|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
nie stety nie powiodło nam się z TZ
O kciuki prosiłam dlatego ze dzisiaj z TZ startowaliśmy do przetargu na mieszkanie własnościowe ze spółdzielni za bardzo korzystna cenę. No ale nie stety TZ przebiła firma jakieś biuro nieruchomości i nasz plany poszły w cztery literki ![]() I jeszcze TZ dzisiaj jedzie z teściami na działkę do niedzieli i nie mam komu się pożalić
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To biuro za jakis czas bedzie te mieszkania sprzedawac w niezbyt wysokiej cenie. Czy nie jestem zbytnia optymistka?
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, niektore prezenty do tej pory leza nieotworzone Troche sie zaglebiam ostatnio w malowidla (glownie mineraly), no i jestem na misji poszukiwawczej bardzo jasnego, zoltego podkladu Na modowych bardzo mi sie podoba watek streetfashion https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308376 i ogolnie siedze ostatnio na lookbooku http://lookbook.nu/#more - polecam, bo mozna tam znalezc mnostwo inspiracji modowych |
|||
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mogłaś nas zdradzać!? magolina jak widać nie ty jedna jesteś uzależniona od wizażu ![]() dziewczęta, nie tak szybko! nie nadążam was nadrabiać między bieganiem do pieca, a tu już następna strona...
|
|
|
|
|
#1776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Baaardzo wam wszystkim dziekuje za oddane glosy |
||
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie znam tej kreskówki, ogólnie nie przepadam, no chyba, że jakieś takie kultowe bajki to z chęcią obejrzę ![]() Cytat:
woda ja też oddałam głosik na Twojego synka
|
||
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest poczatkowa piosenka na you tube http://www.youtube.com/watch?v=v7T-QnRBL5Y A tu oficjalna stronka z video http://www.rubygloomtv.com/video.html Nie sa to normalnej dlugosci odcinki. No i sa po angielsku. Lubie tez Fineasza i Ferba - na Disney HD Milego ogladania
|
|
#1780 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też Kuruj się Dziękuję Dzięki siostro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1781 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mam teraz ciężki okres ale się za Wami stęskniłam Widzę, że na tapecie temat teściowych Chyab zacznę moją na rękach nosić, robić jej obiady itp Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że się nie udało tez uważam, że biura nie powinny brać w takich przetargach udziałuAle im dłużej sie do czegoś dąży, tym bardziej się to docenia. Ja widzę, że najsilniejsze i najszczęśliwsze są małżeństwa, którym nie było łatwo, nie miały od poczatku mieszkania itp. Będzie dobrze, w końcu się uda
|
|
#1782 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmmmm jak chcesz zdjęcia to podaj maila na Pw
swoją drogą dawno CIę nie było, napisz co u Ciebie słychać ![]() heh a może chcesz kpić suknię ![]() ![]() co do karty z banku to wybiorę się do nich na początku tygodnia. |
|
|
|
#1783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No to teraz mam troszkę czasu, więc spróbuję Was nadrobić ![]() Chociaż nie wiem czy mi się uda, bo straszne tempo narzuciłyście ( Mam nadzieję, że nie przypałętała się do mnie grypa żołądkowa ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale za to teraz sobie troszkę odpoczniesz ![]() Super Gratulacje ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać.... dziękuję za pamięć.[/QUOTE] Kuruj się szybko Cytat:
Zagłosowałam na Twojego Synusia
|
|||
|
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia właśnie za duża niestety, chętnie bym w takiej pohasała ![]() No nie pisałam tydzień Ale podczytywałam tylko strasznie pędziłyście ostatnioU mnie właśnie teraz gorący okres na uczelni, mam niby tylko 1 egzamin ale duży. W dodatku strasznie mnie wzięło na pieczenie ostatnio, im bardziej mąż jest zachwycony tym większą mam ochotę go zaskakiwać Znalazłam przepis na ciasto z bananami, toffi i bitą śmietaną i mam ochotę go zrobić, ale dzisiaj powinnam robić co innego Cytat:
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-01-14 o 20:38 |
||
|
|
|
#1785 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.[/QUOTE] duzo zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do ulg to ja nie wiem juz jak to jest ![]() Cytat:
