Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-09, 15:59   #181
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem

Cytat:
Napisane przez Michalewa Pokaż wiadomość
I o to chodzi. Przeciez to Twoje życie i Ty wiesz najlepiej co Cię uszczesliwia my mozemy tylko sobie pogadac;p a ja juz zaczynam się meczyc w samotnosci. nie zebym tesknila jakos strasznie do J. (przezwyczailam się do sytuacji ze widzimy się raz na 3 miechy) ale zaczyna mi brakowac faceta... w szkole same fraglesy a jak fajni to pozajmowani albo młodsi. eshhh... dobra spokojnie jeszcze sie znajdzie gdzies ten Mój.
Giełdy? nie.... xDDD Dzięki Bogu to tylko głupie lodowce z geografi... chociaz moze giełda byłaby lepsiejsza? po co komu lodowce.... :PP
U mnie w szkole tak samo:P same mlodziaki albo zajeci hehe ale ja i tak chce mojego TZ... I wiem ze bedzie dobrze!

A tak apropo to czlowiek uczy sie na swoich bledach...moze widziec jak ktos robi cos zle doradzac ale gdy sam bedzie w podobnej sytuacji to prawdopodobnie tez tak postapi....nie nauczysz sie dopoki ise nie przewrocisz...

Wiec ja ide do lekcji i Ty tez!

nadal kocham....<3

Słoneczkooo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 16:12   #182
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
na przystojnych fajnie jest popatrzeć, ale dla mnie zazwyczaj są... za ładni! (mam nadzieje ze ktos wie o co chodzi:P)
no ja wiem myślałąm,że tylko ja tak mam!!!!
evellllla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 16:20   #183
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

No cos Ty! znaczy czesto slysze "o ten słodki idzie" no i słodki to on jest ale jak bym sie czula chodzac z facetem ładniejszym ode mnie. (nie przystojnym bo przystojnych to ja lubie...:P) z reszta Ci ładni są tacy no... bez urazy ale spedaleni (ja nie mam nic do gejów bo mam kumpli fajnych ale to okreslenie mi pasuje. tacy ładni chłopcy sa bardziej pedalscy od homoseksualistow;p) brr... o zgrozo. xD
No dobra ide sie pouczyc... (teoretycznie.:P)

(TŻ może zostać...)
Michalewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 16:51   #184
evellllla
Raczkowanie

Cytat:

Evelllla a jak to jest z Tobą? jesli pisalas wczesniej to przepraszam nie powtarzaj sie (nie czytalam calego wątku). i Ty tez sie nie martw prosze dlugo jestescie po rozstaniu?

hej,przepraszam,że tak pisałam bez ładu i składu,ale przez te 2,5 godziny przeczytałam cały wątek i wszystkie posty i jest mi naprawdę dużo, dużo lepiej!!!!
Michalewa,nie pisałam wcześniej,bo dopiero dziś na ten wątek weszłam:
Ja byłam ze swoim przez ponad 3 lata...cały czas razem...po 2,5 roku zamieszkaliśmy ze sobą,ale to był koszmar-ciągłe kłótnie o bzdury-wiem,że to moja wina,bo ja podobnie jak Słoneczkooo mam kłótliwy charakter i robiłam awantury o byle co ;(
tylko,że to ja nie wytrzymałam i w końcu zerwałam i się wyprowadziłam;( kochałam go nadal bardzo i miałam nadzieję,że o mnie zawalczy-ale za mało w tym kierunku zrobił...wg mnie...teraz żałuję,że ja też nie walczyłam,poza tym nic dziwnego,że nie robił nie wiadomo abym wróciła-w końcu to ja go zostawiłam i miał prawo mieć żal;(
no i jak zrozumiałam,że chcę wrócić, on już nie chciał-poukładał chyba sobie to wszystko ;( wiem,że już się nigdy nie zejdziemy bardzo cierpię,chociaż czasem jest lepiej czasem gorzej. chociaż mam nadzieję będzie kiedyś lepiej,karmię się też resztkami nadziei, że może kiedyś do siebie wrócimy........
najgorsze,że ja nie mogę się niczym zająć....ale przez to wszystko nie mogę się zebrać.....
nie jesteśmy już razem pół roku,a ja tak cierpię....bardzo się zmieniłam po tym wszystkim i myślę,że już nigdy nie będę taka kłótliwa w związku
...chociaż moi przyjaciele mówią,że idealizuję go i winię siebie niepotrzebnie,bo wcale taka zła nie jestem skoro mam tylu przyjaciół i z nikim się nie kłócę...
opisałabym to dokładniej,ale nie mogę...boli jak o tym myślę

