Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 11:14   #1921
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Anuszka - dobrze, że sie odzywasz bo byśmy tu padły na zawał z niewiedzy
Kochane jesteście
Póki mam prąd to się odzywam, jak zaleje to mam jeszcze telefon ( własnie, musze naładować) i będę smsy pisać

W ciągu doby Wisła ma już pójść do Bałtyku.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:14   #1922
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jezus dziewczyny, ja chyba umarłam...
Oboje z mężem jesteśmy tacy struci jak nie wiem co..
Pij dużo. Wody z cytryną albo herbaty miętowej, coby trochę tej wody w organizmie zatrzymać.
Cytat:
Pół nocy nie spałam bo męczył mnie ten katar
Rano jakoś mi się udało to o 9 zaczeli wiercić (remont u sąsiadów) i tak do 11-tej. Juz mi głowa pęka

Nie!!!!!!!! znowu wiercą ...
Biedna

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
wiolek dzieciaczki rosną skokami z tego, co wiem - przez tydzień, dwa stoją w miejscu z wagą a potem przez kilka dni potrafią nadrobić Nie martwiłabym się na Twoim miejscu ...
No właśnie- ja od 4 tygodni nie przybrałam w brzuchu ani jednego centymetra. A potem znowu strzeli w tydzień pewnie ze 4-5cm.

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Jestem i ja.Niestety nie w lepszej formie niż wczoraj Całą noc nie spałam,bo nie mogłam oddychać.W dodatku doszły atrakcje żołądkowe i o 4 rano się witałam z kibelkiem O 6 miałam już 38 stopni gorączki.Nie najlepiej to wygląda... Zadzwoniłam po posiłki w osobie mamy i ma dzisiaj do nas przyjechać żebym w takim stanie nie siedziała cały dzień sama jak TŻ w pracy.Zresztą przyda mu się trochę odpoczynku,bo ma teraz urwanie głowy przeze mnie... Jestem już tym wszystkim strasznie zmęczona.Chciałabym żeby był już lipiec i żebyśmy były z małą obie zdrowe i osobno
Kurcze skąd wyście to wszystko połapały . Uważajcie na siebie dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
to tak jak ja ale nie aż tak żeby sprzątać ....

hd to u mnie co pare dni koło 8 rano budzi mnie taki dzwiek jakby ktoś schabowe ubijał. ale to trwa około pół godziny to ja nie wiem ile by tych schabowych musiało być ;/ był taki tyzień, że codziennie tak było nie wiem co ci sąsiedzi robią...
Ja jak jestem zła, to wręcz jeszcze większy bałagan robię. Kopię wszystko, co pod moimi nogami, albo przestawiam z miejsca na miejsce.

A co do hałasów- nad moją Mamą mieszka chłopak, który przez całe swoje dzieciństwo jako zabawę otwierał tapczan, po czym spuszczał z takiej pozycji "niezaczepionej". Coś z garem chyba miał. I tak ładnych kilka lat- dzień w dzień.

Ł. chory, na zwolnieniu. Ale to dobrze, bo już na prawdę nie wygląda wesoło. A jego rodzice się głupio pytają, czy go nie zwolnią za te L4, bo to już 2 raz odkąd pracuje- czyli od 8 miesięcy. Taka korporacja, tak sobie cenią pracowników, że Dzień Dziecka organizują i pytają rodziców u nich pracujących, co ich dzieci chciałyby dostać ( do kilkuset zł.) i mieliby wywalić za 4 dni zwolnienia?! Nie wiem jak można tak krótkowzrocznie oceniać- zwłaszcza, że to jest firma, która na prawdę potrafi dużo zapłacić, za zatrzymanie dobrego pracownika w firmie...Ech... Przecież to nie są czasy komuny. Grrr..Wkurzyli mnie.

Nic. Idę zamawiać na allegro.

