|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: debiut :)
Kolczyki - tak, ale ta jabłoneczka... no, no jak się szybko rozwijasz, sama przyjemność patrzeć
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisior z drzewkiem już wczoraj nie pozwolił mi oderwać od siebie oczu, gdy zobaczyłam go w Modnej. Jest PRZEŚLICZNY!
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Wow! Ta jabłonka jest bajeczna!!!
|
|
|
|
|
#185 |
|
www.dulcedo.pl
|
Nie będę orginalna wisior zdecydowanie fajny. Kochana bardzo mi się podoba Twój rozwój oj bardzo.
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Wow! Jakie cuda pokazujesz. Świetny jest ten naszyjnik. Nie mój styl co prawda, ale jestem pełna podziwu. Jabłoneczka wygląda uroczo, dodają jej jeszcze uroku i gracji te kuleczki wplecione w gałęzie. Poza tym te dwie pary kolczyków wyglądają na prawdę ekstra
Drugie bardzo pomysłowe.
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
ja fanka łabłonecki nie jestem
już wcześniej widziałam wisiorki tego typu i się zachwycałam teraz zrobiłam się nieczuła na ten motyw D a naszyjnik dla przyjaciółki jest zniewalający!!! po prostu genialny! i innowatorski :0
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś mam chyba pecha- gdziekolwiek zajrzę- gleba!!! Ale będzie siniaków!! Naszyjnik dla przyjaciółki i jabłonka- dla mnie REWELACJA!!! Mimo wieku chętnie ponosiłabym
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
(pierwsza strona tematu)
te drewniane są słodkie proste, ale mają to coś.i kilka postów niżej te co wyglądają ka pszczółki - rewelka. 2009 styczeń 11 - te koty na masie perłowej rewelacja - czym je malowałaś? styczeń 25 - ten wisior jest śliczny, ciekawy pomysł luty 9 - te liście są świetne marzec 22 - purpurowa melodia - urocze maj 9 - koronkowe serca i kryształ w koronce - boskie po prostu maj 17 - księżyc z gwiazdami - słodkie maj 31 - mroczne kwiaty - rewelacyjnie to wygląda czerwiec 16 - przepiękny ten naszyjnik czerwiec 22 - oba są śliczne jak na debiut, to ja nie wiem - moje są raczkujące ale widać, że się rozwijasz, z ciekawością będę czekać na następne praceJak na początkującą - to świetnie! Nawet nie chcę myśleć o swoich początkach - chociaż właściwie to ciężko powiedzieć, kiedy te początki były. a'propos zdjęć - może przestaw aparat na robienie zdjęć macro (z bliska) a lampa zdecydowanie polepszy ostrość, jak do tego skrócisz czas naświetlania powinno być ok. Chociaż pewnie ktoś już co to napisał kilka/naście/dziesiąt postów temu.
Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-07-01 o 10:10 Powód: uzupełnienie wpisu |
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Jabłoneczka jest cudna
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Whitecoffe kamien pod jablonka to podobno kwarc szary - naprawde bardzo ladny
![]() dziekuje wszystkim za liczne komentarze nawet mimo, braku nowosci u mnie niestety z bizutkami krucho - a raczej z czasem na nie remont wesele i mase rzeczy z tym zwiazanych... jak uda mi sie zrobic zestaw dla siebie to bedzie sukces ![]() w dodatku zepsul mi sie domowy laptop i te kilka nowosci sprzed tygodni wrzuce jak sie "kiedys" naprawi... ech, a tyle pomyslow do realizacji... |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Niedługo nam tu napiszesz, jak pięknie było i, że w końcu możesz oddać się pasji... |
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Och jakie piękne te ostatnie kolce i jabłonka. Wprost napatrzyć sie nie mogę.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Jabłonka jest rewelacyjna!
A ostatni naszyjnik przepiękny, na pewno spodobał się obdarowanej
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
witam po dlugiej nieobecnosci
jeszcze nie doszlam do siebie na tyle po slubie zeby wrocic do moich bizutkow, ale wrzuce chociaz te ktorych nie zdazylam wczesniej obfocic ![]() pierwsze - to moj prezent wymiankowy dla Pejtoon drugi - kolczyki, ktore mialam zalozyc na slub kolezanki, ale w koncu musialam je przerobic i teraz leza, bo na co dzien nie toleruje tego koloru
|
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Obie pary ładne, chociaż faktycznie kolorystyka drugich to takie połączenie, które albo się kocha albo nienawidzi;-) Jagodowo zdecydowanie wygrywają ze względu na kolor i oryginalny kształt. Są śliczne. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie;-) bo chętnie będę oglądać następne Twoje biżutki.
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiankowe przeurocze. Leciutka i ładna forma
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
zuteria, heurek - bardzo Wam dziekuje
kolejne prace jak odkopie moje pudelka po przeprowadzce - mam nadzieje, ze juz wkrotce, bo jest tam sporo niedokonczonych projektow
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
wymiankowe przecudowne
drugie też ładne ale dla mnie za słodkie kolorystycznie
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie strasznie podoba się druga para! Jest przeurocza!
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
To https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245178632 jest odlotowe. I jabłonka. I reszta...
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Świetny wrzut, szczególnie kolczyki na wymiankę, wspaniałe
|
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Wymiankowe kojarzą mi się z jakimiś stworzonkami nocy
.Bardzo mi się podobają.Drugie zdecydowanie nie w moim kolorze,ale też im uroku nie brakuje .
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Oh wow! jak dla mnie te różowe rewelacja!
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze mi się podobają, takie inne są
A drugie... No cóż, ja różu też specjalnie nie toleruję
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za wszystkie mile komentarze
![]() powoli wracam do bizutkow - na poczatek 2 dopiero skonczone prace: 1. kolczyki z jadeitem 2. bransoletka z granatem
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne obydwa wrapy. Chciałabym tak umieć.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne! Kolczyki takie malutkie, a wytworne, natomiast bransoleta- bardzo lubię taką formę
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładny wrzucik
Ale zdecydowanie bardziej podobaja mi sie kolczyki-bardzo kobiece, eleganckie i nieprzeładowane
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Drugie bardzo pomysłowe.

remont wesele i mase rzeczy z tym zwiazanych... jak uda mi sie zrobic zestaw dla siebie to bedzie sukces