muszę Wam powiedzieć,że jesteście kochane dziewczęta serio!!!każda z Was, tak dzielnie się wspieracie,trzymam za Was kciuki!!!
mam nadzieję,że nie gniewacie się,że Wam się żalę,ale nie chcę już tym obarczać moich przyjaciół,bo chociaż mnie słuchają,to widzę,że już czasem nie widzą co mi radzić,bo ile można komuś gadać coś w kółko.... a Wy macie podobne problemy i chyba nikt lepiej nie potrafi mnie teraz zrozumieć...

innym razem napiszę więcej,bo teraz łzy mi przeszkadzają

Edytowane przez evellllla
Czas edycji: 2008-01-22 o 13:23
Stary 2007-10-09, 17:12   #185
Słoneczkooo_
Raczkowanie

Michalewa nie wiem jak Ty ale ja juz sie "wyuczylam"

nadal kocham....<3

Słoneczkooo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 18:09   #186
cc_chanel
Zadomowienie

Dziewuchy do nauki a nie na wizazu siedzicie
Stary 2007-10-09, 18:46   #187
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evellllla Pokaż wiadomość
jakbym ja to napisała
DA się. jestem zywym przykladem na to. Trzeba tylko swoje odcierpiec, wreszcie sie czlowiek budzi i stwierdza rety, dzisiaj jest troche lepiej... I tak codziennie...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 18:53   #188
cc_chanel
Zadomowienie

a po dłuższym czasie stwierdza... jak ja mogłam to tak strasznie przezywać
Stary 2007-10-09, 19:00   #189
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Evelllla: Kto się ma na Ciebie gniewać co?! i za co?! Debilaku:P przecież o to wlasnie chodzi w tym forum -zeby sie wspierac nawzajem. Ja akurat mam ogolnie dosc optymistyczny stosunek do świata jakotakiego i nie lubie gdy ktos jest smutny a ja nie moge mu pomóc... Może rzeczywiscie Twoj kłotliwy charakterek dał mu we znaki ale Twoi przyjaciele mają racje - przeciez gdyby on byl taki super hiper idealny TŻ to czemu mialabys sie go czepiac? nie wygladasz mi na jędze ktora marzy żeby innym uprzykrzać życie... wina w równej części jest po jego stronie, bo widac że naprawde Ci na nim zalezy... I nie płacz Kochana bo skoro nie ten to przyjdzie nastepny taki co Ci pomoże pisac te prace mgr
Słoneczkooo: no ja...ehm.... no... mialam wazny telefon... i film mam zaraz... i glowe trzeba kiedyś umyć... xD lodowce nie zając - topią się te tysiace lat to poczekaja kilka godzin;p

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-09, 19:29   #190
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
Evelllla: Kto się ma na Ciebie gniewać co?! i za co?! Debilaku:P przecież o to wlasnie chodzi w tym forum -zeby sie wspierac nawzajem. Ja akurat mam ogolnie dosc optymistyczny stosunek do świata jakotakiego i nie lubie gdy ktos jest smutny a ja nie moge mu pomóc... Może rzeczywiscie Twoj kłotliwy charakterek dał mu we znaki ale Twoi przyjaciele mają racje - przeciez gdyby on byl taki super hiper idealny TŻ to czemu mialabys sie go czepiac? nie wygladasz mi na jędze ktora marzy żeby innym uprzykrzać życie... wina w równej części jest po jego stronie, bo widac że naprawde Ci na nim zalezy... I nie płacz Kochana bo skoro nie ten to przyjdzie nastepny taki co Ci pomoże pisac te prace mgr
Dzięki Kochana za wsparcie
Tobie też Olbka za słowa otuchy