PS. Anuszka, a jak psiak? Na którą idziecie?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:15   #1923
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ola fajny brzus, maly jeszcze a moj tz jakby zobaczyl psa kolo wypranych i wyprasowanych rzeczy to by padl na zawal ;P
ha ha ha

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:16   #1924
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No to ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi ten wielki brzuchol pasuje Chodzę dumna i nie tęsknię za starym brzuszkiem. Kocham ten stan
Na myśl, że juz niedługo go nie będzie jakos mi smutno...
''

ja też nie tęsknie za tamtym brzuchem, ale to dlatego, że nigdy nie był płaski, a teraz przynajmniej nie muszę wciągać Po ciąży za to będzie flafor po kolana
Stary 2010-05-25, 11:17   #1925
papeteria
Zakorzenienie

własnie przypomnialo mi sie ze mam big milka w lodowce
siala
dobrze ze juz lepiej
karolcia brzuś rośnie
wiolek hehe ja jak patrzałam na zdjecie to widze podobieństwo do mojego..ale wszystko się okaże już na zewnątrz ostatnio mały miał focha TŻ stwierdził, ze ja takie fochy strzelam
co do klusek chyba zrobie z boczkiem przesmazonym ....bo za duzego pola do manewru nie mam ....
itakasia relax
kassate widac organizm sie rybek domaga tak jak mój mięsa
muminek fajny avek to ta twoja sesja
hd współczuje
roztrzepaniec co do wzrostu dzieci dobrze wiedziec
farminka
ola brzuszek w porównaniu do mojego mały, ale rośnie ładniutki

Dziewczyny jeszcze tych brzuszkow wam bedzie brakowac

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:18   #1926
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
anuszka zgadzam się z hd! super, że jesteś byłaś pierwszą o której pomyślałam jak tylko dziś rano wstałam. cieszę się, że wszystko jest dobrze!!!

Ola to Twoje ciasto Musiałam zjeść chleba z powidłami śliwkowymi, żeby coś słodkiego poczuć, bo nie mam nawet złamanego wafelka, a nie mam natchnienia na pójście do sklepu
Stary 2010-05-25, 11:18   #1927
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

hd to u mnie co pare dni koło 8 rano budzi mnie taki dzwiek jakby ktoś schabowe ubijał. ale to trwa około pół godziny to ja nie wiem ile by tych schabowych musiało być ;/ był taki tyzień, że codziennie tak było nie wiem co ci sąsiedzi robią...
u nas dokoła same starsze małżeństwa Codziennie rano słyszę tłuczone schabowe wieczorem babcie gotują już kolejne obiadki na następny dzień. I zawsze to jakieś ciężkie smażone cebule, kotlety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 11:32   #1928
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Jestem i ja.Niestety nie w lepszej formie niż wczoraj Całą noc nie spałam,bo nie mogłam oddychać.W dodatku doszły atrakcje żołądkowe i o 4 rano się witałam z kibelkiem O 6 miałam już 38 stopni gorączki.Nie najlepiej to wygląda... Zadzwoniłam po posiłki w osobie mamy i ma dzisiaj do nas przyjechać żebym w takim stanie nie siedziała cały dzień sama jak TŻ w pracy.Zresztą przyda mu się trochę odpoczynku,bo ma teraz urwanie głowy przeze mnie... Jestem już tym wszystkim strasznie zmęczona.Chciałabym żeby był już lipiec i żebyśmy były z małą obie zdrowe i osobno
O matko, to chyba faktycznie jakiś wirus panuje
Biedna, mam nadzieję, że niedługo Ci przejdzie

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a to my

ps. wybaczcie tą stertę rzeczy w tle ale porządkowałam swoje rzeczy w szafie i tego wszystkiego muszę się pozbyć
mój psiul został przyłapany na lenistwie
Super brzuś

A piesio jak się fajnie wyleguje Moje biedactwo teraz cały czas na podłodze, bo jak wskoczy na łóżko to go łapka boli

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
PS. Anuszka, a jak psiak? Na którą idziecie?
Póki nie zahaczy gdzieś łapką to jest ok, gorzej jak sobie urazi to piszczy strasznie biedak Powiedziałam mamie, że w razie powodzi chwytam pieska i dokumenty ciązowe

Jedziemy tak ok. 15. 30 jak siostra wróci z pracy, bo pociągiem nie bardzo taki kawał iść z 10 kilogramowym stworkiem na rekach i z brzuchem A tż w pracy do 19.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
u nas dokoła same starsze małżeństwa Codziennie rano słyszę tłuczone schabowe wieczorem babcie gotują już kolejne obiadki na następny dzień. I zawsze to jakieś ciężkie smażone cebule, kotlety
Moja mama też tak gotuje, i chociaż jest to bardzo smaczne, to ileż można jeść sosów, żeberek, kotletów? Na szczęście surówki zawsze robi
jak jestem w domu to staram się urozmaicić jakoś te posiłki, ale nieraz się obraża hehe

