![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem
Cytat:
A tak apropo to czlowiek uczy sie na swoich bledach...moze widziec jak ktos robi cos zle doradzac ale gdy sam bedzie w podobnej sytuacji to prawdopodobnie tez tak postapi....nie nauczysz sie dopoki ise nie przewrocisz... Wiec ja ide do lekcji i Ty tez! ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
No cos Ty! znaczy czesto slysze "o ten słodki idzie" no i słodki to on jest ale jak bym sie czula chodzac z facetem ładniejszym ode mnie. (nie przystojnym bo przystojnych to ja lubie...:P) z reszta Ci ładni są tacy no... bez urazy ale spedaleni (ja nie mam nic do gejów bo mam kumpli fajnych ale to okreslenie mi pasuje. tacy ładni chłopcy sa bardziej pedalscy od homoseksualistow;p) brr... o zgrozo. xD
No dobra ide sie pouczyc... (teoretycznie.:P)
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej,przepraszam,że tak pisałam bez ładu i składu,ale przez te 2,5 godziny przeczytałam cały wątek i wszystkie posty i jest mi naprawdę dużo, dużo lepiej!!!! Michalewa,nie pisałam wcześniej,bo dopiero dziś na ten wątek weszłam: Ja byłam ze swoim przez ponad 3 lata...cały czas razem...po 2,5 roku zamieszkaliśmy ze sobą,ale to był koszmar-ciągłe kłótnie o bzdury-wiem,że to moja wina,bo ja podobnie jak Słoneczkooo mam kłótliwy charakter i robiłam awantury o byle co ;( tylko,że to ja nie wytrzymałam i w końcu zerwałam i się wyprowadziłam;( kochałam go nadal bardzo i miałam nadzieję,że o mnie zawalczy-ale za mało w tym kierunku zrobił...wg mnie...teraz żałuję,że ja też nie walczyłam,poza tym nic dziwnego,że nie robił nie wiadomo abym wróciła-w końcu to ja go zostawiłam i miał prawo mieć żal;( no i jak zrozumiałam,że chcę wrócić, on już nie chciał-poukładał chyba sobie to wszystko ;( wiem,że już się nigdy nie zejdziemy bardzo cierpię,chociaż czasem jest lepiej czasem gorzej. chociaż mam nadzieję będzie kiedyś lepiej,karmię się też resztkami nadziei, że może kiedyś do siebie wrócimy........ najgorsze,że ja nie mogę się niczym zająć....ale przez to wszystko nie mogę się zebrać..... nie jesteśmy już razem pół roku,a ja tak cierpię....bardzo się zmieniłam po tym wszystkim i myślę,że już nigdy nie będę taka kłótliwa w związku ...chociaż moi przyjaciele mówią,że idealizuję go i winię siebie niepotrzebnie,bo wcale taka zła nie jestem skoro mam tylu przyjaciół i z nikim się nie kłócę... opisałabym to dokładniej,ale nie mogę...boli jak o tym myślę muszę Wam powiedzieć,że jesteście kochane dziewczęta ![]() ![]() mam nadzieję,że nie gniewacie się,że Wam się żalę,ale nie chcę już tym obarczać moich przyjaciół,bo chociaż mnie słuchają,to widzę,że już czasem nie widzą co mi radzić,bo ile można komuś gadać coś w kółko.... ![]() innym razem napiszę więcej,bo teraz łzy mi przeszkadzają Edytowane przez evellllla Czas edycji: 2008-01-22 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Michalewa nie wiem jak Ty ale ja juz sie "wyuczylam"
![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Dziewuchy do nauki a nie na wizazu siedzicie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
DA się. jestem zywym przykladem na to. Trzeba tylko swoje odcierpiec, wreszcie sie czlowiek budzi i stwierdza rety, dzisiaj jest troche lepiej... I tak codziennie...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
a po dłuższym czasie stwierdza... jak ja mogłam to tak strasznie przezywać
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Evelllla: Kto się ma na Ciebie gniewać co?! i za co?! Debilaku:P przecież o to wlasnie chodzi w tym forum -zeby sie wspierac nawzajem. Ja akurat mam ogolnie dosc optymistyczny stosunek do świata jakotakiego i nie lubie gdy ktos jest smutny a ja nie moge mu pomóc... Może rzeczywiscie Twoj kłotliwy charakterek dał mu we znaki ale Twoi przyjaciele mają racje - przeciez gdyby on byl taki super hiper idealny TŻ to czemu mialabys sie go czepiac? nie wygladasz mi na jędze ktora marzy żeby innym uprzykrzać życie...