mam nadzieję,że będzie lepiej i że trafię kiedyś jeszcze na kogoś kogo pokocham
Stary 2007-10-09, 19:34   #191
olbka
Zadomowienie

ja tez pisalam pracke mag w trakcie "zmian". Bylam w kiepskim stanie. Na napisanie starczzylo mi ok 3 m-cy, wiec masz jeszcze kuuupe czasu. Sprobuj najpierw dojsc do siebie, potem pojdzie jak z platka, gwarantuje!!

Kasia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 19:42   #192
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

ehh. mężczyźni są cholernie dziwni.. do każdego faceta z którym się spotykałam chciałabym mieć psychologa, który wyjaśniałby mi jego zachowanie.. ostatnio odezwał się do mnie pewien chłopak (zaznaczam że ma dziewczynę!). Napisał mi że chciałby mnie tylko poznać, bo ma dziewczynę, ale że już od dawna wpadłam mu w oko to czy nie chciałabym się z nim spotkać.. no wię zgodziłam się.. teraz trochę żałuję, bo przez cały czas o nim myślę.. nie łudzę się, ze zerwie dla mnie ze swoją dziewczyną, bo wiem że tak nie będzie! ale najdziwniejsze jest jego zachowanie! często mi pisał, że nie może o mnie zapomnieć, że jestem strasznie słodziutka itp. a następnego dnia, pisze mi żebym się nie zakochała bo on ma dziewczyne.. a później znów mi pisze, że bardzo za mną tęskni, ciągle o mnie myśli i chiałby się spotkać! spotykaliśmy się parę razy i naprawdę było cudownie! problem w tym, że teraz znów się nie odzywa eh.. nie potrafię zrozumieć czego on ode mnie oczekuje.. wydaje mi się czasami, że wszystko zmierza do seksu.. chce mnie przelecieć i tyle! bo po co się ze mną spotyka skoro ma dziewczynę?
i najgorsze jest to, że ciągle o nim myślę.. chciałabym się spotykać z kimś innym ale nie umiem, ciągle tylko on i on.. a jak go gdzieś zobaczę, to serce mam w gardle najgorsze tylko jak go zobaczę ze swoją dziewczyną to już jest dojrzały facet - ma 26 lat ale momentami zachowuje się jak 15-latek.. wiem że najelpiej byłoby go olać, ale samie wiecie jak to jest ciężko..

jeśli któraś dotrwała do końca tych bzdur które tu napisałam jestem bardzo wdzięczna ale lepiej mi jak mogłam to tutaj napisać..

czekamy na Adasia!

izunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 19:52   #193
evellllla
Raczkowanie

do izunii: bez kitu czasami faceci są dziwni...doskonale wiem o czym piszesz znam to z autobiografii (kurcze czy ja przeżyłam to co Wy wszystkie łącznie?? ;/ )
ale masz rację- "wygadanie się" tu pomaga i to bardzo,aż sama się dziwię

Edytowane przez evellllla
Czas edycji: 2008-01-22 o 13:24
Stary 2007-10-09, 20:05   #194
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

evellllla : eh no cieszę się, że mnie rozumiesz a to podobno my kobiety jesteśmy trudne do zrozumienia..

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 20:05   #195
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Izunia powiem Ci ze ten chłopak to rzeczywiscie jest dziwny. Nie chce być złym prorokiem ale nawet jesli on by zerwal ze swoją dziewczyną dla Ciebie to przepraszam ale jaką masz gwarancje ze za 2 miesiace on Ci nie bedzie wykrecal takiego numeru jak jej...? tzn ze nie bedzie sie umawial z innymi dziewczynami... zachowuje sie bardzo nie w porzadku wobec was obydwu...
Jak rozumiem Twoje uczucie do niego jest juz dosc mocne...kurcze... bedzie ciezko ale dasz sobie rade
A ja na tym forum znalazlam miejsce do pogadania z normalnymi ludzmi ktorzy rozumieją moje problemy i zawsze ktoś znajdzie na nie chwile czasu... i to jest naprawde miłe i podbudowuje
Evelllla: a przezylas zwiazek na odleglosc??;> nie polecam...;p
"evellllla : (...) a to podobno my kobiety jesteśmy trudne do zrozumienia..:" mialam dokladnie to samo napisac ale jakos skasowalam w koncu....;p

