![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Decorecykling Ddośka
Takie prezenty to sama z chęcią bym dostała
![]() ![]() Wszystkie piękne - i te co zrobiłaś i te co dostałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Odkurzam wątek z pajęczyn.
Najpierw pochwalę się tym, czego od dawna pragnęłam, a sama nie mam do takiej dłubaniny cierpliwości. Metryczka Nadkowa od Eluni -Mamuni ![]() Piękna, oprawiona, w idealnie trafionych kolorach :0 Do tego krzyżykowy dodatek i oczywiście serwetki i papiery (ale te musze obfocic jeszcze raz, bo poprzednia karta od aparatu mi padła, a wraz z nia wszystkie zdjęcia z ostatnich 3 miesięcy ![]() Eluś, jeszcze raz Ci dziękuję ! Niestety, w szkle odbijają sie swiatła, ale nie miałam jak w dzień obfocić. Chora córcia nie chciała dziś współpracować, więc wolałam nie pokazywać się przy niej ze szklana rzeczą i to JEJ własnością, bo by mi oczy wydrapała ![]() ![]()
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Kolejną rzeczą, z jakiej się ogromnie cieszę, to prezent od Sylwiątka. Niestety i tu musze znów wszystko obfocić. Ale to już jutro, bo przy nocnym świetle nie uchwycę romantyzmy moich piękości
![]() Swoje dłubanki na wymianki pokażę jak dostanę zdjęcia od Dziewczyn. Moje niestety przepadły ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Dorotko, fajnie, że znów jesteś
![]() Dostałaś piękną metryczkę ![]() Czekam na zdjęcia pozostałych śliczności Twojej roboty i tych "dostanych" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Piękną metryczkę dostałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Pięknych Świąt!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Tobie i twoim bliskim zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi.. WESOŁYCH ŚWIĄT ! Bożena __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Białych myśli lekkich jak puch,
niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych świąt, żyj zdrowo i kolorowo.
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
W tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole,
Zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda, Niech rodzinne ciepło doda wam odwagi w nadchodzącym nowym roku, Tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień dnia codziennego, Z barszczykiem, z grzybkami, z karpiem, Z gościem, co niesie pokój! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w te Święta, Niech się snuje piękna kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie – najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Jak obyczaj stary każe,
według Ojców naszych wiary, W dniu Bożego Narodzenia, pragnę złożyć Wam życzenia. Niech ta Gwiazda Betlejemska, co zaświeci nam o zmroku, doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
ZDROWYCH-bo to najważniejsze.
PEŁNYCH MIŁOŚCI-bo to sens życia. WIARY-bo pozwala przetrwać trudne chwile. NADZIEI-bo wtedy niemożliwe jest możliwe. Życzy Sylwia ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia, Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach, wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Jola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dziś anioły latają po niebie
i ogłaszają Boże Narodzenie. A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie, to życzenia spełni wszystkie. Życzę wszystkiego co najlepsze, Zdrowia, szczęścia i miłości, A to wszystko resztę wynagrodzi. Wesołych i ciepłych z rodziną spędzonych świąt. Życzy Danusia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
halo! zagláda ktos to jeszcze? chyba gospodynie zaginéla gdzies w akcji...
Niech Ci jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje, mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Skacze zajączek po lesie
i życzenia Wam niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Życzę Wesołych Świąt-Danusia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
A myślałam,że tu coś nowego....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.