|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() Póki mam prąd to się odzywam, jak zaleje to mam jeszcze telefon ( własnie, musze naładować) i będę smsy pisać ![]() W ciągu doby Wisła ma już pójść do Bałtyku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do hałasów- nad moją Mamą mieszka chłopak, który przez całe swoje dzieciństwo jako zabawę otwierał tapczan, po czym spuszczał z takiej pozycji "niezaczepionej". Coś z garem chyba miał. I tak ładnych kilka lat- dzień w dzień. Ł. chory, na zwolnieniu. Ale to dobrze, bo już na prawdę nie wygląda wesoło. A jego rodzice się głupio pytają, czy go nie zwolnią za te L4, bo to już 2 raz odkąd pracuje- czyli od 8 miesięcy. Taka korporacja, tak sobie cenią pracowników, że Dzień Dziecka organizują i pytają rodziców u nich pracujących, co ich dzieci chciałyby dostać ( do kilkuset zł.) i mieliby wywalić za 4 dni zwolnienia?! Nie wiem jak można tak krótkowzrocznie oceniać- zwłaszcza, że to jest firma, która na prawdę potrafi dużo zapłacić, za zatrzymanie dobrego pracownika w firmie...Ech... Przecież to nie są czasy komuny. Grrr..Wkurzyli mnie. Nic. Idę zamawiać na allegro. PS. Anuszka, a jak psiak? Na którą idziecie?
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie tęsknie za tamtym brzuchem, ale to dlatego, że nigdy nie był płaski, a teraz przynajmniej nie muszę wciągać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
własnie przypomnialo mi sie ze mam big milka w lodowce
![]() siala dobrze ze juz lepiej karolcia ![]() ![]() wiolek hehe ja jak patrzałam na zdjecie to widze podobieństwo do mojego..ale wszystko się okaże już na zewnątrz ![]() ![]() co do klusek chyba zrobie z boczkiem przesmazonym ....bo za duzego pola do manewru nie mam .... itakasia relax ![]() kassate widac organizm sie rybek domaga ![]() ![]() muminek fajny avek to ta twoja sesja ![]() hd współczuje ![]() roztrzepaniec co do wzrostu dzieci dobrze wiedziec ![]() farminka ![]() ola brzuszek w porównaniu do mojego ![]() ![]() Dziewczyny jeszcze tych brzuszkow wam bedzie brakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola to Twoje ciasto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna, mam nadzieję, że niedługo Ci przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() A piesio jak się fajnie wyleguje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Póki nie zahaczy gdzieś łapką to jest ok, gorzej jak sobie urazi to piszczy strasznie biedak ![]() ![]() Jedziemy tak ok. 15. 30 jak siostra wróci z pracy, bo pociągiem nie bardzo taki kawał iść z 10 kilogramowym stworkiem na rekach i z brzuchem ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak jestem w domu to staram się urozmaicić jakoś te posiłki, ale nieraz się obraża hehe ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Co do sąsiadów, to byłam kiedyś u mojej siostry teściowej skrócić spodnie (ona jest krawcową) i słyszymy za ścianą skrzypienie łóżka, strasznie głosne, jakby uderzali tym łóżkiem o ścienę. My z siostrą na siebie i w smiech, a za chwilę słyszymy takie klepanie i głos kobiety "wio koniku, a jak sie postarasz..." ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gotowania, to moja mama wręcz odwrotnie. Ja jestem zwolenniczką nowych smaków, lubię eksperymentować w kuchni i moja Mama zawsze jak u niej jestem to wyciąga coś z lodówki i prosi mnie, żebym coś z tego wymyśliła ![]() A z sąsiadami rewelacja!!!! Hahahaha ![]() ![]()
![]() |
#1930 |
Rozeznanie
|
Ja brzuszek moge ponosic. Nie jest az tak zle, ale najbardziej przeszkadzaja mi ocierajaca sie noga o noege przy chodzeniu i faldki na plecach. Tez takie macie? A jeszcze nie moge patrzec na celulitis na posladkach.
#1931 |
Zadomowienie
|
Cos bym napisala ale nie mam weny zupelnie. Wole dzis Was czytac
![]() mam nadzieje, ze u olikoli wszystko ok anuszka ![]() ola sliczny, okraglutki brzus ![]() farminka, hd kurujcie sie siala dobrze, ze juz lepiej sie czujesz alguien jak sie czujesz w 9 miesiacu? ![]() ![]() a gdzie carmena, capricia, xawmeli ? ![]() edit : teraz dopiero zauwazylam xawmeli obserwuje ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-25 o 11:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Carmeny od dłuższego czasu już nie ma ![]() ![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-05-25 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps. na szczęście to są rzeczy, których muszę sie pozbyć, bo koło czystych wyprasowanych też bym mu nie pozwoliła leżeć. Cytat:
![]() to prawda mam dość mały brzuś jak na 30tc ale ja jestem wysoka i biodrzasta, więc to dlatego ![]() najważniejsze, że dzidzia zdrowo rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biedna ta Twoja psina ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- vette ![]() uciekam na pogaduchy do koleżanki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Wtajemniczenie
|
No tak,wszystkie będziemy czytać,a pisać nie ma kto
![]() A ja też już zaczęłam 9 miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
gdzie ten katar się mieści??????????????????? ???????????
To niepojęte .... Zawiesiłam rano pozytywkę na łóżeczku. Zawołałam psa ![]() ![]() Siedziała i kręciła głową z zainteresowaniem Niech się przyzwyczaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
papeteria
![]() bedziesz zamawiac cos z lauressa albo Lucy? ![]() ola pysznie wyglada to ciacho, wkleisz jeszcze raz przepis? ![]() ![]() farminka zdrowiej kochana ![]() hd ja tez sie swietnie czuje z brzuskiem, tym bardziej ze to moj ostatni ![]()
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-05-25 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie obudzilam, przysnelam
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
ale ten czas pędzi ...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1940 |
Rozeznanie
|
Ciekawe czy Twoj piesek nie bedzie zazdrosny o dzidzie?
#1941 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a puchniesz cos? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
BĘDZIE, NA 100%
![]() Niestety to porzucony psiak i potrzebuje duuuuużo czułości. Jest straszną przylepą. Już zaobserwowaliśmy, że bardzo lubi dzieci, nawet te maleńkie, nie skacze, nie gryzie. Jest raczej takim psem terapeutycznym ![]() ![]() Wiem jednak, że nie będziemy mieli dla niej tyle czasu co teraz i pewnie będzie smutna, osowiała... ![]() Pies naszych znajomych (też porzucony, podobna historia) po narodzinach maluszka miał depresję ... Przejawiało się to tym, że lizał cały czas jedna łapę, w tym samym miejscu i stworzyła się niegojąca rana. Weterynarz potwierdził, że to reakcja na nową sytuację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Czailam sie na nowke aventa recznego, no ale jak za te same pieniadze mam medele 3 dni uzywana to wole to drugie ![]() Mam nadzieje, ze sie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Wtajemniczenie
|
Ha a ja wcinam własnie rzodkieweczke z własnego ogródeczka! zadnej chemii ,niczego Kto ma tak dobrze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Wtajemniczenie
|
Noo kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podczas weekendu na mazurach jadłam pierwsze listki sałaty z ogródka mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
justynacz80 na naszym wczorajszym spotkaniu słusznie zauważyła, że trzeba stosować następującą zasadę: należy bawić się z psem przy dziecku tak aby kojarzył "dziecko to coś dobrego". Zazwyczaj ludzie popełniają błąd i bawią się z psem tylko wtedy kiedy maluch śpi a pies koduje "nie ma tego małego wrzeszczącego to się ze mną bawią... juz go nie lubię" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
My nie sadzimy ziemniaków, bo zrezygnowaliśmy z pola i mamy tylko ogródek, a tam jest za mało miejsca na ziemniaki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Mój pies własnie atakuje dzieci podczas zabawy ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Ja wczoraj zauważyłam, że moje balerinki są za ciasne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.