(TŻ może zostać...)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 20:13   #196
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
Izunia powiem Ci ze ten chłopak to rzeczywiscie jest dziwny. Nie chce być złym prorokiem ale nawet jesli on by zerwal ze swoją dziewczyną dla Ciebie to przepraszam ale jaką masz gwarancje ze za 2 miesiace on Ci nie bedzie wykrecal takiego numeru jak jej...? tzn ze nie bedzie sie umawial z innymi dziewczynami... zachowuje sie bardzo nie w porzadku wobec was obydwu...
Jak rozumiem Twoje uczucie do niego jest juz dosc mocne...kurcze... bedzie ciezko ale dasz sobie rade
A ja na tym forum znalazlam miejsce do pogadania z normalnymi ludzmi ktorzy rozumieją moje problemy i zawsze ktoś znajdzie na nie chwile czasu... i to jest naprawde miłe i podbudowuje
Evelllla: a przezylas zwiazek na odleglosc??;> nie polecam...;p
"evellllla : (...) a to podobno my kobiety jesteśmy trudne do zrozumienia..:" mialam dokladnie to samo napisac ale jakos skasowalam w koncu....;p

Izunia: no rozumiem, rozumiem -my kobiety jesteśmy dziwne, ale przez to jakie intrygujące niestety Michalewa ma rację- nawet jak tamtą zostawi to może Ci potem zrobić to samo...(moja przyjaciółka tak miała)
z drugiej str. ja właśnie tak zaczynałam z moim byłym(tylko,ze jego dziewczyna go zdradzała), a on i nigdy takiego numeru nie wyciął
ale jak pisze koleżanka wyżej dasz radę-trzymamy kciuki

Michalewa: o włąśnie związku na odległość nie przeżyłam!!! i mam nadzieję,że mnie to ominie-chociaż kiedyś byłam zakochana w chłopaku z którym dzieliły mnie kilometry...nasze uczucie nie miało szans-rok nie mogłam o nim zapomnieć,ale za to do dziś jesteśmy przyjaciółmi i mamy ze sobą kontakt
Stary 2007-10-09, 20:22   #197
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

Michalewa kurczę wiesz że też się nad tym zastanawiałam! nawet jeśli rozstałby się ze swoją dziewczyną to nie mam pewności że mi nie robiłby takich samych numerów.. irytuje mnie ta cała sytuacja bo naprawdę nie wiem co ma zrobić a jego nieodzywanie sięjeszcze bardziej mnie dobija
będę musiała zapomnieć - wszystko jest dobrze, dopóki go nie zobaczę..
dziękuję wam Wizażanki - jesteście Aniołami

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 20:34   #198
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Izunia: moja ulubiona zasada Klin Klinem! (przy okazji na dobry humor polecam ksiazki Chmielewskiej - m. in. "Klin") Bo obawiam się że z tym Panem to może Cie spotkac jeszcze wiele przykrosci... oczywiscie Evelllla ma racje-róznie może byc ale skoro on teraz znowu sie nie odzywa tylko jest taki niezdecydowany...
Evelllla: no jak już pewnie wyczytalas ja dokladnie rok bylam z chłopcem z 400km dalej... rok dalam rade, ale na wiecej potrzeba naprawde mocnych i pewnych uczuc... z mojej strony jeszcze. ale faceci są na to za slabi psychicznie moim zdaniem;p
SŁONECZKOOO apel do Ciebie! odezwij się jak najszybciej bo na mnie lodowce czekaja a sie skupic nie moge jak nie wiem co z Toba xDD

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-09, 20:38   #199
olbka
Zadomowienie

Michalewa: UWIELBIAM Chmielewska!! Najbardziej "Lesia"

