![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jacy sa polscu faceci..
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
To masz jakies mylnie totalnie i spaczone pojecie jak wyglada gej. Nie wiem, czy wiesz (wyglada, ze nie wiec cie uswiadomie), ale geje wygladaja w 100% jak normalni faceci. Sa geje, ktorzy ubieraja sie w sylu metro, ale jest ich tyle ile hetero. Ale sa tez geje, i wcale nie jest ich malo, ktorzy ubieraja sie jak ich koledzy biznesmeni hetero, albo jak przecietny polski facet. Sa tez geje (jest ich specjalna grupa), ktorzy maja styl hard core harley driver i macho. Tak, sa gejami, ale wygladaja jak najgorsze zakapiory z baru dla harleyowcow. Nie wiem, skad bierze sie ten idiotyczny poglad, ze stroj metro to stroj gejowski....
![]() |
![]() |
#183 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- No to chyba akurat proste jak drut. Z ciasnoty umysłowej a z czego innego ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech to powie Marquezowi, ze tepak, bo inteligent to tylko scislowiec jak John Nash.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
----------- Mam takie, a nie inne kryteria wyboru partnera i nikt mnie nie przekona, że facet w obcisłych spodniach, różowej obcisłej koszulce, trenczu i fryzurce ala Zac Efron jest sexy. Mnie się zawsze będzie kojarzył z gejem [=nie będzie mnie pociągał] i nikt ani nic tego nie zmieni ![]() i nikt mnie nie przekona, że facet po stosunkach międzynarodowych jest sexy, ale to już było..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Haha, tylko i wyłącznie dlatego, że "to już było" nie napiszę nic więcej o mężczyznach z różnych kierunków studiów i ich seksualności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skad Ci sie te poglady wziely?? Wydalo sie, Bogart i ludzie noszacy burberry sa homo: http://kobieta.wp.pl/kat,26307,title...l?ticaid=188a6 ![]() Cale szczescie, ze bylem niedawno u fryzjera, bo dzieki temu powrocilem na lono hetero ![]() ![]() Dawno wiekszych bzdur nie slyszalem. Santos, zwracam honor - uogolniasz, przejaskrawiasz i rozciagasz negatywne przyklady na calosc populacji, ale Ciebie zaczynam rozumiec. W ogole, jakie przejscia myslowe trzeba robic, zeby dojsc do takich absurdow? Okazuje sie, ze wszyscy metalowcy z lat 80tych, jak jeden maz w obcislych dzinsach i z dlugimi piorami sobie pewnie kopulowalo... nie, nie z groupies, tylko w ramach zespolow! Smieszne jest, jak mozna miec tak ciasne horyzonty i podchodzic z taka wyzszoscia do tylu rzeczy - humanisci be, trencz homo itd. Wychodzi na to, ze wszystko co shockwavesowy misiaczek nie nosi, typ uczelni na ktorym nie jest itd., jest be i fu. Czekam jeszcze tylko na wyznanie, ze blondyni sa homo, bo on jest brunetem, albo na odwrot... tak czy siak, rudym sie dostanie ![]() Aha, ani obcislych spodni, ani trenczy nie nosze tak w kwestii formalnej. Co do tych nieszczesnych japonek - ja nosze, lubie, cenie sobie wygode i przystosowanie do mojej pletowej stopy, ale do ciezkiej jasnej, to czy ktos lubi czy nie, o niczym nie swiadczy. Chodzi oczywiscie o bardziej kompleksowe podejscie. Cytat:
![]() Druga sprawa - no wlasnie, zadbanie, styl, a przesada - dwie rozne sprawy. Cytat:
![]() Cytat:
Jakas artystka mi odpisala - jestem na kobiecym forum, bedzie ocenianie sterotypowo i juz, a tu lament, ze Ci faceci smia krytykowac kobiety Cos pomiedzy: ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piszesz takie bzdury, ze szkoda gadac - nie tolerujesz u faceta wygladu geja; przy czym, wyglad homo dla Ciebie = taki wyglad jaki Ci sie nie podoba ![]() Cytat:
![]() venerwuje mnie gadanie Wyraka bo wbił sie na babskie forum[/QUOTE] Straszne ![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-08-10 o 13:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Faceci powinni nosić sukienki. Wszyscy. W końcu twierdzenie, że dla nich są tylko spodnie, to stereotyp. Tylko nie piszcie, że sukienki są kobiece - to byłoby krzywdzące i oznaczałoby waszą ciasnotę umysłu.
