|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Marta fajnie
![]() U mnie już po kolacji - dziś same białka szynka z wieśniakiem (to chwyciłam - jestem sama z małą-normalnie miały być warzywa ale same nie chciały się uszykować ![]() ![]() Jutro wolne u nas - więc biegam (mam nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
Będę nadal Paulę wykorzystywać żeby go z łóżka ściągała ![]() Super, że tak fajnie na treningach. Wciągnęłaś się strasznie i w końcu robisz coś dla siebie. A jak J. na to??? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lubię gitarę, jak ktoś gra. Kiedyś mnie uczył jeden Jareczek ![]() ![]() Idę spać. Padam doslownie z nog. Tylko jeszcze podsumowanie dnia. Poszło mi tak na 5-. Jedzonko: Ś: wieśniak, wędlina z indyka, kiełki i ogórek małosolny II Ś: dwa jajka gotowane i ogórek małosolny O: ogórkowa i kurak z zupy K: twaróg z kiełkami, serem i wędliną, takie kanapki bez chleba no i ten minus parówka berlinka. Ćwiczenia: Secret i Skalpel II. Teraz się odmeldowuję i idę spać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Marta ruszalam powoli ale tyle obrotów dałam ze się urwala i anielskie włosie się zrobiło a za drugim razem karabinczyk rozwalilo
![]() No mój też już staruszek 24 lata ma, starszy ode mnie no i w pon przegląd ![]() Własne to jednak własne a nie tylko tata albo przyjaciółką mnie wozila jak trzeba było ![]() No moje Menu powala dzisiaj czyli bułka z szynką sałatą i pomidorem oraz jedna kielbasa z cebulką i 2 małymi kromkami chleba ![]() I mam teraz problem, bo chodzę non stop najarana i mam ochotę ![]() ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-05-13 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zadomowienie
|
To i ja na dzisiaj:
Owsianka z wiórkami kokosowymi, bananem. Kotlety z ziemniaków i tofu, surówka z białej kapusty, kalafior. 2 razowe kanapki z kotletem warzywnym i surowymi warzywami Pieczone ziemniaki na ostro
![]() |
#1805 |
Rozeznanie
|
ehhhh troche padam
![]() hagie zaczelabym przygode z tym wazeniem ale juz drugi raz mam pecha w tym miesiace, ze towar z magazynu im sie nie podobal i zwracaja kazdemu gotowke, w dodatku sytuacja taka od dwoch roznych sprzedawcow. Kupie jutro normalnie w jakims sklepie skoro i tak bede jechac do hurtowni. Smiagam spac, poniewaz wstaje wczesniej niz zwykle zeby szybko miec z glowy wszystko na powrot do domu i jeszcze w nim poodswiezac katy. Stosunkowo dobrej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
ja też nawet dzisiaj ogarnęłam
![]() ![]() Joasiu, nie wiedziałam, że niemcy tak świecą golizną ![]() MArtuś, a co umiesz zagrać ?? gitara <3 MAhila, witam ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
no Ashya to jest problem! rozbudziłaś Kocicę
![]() ![]() trzymam kciuki za przegląd ![]() Świnko który to? Ten dziany starszy? Mówisz, że coś iskrzy? Fajosko ![]() ![]() ![]() Ja na gitarze to wcoraj sie nauczyłam 3 kawałków: Coma -Piosenka pisana nocą, Myslovitz "Chciałbym umrzeć z miłości" i Brodki jakąś, ale nie pamiętam tytułu. Także mam repertuar bardzo bogaty ![]() Dziś trening ![]() ![]() ![]()
#1808 |
Zakorzenienie
|
No właśnie wiem, ale jakoś wcześniej dałam sobie radę to teraz też dam
![]() ![]() ostatnio się z nim kłóciłam, po raz setny usłyszałam że przecież `nie jesteśmy razem` to się wkurzyłam totalnie i mówie że dobrze to wiem już się powtarzasz i usłyszałam że jestem niedojrzała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-05-14 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Alleluja!
![]() Mnie najbardziej pomagało zawsze w "odkochiwaniu się" obrzydzenie sobie faceta czyli szukałam jego największych wad. Wiadomo, ze jak ma się różowe okulary do pewnego momentu to się nie zauważa tego, ale z czasem to przychodzi łatwiej i można się z głowę złapać - z kim ja byłam ![]()
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1811 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry kochane
![]() Ciężki dzień przede mną, Krop raczej dziś nie wróci, a mam zebranie u Pauli w szkole. Mam nadzieje, że mama z nimi zostanie. Znów mi zumba przejdzie koło nosa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie no, Ashya Ty musisz na serio skończyć ta znajomość, bo on z Ciebie totalnego głupka robi. Cytat:
Jedynie z eks mężem tego problemu nie miałam, bo w ciągu sekund przeszło mi wszystko, nawet nie musiałam szukac tych złych rzeczy. I przez ani jedną minutę nie zastanawiałam się czy dobrze robię. |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
królika brak
![]() że tak to nieładnie ujmę `☠☠☠☠☠☠☠ę taką znajomość` ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
no ale chyba ręce masz dwie
![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
#1815 |
Zakorzenienie
|
No i po problemie
![]() W razie czego mam rabat do odpowiedniego sklepu z królikami, mogę oddac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Dobrze widzisz, marzy mi sie wycwiczone 45 kg. Przy mojej budowie to chyba jedyba opcja zebym wygladala ladnie.
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Miesa, ryb, wiekszosci nabialu. Lece na wysokoweglowodanowym prawie-weganizmie.
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Co ćwiczysz? A ile masz wzrostu, że tak malutko chcesz ważyć i ta mając wyćwiczone ciałko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ledwo 160 cm wzrostu i nie podobam sie sobie teraz, gdy waze +\- 50 kg.
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na klubie macie jak chcecie zobaczyć jak piszą imbecyle ![]()
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiego czegos nie popieramy tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Uwierz, ze przy takiej wadze daleko mi do zsglodzonego wygladu. Coz poradze, ze budowe taka a nie inna mam?
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
tamlin jesli ma gdzies 150-156cm to najmniej moze zejsc do 45kg jesli finalnie chce wazyc 46-47kg
![]() tyle na biegu bo ide po dziecko i w droge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ashya Slonce ja ciebie rozumiem. Jestem taka sama! Nawet kosztem narzucania sie chce ciagle wierzyc ze moze siecos zmieni ze jednak nie wszystko skonczone. To chyba taka nasza uroda ze serce na dloni i tego samego oczekujesz. A tu dupa. Swiat pelen gier. Trzeba uciekac by onmogl gonic bo faceci lubia gonic kroliczka. Trzeba mowic Nie nie zalezy mi gdy tak naprqwde zalezy. Tez sie do tego nie nadaje. Nos do góry Piękna ![]()
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siema laski. Krop dziś wraca ![]() Ale w poniedziałek znów jedzie, ale niby na dwa dni. Mati dziś bez problemu wstał ![]() Za to na Kropa ma focha, powiedział, że nie będzie z nim gadał bo sobie pojechał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
No ja też rozumiem - z poprzednim facetem też próbowałam trochę na siłę (tj tłumaczyłam na plus ewidentne sytuacje , które świadczyły o tym że on nie chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za to mój mąż ciągle jest dla mnie interesujący - i idziemy w tym samym kierunku... Także oby i Tobie los wynagrodził wszelkie beznadziejne przypadki jakimś fajnym factem ![]() Ja wczoraj niestety popłynęłam ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam strasznie bez sił (nie żebym usprawiedliwiała żarcie) i nie wiem dlaczego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Marta, co tam te wredne małpy o Tobie napisały?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Joanna nie raz każdego takie dni dopadają.
A z ćwiczeń polecam to wydarzenie Ewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Marta wiesz, że to spokojnie da się podciągnąć pod mobbing? I teraz jeszcze masz dowód... Jakby Ci jeszcze psychiatra wystawił zaświadczenie, że z powodu sytuacji w pracy przeżywasz chroniczny stres i ogólnie pogarsza ona Twoje zdrowie psychicznie to Twój pracodawca zabuliłby Ci niezłe odszkodowanie
![]() Odpisałaś coś na tę wiadomość? No i macie rację Marta i Joasia z tymi facetami. Niektóre z Was mogą pamiętać, jak prawie rok temu oszalałam na punkcie jednego bubka... Narcyz taki, bufon jakich mało, olewał mnie aż miło a jednocześnie ciągle robił jakieś aluzje itd. Erotoman gawędziarz jak to laMbria mawia ![]() No i ostatnio znowu się uaktywnił to go spuściłam na drzewo kilka razy. Pisze teraz do mnie prawie codziennie a wczoraj dzwonił czy nie mam ochoty gdzieś wyjść w weekend. ![]() ![]() ![]()
#1829 |
Rozeznanie
|
TAMLIN podziel sie strona z zabawkami :d hehe a to mądre dziecko i focha strzela perfidnego od razu mówiąc za co. Swoim tez sie dlugo nie nacieszę bo tylko chyba do bardzo rannego poniedzialku ale zdaze go wykorzystać by Julce kupic to lóżko zawaliste.
Swinka jak sprawy z panem Grey ? :d ASHYA hehe znajomość z króliczkiem jest bardzo fajna. Przynajmniej nie ma z nim niespodzianek przkrych ha ha ha no poza jedna jak nagle sie wyczerpie biedak :P MARTA normalnie aż reka swędzi zeby jej przywalic czekam na romatico ze strony męża i mam nadzieję ze się szybko doczekam. Dzis niestety zalatwila sprawy sluzbowe papierowe i ma przyprowadzić auto oraz ode mnie dostal listę zakupową i ciekawe czy będzie pamiętać. No a ja niestety tonę w wielkiej górze ubrań do upychania w polkach |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
W sms były same bluzgi. Nie zacytuję.
dowodów dziś mi auto odjechalo. Zapakowana pod domem jak zwykle poszłam w kierunku klatki schodowej a facet jakiś krzyczy Proszę pani auto i eden je łapie. Samochód się cofnąć. Przejechał pół parkingu. Gdyby nie ten facet wjechał by w stojące auta. Nie wiem jakim cudem. Na biegu zostało a parking ppłaskijak sstół zero pochylenia. Się zestresowalam ![]() Swinko ale oprocz sms-a nie mam zadnych dowodów. Ludzie wiedzą co się dzieje ale nie sądzę by w razie czego ktoś chciał się wtrącać wiec będzie słowoprzeciw ssłowu. Poza tym czy obgadywanie przez koleżankiw pracy to jjuż mobbing? Wiedza ze wiem. Ta która pisała zachowuje się tak jak zwykle a ta druga nieśmiało zagaduje co tam u mnie ale nie odpisuje jej. .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.