A faceci to sa dopiero istoty nie z tej ziemi... Jakbym Wam opowiedziala, co ja z nimi przeszlam... Historia jak z horroru ale zakonczona happy endem)

OK, dziewczyny, jazda do nauki!! A ja juz ide spac

dobranoc

Kasia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 20:44   #200
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Dobranoc i ja chetnie poslucham tych Twoich horrorów A Lesio jest genialny rzeczywiscie, ja chyba nie mam ulubionej... Chmielewska to jest wariatka, zawsze mi humor poprawia. jak skoncze (nie żebym zaczeła a mam na jutro :P) Cierpienia młodego Wertera (nie ma jak pocieszajaca lektura) to sobie poczytam normalne ksiazki...
A żeby nie bylo że odbiegam od tematu to ja tak dlugo przezywalam tylko jedną moją milosc (a bylo ich dwie) do mojego przyjaciela ktory niby w pewnym momencie ze mna zaczal chodzic ale mu szybko przeszlo. trwalo chyba 2 lata...a teraz to kochają sie na smierc i życie z moja kolezanka i jest dobrze są happy. a ja... no zobaczymy to dopiero 3 dni po zerwaniu... Przyjaciólka ze mnie sie smiala ze szybka jestem jak mi faceta brakuje... ale jakby dostawala co godzine cudowne smsy buziaki przez rok (nie wspomne juz co bylo w realu) to tez by chciala znow bliskosci... prawda? uh...:P

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-09, 20:48   #201
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

palant z niego i tyle! hm teraz tak mówię, ale znając życie gdyby mi napisał czy nie chciałabym sie spotkać od razu rzuciałbym mu się w ramiona głupia jakaś jestem
myślę, że z kobietami byłby mniejszy problem zacznę się spotykać z dziewczynami chyba kobieta kobietę lepiej zrozumie?

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 20:57   #202
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izunia89 Pokaż wiadomość
palant z niego i tyle! hm teraz tak mówię, ale znając życie gdyby mi napisał czy nie chciałabym sie spotkać od razu rzuciałbym mu się w ramiona głupia jakaś jestem
myślę, że z kobietami byłby mniejszy problem zacznę się spotykać z dziewczynami chyba kobieta kobietę lepiej zrozumie?
hehe może i to jest myśl to co umawiamy się?

ja też mam kilka takich love storów jak z horrorów,też byście się pewnie zestrachały...

w ogóle to jakiś mi optymizm w tych ostatnich wypowiedziach wyskoczył..sorry...ale w sumie wyjątki potwierdzają regułę....

oj ciężkie te nasze życie....dobrze,że nie jesteśmy (jak się okazało) same duży buziak dla Was na pocieszenie
Stary 2007-10-09, 21:00   #203
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Nie glupia! no kolejna no...;p spadajcie mi z takimi tekstami... ! przeciez to jest normalne ze jak sie czlowiek zakocha to nawet jak wie ze w najwiekszym palancie to i tak serce mu mowi" a tam palant ale jak on slicznie pisze do mnie/rysuje/spiewa/patrzy...(tu wstaw odpowiednie okreslenie)" :P
Trudno z nimi wytrzymac ale jednak bez tych "palantów" życie byloby nudne...
Nie no ide do geografii odezwe się jak przeczytam to choc raz. obiecuje! :P

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-09, 21:06   #204
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

evellllla: nie ma sprawy możemy się umówić a wszystkich facetów ( mo może nie wszystkich) wytępić

Michalewa: miłej nauki, a swoją drogą nie cierpię geografii :P dobrze dobrze, już nie będę wybacz oj tak masz racje, życie byłoby nudne - chociaż z samymi kobietami? byłoby ciekawiej..

piszcie dziewczęta, piszcie

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 21:16   #205
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
evellllla: nie ma sprawy możemy się umówić a wszystkich facetów ( mo może nie wszystkich) wytępić
hehe a to by ci dopiero była heca jak przez tych naszych byłych byśmy orientację zmieniły
no z tym wytępieniem się zgadzam- wkurzający są faceci-sami nie wiedzą czego chcą, a mówią,że to nas nie można zrozumieć!!!!!: mad:

ale rzeczywiście paru bym zostawiła-takich z którymi mnie nic "uczuciowego" nie łączy, tylko ich!!
Stary 2007-10-09, 21:19   #206
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Czytalam sobie opisy na gg( takie moje małe hobby) i wlasnie ta moja pierwsza wielka milosc ma opis "Kocham Cię..." tak po prostu. to takie uniwersalne slowa a jakie wyjątkowe. Uwielbialam jak mój J. mowil mi to a on nie rozumial dlaczego, przeciez kazdy to mowi... nie wiem dlaczego ale dla mnie to są cholernie wazne slowa. moze dlatego ze J. byl pierwszym ktory mi je powiedzial? i az sprawdzilam jaki on ma opis... oczywiscie tekst piosenki..."They want to give her seven years...for being sad..." nie bede nad tym myslec. mam bardzo ciekawa alternatywe wlasnie czytam o reżimach rzecznych...

jeju jaka geografia jest głupia!! :P i jej nauka nie moze byc miła....ale dziekuje Izunia

(TŻ może zostać...)
Stary 2007-10-09, 21:20   #207
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

evellllla : zgadzam się z Tobą poczekam aż się do mnie odezwie znowu pierwszy, ja nie mam zamiaru koło niego skakać! wtedy pomyślę, co dalej..

a swoją drogą sliczny avatarek chyba niedawno dodałaś, prawda?

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 21:27   #208
evellllla
Raczkowanie

Cytat:
evellllla : a swoją drogą sliczny avatarek chyba niedawno dodałaś, prawda?
tak dosłownie przed chwilą mi też się strasznie podoba aż ma się ochotę na takiego całusa...
śmieszne, bo mi się twój avatar też b.spodobał-od razu jak go zobaczyłam pomyślałam fajne zdjątko- niby takie zwykle,a ma coś w sobie no i ja mam właśnie na sobie podobne podkolanówki (uwielbiam takie ciuszki)
Stary 2007-10-09, 21:42   #209
izunia89
Raczkowanie

GG do izunia89

Michalewa : tez lubie czytac opisy na gg tyylu rzeczy mozna sie pozniej dowiedziec no widzisz takie dwa słówka a ile potrafią radości sprawić mi dwoje moich byłych mówiło Kocham Cię.. ten pierwszy czasami powtarza to do dzisiaj o_O tez mialam sie uczyc ale mi sie taaak nie chce.. zreszta jak raz sie nie naucze to chyba nic sie wielkiego nie stanie, prawda?

evellllla : oj ma się ochotę na całusa.. dawno sie nie całowałam cieszę się, że Ci sie spodobał nie ma to jak podkolanówki, które ja osobiście noszę tylko zimą ale i tak mi sie podobają

czekamy na Adasia!

Stary 2007-10-09, 21:50   #210
Michalewa
Rozeznanie

GG do Michalewa

Cytat:
Michalewa : tez lubie czytac opisy na gg tyylu rzeczy mozna sie pozniej dowiedziec no widzisz takie dwa słówka a ile potrafią radości sprawić mi dwoje moich byłych mówiło Kocham Cię.. ten pierwszy czasami powtarza to do dzisiaj o_O tez mialam sie uczyc ale mi sie taaak nie chce.. zreszta jak raz sie nie naucze to chyba nic sie wielkiego nie stanie, prawda?
Nie ucz sie:P ja przeczytalam i ide spac w koncu... mile są niektore opisy na gg ale czasem gdy po raz setny widze u chłopaka przyjaciolki wielkie serca i Kocham Cię Kiciu czy coś w ten deseń to az mnie to wkurza... i teraz nie ma zadnego opisu. może sie poklocili?:P
Ide. Słoneczkooo pewnie przeprowadza powazna rozmowe to i tak wszystkiego dowiemy się jutro (mam nadzieje bo mnie tu zeżre ciekawosc... och zebym ja taka ciekawa byla historii powstawania rzek albo jezior... :P)
Dobrej nocy

(TŻ może zostać...)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości