![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
mamz mdłości nie ma i póki co odpukać
![]() ![]() Jutro rano idę na kolejną BHCG więc trzymać kciuki,żeby dobrze rosła ![]() Teraz całymi dniami mnie nie ma bo pracuję, więc pisać kobietki będę albo z rańca albo wieczorami ![]() Buziaki dla Nikosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuję za buziaczki dla Nikosia.
Z nim jest trochę lepiej ale Natalka popołudniu dostała temperaturę ![]() I teraz mam w domu mały szpitalik i zarwane nocki ![]() Ta godzina a oni jeszcze na chodzie ![]() Zwykle już smacznie spali..... Panowie od pieca byli..... Obejrzeli i ........ przyjadą jutro ![]() Zamarzniemy!!!!!!!!!!!!!! !!!!! mamz mamy ogrzewanie centralne. Mieszkam w bliźniaku. Niedawno powstały bloki na drugiej stronie ulicy, poprzerywali dreny i często nam zalewa piwnicę. Do tego stopnia, że woda stała w piecu w popielniku.... i szlag go trafił ![]() No nic mam nadzieję, że już jutro będziemy mieć ciepło Zmykam moim choruszkom robić frytki i może uda się ich zagonić do łóżka. Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() O 9 lecę znowu na betę, więc trzymać mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zmalowana trzymam kciuki!!!! Ale tu cichutko.... śpicie dziewczyny jeszcze? U mnie pada deszcz.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Powodzenia! Przed Tobą tyle pięknych chwil!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
witam czwartkowo
![]() Cosik na dworze zimno i strasznie wieje, a miało być podobno ładnie do niedzieli ![]() My wczoraj mieliśmy chwile grozy wieczorkiem. Troszkę chyba za dużo po mieszkaniu polatałam (ale kurde końcówka remontu i jeszcze codziennie coś tam robią więc ja nie umiem tak leżeć, w sumie zupkę tylko ugotowałam i rybę usmażyła). Wieczorem o 19.00 dostałam bóli podbrzusza, na początku takie mało intensywne, po 1,5 godzinie co kilka minut skurcze i to po 4 na minutę ![]() Ale są też dobre wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile jeszcze Majeczka powinna mieszkać w brzuszku? Zazdroszczę tych mebli dla Księżniczki!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
koralik Teraz jest 34 tydzień
![]() TŻ właśnie wraca ze szkolenia i będę patrzyła jak składa meble ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() 22Kamila22 trzymam kciuki za malutką, żeby jeszcze posiedziała w brzuszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
5 dni po Twoim terminie moja córeczka będzie obchodzić 2 urodzinki ![]() A 22 dni po Twoim terminie mój synek skończy 4 latka ![]() Jak ten czas leci..... Nikoś urodził 3 tyg wcześniej (cc), był malutki (2250) a teraz rozrabia za dwóch i nie różni się od rówieśników ![]() Będzie dobrze!!!!!! Natalka mimo iż urodziła się (sn) w wyznaczonym przez lekarza terminie to ważyła niewiele więcej, bo 2500....... Ale się zamyśliłam, rozmarzyłam.............. ........ Bardzo miło wspominam te chwile ![]() Buziaki dla Majeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki wynik mam 2729
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Ale tu dziś spokojnie i cichutko
![]() Zmalowana cieszę się, że wyniki są dobre ![]() Tak sobie siedzę i wymyśliłam..... nic dziś nie robię, nie sprzątam, nie gotuję, nie piorę............ ROBIĘ SOBIE WOLNY WIECZÓR ![]() Biegnę szybko się wykąpać i do wyrka na mój serial " Na Wspólnej" ![]() KOLOROWYCH SNÓW WAM ŻYCZĘ!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też oglądam Na wspólnej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koralik dużo zdrówka dla Twoich dzieci! ![]() A u nas ok, byłam dzisiaj na zakupach z dziećmi, chciałam kupić starszemu synkowi dres i jakieś bluzeczki, ale nic ładnego nie znalazłam, więc jutro jedziemy do innego miasta, słyszałam, że w coccodrillo są fajne dresy.. ciekawe jak cenowo.. mąż na służbie, dzieci oglądają Dobranocny Ogród, a ja mam czas wypić herbatkę ![]() Jak zasną to postaram się zrobić listę ![]() ![]() Może jeszcze jakieś mamuśki do nas dołączą.. Oby, oby!
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczny.
Skoro zapraszacie (jako jedne z niewielu na tym forum ![]() W tej chwili jestem w końcówce 9 tc, jutro zaczynam już 10. W zeszłym tygodniu na USG dzidzia miała 16mm i silne serducho, więc mam nadzieję że już do końca wszystko będzie ok. ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Hej Martka87
![]() Dziewczyny, a w jakim wieku jesteście ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Rozeznanie
|
No i sen nie chce przyjść....
Ale połowę planu wykonałam ![]() ![]() I postanowiłam zajrzeć jeszcze do Was ![]() Farahh dzielna jesteś!!!! Sama z dziećmi na zakupy ![]() To muszą być sklepowe aniołki ![]() Ja wolę jechać sama, jeżeli z dziećmi to obowiązkowa zabieram Tż-a ![]() Chyba muszę przyjść do Ciebie na szkołę ![]() Cytat:
![]() Witaj Martka87 ![]() Gratuluję dzieciątka i mocnego serduszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmalowana ja mam 23 lata ![]() Wybaczcie, miałam wczoraj zrobić coś z tą listą, ale zasnęłam jak usypiałam maluchy ![]() Zmęczenie sięgnęło zenitu ![]() Idę robić śniadanko i kolejny dzień czas zacząć ![]() Więc miłego Dnia!
♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez Farahh Czas edycji: 2010-11-05 o 06:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
<Nie mam wyjścia niestety, aczkolwiek starszy synek jest łobuz i muszę wytężać wszystkie zmysły, aby go upilnować, ale jakoś daję radę, młodszy siedzi grzecznie w wózeczku. Miałam sobie kupić podwójny wózek, ale jakoś stwierdziłam, że teraz to już mi się nie opłaca
![]() ![]() Ja staram się nie ustępować córeczce( ma 3 lata). Kupuję jej dopiero wtedy,jak całe zakupy nie będzie marudzić. Efekt jest różny- czasami jest grzeczna a czasami płacze i wtedy ludzie patrzą namnie jak na jakiegoś potwora bo dziecko płacze a ja go nie uspokajam. Im więcej płacze tym mniej może ode mnie wydębić. W domu tą metodę mogę stosować ale w sklepie wkurza mnie to jak ludzie czasem to komentują. Uważam,że nie robię dziecku krzywdy tylko je wychowuję. Za 2 m-ce pojawi się drugie dziecko i nie wyobrażam sobie jak miałabym dwa takie szkraby poskromić w sklepie. Akurat niedaleko mam market z przystępnymi cenami i tam jest mi najwygodniej robić zakupy. A może robić je bez dzieci tylko raz w tygodniu? Macie jakiś sposób? [/QUOTE] Edytowane przez karolinaP103 Czas edycji: 2010-11-05 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie, jak się czułam... w sumie nie powinnam się tej babie tłumaczyć, ale co miałam zrobić... chyba i tak mi nie uwierzyła.. wścibskie babsko ![]() w sklepie też ludzie komentują, na ulicy komentują, patrzą jak na ufoludka, jakby sami dzieci nie mieli i nie wiedzieli, że małe dzieci przeważnie cyrki odstawiają... ehhh szkoda gadać.. Ja na takie spożywcze zakupy to właśnie tak 1-2 razy w tygodniu idę i wtedy zostawiam dzieci w domu z mężem.. no bo naprawdę można by oszaleć ![]() Kurcze, wszedł mi jakiś nerwoból pod lewe żebra... nie mogę się w bok ruszyć wcale ![]()
![]() |
![]() |
#170 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do czkawki to własnie Mają ją ma hehe ![]() ![]() Wiecie jakie nerwy wczoraj dostałam? Rozpakowujemy meble i okazuje się że w boczne ściany od wysokiego regału są złamane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj złożyliśmy łóżeczko ![]() ![]() Farahh mozna jeszcze dołóżyć imiona dzieci ![]() Uciekam oglądać teleduperele ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ja mam 22 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
22Kamila22 no z meblami to niestety często tak jest, my też zazwyczaj mamy pecha, bo to jakiejś śrubki brakuje, to znów coś obite, strasznie to jest wkurzające, bo już by się człowiek chciał cieszyć a tu d...a. Tylko Ty się nie denerwuj, bo wiesz, Majka ma jeszcze trochę pobyć w brzuszku
![]() Farahh a może by listę podzielić np. na planujące/starające się, oczekujące no i te już dzieciate? Nie ma to jak wścibskie sąsiadki, współczuję takich bab, bo nienawidzę jak się ktoś obcy wtrąca w moje życie, albo nie daj Boże udziela złotych rad ![]() Widzę, że ja to babcia jestem przy Was, mam 33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Rozeznanie
|
No i nie ma teretudeleli
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#174 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja bym też się wkurzyła na te mebelki ![]() Imiona dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jadę do szpitala do koleżanki, która wczoraj urodziła dzidziusia.. zajrzę po południu ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Wiesz, to wszystko zależy od tego jak się czujesz, czy wszystko jest w porządku no i jaki tryb życia prowadzisz. Ja np. zdaje się że już od 9 tyg. siedziałam na zwolnieniu, ale to ze względu na miejsce i rodzaj mojej pracy i przyznaję, że czasem już świrowałam z nudów, no bo ile można sprzątać w domu, gotować, oglądać tv...Pamiętaj jednak, że przysługuje Ci zwolnienie na cały okres ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Farahh ja chyba z racji tego że TŻ ma 95% nocek w miesiącu to mi te 14 nie przeszkadzają ale najbardziej też lubię jak ma na 6.00 (czego on nienawidzi hehe).
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
A jak mam umowę na czas określony ? No ja raczej bym chciała pójść na zwolnienie ze względu na to, że często muszę dźwigać meble
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Farahh co za okropne babsko!!!! Ale musiałaś się wkurzyć. Nic bardziej nie boli jak takie głupie i niesprawiedliwe wystawianie komuś opinii. Nie znoszę wtrącania się!!!!! KarolinaP103 ja na zakupy zawsze jadę sama. Po prostu ten czas wykorzystuję jako formę relaksu dla siebie.... Odpoczywam od codzienności ![]() Dziś mam Tż w domku!!!!!!!! Więc zaraz jadę do koleżanki na kawę i pomalować paznokietki ![]() 22Kamila22 czekam na fotki PAŁACU Majeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie dowiedziałam że tatuś Pęcherzyka dzisiaj przyjeżdża
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.