Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 13:45   #1771
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

nie stety nie powiodło nam się z TZ
O kciuki prosiłam dlatego ze dzisiaj z TZ startowaliśmy do przetargu na mieszkanie własnościowe ze spółdzielni za bardzo korzystna cenę. No ale nie stety TZ przebiła firma jakieś biuro nieruchomości i nasz plany poszły w cztery literki jest mi bardzo przykro z tego powodu bo nie byliśmy jedyni w takie sytuacji było 10 mieszkań do przetargu z czego 8 wygrała to biuro. Jestem wściekła ze biura nieruchomości mogą startować do takiego czegoś a byliśmy juz tak blisko
I jeszcze TZ dzisiaj jedzie z teściami na działkę do niedzieli i nie mam komu się pożalić

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 13:59   #1772
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
O kciuki prosiłam dlatego ze dzisiaj z TZ startowaliśmy do przetargu na mieszkanie własnościowe ze spółdzielni za bardzo korzystna cenę. No ale nie stety TZ przebiła firma jakieś biuro nieruchomości i nasz plany poszły w cztery literki jest mi bardzo przykro z tego powodu bo nie byliśmy jedyni w takie sytuacji było 10 mieszkań do przetargu z czego 8 wygrała to biuro. Jestem wściekła ze biura nieruchomości mogą startować do takiego czegoś a byliśmy juz tak blisko
I jeszcze TZ dzisiaj jedzie z teściami na działkę do niedzieli i nie mam komu się pożalić
Jakto nie masz - a nam?!

To biuro za jakis czas bedzie te mieszkania sprzedawac w niezbyt wysokiej cenie.
Czy nie jestem zbytnia optymistka?

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:02   #1773
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jestem tak śpiąca, że jak sprawdzałam pocztę i miałam tam maila "mów płynnie po angielsku...", to przeczytałam "miś w płynie" Po chwili zaczęłam się śmiać sama z siebie
Dziś mam wystawianie ocen. Będzie wesoło
a to na pewno będzie wesoło, skoro ci misie w głowie
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:20   #1774
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

miałam się wcześniej odezwać ale padły mi akumulatorki w myszce i musiałam trochę podładować, a w między czasie posprzątałam cały dom, poprałam, poprasowałam, poskładałam pranie, czyli...
zrobilas wszystko to, czego mi sie wlasnie strasznie nie chce robic, a powinnam...

Cytat:
co do włosów, to ja do obecnego koloru włosów dochodziłam bardzo długo, zaczęłam malować włosy już w liceum na początku i zawsze pomimo tego, że kupowałam jasne farby to zazwyczaj wychodziły mi włosy bardzo ciemne, czarne też miałam jakiś czas, no i fryzjerka powiedziała, że nie da się tak po prostu zdjąć koloru, że trzeba robić pasemka i tak się zaczeło no i kilka lat i miałamm jasne, potem znowu przefarbowałam, bo wyjeżdzałam n a 3 mce za granicę i nie chciałam robić balejage, więc pomalowałam u fryzjerki, miał być jasny brąz - wyszły prawie czarne - z płaczem niemalże wyszłam wtedy od fryzjera, w ogóle w niektórych miejscach były zielone no ale po powrocie znowu balejage i teraz mam znowu blond i nie wiem czy kiedyś jeszcze powrócę do ciemnych kolorów... za dobrze się czuje w jasnych
Ja teraz szaleje z rudym- strasznie mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Woda - swietny twoj synus - ale zabawek duzo dostal - az sie nie wiedzial czym zajac no oczywiscie oprocz ukochanej maskotki.

A co ciekawego na watkach modowo -urodowych. Moze jakies fajne linki podeslesz?
Te zabawki to jeszcze nic, bo to dopiero rano bylo, popoludniu pojechalismy do tesciow, a tam cale wielkie pudlo juz na niego czekalo, niektore prezenty do tej pory leza nieotworzone Troche sie zaglebiam ostatnio w malowidla (glownie mineraly), no i jestem na misji poszukiwawczej bardzo jasnego, zoltego podkladuNa modowych bardzo mi sie podoba watek streetfashion https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308376 i ogolnie siedze ostatnio na lookbooku http://lookbook.nu/#more - polecam, bo mozna tam znalezc mnostwo inspiracji modowych
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 14:27   #1775
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