![]() ![]() ![]() ![]() Słoneczkooo: no ja...ehm.... no... mialam wazny telefon... i film mam zaraz... i glowe trzeba kiedyś umyć... xD lodowce nie zając - topią się te tysiace lat to poczekaja kilka godzin;p
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie też Olbka za słowa otuchy ![]() mam nadzieję,że będzie lepiej i że trafię kiedyś jeszcze na kogoś kogo pokocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
ja tez pisalam pracke mag w trakcie "zmian". Bylam w kiepskim stanie. Na napisanie starczzylo mi ok 3 m-cy, wiec masz jeszcze kuuupe czasu. Sprobuj najpierw dojsc do siebie, potem pojdzie jak z platka, gwarantuje!!
![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
ehh. mężczyźni są cholernie dziwni.. do każdego faceta z którym się spotykałam chciałabym mieć psychologa, który wyjaśniałby mi jego zachowanie.. ostatnio odezwał się do mnie pewien chłopak (zaznaczam że ma dziewczynę!). Napisał mi że chciałby mnie tylko poznać, bo ma dziewczynę, ale że już od dawna wpadłam mu w oko to czy nie chciałabym się z nim spotkać.. no wię zgodziłam się.. teraz trochę żałuję, bo przez cały czas o nim myślę.. nie łudzę się, ze zerwie dla mnie ze swoją dziewczyną, bo wiem że tak nie będzie! ale najdziwniejsze jest jego zachowanie! często mi pisał, że nie może o mnie zapomnieć, że jestem strasznie słodziutka itp. a następnego dnia, pisze mi żebym się nie zakochała bo on ma dziewczyne.. a później znów mi pisze, że bardzo za mną tęskni, ciągle o mnie myśli i chiałby się spotkać! spotykaliśmy się parę razy i naprawdę było cudownie! problem w tym, że teraz znów się nie odzywa
![]() i najgorsze jest to, że ciągle o nim myślę.. chciałabym się spotykać z kimś innym ale nie umiem, ciągle tylko on i on.. a jak go gdzieś zobaczę, to serce mam w gardle ![]() ![]() jeśli któraś dotrwała do końca tych bzdur które tu napisałam jestem bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
do izunii: bez kitu czasami faceci są dziwni...doskonale wiem o czym piszesz znam to z autobiografii (kurcze czy ja przeżyłam to co Wy wszystkie łącznie?? ;/ )
ale masz rację- "wygadanie się" tu pomaga i to bardzo,aż sama się dziwię Edytowane przez evellllla Czas edycji: 2008-01-22 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
evellllla : eh no cieszę się, że mnie rozumiesz
![]()
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Izunia powiem Ci ze ten chłopak to rzeczywiscie jest dziwny. Nie chce być złym prorokiem ale nawet jesli on by zerwal ze swoją dziewczyną dla Ciebie to przepraszam ale jaką masz gwarancje ze za 2 miesiace on Ci nie bedzie wykrecal takiego numeru jak jej...? tzn ze nie bedzie sie umawial z innymi dziewczynami... zachowuje sie bardzo nie w porzadku wobec was obydwu...
Jak rozumiem Twoje uczucie do niego jest juz dosc mocne...kurcze... bedzie ciezko ale dasz sobie rade ![]() A ja na tym forum znalazlam miejsce do pogadania z normalnymi ludzmi ktorzy rozumieją moje problemy i zawsze ktoś znajdzie na nie chwile czasu... i to jest naprawde miłe i podbudowuje ![]() Evelllla: a przezylas zwiazek na odleglosc??;> nie polecam...;p "evellllla : (...) a to podobno my kobiety jesteśmy trudne do zrozumienia..:" mialam dokladnie to samo napisac ale jakos skasowalam w koncu....;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Izunia: no rozumiem, rozumiem -my kobiety jesteśmy dziwne, ale przez to jakie intrygujące ![]() z drugiej str. ja właśnie tak zaczynałam z moim byłym(tylko,ze jego dziewczyna go zdradzała), a on i nigdy takiego numeru nie wyciął ale jak pisze koleżanka wyżej dasz radę-trzymamy kciuki ![]() Michalewa: o włąśnie związku na odległość nie przeżyłam!!! i mam nadzieję,że mnie to ominie-chociaż kiedyś byłam zakochana w chłopaku z którym dzieliły mnie kilometry...nasze uczucie nie miało szans-rok nie mogłam o nim zapomnieć,ale za to do dziś jesteśmy przyjaciółmi i mamy ze sobą kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Michalewa kurczę wiesz że też się nad tym zastanawiałam! nawet jeśli rozstałby się ze swoją dziewczyną to nie mam pewności że mi nie robiłby takich samych numerów.. irytuje mnie ta cała sytuacja bo naprawdę nie wiem co ma zrobić
![]() ![]() będę musiała zapomnieć - wszystko jest dobrze, dopóki go nie zobaczę.. dziękuję wam Wizażanki - jesteście Aniołami ![]()
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Izunia: moja ulubiona zasada Klin Klinem! (przy okazji na dobry humor polecam ksiazki Chmielewskiej - m. in. "Klin"
![]() Evelllla: no jak już pewnie wyczytalas ja dokladnie rok bylam z chłopcem z 400km dalej... rok dalam rade, ale na wiecej potrzeba naprawde mocnych i pewnych uczuc... z mojej strony jeszcze. ale faceci są na to za slabi psychicznie moim zdaniem;p SŁONECZKOOO apel do Ciebie! odezwij się jak najszybciej bo na mnie lodowce czekaja a sie skupic nie moge jak nie wiem co z Toba xDD ![]()
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Michalewa: UWIELBIAM Chmielewska!! Najbardziej "Lesia"
![]() A faceci to sa dopiero istoty nie z tej ziemi... Jakbym Wam opowiedziala, co ja z nimi przeszlam... Historia jak z horroru ![]() ![]() OK, dziewczyny, jazda do nauki!! A ja juz ide spac ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Dobranoc
![]() ![]() A żeby nie bylo że odbiegam od tematu to ja tak dlugo przezywalam tylko jedną moją milosc (a bylo ich dwie) do mojego przyjaciela ktory niby w pewnym momencie ze mna zaczal chodzic ale mu szybko przeszlo. trwalo chyba 2 lata...a teraz to kochają sie na smierc i życie z moja kolezanka i jest dobrze ![]()
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
palant z niego i tyle!
![]() ![]() ![]() myślę, że z kobietami byłby mniejszy problem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też mam kilka takich love storów jak z horrorów,też byście się pewnie zestrachały... w ogóle to jakiś mi optymizm w tych ostatnich wypowiedziach wyskoczył..sorry...ale w sumie wyjątki potwierdzają regułę.... oj ciężkie te nasze życie....dobrze,że nie jesteśmy (jak się okazało) same ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Nie glupia! no kolejna no...;p spadajcie mi z takimi tekstami... !
![]() Trudno z nimi wytrzymac ale jednak bez tych "palantów" życie byloby nudne... Nie no ide do geografii odezwe się jak przeczytam to choc raz. obiecuje! :P
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
evellllla: nie ma sprawy możemy się umówić
![]() ![]() Michalewa: miłej nauki, a swoją drogą nie cierpię geografii :P dobrze dobrze, już nie będę wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no z tym wytępieniem się zgadzam- wkurzający są faceci-sami nie wiedzą czego chcą, a mówią,że to nas nie można zrozumieć!!!!! ![]() ![]() ale rzeczywiście paru bym zostawiła-takich z którymi mnie nic "uczuciowego" nie łączy, tylko ich!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Czytalam sobie opisy na gg( takie moje małe hobby) i wlasnie ta moja pierwsza wielka milosc ma opis "Kocham Cię..." tak po prostu. to takie uniwersalne slowa a jakie wyjątkowe. Uwielbialam jak mój J. mowil mi to a on nie rozumial dlaczego, przeciez kazdy to mowi... nie wiem dlaczego ale dla mnie to są cholernie wazne slowa. moze dlatego ze J. byl pierwszym ktory mi je powiedzial? i az sprawdzilam jaki on ma opis... oczywiscie tekst piosenki..."They want to give her seven years...for being sad..." nie bede nad tym myslec. mam bardzo ciekawa alternatywe wlasnie czytam o reżimach rzecznych...
jeju jaka geografia jest głupia!! :P i jej nauka nie moze byc miła....ale dziekuje Izunia ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
evellllla : zgadzam się z Tobą
![]() a swoją drogą sliczny avatarek chyba niedawno dodałaś, prawda? ![]()
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() śmieszne, bo mi się twój avatar też b.spodobał-od razu jak go zobaczyłam pomyślałam fajne zdjątko- niby takie zwykle,a ma coś w sobie no i ja mam właśnie na sobie podobne podkolanówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Michalewa : tez lubie czytac opisy na gg
![]() ![]() ![]() ![]() evellllla : oj ma się ochotę na całusa.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ide. Słoneczkooo pewnie przeprowadza powazna rozmowe to i tak wszystkiego dowiemy się jutro (mam nadzieje ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.