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Co do sąsiadów, to byłam kiedyś u mojej siostry teściowej skrócić spodnie (ona jest krawcową) i słyszymy za ścianą skrzypienie łóżka, strasznie głosne, jakby uderzali tym łóżkiem o ścienę. My z siostrą na siebie i w smiech, a za chwilę słyszymy takie klepanie i głos kobiety "wio koniku, a jak sie postarasz..."
Stary 2010-05-25, 11:37   #1929
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Póki nie zahaczy gdzieś łapką to jest ok, gorzej jak sobie urazi to piszczy strasznie biedak Powiedziałam mamie, że w razie powodzi chwytam pieska i dokumenty ciązowe

Jedziemy tak ok. 15. 30 jak siostra wróci z pracy, bo pociągiem nie bardzo taki kawał iść z 10 kilogramowym stworkiem na rekach i z brzuchem A tż w pracy do 19.

Moja mama też tak gotuje, i chociaż jest to bardzo smaczne, to ileż można jeść sosów, żeberek, kotletów? Na szczęście surówki zawsze robi
jak jestem w domu to staram się urozmaicić jakoś te posiłki, ale nieraz się obraża hehe

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Co do sąsiadów, to byłam kiedyś u mojej siostry teściowej skrócić spodnie (ona jest krawcową) i słyszymy za ścianą skrzypienie łóżka, strasznie głosne, jakby uderzali tym łóżkiem o ścienę. My z siostrą na siebie i w smiech, a za chwilę słyszymy takie klepanie i głos kobiety "wio koniku, a jak sie postarasz..."
To uważajcie na siebie i psiaka.
Co do gotowania, to moja mama wręcz odwrotnie. Ja jestem zwolenniczką nowych smaków, lubię eksperymentować w kuchni i moja Mama zawsze jak u niej jestem to wyciąga coś z lodówki i prosi mnie, żebym coś z tego wymyśliła .

A z sąsiadami rewelacja!!!! Hahahaha: hahaha:

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 11:43   #1930
alutka78
Rozeznanie

Ja brzuszek moge ponosic. Nie jest az tak zle, ale najbardziej przeszkadzaja mi ocierajaca sie noga o noege przy chodzeniu i faldki na plecach. Tez takie macie? A jeszcze nie moge patrzec na celulitis na posladkach.
Stary 2010-05-25, 11:54   #1931
vette
Zadomowienie

Cos bym napisala ale nie mam weny zupelnie. Wole dzis Was czytac

mam nadzieje, ze u olikoli wszystko ok
anuszka
ola sliczny, okraglutki brzus
farminka, hd kurujcie sie
siala dobrze, ze juz lepiej sie czujesz
alguien jak sie czujesz w 9 miesiacu? Mimo, ze stan blogoslawiony mi sluzy i czuje sie z nim bardzo dobrze to chcialabym byc juz na Twoim miejscu

a gdzie carmena, capricia, xawmeli ?

edit : teraz dopiero zauwazylam xawmeli obserwuje

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-25 o 11:56
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 12:10   #1932
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Cos bym napisala ale nie mam weny zupelnie. Wole dzis Was czytac

mam nadzieje, ze u olikoli wszystko ok
anuszka
ola sliczny, okraglutki brzus
farminka, hd kurujcie sie
siala dobrze, ze juz lepiej sie czujesz
alguien jak sie czujesz w 9 miesiacu? Mimo, ze stan blogoslawiony mi sluzy i czuje sie z nim bardzo dobrze to chcialabym byc juz na Twoim miejscu

a gdzie carmena, capricia, xawmeli ?

edit : teraz dopiero zauwazylam xawmeli obserwuje
hihi mam zupełnie tak jak Ty dziś......wolę czytac
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:13   #1933
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ja brzuszek moge ponosic. Nie jest az tak zle, ale najbardziej przeszkadzaja mi ocierajaca sie noga o noege przy chodzeniu i faldki na plecach. Tez takie macie? A jeszcze nie moge patrzec na celulitis na posladkach.
U mnie cellulit to już do kolan doszedł A tak, że po ściśnięciu widać to już i na łydkach Ale majówki pocieszają, że im to po porodzie zeszło Mam cichą nadzieję, że u mnie też tak będzie

Carmeny
od dłuższego czasu już nie ma Może jest przeprowadzką zajęta

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-05-25 o 12:19
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:18   #1934
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ola fajny brzus, maly jeszcze a moj tz jakby zobaczyl psa kolo wypranych i wyprasowanych rzeczy to by padl na zawal ;P
kochana mój TŻ reaguje tak samo na psa na łóżku dlatego Dinuś robi to tylko jak jesteśmy sami hehe i też tylko na tym jednym łóżku, bo to stara wersalka w takim jakby to nazwać "gospodarczym pokoju" (szafa, komputer, deska do prasowania, odkurzacz...)
ps. na szczęście to są rzeczy, których muszę sie pozbyć, bo koło czystych wyprasowanych też bym mu nie pozwoliła leżeć.