1. ja tez ide na kurs paznokietkowy, bo mam postanowienie noworoczne, ze sie naucze robic rzeczy, ktore zawsze chcialam wiedziec jak sie robi (te paznokcie i....uwaga.....naucze sie tez zonglowac)

2.Niestety zdradzalam was z watkami modowymi i urodowymi, ale juz powracam jak corka marnotrawna

3.Zaczynam trzymac kciuki

Nie moglam sie zdecydowac, ktore zdjecie wybrac. Na tym wyglada jak smierdziel (akurat bylismy na Minorce, bylo strasznie goraco i musialam mu taki luzny podkoszulek kupic, bo reszta mu sie do ciala po prostu lepila), ale uznalam, ze jest to najszczerszy usmiech mojego malenstwa (swoja droga ten usmiech jest identyczny jak TZa).

Mam tu cos dla was http://www.youtube.com/watch?v=I198LyvBfyE
http://www.youtube.com/watch?v=EemIzj2x2b8&NR=1
fajne filmiki.
jak mogłaś nas zdradzać!?

magolina jak widać nie ty jedna jesteś uzależniona od wizażu

dziewczęta, nie tak szybko! nie nadążam was nadrabiać między bieganiem do pieca, a tu już następna strona...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-14, 14:33   #1776
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Jakto nie masz - a nam?!

To biuro za jakis czas bedzie te mieszkania sprzedawac w niezbyt wysokiej cenie.
Czy nie jestem zbytnia optymistka?
No wlasnie ultra, wiem ze jak czlowiekowi na czyms strasznie zalezy, to jak sie nie uda- jest bardzo rozczarowany, ale trafi sie nastepna okazja i predzej czy pozniej bedziecie juz na swoim

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
fajne filmiki.
jak mogłaś nas zdradzać!?
ja nie wiem

Baaardzo wam wszystkim dziekuje za oddane glosyMoje zdjecie pnie sie do gory
Stary 2011-01-14, 14:45   #1777
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie wiem

Baaardzo wam wszystkim dziekuje za oddane glosyMoje zdjecie pnie sie do gory
no i miałam skomentować świetną kapucę, ale zapomniałam
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 15:09   #1778
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Woda - swietny twoj synus - ale zabawek duzo dostal - az sie nie wiedzial czym zajac no oczywiscie oprocz ukochanej maskotki.

A co ciekawego na watkach modowo -urodowych. Moze jakies fajne linki podeslesz?

Certina - nie martw sie jak mnie rozumiecie a pisze bez polskich znakow to i ciebie tez

Zmienilam awatarka bo sie przeciez juz swieta skonczyly.
Nie wiem czy znacie to Ruby Gloom - lubie ta kreskowke - takie ma 'mroczne' klimaty a w rzeczywistosci jest fajna.
spoko, już mi klawiatura nie odmawia posłuszeństwa

ja nie znam tej kreskówki, ogólnie nie przepadam, no chyba, że jakieś takie kultowe bajki to z chęcią obejrzę

Cytat:
przykro mi no nie w porządku, że biuro nieruchomości startuje w takich przetargach... ale co na tym świecie jest sprawiedliwe...

woda ja też oddałam głosik na Twojego synka

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 15:46   #1779
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie znam tej kreskówki, ogólnie nie przepadam, no chyba, że jakieś takie kultowe bajki to z chęcią obejrzę
No kultowa to ona nie jest (moze jeszcze a moze nie bedzie) ale czasami ja ogladalam na Zig Zap w Polsce.
Tu jest poczatkowa piosenka na you tube http://www.youtube.com/watch?v=v7T-QnRBL5Y

A tu oficjalna stronka z video http://www.rubygloomtv.com/video.html
Nie sa to normalnej dlugosci odcinki. No i sa po angielsku.

