|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Zaczynasz eksperymentować z naftą?![]() Ja sobie funduję jutro nowy kolor włosów Soczysta malina ^^---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Paulownia No to gratuluję wiosłowania!!!!!!! A efekty... ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Zaczynają mi się robic ogromne boczki od jedzenia na noc
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
cudownie
![]() weszłam przed chwilą na wagę... po kolacji w ubraniu i... 63,4 Pierwszego dnia owej diety ważyłam rano, nadczczo, nago 63 Wniosek jeden... SPADEK Jestem najedzona i szczęśliwa. MOja mama na tej samej diecie jest i przytyła 0,5kg;/ chyba to nie dla niej;/---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Mam jeszcze pytanko.. Jaki eyeliner polecacie?? Zrobilam sobie dzisiaj kreski dop pracy.. po 8 godzinach masakra z kreskami;/ rozkruszyły się i nie chcecie wiedzieć jak to wyglądało;/
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja to chyba tylko na brzuch ćwiczę
nie licząc agrafki lubię robić brzuszki i nożyce, a brzuch mnie nie bolał to choć trochę poćwiczyłam ![]() Paulownia to mnie trochę uspokoiłaś, bo ja już wykreśliwałam oliwę z oliwek, jak sobie pomyślę, że tak bym się ze zmyciem jej męczyła jak z rycynowym to mam dość ale skoro mówisz, że jest ok to też się skuszę ![]() Zoska z naftą na razie nie, tylko zaczęłam mieszać różne olejki najpierw muszę zużyć te co mam, wtedy dopiero zrobię zakupy nowych olejków a do apteki mi nie po drodze i zapominam ![]() Tu link klik
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo nie nie doszla do mnie ta informacja, jak to nie było? Swietny mowisz A to jakas lepsza wesja HTC S?Cytat:
Zastanawiam sie czy w ogole jest cos co mogłoby mnie uziemic ? Cytat:
![]() Ja sama siebie przechodze ![]() O jezu ja tez mam teraz zajawke na plecyyyyyyy, bede atakowac jak tylko dojde do siebie
|
|||
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie... ^^---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Znajdźcie Ci proszę fryzurkę fajną jakąś dla mnie Krótkie, postrzępione, roztrzepane, bez modelowania
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jakbym mogła bylabym cała czarnaaaa ![]() Wrocilam z pracy, padam normalnie ![]() Popijam zielona i bede zbierac do baniek chinskich
|
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się dziś nabiegałam po mieście
nie będę wszystkich punktów wycieczki opowiadać bo to Waszego czasu szkoda na takie elaboraty nudne ale przyznam, że pogoda mi sprzyjała i mega się ciesze, że w słoneczku przyszło mi spacerować![]() Tż marudzi jakby co najmniej otwarte złamanie z przemieszczeniami miał Dietkuję pięknie ale ćwiczyć nie mam siły - za kilka dni liczę, że wrócę do treningu A i może jutro zdjęcie wyproszę sylwetki żeby mi zrobił Tż i będę mieć nad czym płakać i co wspominać jak schudnę
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre i to ^^!A foty rób, koniecznie!!! Będziesz miała co potem wspominać
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A foty cykaj cykaj czekamy
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
LadyWW No niedobrze...się tak załatwiłaś
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Zoska pokaż koniecznie jaki tattoo i gdzie zamierzasz zrobić
ja też się czaję i na wiosnę mam plan dziarać, tylko Tż trochę marudzi i gada, że dwa mi starczą
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
bialaczekoladka a jak tylko wstanie to pozdrowię
