|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
Aga piękne te kolczyki!!
|
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
MASAKRAAAA!!!!! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1272180371 Są naprawdę cudne!!!!
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Jakie piękne kolczyki! Wiosna w uszach - cudnie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Kolczyki wymiankowe-piękne
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie fajne!
Takie delikatne i romantyczne. Bardzo mi się podoba kolorowy ogon.
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładnie Ci wychodzi lutowanie. Otrzymujesz takie delikatne i miłe dla oka formy, które jednocześnie mają w sobie mnóstwo piękna
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Ależ mi się te kolczyki podobają
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Te wymiankowe kolczyki są niesłychanie urocze. Lekkie, zwiewne, dziewczęce. Bardzo lubię takie przejścia kolorystyczne - świetnie dobrałaś kamyczki. Prześliczny projekt
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Ak-pinki, Jasperin, Sunnyskies, Kasia-Kati, Ravenart, Yaollinko, Lwico83, Almien, Daguś, Piechotko, Whitecoffe, Ggagatko, Heurek, Sol89, Zuterio - dziękuję bardzo za tak liczne odwiedziny w moim skromnym wątku
A Wasze komentarze jak zawsze podnoszą mnie na duchu Dzięki Wam ![]() Ggagatko - cieszę się że odwiedziłaś mój wątek Zdaje się że pierwsze wrapki jakie widziałam w życiu były właśnie Twojego autorstwa ![]() Z dziennika foto-łamagi... Ponieważ mój TŻ definitywnie się na mnie obraził, to że tak powiem problem robienia zdjęć ostatecznie spadł na moje rachityczne barki Więc ogólnie jestem zła, bo mam całą furę kolczyków i innych bzdetów których nie mogę obfocić i zamiast szukać nowych właścicieli leżą i się kurzą. Już na prawdę nie wiem czy jest dla mnie jakikolwiek ratunek poza zatrudnieniem fotografa na pełen etat :P Dziewczyny, ratujcie mnie i wytłumaczcie mi łopatologicznie co Waszym zdaniem mogę zrobić żeby te zdjęcia wyglądały lepiej? Bo na razie to zamiast robić biżu to ja odchodzę od zmysłów z powodu tych nieszczęsnych zdjęć. I odechciewa mi się biżu robić jak sobie myślę że będę musiała zrobić jej zdjęcie. Dzisiaj lutowrapek. Taki ot. Z granacikiem małym. Wyszło tak sobie. A teraz na dodatek widzę że są nierównomiernie wypolerowane i niestety odrobinę asymetryczne.
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
A mi się bardzo podobają
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Fantastyczne kolczyki wymiankowe!!!
|
|
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Jaki piękny lutowrapek - tak równiutko owinięty - śliczny
A zdjęcie jest dobre
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się podobają te wrapki
Jeśli chodzi o zdjęcia, to namiot, lampy i przyjaźń z aparatem. A jak masz lustrzankę, to już w ogóle powinno być super. Zdjęcie wcale nie jest take złe, ale może spróbowałabyś na szarym tle robić? Na białym wbrew pozorom ciężko zrobić coś ładnego, bo albo tło wychodzi przybrudzone albo niebieskawe. Nie wiem przy jakim robisz oświetleniu zdjęcia, ale musisz poustawiać w aparacie odpowiednie funkcje. A jak Ci się nie chce przerabiać w gimpie, to wysyłaj do mnie, chętnie poprzerabiam, bo lubię
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Kochana nie marudź
Po pierwsze wrapek bardzo udany ,rzadnej asymetri to ja nie widzę ![]() I zdjęcia też całkiem ,całkiem Każda z nas od czegos z tymi fotkami zaczynała, i nie jednokrotnie wychodziły duzo gorzej niz Twoje z czasem bedzie wychodzic tylko lepiej, wiem po sobie ,ze metodą macajewa dochodzilam co i jak w aparacie , wiec i tobie sie uda, uszy do gory ![]()
Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2010-04-29 o 21:12 |
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Lutowrapek.