Lubie tez Fineasza i Ferba - na Disney HD A najbardziej to ich piosenki - tu jest probka http://www.youtube.com/watch?v=ivpsI...eature=related

Milego ogladania

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-01-14, 16:27   #1780
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
no to się bardzo cieszę z przedłużenia
może i zareagowałam, ale niewystarczająco, na noc sobie zafunduję theraflu, bo to już coś poważniejszego, jeśli boli cały czas, a nie tylko po obudzeniu.
Ja też
Kuruj się
Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

Asiulek gratuluje przedluzonej umowy
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Suuper siostro Gratulacje
Dzięki siostro
Cytat:
Dzień dobry

Jestem tak śpiąca, że jak sprawdzałam pocztę i miałam tam maila "mów płynnie po angielsku...", to przeczytałam "miś w płynie" Po chwili zaczęłam się śmiać sama z siebie
Dziś mam wystawianie ocen. Będzie wesoło

Cytat:
Przykro mi, to faktycznie denerwujące że biura normalnym ludziom, że tak powiem, odbierają szansę. Ale nie smuć się Kochana! Nie Wy jedni jesteście w podobnej sytuacji
Stary 2011-01-14, 17:11   #1781
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć
Mam teraz ciężki okres ale się za Wami stęskniłam
Widzę, że na tapecie temat teściowych Chyab zacznę moją na rękach nosić, robić jej obiady itp Ale widzę, że sobie świetnie radzicie i dzielnie je wychowujecie. Śmiać mi się chciało z tych wielkich białych pół

Cytat:
Zaraz zabieram się za oglądanie i segregowanie zdjęć, to Wam kilka wstawię

no i jeśli chodzi o zdjęcia to dwa pierwsze to Wiedeńskie centrum udekorowane na święta, dwa następne to sylwester na placu Św. marka a 3 ostatnie do widok na Wenecję w Nowy Rok z mostu Rialto

a i muszę dodać jeszcze zachód słońca z Murano - najpiękniejszy jaki widziałam
świetne zdjęcia ale też chciałabym zobaczyć Ciebie i kożuszek

Cytat:
dziewczyny, nie wiem jak to zrobiłam.
na piecu było jakieś 40 stopni, jak TŻ szedł do pracy. potem mi tak malało i malało aż do 32, teraz jest ponad 50 może nie jest ze mną tak źle. ale miałam moment załamania.
uff aż mi gorąco z tego wszystkiego. oj, moje mielone!!
uff, nie przypaliły się

Cytat:
kurde no, nikt nie chce kupować moich dzindzibołków się muszę wyżalić tyle co jedna wierna koleżanka no i druga trochę. a na all porażka, obserwują i na tym się kończy
Mogę też zobaczyć Twoje wyroby? Też troche robiłam, ale dlatego, że miałam zamówienie od koleżanki dla całej jej rodziny i ona sporo mi sprzedała. Reszta leży gdzieś w kącie. Najlepiej chyba znajomym pokazywać bo na allegro strasznie cieżko sprzedać coś takiego

Cytat:

wiecie najprawdopodobniej sprzedam swoją suknię ślubną Jedna Pani jest zaiteresowana, tylko w środę ma mi dać znać, bo troszkę przymała jest na nią suknia i musiałaby wstawić wiązanie, ale nie wiadomo czy przy 10-15 cm będzie to dobrze wyglądało, wiadomo każda z nas chciała się czuć dobrze w dniu swojego ślubu więc nie zdziwię się jeśli zrezygnuje, ale fajnie byłoby po poł roku od ślubu w końcu sprzedać suknię
Widzę, że jednak sie nie udało, szkoda. Wiesz, że właśnie miałam Cię pytać o tę suknię? Sama chętnie bym kupiła jakby rozmiar był dobry. ale co bym z nią robiła

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, czy w związku z tym, że macie inne nazwisko to dostałyście z banku kartę na to nowe nazwisko? Mi jakoś niedługo po zgłoszeniu faktu zawarcia małżeństwa przysłali nową kartę na stare nazwisko, poszłam do nich i Pani zamówiła mi kartę nową i to było już bardzo dawno temu, bo jakoś we wrześniu chyba i się zastanawiam czy mam do nich iść czy nic
Lepiej idź Mogli w ogóle tego nie wysłać albo mogło zginąć.