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
Panowie w Szkocji noszą spódniczki na przykład (czasami).
Ja nie wiem co to znaczy "powinni" mówiąc szczerze. Toć jak jaki będzie sobie chciał w kiecce pochodzić to co mi do tego ? Nie wiem dlaczego zakładasz, że każdy facet został stworzony tylko i wyłącznie po to żeby schlebiać akurat TWOIM gustom i żeby w twoich oczach był seksi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogole, to za kogo Ty sie uwazasz, zeby pisac, ze tacy, ktorzy Ciebie nie pociagaja, to kryptohomo ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaa, dawno takich głupot nie czytałam (mam na myśli większość Twoich postów) ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast nie przeczę - jestem prostą kobietą i podobają mi się faceci.. ..Hm, no może bardziej stereotypowi. Nie moja wina ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2009-08-10 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama perjorujesz przez pol watku jakie to te chlopy niezadbane, smieszne bezguscia itp itd. Ja np. uwazam, ze facet w japonkach wyglada oblesnie i jakby mi w takich przyszedl na randke to bym uciekala gdzie pieprz rosnie. nie podoba mi sie to i tyle. I cvhyba mam prawo miec wlasny gust, ktory wcale nie jest gorszy od Twojego. Cytat:
![]() Nie uwazam zeby ktos taki wygladal jak gej (a nawet gdyby to nie jest to wada) ale po prostu nie podobaja mi sie takie chlopy. Trudno. De gustibus non est disputandum! Cytat:
Ja japonek nie lubie, a w szczegolnosci na meskich, owlosionych stopach <ble>
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-08-10 o 14:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
A więc dla niektórych kierunek studiów czy fakt bycia umysłem ścisłym lub humanistą jest wyznacznikiem atrakcyjności seksualnej faceta..?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Szpetnie uogolnilam ![]() Po prostu juz od paru stron pojawia sie ubolewanie z powodu nienoszenia przez Polakow japonek. Ja tegoz ubolewania nie rozumiem i przeciw niemu protestuje ![]() Cytat:
![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-08-10 o 14:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko wychodzi, ile sensu ma uogolnianie ![]() Cytat:
![]() Mozna bylo tak odebrac wyzej, ze jak ktos japonek nie lubi, to jest zascianek itd.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
10/10 !! ![]() Aż muszę z ciekawości ten wątek odszukać ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Luckyboy Czas edycji: 2009-08-10 o 14:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
To wizaz.pl a nie wuwuwu.babskieforum.pl
Dlaczego na tym forum panuje przekonanie, że jest ono własnością kobiet? To, że jest ich większość? Większość nie zawsze ma rację ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
O. Nie zauważam.
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
W Hiszpanii (i to przy naprawdę mocnym upale) jeśli kogoś takiego widziałem to był to właśnie Niemiec
![]() >40 lat. W samych Niemczech tez kilka "okazów" widziałem. Jak do tej pory widziałem tego typu "zestaw" tylko u dwóch nacji - nasi zachodni sąsiedzi + My ![]() A i teraz widzę "skąd" piszesz - nie chodzi mi oczywiście o strój "regionalny' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkam tu już pare ładnych lat i takich zestawów nie widuję, ostatecznie u panów naprawdę starszych, tak powyżej 70 roku życia.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-08-10 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
co wy macie do tego zestawu?
Na serio lepsze skarpety w sandalach niz hobbitowe owlosienie w japonkach
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą to Anglików jakoś nigdy nie postrzegałam jako tytanów mody, dbania o siebie etc.. Z tego co się orientuję, to przeciętny Anglik ma w sobie tyle stylowego polotu co i przeciętny Polak. To już Włosi szybciej. A co do tych japonek - są ok, byle tylko stopy w nich były czyste, a poznokcie i pięty zadbane. Jak nie to gumowce do kolan i w pole.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.