nie to co ten mój herbatnik co by nawet chciał żeby go po nosie drapaćzooska ale Ci się fajna wycieczka szykuje a kolor włosów brzmi apetycznie Zrobię zdjęcia, zrobię - bo sama chcę się zmotywować ale nie wiem czy wrzucę meeedzik ale się dziś komplementów na temat swoich włosów nasłuchałam dzięki za rady i "zmuszenie" do olejowania to serio działa a takie proste, czemu tyle czasu ja się opierałam
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Margot nie ma za co
ja też długo opierałam się olejowaniu i nie bardzo wierzyłam, że dzięki temu będę mieć ładniejsze włoski, ale gdy tylko zobaczyłam efekty to nakręcam się na jeszcze więcej
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine kcialas przepis na nalewkę to masz…
3 cytryny wyszorowac sparzyc, przekroić na pól i zalać pól litra spirytu Odstawić na 24 h. Następnego dnia zagotować 0,5 l wody niegazowanej +2/3 szklanki cukru wystudzić. Wycisnać sok z cytryn, połączyć przecedzić i odstawić na ok2 tygodnie. Bombowa jest. JA wypijam połówkę na twarz. i wszystko kumam. I kaca nie ma.. To chyba ta witamina C![]() Teraz cierpliwie czekam aż się przegryzie Ale chyba na weekendzie poprobujem![]() Moje jadło: I- 2 kromki razowca z sz. Konserwowa i papryką II- 2 pierniczki (to do kawy )III- Filet z kurczaka-panierowany IV- Tost z nutella +szklanka maślanki Wiem wiem znowu doopa.. ale nie podjadałam ![]() No i nie ćwiczyłam. Alem dumna z siebie.. Nie wiem czy Wam mówiłam ale w zeszłym roku zostałąm przedstawicielem pracowników naszego grajdołka No i teraz przed dniem kobiet postanowiliśmy, że pościel będziemy sobie kupować No jedna pani-taka typowa biurwa- aż się popłakała, że takie to fajne i że odkąd młoda się tym zajęła to jakoś sprawnie to działa. Z jej ust to podwójna pochwała Nooooo.. jest szansa, że mnie nie zdegradują haha.. Czekoladko… mordo Ty moja!!!! Pracoholik z Ciebie jak nic. Kobieto, to sie leczy ![]() A ja zaraz ide spać./ No i znowu dziś nie popisałam z Wami. A tak sobie obiecywałam!!!!! |
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Ja po basenie i saunie czbasia ślinka mi cieknie na nalewkę ![]() Ja robię czasem cytrynę w cukrze i spirytusie, pycha dodatek taki plasterek do napojów , ale potem, a nawet szybciej tę zalewę wysączam meeedzik olejowanie jest boskie, pochwalę się, że mam podobne włoski, jak Ty miałaś z pół roku temu Mi też kokos nie pasuje, ale oliwa z oliwek jest dla mnie ok, nie zmywa się aż tak ciężko jak rycynowy ![]() I to Ty byłaś i jestes nadal moją inspiracją zooska już widzę te Twoje boczki, normalnie ekran mi przesłaniają
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-03-05 o 21:28 |
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno wszytsko sie ułozy i u mnie i u Twojego tz ![]() Grunt to psychika ![]() Cytat:
![]() ![]() No pracoholik jak nic I ta Twoja cytrynoweczka aaaaaj Zaszaleje kiedys i zrobie i ja sobie taka ![]() No i gratulejszon za nie podjadanie
|
||
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka oo super, że też olejujesz ( haha śmieszy mnie to dziwne słowo
|
#168 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaryzykuję , może nie dostanę , pokaż brzuch! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem że Ewalucja używała tego z pestek winogron i pisała że dobry ![]() Cytat:
![]() Speszal dla Madzi to jest a dla mnie dać nie chcesz? ![]() no pomyśl tylko ![]() Cytat:
oj tak rosnąć to boczki szybko rosły , gdyby tak szybko chciały spadać ![]() Cytat:
![]() Melduję dziś : pół godziny spacer, 30 min. orbitrek, 20 min rower 6x długość basenu |
||||||
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
no i doopa... szlak trafil wszystko. Tż przyniosl zimne piffko i skusiłam się
|
|
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie oklaski za ćwiczonka! Hiehie, dziękuję, ale boczyska to ja mam niestety no i uda w galarecie ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Więc spokojnie rozgrzeszenie daję ![]() ![]() Jutro będzie łaaaadnie! ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- UUuuffff...ja wysprzątałam całą łazienkę Alem się zmęczyłam ![]() A włoski pokarzę, jak zafarbuję, jutro Mam nadzieję, że aparat uchwyci kolorek Chociaż jakieś fajerwerków to ja nie oczekuję...![]() Dziewczynyyyy pomóżcie mi z fryzurką ![]()
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam na zumbie a się okazało, że dzisiaj zastępstwo i była salsa
Też fajne
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
zooska ja myslałam o fryzurce dla Ciebie, ale nijak nie umiem Ci pomóc
Zawsze mam długie włosy, albo włosy za ucho i kompletnie się nie znam na krótkich A podobają mi się takie roztrzepane zawadiackie fryzurki, lecz moje blade, cienkie włosy wygladają poniżej pewnej długości jakby ich nie było wcale
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Mowisz i masz:
http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/Im...ryzur%202a.jpg widze Cię w czyms takim.. zwariowańcu nasz!! ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- spadam spac bo zaraz po piffku gloda zlapie o bede smakolykow szukac Buziole
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia Kooochana, bardzo dobrze że mnie w niej widzisz, bo miałam taką fryzurkę jakieś dwa lata temu
![]() Patiuszka Ja mam obrzydliwe włosy Cienkie, nie ma ich wcale, wypadają...ech dużo by gadać Wydaje się, że jest ich wtedy więcej
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
zosienka a nie myslalas o grzywce? Masz taka słodka buziunieee pieknie by Ci byłooo
![]() Ja zawsze marzylam o grzywce ale moja twarz to masakra
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MIałam tyle fryzur na tym łbie, że szkoda gadać ^^ Grzywki, asymetrie, skosy, pejsy, wygolone z tyłu, z boku, rozwiane na każdą stronę.... tysiące
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja raz zrobiłam na krótko i masakra, łysol jajogłowy z zakolami
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- O tak oooo http://zapytaj.onet.pl/Category/001,...ukladala_.html ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Wymasowałam sie bankami ![]() Dietowo dzisiaj tez jestem zadowolona, tak wiec oby tak dalej
|
|
|
|
|
#179 | |||
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaa
koniecznie foty musisz nam pokazać ![]() Cytat:
po osiągnięciu swojego celu nie osiadłaś na laurach tylko dalej trzymasz się w ryzach a to się chwali ![]() Cytat:
![]() Tak, to jest niby nowsza wersja tego HTC S ![]() Kochana, widzisz różnicę w stosowaniu tych baniek? bo ja już tyle razy miałam ochotę się za to zabrać, ale wciąż myślę ![]() Cytat:
To czekamy na zdjęcie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi smakuje koniecznie muszę zrobić! ![]() A Ty coś mało dzisiaj zjadłaś kolacja najlepsza No, super! Urosłaś pewnie ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

zastanawiam się nad zakupem oleju z pestek winogron albo oliwę z oliwek, ale słyszałam, że ciężko ją zmyć z włosów i to mnie przeraża, bo rycyny też nie lubią moje kłaki, a to pewnie konsystencja podobna będzie.
Zaczynasz eksperymentować z naftą?
Soczysta malina ^^

z naftą na razie nie, tylko zaczęłam mieszać różne olejki 

nie będę wszystkich punktów wycieczki opowiadać bo to Waszego czasu szkoda na takie elaboraty nudne

Dobre i to ^^!
Będziesz miała co potem wspominać 

to serio działa a takie proste, czemu tyle czasu ja się opierałam
, ale potem, a nawet szybciej tę zalewę wysączam 

Wydaje się, że jest ich wtedy więcej
już mi smakuje