Cytat:
[
dziś dalszy ciąg klamkouchwytowego szorowanka. wczoraj zrobiłam dwie, zostało mi jeszcze tylko 17 plus szafki bądź szuflady od tych uchwytów. wraz z przeglądem wnętrza i wymyciem zawartości
To teściowa się zdziwi jak wróci

Cytat:
Przeczytałam początek i się zmartwiłam, tak to napisałaś...
Szkoda, że się nie udało tez uważam, że biura nie powinny brać w takich przetargach udziału
Ale im dłużej sie do czegoś dąży, tym bardziej się to docenia. Ja widzę, że najsilniejsze i najszczęśliwsze są małżeństwa, którym nie było łatwo, nie miały od poczatku mieszkania itp. Będzie dobrze, w końcu się uda
Stary 2011-01-14, 18:58   #1782
certina4
Wtajemniczenie

mmmmmm jak chcesz zdjęcia to podaj maila na Pw swoją drogą dawno CIę nie było, napisz co u Ciebie słychać

heh a może chcesz kpić suknię rozmiar 38,5

co do karty z banku to wybiorę się do nich na początku tygodnia.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-01-14, 19:34   #1783
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
No to teraz mam troszkę czasu, więc spróbuję Was nadrobić
Chociaż nie wiem czy mi się uda, bo straszne tempo narzuciłyście (), a ja się trochę kiepskawo czuję. Niedobrze mi Mam nadzieję, że nie przypałętała się do mnie grypa żołądkowa

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Martoolka87 ale wyrobienie karty bankomatowej masz zupelnie za darmo no chyba ze w Twoim banku tak nie jest
3 zł na miesiąc biorą. A mam jeszcze drugie konto wspólne z TŻtem i z tego mojego chciałam całkiem zrezygnować, ale jednak je zostawiłam, w sumie sama nie wiem po co, no ale skoro jest za darmo to niech sobie będzie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ogólnie to dzisiaj umieram, dzieciaki w przedszkolu były prze prze prze straszne (miałam dziś to najgorsze przedszkole ... ) więcej tam nie pójdę! Choćby nie wiem co. Jak cudownie ze sa ferie juz u mnie od poniedziałku ...
Wstrętne dzieciaki
No ale za to teraz sobie troszkę odpoczniesz

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ale fajnie, bo mi umowę przedłużą
Super
Gratulacje

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.[/QUOTE]

Kuruj się szybko

Cytat:
Myslalam, ze was nadrobie, ale chyba nie dam rady gadulyZrobilo sie tutaj jak za starych, dobrych czasow- jak codziennie nie zagladasz, to nie ma szansy zeby wszystko przeczytac
No wreszcie się zjawiłaś
Zagłosowałam na Twojego Synusia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:37   #1784
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
mmmmmm jak chcesz zdjęcia to podaj maila na Pw swoją drogą dawno CIę nie było, napisz co u Ciebie słychać

heh a może chcesz kpić suknię rozmiar 38,5

co do karty z banku to wybiorę się do nich na początku tygodnia.
Wysłałam
Suknia właśnie za duża niestety, chętnie bym w takiej pohasała
No nie pisałam tydzień Ale podczytywałam tylko strasznie pędziłyście ostatnio w końcu
U mnie właśnie teraz gorący okres na uczelni, mam niby tylko 1 egzamin ale duży. W dodatku strasznie mnie wzięło na pieczenie ostatnio, im bardziej mąż jest zachwycony tym większą mam ochotę go zaskakiwać Znalazłam przepis na ciasto z bananami, toffi i bitą śmietaną i mam ochotę go zrobić, ale dzisiaj powinnam robić co innego

Cytat:
Hej
No to teraz mam troszkę czasu, więc spróbuję Was nadrobić
Chociaż nie wiem czy mi się uda, bo straszne tempo narzuciłyście (), a ja się trochę kiepskawo czuję. Niedobrze mi Mam nadzieję, że nie przypałętała się do mnie grypa żołądkowa
może to co innego jednak?

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2011-01-14 o 19:38
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:39   #1785
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24355543]aaa pracuję ciężko i chora jestem ,zagladam ale nawet nie mam siły pisać....
dziękuję za pamięć.[/QUOTE]
duzo zdrówka
Cytat:
hej Laseczki,pisze,bo magolinka mnie zauwazylahehe zartuje
nadrobilam wszystko miedzy myciem jedengo okna i drugiego,ale juz nie zdaze poodpisywac bo mam jeszcze kilka prac domowych do skonczenia,bo mam dzisiaj dzien wolny(w koncu)i staram sie ponadrabiac wszystko,zrobilam nawet sernik bez twarogu!bo tu niestety nie ma i musialam uzyc wloskiego serka ricotta,oczywiscie smak nie ten sam,ale chociaz przyblizony.
Magolinka duzo zdrowka dla Twojego Taty
Certi piekne fotki
Acelinka nie przepracowuj sie i spij ile wlezie
Metkaa 3mam kciuki
Asiulek gratuluje przedluzonej umowy
Moniczka,Guska,Martoolka, Sjoanna,bezaczek,gospella ,agawoo, dziewczyneczka,woda,ultra ,black buziaki dla wszystkich i jutro na pewno sie odezwe
buziaczki, buziaczki
Cytat:
Cześć dziewczyny !

