![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Lancome, Dior, Clinique, Vichy, Biotherm i inne :)
Może coś u mnie za miniatury bronzera, glamglow i origins?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Dior, Diorskin Star, podkład w płynie, 013 Dune - około 1/3 z 30 ml [zdjęcie na życzenie, poszukam kartonika] MOGĘ TEŻ ZROBIĆ MAŁĄ ODLEWKĘ: DIOR, DIORSKIN NUDE AIR SERUM, 020 BEIGE CLAIR/LIGHT BEIGE - Estee Lauder, DayWear, Krem na dzień do cery normalnej i mieszanej sPF 15, 5 ml - Idealia Life Serum, serum idealizujące - NOWE, 3 ml - Dr Irena Eris, HydroGenic, Active Moisturizing Day Cream, krem aktywnie nawilżający na dzień - NOWY, 50 ml - spinki i wsuwki - NOWE, za drobiazg lub dorzucę
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Michalinko, szukam jeszcze zapachów
![]()
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Kolorowki Mac , ABH, smashbox, benefit... rozświetlaczy do twarzy, jasnych (najjaśniejszych ) podkładów.. ewentualnie coco m. we flakonie tylko..
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
W tej chwili nie szukam niczego konkretnego, nawet z wish listy. Pozdrawiam.
![]() |
#158 |
only smart shopping
|
Znajdziesz coś u mnie, podoba mi się u Ciebie trochę rzeczy
![]()
![]() |
#160 |
only smart shopping
|
Biżuterii się pozbywam, potrzebujesz coś dla siebie lub na prezent? Mam więcej, niż na fotkach, pisz, jeśli masz sprecyzowane zapotrzebowanie.
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Miniatury niestety mnie nie interesują ... a na terakotę jestem za blada.. wiec nic z tego
![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
wiem, ale myślę, że mogłabym coś dobrać. zainteresowała mnie maseczka glamglow i odlewka chanel coco, jakbyś to widziała?. a i jeszcze dopytam, on jest w kolorze czarnym, tak?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
I jak tam ?
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Chyba na razie nie dojrzałam do tego, aby oddać zapach spod lady, wszystkich namiętnie używam ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Szukam przede wszystkim podkładów, korektorów pod oczy, dobrej pielęgnacji do twarzy/ciała, róży, rozświetlaczy w sztyfcie, różnych szminek i to chyba na tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
szukam górnopółkowej palety nude i pełnowymiarowych perfum w świeżych, owocowo-kwiatowych tonach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Hej, a czy moglabys podac jakie masz kolory. Widzę jeszcze maske Glamglow i pędzel EL.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Zaraz sobie sprawdze kolory
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Chyba terracotta byłaby za ciemna dla mnie, ale musiałabym zobaczyć zdjecie, juz bardziej podklad YSL mi odpowiada. Miniaturki w czym masz? W saszetkach? Widzę jeszcze dla siebie Clinique airbrush concealer i probke kremu kojąco-łagodzącego pod oczy i na powieki. ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Ok to ja czekam na zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziekuje za zdjecia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Więc byłabym zainteresowana podkładem YSL, maska Glamglow, kremem Korres, korektorem Clinique airbrush i probka kremu kojąco-łagodzącego pod oczy i na powieki. Terracotta zdecydowanie za ciemna dla mnie, krem Clinique all about eyes miałam i mnie wysuszał niestety. Napewno coś możemy z tego wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Bardziej mi zalezy na podkladzie niż na kremie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie skusiłabym się na krem plus pędzel. Bardziej interesuje mnie podkład
![]() A czego jeszcze szukasz? To może mam coś ciekawego poza wątkiem do oddania. Paletke kupiłam za 39F a Twoj podkład w Debenhamsie kosztuje 33,5F. Mozesz sama sprawdzić. Także nie wiem jak to rozwiązać, jeśli jednak nie jestes skłonna wymienić podkładu to ja jednak podziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Nie znam tego kremu, musiałabym poczytać o nim. Interesuje mnie jeszcze maska Glamglow i jakieś mini produkty z EL, tylko z Twojej wish nie mam nic. Sama szukam fajnych szminek
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Z balsamow to mam Neutrogene, La Roche-Posay, Lanolips Banana, Nuxe w słoiczku i Clarins. Jakie wolisz zapachy? Bardziej jadalne czy słodkie? Mam różne zapachy świec ![]() Nie szukam tuszy bo mam przedłuzane rzesy i nie potrzebuję. Wysyłka moglaby byc do Polski nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Z balsamow mam ten pierwszy w formie olejku. A ze świec to mam mandarin cranberry, pink dragon fruit, strawberry buttercream, autumn night, black coconut, kilimanjaro stars i midsummers night, ale to sa te najmniejsze świece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjecie z internetu bo jak pisalam wyjechalam na weekend. Z YC to masz duze, srednie i male swiece to ja mam te małe.
Mam dwie wersje zapachowe tych olejkow jeden miodowy a drugi to red berry. Na zdjeciu to swieca sweet apple jest mała to ja wlasnie takie mam. Zapomniałabym oczywiscie te balsamy do ust są nowe. Poczytaj o zapachach moze ktorys przypadnie Tobie do gustu. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2017-02-04 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tak, ile masz pudełek? mozna zdjecia?
podoba mi sie jeszcze: próbki eskie azzaro i paco rabanne ale kurcze świecy nie oddam za pudełka, moze mialabys cos jeszcze z mojej wish? ew znalazłabym jeszcze woski , samplery poza watkiem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.