|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VII
No właśnie miałam zamiar w capri blue zrobić bo mam duuużo drobnicy z silvexowego zamówienia, kiedyś tam
![]() ale zrobimy inaczej - jak mnie najdzie wena [bo ja nie znoszę planować] to zrobię jakieś serce dodatkowe, nie wiem, może takie większe miksem kolorów? z pewnością dobór spontaniczny będzie bardziej dla mnie charakterystyczny, niż konkretny kolor tęczowy tymczasem wpisałam się do brązo-beżów więc w razie czego nie jestem stracona ))
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, odetchnęłam z ulgą
Cieszę się, że się podobają Gdybym czegoś nie dogięła, to popraw proszę, bo ja półślepa, szczególnie wieczorem ![]() Mari, ja nie umiem zbytnio robić zdjęć no i aparat czeka na naprawę, a to co mam to kaszana- jak sama widzisz Może chciałoby Ci się cyknąć jeszcze raz coby lepiej wyglądały, a moją facjatę przerobić na czarno- białą bo wyglądam na tych zdjęciach jak po nieudanym stosunku |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Bransa tęczowa:
Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Zielony - Sol Niebieski (może być i ciemnny, i jasny, gdyby była nadpodaż chętnych ) - Kasia83 chętnie zrobię ciemny - taki capri blue ![]() Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Jeśli ktoś bardzo chce, to myślę, że dałoby się jeszcze jakiś intensywny róż wcisnąć w razie czego Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2012-01-09 o 13:29 |
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się dopisuję do tęczowej
![]() Z zieloniutkim cyrkonem machnę jeszcze jedno serduszko, bo się rozpędziłam i mam już 2 sercowe wisiorki na walentynki gotowe, jeszcze jeden w planach i zamówienie na charmsa. To dodatkowe mi różnicy nie zrobi, 5 w te czy wewte ![]() Bransa tęczowa: Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski (może być i ciemnny, i jasny, gdyby była nadpodaż chętnych ) - Kasia83 chętnie zrobię ciemny - taki capri blue ![]() Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Jeśli ktoś bardzo chce, to myślę, że dałoby się jeszcze jakiś intensywny róż wcisnąć w razie czego Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy[/QUOTE] |
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
A do beżobrązów nada się serducho golden shadow? Ew. mam jeszcze jakieś Swarkowe z efektem AB chyba peridoty, różowe, żółte i cośtam...
Ewentualnie najpierw zrobię jak się wyrobię, a potem się będę dopisywać...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2012-01-09 o 13:55 |
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Orange, zrób zdjęcie z pyszczkiem, a charmsa solo obfocę już sama jakoś
![]() Kamyk, Golden Shadow myślę, że jak najbardziej ![]() Rusa, dziś nie dam rady, ale jutro im w takim razie cyknę fotkę, choć nie wiem, czy to coś da, bo to nie chodzi o to, że zdjęcie złe, tylko że dopiero na żywo widać, jakie to słodkie drobne maluszki. A wzór super wymyśliłaś, tak w ogóle, powinna opatentować, bo serce jak malowane wychodzi ![]() Twoje zdjęcie mogę zczarno-bielić, choć moim zdaniem histeryzujesz Chociaż z drugiej strony cóż ja, biedna, samotna, na mężczyzn mogąca popatrzeć tylko na siłowni, mogę wiedzieć o udanych lub nieudanych stosunkach kończących się zawałem? ![]() I lista, dla porządku ![]() Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze? - Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś? - Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy[/QUOTE] |
|
|
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
Że też ja nigdy na plotkowy nie zajrzałam, a tu takie ciekawe rzeczy się dzieją - chętnie zrobię miedziane serduszko, jakby Wam do czegoś pasowało
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Mariii! No to ja jasny niebieski! Ze Swarami aquamarine
ja ja ja ja ![]() Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze? - Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś? - Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2012-01-09 o 14:17 |
|
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
To mi został bordowy
![]() Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś? - Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy 7. Jaga1214 |
|
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie, przegapiłam koniec Frydziowego breloka! A miałam jeszcze policytować! Ech...
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Bransa tęczowa:
Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś? - Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy 7. Jaga1214[/QUOTE] 8. falling in love - A mogę sie dołaczyć z jakimś brazem czy beżem albo beżowo brązowym jaspiskiem i serduszkiem z kwiatkiem ? ( tak koło północy bym zrobiła )
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Babeczki kochane, przy Was to do pracy nie można wyjśc, bo człek przychodzi do domu, chce się wpisac do bransy w beżo-brązach (srebrne z cyrkonią szampan wczoraj uplotłam), a tu już 9 pozycja
![]() Bransa w beżo-brązach: 1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy 7. Jaga1214 8. falling in love - A mogę sie dołaczyć z jakimś brazem czy beżem albo beżowo brązowym jaspiskiem i serduszkiem z kwiatkiem ? ( tak koło północy bym zrobiła )9 piechotka - gotowe z cyrkonią szampan |
|
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Kobity co Wy się spinacie. Najwyżej się zrobi dwie. Trzy... Cztery.... Pięć.....
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych wystawionych jest już 1000zł prawie!