ja chodziłam przez okres 1,5 roku do koleżanki na tipsy i tak podpatrywałam sobie jak ona robi no i zaczęłam na razie robić sobie i na siostrze ćwiczyć jej się trzymają juz 3 tygodnie i nie zapowietrzają się wiec chyba nie ma ze mną tak źle ale na kurs tez się wybieram juz odkładam pieniążki bo suma nie jest mała a chce być dokształcona perfekcyjnie

nooo na poczatek chce sie pozbyc tego czarnego koloru juz ide na druga wizyte do fryzjera i mi babka farbuje na czekolade jasniejsze niz czarne ale to dlugo trwa zanim bede miala cos jasniejszego na glowie, na poczatek chcialabym jasne pasemka

mi na biletach tygodniowych widac roznice 10 zl na caly miesiac tez droga nie chodzi

my robimy z TZ dokladnie to samo mamy wspolne konto ale jeszcze jego dochody przychodza na konto stare musze w koncu pogonic mojego TZ zeby to zmienil bo tez juz mnie drazni takie przelewanie z jednego na drugie konto

wiem wiem ze to trzeba duzo czasu ale mam nadzieje ze wkoncu osiagne swoj cel i sie nie poddam swojego czasu kiedy bylam bardzo dlugi okres czasu blondi i sama nie wiem czemu mi do glowy szczelil ciemny kolor ... zreszta ja na moich wlosach mialam juz chyba wszystko od koloru bialego po czarny

woda sodowa - witaj gdzie sie podziewasz ze tyle czasu Cie nie ma

acelinko trzymam kciuki za nauke i egzamin

no a dzisiaj dla nas wazny dzien z TZ o 10.00 szczegoly zdradze dopiero o 12 zeby nie zapeszyc wiec prosze Was kochane o mocne trzymanie kciukow o 10 na pewno nam sie bardzo przydadza
fajnie, ze umiesz robic tipsy , ja kiedys probowalam ale mialam problem z odpowiednim spilowaniem kieszonki ... ale teraz znow chce pocwiczyc
A co do ulg to ja nie wiem juz jak to jest
Cytat:
na pewno Wam sie uda, nie teraz to nastepnym razem. glowa do góry
Cytat:
Hej
), a ja się trochę kiepskawo czuję. Niedobrze mi Mam nadzieję, że nie przypałętała się do mnie grypa żołądkowa

--
a moze to cos innego oby to nie grypa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 19:41   #1786
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

A tak w ogole to wlasnie z basenu wrocilam bo bylam z przyjaciolka i sie nażarłam wiec na to samo mi wyszlo hheeh
Stary 2011-01-14, 20:00   #1787
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga.....naucze sie tez zonglowac

2.Niestety zdradzalam was z watkami modowymi i urodowymi, ale juz powracam jak corka marnotrawna

Mam tu cos dla was http://www.youtube.com/watch?v=I198LyvBfyE
http://www.youtube.com/watch?v=EemIzj2x2b8&NR=1
Podziwiam Cię, że masz siły i chęci, żeby się zajmować tyloma różnymi sprawami i masz tyle zainteresowań

Za zdradę lanie się należy

Filmiki świetne A jak fajnie się słucha jak każde z Was mówi do niego w innym języku

Cytat:
Dobrze, ze mi przypomnialas o dniu babci i dziadka, bo we wtorek jedziemy do moich rodzicow i wypadaloby, zeby wnusio cos przywiozl.
Do mnie właśnie dziś dotarły kalendarze, które zamówiłam dla babć i dziadka, więc mam już prezent z głowy Jak zwykle przed czasem

Cytat:
Zmienilam awatarka bo sie przeciez juz swieta skonczyly.
Nie wiem czy znacie to Ruby Gloom - lubie ta kreskowke - takie ma 'mroczne' klimaty a w rzeczywistosci jest fajna.
Tak często zmieniacie te awatary, że Was nie mogę później rozpoznać