na pewno Wam sie uda, nie teraz to nastepnym razem. glowa do góry ![]() Cytat:
oby to nie grypa
|
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogole to wlasnie z basenu wrocilam bo bylam z przyjaciolka
i sie nażarłam wiec na to samo mi wyszlo hheeh
|
#1787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za zdradę lanie się należy ![]() Filmiki świetne A jak fajnie się słucha jak każde z Was mówi do niego w innym języku ![]() Cytat:
Jak zwykle przed czasem ![]() Cytat:
Szkoda Trzymam kciuki, żebyście znaleźli jakieś fajne mieszkanko w rozsądnej cenie ![]() My też zamierzamy się rozglądać za mieszkaniem i załatwiać kredyt jakoś na wiosnę, żeby latem się przeprowadzić ![]() Pokaż nam jak teraz wyglądasz ![]() Okazałaś skruchę więc jakoś Ci to wybaczymy No na 99,99999999999999999% nie. Stosuję plastry, tydzień temu mi się @ skończyła no i robiłam ostatnio test, bo dziwnie się czułam, a miałam jeden w apteczce kupiony kiedyś i i tak by mi się za parę miesięcy przeterminował, więc go zużyłam i pojawiła się tylko I kreseczka ![]() A grypę żołądkowa mieli 2 tygodnie temu moi teściowie i mama, więc niestety jest ryzyko, że się na mnie przeniosło. No ale mam nadzieję, że jednak nie ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Widzę że wszystkich rozśmieszył mój "miś w płynie" Melduję, że po pracy odwiedziłam rodziców, a później przywiozłam ze sobą siostrę i grałyśmy w Buzza i tak jakoś zleciał mi dzionek bardzo szybko.Jutro i w niedzielę TŻ na popołudnie idzie do pracy, więc pewnie będę z Wami siedzieć, żeby nie czuć się samotnie
|
|||
|
|
|
#1788 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor Kochane!jestem sama w domku bo Tz na nocce i niestety przygotowuje sie do kolejnego pracujacego weekendu
woda swietny ten Twoj Synus,oczywiscie 5 gwiazdek przyznane ![]() Cytat:
czemu nie pojechalas z tesciami i Tztem? Milego weekendu Dziewczyny
|
|
#1789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- woda: tez juz dalam 5
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
hmm. nie dokończyłam klamek. zrobiłam tylko te "przy podłodze", w wiszących mi zostało 7
a szkoda, bo chciałam wszystkie ![]() mmm poszło na PW ![]() nic no, zrobię jutro jak wrócimy z teściową, albo kiedy. dobranocek
|
|
|
|
#1791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje wam strasznie, nawet jak nie wygramy, to i tak jestem wam strasznie wdzieczna Cytat:
( a tak na serio TZ mi kupil zestaw pilek do zonglowania-powaga2. 3.Ja tez kalendarze planuje 4.masz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293990340 5.A co bys wolala? Grype czy ciaze? ![]() 6. Aja jutro bede latac w te i z powrotem, tyle mam do zalatwiania... |
|
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja ino na chwilę
chciałam Wam życzyć miłego dnia.Pije już kawkę i niedługo jadę do szkoły po południu postaram się nadrobić
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
dzień--do--bry!
![]() ja tylko na chwilke bo roboty mam dzisiaj tyle ze chyba dnia mi nie starczy muszę posprzątać troche, poogarniać, obiadek upichcić no i przede wszystkim muszę zrobić scenariusz na przedszkolną na jutro a z tym mi zejdzie sporo czasu, oprócz tego jeszcze filozofia na mnie czeka ... ultra, kochana nie smuć się być może będe kolejne okazje ![]() Swoją drogą to niesprawiedliwe, spóldzielnia powinna stawiać w pierwszej kolejce normalnych kupców a nie jakieś biura, ale coś mi to śmierdzi, że to troszke ustawione było i nie tylko biuro na tym skorzysta ![]() woda, kobieto kiedy Ty masz czas na to wszystko? zakochałam się w Twoim synusiu ![]() martoolka, i jak tam wystawianie ocen, śmiesznie było? ![]() bezaczku, jakbyś miała kiedyś ochotę w weekend wybrac się do cieszyna to ja się z przyjemnością spotkam a ta logika to tragiczne było dobra, uciekam najpierw do sklepu bo nie mam nawet chlebka na śniadanko a potem na szybciutko poogarniam mieszkanko no i bede się brała za ten scenariusz wyciągne zaraz grzybki z zamrażalnika i będe robiła dzisiaj grzybową
|
|
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmmmm wysłałam wczoraj wieczorkiem zdjęcia
![]() woda Twój kolor włosów acelinko no właśnie jak tam ta logika? silvetta Tobie też miłego weekednu my dzisiaj wieczorem idziemy do znajomych na piwko i pizzę ![]() ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się chce, pogoda jest fatalna i jeszcze deszcz pada. Kiedy chociaż na chwilkę wyjdzie słoneczko :prosi : Przy takiej pogodzie nie trudno o depresjęa w ogóle to dzisaj zamiast się uczuć musze pomóc mojej mamie w angielskim i napisać jej cv, list motywacyjny i odpowiedzieć na mnóstwo dziwnych i ciężkich pytań - bo stara się o kontrakt, a jej angielski jest tylko podstawowy, więc nie wiem co z tego będzie, ale mam wielką nadzieję, że moja i jej praca nie pójdzie na marne ![]() ale najpierw idę się z królikiem pobawić
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
certi z logiką cianko, dawał jakieś dziwne pytania i nawet jeśli te rzeczy miałam w swoich notatkach to on je inaczej nazwał i nie wiedziałam o co kaman
podejrzewam ze jutro będe musiała napisac jeszcze raz, ale zaliczyć na pewno zalicze bo u niego nie ma innej opcji ![]() Też kiedyś miałam króliczka nazywał sie łatek i strasznie hałasował w nocy do tego jak go wypuszczałam z k;latki zawsze robił kupki w tym samym miejscu i wskakiwał na maskotke króliczka którą miała i robił z nią umcia umcia ja własnie wcinam śniadanko i pije kawe zbożową kiedyś pamiętam ze nie lubiałam zbożówki a teraz stwierdzam, że smakuje jak rozpuszczalna z mlekiem dokończe przeżuwac i się biore za sprzątanko jak będe pisać scenariusz to pewnie będe zaglądać
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też miałam na studiach " logikę dla prawników" i była dla mnie mało logiczna ![]() Hehe to miałaś jakiegoś strasznego rozrabiakę mój w ogóle nie ma już klatki, od wielu lat lata swobodnie po całym domu, nie miałam serca go trzymać w klatce, a poza tym kiedyś jak siedział w nocy w klatce to jak już miał dosyć to gryzł szczebelki i budził wszystkich. A tak to sobie chodzi po mieszkaniu. W każdym pokoju ma miejsce gdzie może się załatwić, chociaz i tak codziennie trzeba gdzieś posprzątać, ale jestem już do tego przyzwyczajona Mój kiedyś wskakiwał na szczotkę i robił umcia umcia dopóki go nie wykastrowaliśmy bo był mocno agresywny. A teraz jak zamiatam to lata za szczotką![]() ja zaraz idę na śniadanie bo skończyłam w końcu tłumaczyć pytania i mam już dosyć |
|
|
|
|
#1798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. Ślicznie Ci w tym kolorku 5. Ani to ani to. To znaczy ciąża by mi teraz bardzo plany pokrzyżowała jeśli chodzi o moją pracę i zmianę mieszkania Chociaż chciałabym już mieć dzidziusia ![]() A grypy też wolałabym uniknąć z oczywistych powodów. Dziś od rana też mnie mdli Może mój żołądek się buntuje, bo ostatnio prawie codziennie kawę piję, a kiedyś wcale nie piłam Nie wiem co to może być ![]() Tak średnio Prawie cała gama ocen się pojawiła - od 2 do 5 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałabym to zobaczyć |
|||
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale sie rozpisalyscie ![]() u mnie od rana leje a musialam isc na poczte dobrze ze to niedaleko, woda sodowa synus super ![]() tez sobie chyba kawke zrobie
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję!
![]() Od rana jestem na nogach, dopiero co skończyłam sprzątać. Po 14 wróci z pracy TŹ to będziemy leniuchować. Niestety jut. zapewne będzie chciał jechać do teściówki...na samą myśl odechciewa mi się wszystkiego
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

Po chwili zaczęłam się śmiać sama z siebie 

no i kilka lat i miałamm jasne, potem znowu przefarbowałam, bo wyjeżdzałam n a 3 mce za granicę i nie chciałam robić balejage, więc pomalowałam u fryzjerki, miał być jasny brąz - wyszły prawie czarne - z płaczem niemalże wyszłam wtedy od fryzjera, w ogóle w niektórych miejscach były zielone
, niektore prezenty do tej pory leza nieotworzone
Troche sie zaglebiam ostatnio w malowidla (glownie mineraly), no i jestem na misji poszukiwawczej bardzo jasnego, zoltego podkladu

tez uważam, że biura nie powinny brać w takich przetargach udziału

Mam nadzieję, że nie przypałętała się do mnie grypa żołądkowa 
Ale podczytywałam tylko strasznie pędziłyście ostatnio
i mam ochotę go zrobić, ale dzisiaj powinnam robić co innego

:prosi : Przy takiej pogodzie nie trudno o depresję