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
i chwilowo bordowa jest moja
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Wtajemniczenie
|
Bransa w beżo-brązach:
1. Srebrna - modeliniaczek, z miedzianym wykończeniem, jeżeli wolno 2. loquacee 3. Sunflower - już mam zrobione serduszko tylko jeszcze zoksydować, wypolerować i co najgorsze - sfotografować 4. Roh - srebrne z brązową cyrkonią (na środę ) 5. Ewasko - srebrne z brązem 6. nagaLy 7. Jaga1214 8. falling in love - A mogę sie dołaczyć z jakimś brazem czy beżem albo beżowo brązowym jaspiskiem i serduszkiem z kwiatkiem ? ( tak koło północy bym zrobiła ) 9. piechotka - gotowe z cyrkonią szampan 10. dwa modelinowe kremowo-karmelowe Zdjęcia podeślę dzisiaj wieczorem albo jutro, a charmsy na pocztę pójdą w środę. Będzie ok? Mamy już 11 serduszek w brązach, wiec chyba wyjdą 2 bransy
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
ze tez dopiero tu przylazłam... chętnie bym też zrobiła jakieś charmsy.. ale chyba już za późno
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Przyczajenie
|
Bransa tęczowa:
Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś? - potwierdzam jutro powinno mi się udać je wysłać
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
Maximaa - jeszcze nie jest za późno, do środy może zdążysz coś zrobić
![]() u mnie to najtrudniejsze były zdjęcia, które jakoś przemęczyłam ale teraz pytanie do Was czy mogą być? chodzi głównie o zdjęcia z paszczą (zdjęcia robiłam sama więc niestety serduszka są nieostre na nich)Jak ktoś jest w stanie z tych zdjęć coś lepszego zrobić to POMOCY
|
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz wiesz, dlaczego tak walczyłam z wzorem, a że uparłam się na koral i granat to musiałam kombinować ![]() Cytat:
Wierz mi, nie histeryzuję, na prawdę się wystraszyłam tego zdjęcia A w moim wieku to już trzeba uważać, po klimakterium i kuchy się zdarzają, a i zaczynają się problemy z sercem ![]() Wracając do zdjęcia Gagatki to robi furrorę- moja młoda się nieźle uchachała, muszę jeszcze starszej pokazać Poszłoby pewnie za dużą kasę!!! Znowu sobie dzisiaj poprawiałam nim nastrój, chyba walnę na pulpicie, żeby szybciej do niego docierać. Gagatko- powinnaś pobierać opłaty, bo sporo osób zrezygnuje z psychoterapii dzięki tej focie!!! Ale uważaj na psychoterapeutów, coby Ci z zazdrości nie ukradli metody- chociaż- uroku Ci nikt nie zabierze! Wracając do rzeczy- patrząc na to, jak idzie licytacja bordowej bransy- może zrobić jeszcze jedną i wystawić po zakończeniu tej licytacji? Mari- ja też przegapiłam breloka Frufelkowego ale jako pierwsza jakaś Marisella mnie przelicytowała! ![]() SUN- świetne zdjęcia z paszczą!! |
||
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jeszcze mogę się dorzucić z jednym, tylko jaki kolor mam zrobić? Dostosuję się. Chyba tylko ta fukcja/róż został, więc się tym zajmę.
Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry ew. jasnozielony - Ollccia Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka
Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki Edytowane przez ggagatka Czas edycji: 2012-01-09 o 20:23 |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy to się w ogole nada, ale z okazji akcji serduszkowej przypomnialam sobie, że kiedyś kupiłam sobie AC i gdzieś zakopałam. Dzisiaj odnalazlam i zrobilam swoj pierwszy twor - taki biedny krzywulec bez sensu, ale czasu nie mam na skupianie się na pracy serduszkowej. Pytanie tylko - jaki kamyczek do tego dodac czy swarki w jakim kolorze? Bo serduszko ma na dole dziurke i tam chcę doczepic jakieś kamyczki. Tylko nie wiem jak kolorystycznie będzie pasowalo. No, chyba, że moj krzywulec nie zostanie zaakceptowany
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zadomowienie
|
Uprzejmie melduję wykonanie zadania
Serduszek jasnozielony gotowy, czeka na oksydę i fotusie jutro za dnia. A teraz masażystę na kręgosłup poproszę... ![]() Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry Jasnozielony - Ollccia, gotowe Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - taki capri blue ![]() Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka |
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ale wy szybko dzialacie. no bordowa idzie ciagle w gore... moze kolejna bede mogla zalicytować
|
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym na to liczyła.... chociaż przy takich cenach...
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
Sun - cudne serduszka! I fotki z Tobą bardzo ładne, nie wiem co tobie się nie podoba
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- A ja sobie policzylam ile kosztuje 9 pandorek na bransie mojej kuzynki A takie może miec każdy, więc to moje obecne maximum to i tak nie jest wygorowana cena za TAKIE rękodzieło.
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żałuję, że roztrwoniłam już znaczną część ze swojego stypendium, bo ta bordowa jest piękna
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
Piechotko, ja wiem, tylko kasy brak
Dałabym dużą, bardzo dużo za Waszą pracę. Jednak jak pogodzić chciajstwo z antykasowoscią?? |
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowe gotowe
![]() Bransa tęczowa: Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda (praktycznie gotowe, jeszcze tylko kamyk wrzucić i zaoskydować. No i zdjęcia.) Żółty - Orangecountry Jasnozielony - Ollccia, gotowe Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - gotowe, fotki przesłane Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka Zdjęcia sprzed chwili, kiepsko dzis wyglądam po pierwszym dniu po długim weekendzie w pracy, do tego o tej porze i po tyskim z imbirowym dlatego czarno białe coby kolorytu nie było widac
|
|
#1860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Kasiu - takie granaty to nie moja bajka, ale to serducho podoba mi się chyba nawet bardziej niż czerwone i zielone. Cudne! A Ty na fotce też
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.