Cytat:
Szkoda
Trzymam kciuki, żebyście znaleźli jakieś fajne mieszkanko w rozsądnej cenie
My też zamierzamy się rozglądać za mieszkaniem i załatwiać kredyt jakoś na wiosnę, żeby latem się przeprowadzić

Cytat:
Ja teraz szaleje z rudym- strasznie mi sie podoba
Pokaż nam jak teraz wyglądasz

Cytat:
ja nie wiem
Okazałaś skruchę więc jakoś Ci to wybaczymy

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
może to co innego jednak?
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
a moze to cos innego oby to nie grypa
No na 99,99999999999999999% nie.
Stosuję plastry, tydzień temu mi się @ skończyła no i robiłam ostatnio test, bo dziwnie się czułam, a miałam jeden w apteczce kupiony kiedyś i i tak by mi się za parę miesięcy przeterminował, więc go zużyłam i pojawiła się tylko I kreseczka
A grypę żołądkowa mieli 2 tygodnie temu moi teściowie i mama, więc niestety jest ryzyko, że się na mnie przeniosło. No ale mam nadzieję, że jednak nie

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Widzę że wszystkich rozśmieszył mój "miś w płynie"

Melduję, że po pracy odwiedziłam rodziców, a później przywiozłam ze sobą siostrę i grałyśmy w Buzza i tak jakoś zleciał mi dzionek bardzo szybko.
Jutro i w niedzielę TŻ na popołudnie idzie do pracy, więc pewnie będę z Wami siedzieć, żeby nie czuć się samotnie
Stary 2011-01-14, 21:52   #1788
silvyetta
Raczkowanie

Dobry wieczor Kochane!jestem sama w domku bo Tz na nocce i niestety przygotowuje sie do kolejnego pracujacego weekendu

woda swietny ten Twoj Synus,oczywiscie 5 gwiazdek przyznane

Cytat:
przykro mi,ze Wam sie nie udalo,ale na pewno znajdziecie cos innego i pewnie jeszcze lepszego,ja tez sie tak pocieszam,bo nie udalo nam sie kupic mieszkania-nie dali nam kredytu
czemu nie pojechalas z tesciami i Tztem?
Milego weekendu Dziewczyny
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 21:59   #1789
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

No na 99,99999999999999999% nie.
Stosuję plastry, tydzień temu mi się @ skończyła no i robiłam ostatnio test, bo dziwnie się czułam, a miałam jeden w apteczce kupiony kiedyś i i tak by mi się za parę miesięcy przeterminował, więc go zużyłam i pojawiła się tylko I kreseczka
A grypę żołądkowa mieli 2 tygodnie temu moi teściowie i mama, więc niestety jest ryzyko, że się na mnie przeniosło. No ale mam nadzieję, że jednak nie

aha, no to miejmy nadzieje ze sie nie zarazilas

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

woda: tez juz dalam 5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 22:22   #1790
bezaczek7
Zakorzenienie

hmm. nie dokończyłam klamek. zrobiłam tylko te "przy podłodze", w wiszących mi zostało 7 a szkoda, bo chciałam wszystkie

mmm poszło na PW

nic no, zrobię jutro jak wrócimy z teściową, albo kiedy.

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-14, 23:01   #1791
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

woda ja też oddałam głosik na Twojego synka
Cytat:
No wreszcie się zjawiłaś
Zagłosowałam na Twojego Synusia

Cytat:
woda swietny ten Twoj Synus,oczywiscie 5 gwiazdek przyznane
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
woda: tez juz dalam 5
Dziekuje wam strasznie, nawet jak nie wygramy, to i tak jestem wam strasznie wdzieczna

Cytat:
1.Podziwiam Cię, że masz siły i chęci, żeby się zajmować tyloma różnymi sprawami i masz tyle zainteresowań

2.Za zdradę lanie się należy

3.Do mnie właśnie dziś dotarły kalendarze, które zamówiłam dla babć i dziadka, więc mam już prezent z głowy Jak zwykle przed czasem

4.Pokaż nam jak teraz wyglądasz

5.No na 99,99999999999999999% nie.

6.Melduję, że po pracy odwiedziłam rodziców, a później przywiozłam ze sobą siostrę i grałyśmy w Buzza i tak jakoś zleciał mi dzionek bardzo szybko.
Jutro i w niedzielę TŻ na popołudnie idzie do pracy, więc pewnie będę z Wami siedzieć, żeby nie czuć się samotnie
1.Oj tam, oj tam, tylko sie przed wami popisuje ( a tak na serio TZ mi kupil zestaw pilek do zonglowania-powaga
2. juz w kratke
3.Ja tez kalendarze planuje
4.masz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293990340
5.A co bys wolala? Grype czy ciaze?
6. Aja jutro bede latac w te i z powrotem, tyle mam do zalatwiania...
Stary 2011-01-15, 05:07   #1792
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej ja ino na chwilę chciałam Wam życzyć miłego dnia.Pije już kawkę i niedługo jadę do szkoły po południu postaram się nadrobić
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 08:14   #1793
acelinka
Zakorzenienie

dzień--do--bry!

ja tylko na chwilke bo roboty mam dzisiaj tyle ze chyba dnia mi nie starczy muszę posprzątać troche, poogarniać, obiadek upichcić no i przede wszystkim muszę zrobić scenariusz na przedszkolną na jutro a z tym mi zejdzie sporo czasu, oprócz tego jeszcze filozofia na mnie czeka ...

ultra, kochana nie smuć się być może będe kolejne okazje a może własnie to biuro będzie sprzedawać te mieszkania też w korzystnej cenie? Na pewno za więcej niż je kupili, no ale może różnica nie będzie duża
Swoją drogą to niesprawiedliwe, spóldzielnia powinna stawiać w pierwszej kolejce normalnych kupców a nie jakieś biura, ale coś mi to śmierdzi, że to troszke ustawione było i nie tylko biuro na tym skorzysta

woda, kobieto kiedy Ty masz czas na to wszystko? zakochałam się w Twoim synusiu mam nadzieję ze moja fasolinka nie będzie zazdrosna

martoolka, i jak tam wystawianie ocen, śmiesznie było?

bezaczku, jakbyś miała kiedyś ochotę w weekend wybrac się do cieszyna to ja się z przyjemnością spotkam a ta logika to tragiczne było

dobra, uciekam najpierw do sklepu bo nie mam nawet chlebka na śniadanko a potem na szybciutko poogarniam mieszkanko no i bede się brała za ten scenariusz wyciągne zaraz grzybki z zamrażalnika i będe robiła dzisiaj grzybową
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-15, 08:45   #1794
certina4
Wtajemniczenie

mmmmmm wysłałam wczoraj wieczorkiem zdjęcia

woda Twój kolor włosów

acelinko no właśnie jak tam ta logika?

silvetta Tobie też miłego weekednu

my dzisiaj wieczorem idziemy do znajomych na piwko i pizzę
ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się chce, pogoda jest fatalna i jeszcze deszcz pada. Kiedy chociaż na chwilkę wyjdzie słoneczko:prosi : Przy takiej pogodzie nie trudno o depresję

a w ogóle to dzisaj zamiast się uczuć musze pomóc mojej mamie w angielskim i napisać jej cv, list motywacyjny i odpowiedzieć na mnóstwo dziwnych i ciężkich pytań - bo stara się o kontrakt, a jej angielski jest tylko podstawowy, więc nie wiem co z tego będzie, ale mam wielką nadzieję, że moja i jej praca nie pójdzie na marne

ale najpierw idę się z królikiem pobawić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-01-15, 08:55   #1795
acelinka
Zakorzenienie

certi z logiką cianko, dawał jakieś dziwne pytania i nawet jeśli te rzeczy miałam w swoich notatkach to on je inaczej nazwał i nie wiedziałam o co kaman podejrzewam ze jutro będe musiała napisac jeszcze raz, ale zaliczyć na pewno zalicze bo u niego nie ma innej opcji
Też kiedyś miałam króliczka nazywał sie łatek i strasznie hałasował w nocy do tego jak go wypuszczałam z k;latki zawsze robił kupki w tym samym miejscu i wskakiwał na maskotke króliczka którą miała i robił z nią umcia umcia
ja własnie wcinam śniadanko i pije kawe zbożową kiedyś pamiętam ze nie lubiałam zbożówki a teraz stwierdzam, że smakuje jak rozpuszczalna z mlekiem dokończe przeżuwac i się biore za sprzątanko jak będe pisać scenariusz to pewnie będe zaglądać
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:57   #1796
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Też kiedyś miałam króliczka nazywał sie łatek i strasznie hałasował w nocy do tego jak go wypuszczałam z k;latki zawsze robił kupki w tym samym miejscu i wskakiwał na maskotke króliczka którą miała i robił z nią umcia umcia
Umcia umcia! Dobre!