Słodko brzmi. Nie jest z nim tak źle jak Ci się wydaje, a zdjęcia, rety, 1300 swoich pierwszych zrobionych w krótkim czasie zdjęć wywaliłam do kosza, będzie coraz lepiej. Bardzo podobają mi się te:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1272180371 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Wrapek piękny
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba
Lutowanie wychodzi Ci bardzo ładnie, kolce wyszły takie leciuchne
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolczyki piękne, nowy wisior w galerii genialny. Jesteś miom lutownicowym guru
![]() |
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
o właśnie - kolczyki śliczne, ale wisior REWELACYJNY, a w komplecie z pierścionkiem - BINGO !!!!!! -
|
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Cudny ten lutowrapek
Jak będę miała już swój palnik to zgłoszę się do Ciebie po rady O ile mogę oczywiście
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
bardzo fajne, równiutkie wrapki
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1272556116 a te śliczne, delikatne... wiosenne ![]() klaski :![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1272180371 |
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie lutujesz i wrappkujesz, wszystko jest tak dopieszczone i dopracowane, że aż oko cieszy!!!! Śliczne kolczyki!!!!
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
piękne kolce
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Gabii86, Iwogg, Monka1123, Yaollinko, Kasia-kati, Catnip, Tolinko83, Heurek, Sunnyskies, Wirello, Letike, Lilnut, Almien, Attentte
Dzisiaj kolczyki z rodolitem. Miałam te sopelki już od dawna Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia do tego stopnia że bałam się je dotknąć a poza tym kompletnie nie wiedziałam co z tymi maleństwami zrobić Szczególnie że ciągle miałam przed oczami kolczyki Poppy która również sobie te sopelki ukochała... W końcu narysowałam sobie projekt i zaczęłam owijac. No i wyszły oczywiście kompletnie inne niż na rysunku a w dodaku strasznie malutkie, więc uznałam że jedyne rozwiązanie to dorobić im jakąś przedłużkę. Padło na rurkę, bo niespecjalnie widziałam tam łańcuszek. Mam co do nich mieszane uczucia ale mam nadzieję że to przejściowe
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
O matko i córko
Cudne!!!!!! :mdleje :
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie - bomba
I rozwiązanie z rurką super
|
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne maleństwa
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja lubię takie wypieszczone maleństwa
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Mieszanym uczuciom mówimy: a poszły wy w cholerę.
Kolczyki są zachwycające
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Więc ogólnie jestem zła, bo mam całą furę kolczyków i innych bzdetów których nie mogę obfocić i zamiast szukać nowych właścicieli leżą i się kurzą. Już na prawdę nie wiem czy jest dla mnie jakikolwiek ratunek poza zatrudnieniem fotografa na pełen etat :P Dziewczyny, ratujcie mnie i wytłumaczcie mi łopatologicznie co Waszym zdaniem mogę zrobić żeby te zdjęcia wyglądały lepiej? Bo na razie to zamiast robić biżu to ja odchodzę od zmysłów z powodu tych nieszczęsnych zdjęć. I odechciewa mi się biżu robić jak sobie myślę że będę musiała zrobić jej zdjęcie. 

Moje biżutkowanie
klaski :
Szczególnie że ciągle miałam przed oczami kolczyki Poppy która również sobie te sopelki ukochała... W końcu narysowałam sobie projekt i zaczęłam owijac. No i wyszły oczywiście kompletnie inne niż na rysunku a w dodaku strasznie malutkie, więc uznałam że jedyne rozwiązanie to dorobić im jakąś przedłużkę. Padło na rurkę, bo niespecjalnie widziałam tam łańcuszek. Mam co do nich mieszane uczucia ale mam nadzieję że to przejściowe
Cudne!!!!!!
:mdleje :