Cytat:
no mamusia, brzusio jak sie patrzy
a psiak - wszystkie uwielbiają kanapy

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ola brzuszek w porównaniu do mojego mały, ale rośnie ładniutki
to prawda mam dość mały brzuś jak na 30tc ale ja jestem wysoka i biodrzasta, więc to dlatego mam +9kg na plusie
najważniejsze, że dzidzia zdrowo rośnie

Cytat:

Ola to Twoje ciasto Musiałam zjeść chleba z powidłami śliwkowymi, żeby coś słodkiego poczuć, bo nie mam nawet złamanego wafelka, a nie mam natchnienia na pójście do sklepu
hehe też tak czasem mam jak Wy pokazujecie jakieś pyszności

Cytat:
Super brzuś

A piesio jak się fajnie wyleguje Moje biedactwo teraz cały czas na podłodze, bo jak wskoczy na łóżko to go łapka boli

biedna ta Twoja psina

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

vette

uciekam na pogaduchy do koleżanki będę pewnie wieczorem więc nie piszcie dużo!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:18   #1935
farminka
Wtajemniczenie

No tak,wszystkie będziemy czytać,a pisać nie ma kto
A ja też już zaczęłam 9 miesiąc Aż się wierzyć nie chce... Z tym że co do samopoczucia to sie aktualnie lepiej nie bede wypowiadać
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 12:23   #1936
hd2005
Zakorzenienie

gdzie ten katar się mieści??????????????????? ???????????
To niepojęte ....

Zawiesiłam rano pozytywkę na łóżeczku.
Zawołałam psa włączyłam
Siedziała i kręciła głową z zainteresowaniem
Niech się przyzwyczaja

Stary 2010-05-25, 12:23   #1937
itakasia
Zakorzenienie

papeteria
bedziesz zamawiac cos z lauressa albo Lucy?
ola
pysznie wyglada to ciacho, wkleisz jeszcze raz przepis? edit: juz znalazlam
farminka
zdrowiej kochana
hd
ja tez sie swietnie czuje z brzuskiem, tym bardziej ze to moj ostatni

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-05-25 o 12:31
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:24   #1938
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

a ja sie wlasnie obudzilam, przysnelam Zbieram sie za obiadek
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:25   #1939
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
No tak,wszystkie będziemy czytać,a pisać nie ma kto
A ja też już zaczęłam 9 miesiąc Aż się wierzyć nie chce... Z tym że co do samopoczucia to sie aktualnie lepiej nie bede wypowiadać
ale ten czas pędzi ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 12:28   #1940
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
gdzie ten katar się mieści??????????????????? ???????????
To niepojęte ....

Zawiesiłam rano pozytywkę na łóżeczku.
Zawołałam psa włączyłam
Niech się przyzwyczaja
Ciekawe czy Twoj piesek nie bedzie zazdrosny o dzidzie?
Stary 2010-05-25, 12:33   #1941
vette
Zadomowienie

Cytat:
Bedzie dobrze
a puchniesz cos?

Cytat:

Zawiesiłam rano pozytywkę na łóżeczku. Zawołałam psa włączyłam
Niech się przyzwyczaja
Twoje opisy przyrody mnie powalaja. Sie usmiechnelam
Stary 2010-05-25, 12:34   #1942
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy Twoj piesek nie bedzie zazdrosny o dzidzie?
BĘDZIE, NA 100%
Niestety to porzucony psiak i potrzebuje duuuuużo czułości. Jest straszną przylepą.

Już zaobserwowaliśmy, że bardzo lubi dzieci, nawet te maleńkie, nie skacze, nie gryzie. Jest raczej takim psem terapeutycznym Daje się głaskać i klepać. Sama chodzi za dziećmi

Wiem jednak, że nie będziemy mieli dla niej tyle czasu co teraz i pewnie będzie smutna, osowiała...

Pies naszych znajomych (też porzucony, podobna historia) po narodzinach maluszka miał depresję ... Przejawiało się to tym, że lizał cały czas jedna łapę, w tym samym miejscu i stworzyła się niegojąca rana. Weterynarz potwierdził, że to reakcja na nową sytuację (

Stary 2010-05-25, 12:43   #1943
vette
Zadomowienie

kupilam laktator mini electric medeli za b. dobra cene

Czailam sie na nowke aventa recznego, no ale jak za te same pieniadze mam medele 3 dni uzywana to wole to drugie

Mam nadzieje, ze sie przyda bo moja kuzynka po 3 tyg karmienia przeszla calkiem na modyfikowane, powod za malo pokarmu ;/
Stary 2010-05-25, 12:43   #1944
Linka24
Wtajemniczenie

Ha a ja wcinam własnie rzodkieweczke z własnego ogródeczka! zadnej chemii ,niczego Kto ma tak dobrze?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:44   #1945
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
BĘDZIE, NA 100%
Niestety to porzucony psiak i potrzebuje duuuuużo czułości. Jest straszną przylepą.

Już zaobserwowaliśmy, że bardzo lubi dzieci, nawet te maleńkie, nie skacze, nie gryzie. Jest raczej takim psem terapeutycznym Daje się głaskać i klepać. Sama chodzi za dziećmi

Wiem jednak, że nie będziemy mieli dla niej tyle czasu co teraz i pewnie będzie smutna, osowiała...

Pies naszych znajomych (też porzucony, podobna historia) po narodzinach maluszka miał depresję ... Przejawiało się to tym, że lizał cały czas jedna łapę, w tym samym miejscu i stworzyła się niegojąca rana. Weterynarz potwierdził, że to reakcja na nową sytuację (
Ja też się boję, że piesek będzie zazdrosny, a będzie na 100%. Tylko, że problem w tym, że on nie lubi dzieci i je gryzie

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ha a ja wcinam własnie rzodkieweczke z własnego ogródeczka! zadnej chemii ,niczego Kto ma tak dobrze?
Ja Mam też własny koperek do ziemniaków, a lada moment będzie sałata
Stary 2010-05-25, 12:55   #1946
Linka24
Wtajemniczenie

Noo kochana Sałata juz jest, lada moment to będa ziemniaki
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:56   #1947
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
umieram z zazdrości...

Podczas weekendu na mazurach jadłam pierwsze listki sałaty z ogródka mamy pyyyyyszne

Stary 2010-05-25, 12:56   #1948
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze
a puchniesz cos?
Nie puchnę.Chyba,że tak delikatnie,że nie zauważyłam
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:00   #1949
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się boję, że piesek będzie zazdrosny, a będzie na 100%. Tylko, że problem w tym, że on nie lubi dzieci i je gryzie

będziecie musieli go pilnowac na początku
justynacz80 na naszym wczorajszym spotkaniu słusznie zauważyła, że trzeba stosować następującą zasadę:

należy bawić się z psem przy dziecku tak aby kojarzył "dziecko to coś dobrego". Zazwyczaj ludzie popełniają błąd i bawią się z psem tylko wtedy kiedy maluch śpi a pies koduje "nie ma tego małego wrzeszczącego to się ze mną bawią... juz go nie lubię"

Stary 2010-05-25, 13:07   #1950
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Noo kochana Sałata juz jest, lada moment to będa ziemniaki
My nie sadzimy ziemniaków, bo zrezygnowaliśmy z pola i mamy tylko ogródek, a tam jest za mało miejsca na ziemniaki A gdzie Ty mieszkasz, że lada moment ziemniaki?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
będziecie musieli go pilnowac na początku
justynacz80 na naszym wczorajszym spotkaniu słusznie zauważyła, że trzeba stosować następującą zasadę:

należy bawić się z psem przy dziecku tak aby kojarzył "dziecko to coś dobrego". Zazwyczaj ludzie popełniają błąd i bawią się z psem tylko wtedy kiedy maluch śpi a pies koduje "nie ma tego małego wrzeszczącego to się ze mną bawią... juz go nie lubię"

Mój pies własnie atakuje dzieci podczas zabawy Ale liczę na to, że jak pozna maleństwo od urodzenia to inaczej będzie je traktował niż takie dzieci "dochodzące"

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Nie puchnę.Chyba,że tak delikatnie,że nie zauważyłam
Ja wczoraj zauważyłam, że moje balerinki są za ciasne...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości