcę obudzić się jutro i znależć się sama.
#1759 |
Rozeznanie
|
Ostatnie dwa lata
zawiesiły się w sercu na sznurze. mam sto-szczescdziesiat-dziewiec centymetrów wzrostu, lubię słyszeć słowo ' ku. r wa ' z własnych ust. sączę, wysysam resztki alkoholu na dnie zielonej butelki. mam ochotę na taki związek z wczesnym śniadaniem, późnym obiadem, z butelką piwa zamiast kolacji. potrzebuję "teraz" "tu" "bądź przy mnie zaraz" "przeżyj ze mną resztę".
#1760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() właśnie brakowało Mi czyjegoś postu ... ![]() wraacaj dalej te dzieła pisze ![]() _________________________ __________ * ej . wiem, że masz inną, ale jakoś specjalnie Mnie to nie rusza [ ![]() * nic już nie ma znaczenia ... ' * lubiła siadac na rozgrzanym asfalcie i długo rozmyślac jak miłoby było miec Go teraz przy sobie . * a ja kuFa złamię stereotypy ! i do cholery udowodnię, że to mężczyźni sa gorsi w noge ![]() * i wiesz, mam nieodpartą ochotę podejśc do Ciebie i z całego serca dac Ci w pysk ! * niee, już Go nie kocham . czasem tylko wspomnę na dłuższą chwilę jak to było, i jak mogłoby byc . * uśmiechnij się do Mnie ! albo wiesz, lepiej nie, bo znów zacznę sie łudzic, i będę śniła o tym czekoladowym spojrzeniu i czarującym uśmiechu . * myślisz, że Mi dalej na Tobie zależy ? myślisz, że Ja nadal Ciebie kocham ? a więc muszę wyprowadzic Cię z błędu, i powiedziec Ci, że spaliłam te wszystko walentynki, a to już bardzo dobry argument . * i wiesz, ja nie chcę wymazywac z pamięci tych wspólnych chwil. mimo tego, że Mnie zraniłeś, to ja i tak chcę pamiętac te dobre dni.
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-14 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie -
![]() x_truskawka_x - miło mi bardzo : * i wzajemnie, dużo weny dzióbek ![]() naiwnie_ - ; *** Mój umysł nie funkcjonuje normalnie? Magiczny teatr tylko dla obłąkanych. bycie niczyją, nie motywuje do codziennego wstawania z łóżka. wyszłam gdzieś z kolegą, ale Tobie co do tego? Siła przekonań nie dowodzi ich słuszności.
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
moim pierwszym błędem była miłość do Ciebie, drugim - danie Ci następnej szansy, a ostatnim błędem jest nadzieja, że nie będę ciągle powtarzała tych samych błędów demotywatory
#1763 |
Zakorzenienie
|
teraz idę po twoich śladach i płacząc jak dziecko żebrzę o Twoją miłość.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Rozeznanie
|
nie potrafię przez to przejść tak, by nie zdeptać Twoich uczuć. tylko nie próbuj do mnie wracać. może mi nie starczyć sił by odrzucić przeszłość. ale przecież mnie kochałeś, taką kapryśną, oziębłą, niemiłą. ja się nie zmieniłam, to Tobie wyostrzył się wzrok. nie chcę Cię stracić, ale zbyt wiele stawiasz warunków, za bardzo chcesz mnie zmienić, niepotrzebnie porównujesz mnie do niej.
#1765 |
Rozeznanie
|
![]() Jemu się już nie chce i jej się już nie chce Nic z tego nie będzie. Nie wiem jak pomieścić wszystkie uczucia w jednym opisie. Nie chcę być wiecznie biednym kwiatuszkiem, o który każdy się boi, że nie przetrwa burzy. Chcę być drzewem, które przetrwa wichurę. Wiesz jakie są kobiety? Kobiety wierzą, że jeśli je ktoś goni, to one mogą w pewnym momencie się zatrzymać i dać się złapać, a to, to jest najgorsza myśl w jaką mogłyby uwierzyć! Kobieta nie powinna się zatrzymać, bo kiedy się zatrzyma, to automatycznie przestaje być goniona. I to O N zaczyna uciekać, a kobieta się cofać, by go złapać. Paranoja, prawda? Dziewczyny takie jak ja czasem zapominają, że są silne i nie potrzebują niańki, która prowadzi je za rękę. My czasem nie wiemy co robić i dajemy Ci odczuć, że możesz się nami zaopiekować. Ale niech nie zwiodą Cię pozory, bo nie musisz się o nas troszczyć, a my zawsze - prędzej czy później - odzyskujemy samodzielność i mamy Ci za złe, że wykorzystałeś naszą słabość. Dziewczyny takie jak ja same o siebie dbają. - kobiety chyba lubią, gdy mężczyzna ma szerokie bary i piękny tors. - kobiety lubią, gdy mężczyzna nie jest skończonym kretynem.
#1766 |
Zakorzenienie
|
"Gdy byliśmy mali wszystko było proste, chciałabym tak znów przezywać naszą wiosnę. I wiem, że też tęsknisz i nie jesteś w tym sam, jeśli znasz lepsze czasy proszę zabierz mnie tam!"
#1767 |
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - cieszę się.
![]() ![]() _________________________ _______ wszędzie czuję to, że Cię nie ma. tak trudno zapomnieć. jeszcze niedawno, bez namysłu, gdybyś tylko stanął przede mną i przeprosił.. wybaczyłabym Ci wszystko. ale nie teraz. już nie. nie chcę pamiętać. nie wracaj. tak trudno opisać to, co czuję. odszedł, to wystarczy.
#1768 |
Raczkowanie
|
Witam po dlugiej nie obecnosci
![]() ![]() Otuleni deszczem, tak cicho, tak delikatnie. Ogrzani szeptem własnych ust. I przyszedł wrzesień i czerwonych jabłek smak tak różny od goryczy łez. ...Ja tylko łapię promienie słońca, kolekcjonuję oddechy lipcowe, żeby jesienią spojrzeć Ci w oczy i wlać cicho ciepło w zmarznięte twe dłonie... Boso po trawie, jak po dywanie, w baśniowym tańcu zapominam o życiu. I może trochę mi zimno, może niezgrabnie spaceruje po lesie, ale kocham te liście, kolory, zapachy. Kocham ciche echo twojego dotyku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
'Sometimes it’s hard to look away from You.. but when I'm dreaming it’s so easy cause when I’m dreaming You're always mines.' Czasem jest trudno patrzeć na Ciebie z daleka.. ale gdy marzę to jest takie proste, bo gdy śnię jesteś zawsze mój. 'I will wish upon a star to make this dream come true.' Marzeniami będę sięgać gwiazd dopóki się spełnią. 'What should I do to make this dream come true?' Co powinnam zrobić by to marzenie się spełniło?
![]() |
#1770 |
Raczkowanie
|
bajkowa miło być okradaną przez Ciebie ![]() Jestem taka mała, a potrafisz się we mnie zgubić
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.