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-01-15, 10:22   #1797
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
certi z logiką cianko, dawał jakieś dziwne pytania i nawet jeśli te rzeczy miałam w swoich notatkach to on je inaczej nazwał i nie wiedziałam o co kaman podejrzewam ze jutro będe musiała napisac jeszcze raz, ale zaliczyć na pewno zalicze bo u niego nie ma innej opcji
ja własnie wcinam śniadanko i pije kawe zbożową kiedyś pamiętam ze nie lubiałam zbożówki a teraz stwierdzam, że smakuje jak rozpuszczalna z mlekiem dokończe przeżuwac i się biore za sprzątanko jak będe pisać scenariusz to pewnie będe zaglądać

ja też miałam na studiach " logikę dla prawników" i była dla mnie mało logiczna także się nie dziwię, ale dobrze, że nie ma opcji, żeby u niego nie zaliczyć

Hehe to miałaś jakiegoś strasznego rozrabiakę mój w ogóle nie ma już klatki, od wielu lat lata swobodnie po całym domu, nie miałam serca go trzymać w klatce, a poza tym kiedyś jak siedział w nocy w klatce to jak już miał dosyć to gryzł szczebelki i budził wszystkich. A tak to sobie chodzi po mieszkaniu. W każdym pokoju ma miejsce gdzie może się załatwić, chociaz i tak codziennie trzeba gdzieś posprzątać, ale jestem już do tego przyzwyczajona Mój kiedyś wskakiwał na szczotkę i robił umcia umcia dopóki go nie wykastrowaliśmy bo był mocno agresywny. A teraz jak zamiatam to lata za szczotką fajny widok. W ogóle króliki to jak psy trochę, cały czas chodzą za człowiekiem

ja zaraz idę na śniadanie bo skończyłam w końcu tłumaczyć pytania i mam już dosyć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-01-15, 11:48   #1798
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
2. juz w kratke
4.masz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293990340
5.A co bys wolala? Grype czy ciaze?
2.
4. Ślicznie Ci w tym kolorku
5. Ani to ani to. To znaczy ciąża by mi teraz bardzo plany pokrzyżowała jeśli chodzi o moją pracę i zmianę mieszkania Chociaż chciałabym już mieć dzidziusia
A grypy też wolałabym uniknąć z oczywistych powodów.
Dziś od rana też mnie mdli Może mój żołądek się buntuje, bo ostatnio prawie codziennie kawę piję, a kiedyś wcale nie piłam Nie wiem co to może być

Cytat:
martoolka, i jak tam wystawianie ocen, śmiesznie było?
Tak średnio Prawie cała gama ocen się pojawiła - od 2 do 5

Cytat:
a w ogóle to dzisaj zamiast się uczuć musze pomóc mojej mamie w angielskim i napisać jej cv, list motywacyjny i odpowiedzieć na mnóstwo dziwnych i ciężkich pytań - bo stara się o kontrakt, a jej angielski jest tylko podstawowy, więc nie wiem co z tego będzie, ale mam wielką nadzieję, że moja i jej praca nie pójdzie na marne
Trzymam

Cytat:

Cytat:
A teraz jak zamiatam to lata za szczotką fajny widok.
Chciałabym to zobaczyć
Stary 2011-01-15, 11:58   #1799
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ale sie rozpisalyscie

u mnie od rana leje a musialam isc na poczte dobrze ze to niedaleko,

woda sodowa synus super

tez sobie chyba kawke zrobie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:24   #1800
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Super
Gratulacje
Dziękuję! W poniedziałek dopiero dowiem się co to za umowa, bo wczoraj nie zdązyła dojechać. Ale kobieta z kadr do mnie dzwoniła, i jak im podeślę zaświadczenie z urzędu pracy o odbytym stażu, to te pól roku zaliczą mi do stażu pracy i będę miałą dłuższy urlop
Od rana jestem na nogach, dopiero co skończyłam sprzątać. Po 14 wróci z pracy TŹ to będziemy leniuchować. Niestety jut. zapewne będzie chciał jechać do teściówki...na samą myśl odechciewa mi się wszystkiego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości