|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
jak dla mnie... idealne
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Są super, idealne
i dzieki przedłużce bardzo oryginalne , świetnie
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
woooooooow cudne
![]() ![]() kl aski:
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszko kolczyki piękne
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Te ostatnie są fantastyczne! Przepięknie i wyszły i rurka bardzo ładnie z nimi wygląda, przynajmniej są przez to inne niż wszystkie zawieszone na łańcuszku.
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki przepiękne
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki są przepiękne!!!
|
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba dopiero teraz zawędrowałam do Twojego wątku i jestem zachwycona
z ostatnich lutowrapek bardzo śliczny a wrapek jeszcze śliczniejszy. mam nadzieje, że mieszane uczucia całkiem cię juz opuściły bo zupełnie nie rozumiem dlaczego je miałaś. ja uwielbiam - taki niby minimalizm a jednak.... Pomysł z rurką też przedni
|
|
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
o kurczę. cudne
aż człowiek ma ochotę na jakis komplecik w tym stylu łapki masz niesamowicie zdolne |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
no i te ostatnie wrapo lutowańce jak ty to nazywasz bardzo piekne. rurka idealnie pasuje. lutowanie ci wychodzi pierwsza klasa. jak się już przełamię to zapukam po radę... znowu też będę mieć te markizy i będę musiała wymysleć co z nimi zrobić
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo za te wszystkie miłe słowa
Wszystkim na raz i każdej z osobna Niesamowicie miło czyta się wasze posty i nie ukrywam, ogromnie mobilizujecie mnie do pracy. Inaczej chyba rzuciłabym to w pierony ![]() Lwico83 - kto jak kto ale Ty poradzisz sobie z sopelkami śpiewająco! ![]() Daguś - wiesz gdzie mnie szukać ![]() Piechotko - dziękuję za odwiedziny Twój post jest szalenie wymowny ![]() Bardzo bym chciała być autorką tego rurkowego rozwiązania, aczkolwiek widziałam już kilka razy takie rozwiązanie, zdaje się między innymi u Kasi Rutkowskiej. Mój TŻ pojechał sobie na zajęcia terenowe, a mnie zostawił z aparatem i instrukcją obsługi. Niestety kolczyki, które chciałabym dzisiaj pokazać okazały się (jak zwykle) inne niż w zamierzeniu toteż instrukcja doprowadzania tła do białości okazała się nieprzydatna Spróbowałam z granatowym. Efekt - średni. Chyba poczekam aż TŻ wróci i zrobi lepsze... wiem że są o d*** rozbić...) Bo ja to jak małpka - nauczyłam się jednego schematu na pamięć, ale jak trza zrobić coś innego to małpka rozkłada ręce póki jej nie pokazą o co kaman
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki śliczne
, a fotki... no nie wiem co ty od nich chcesz, jak dla mnie są ok |
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Mi też zdjęcie na białym tle odpowiada
![]() A kolczyki? Rewelka Uwielbiam Twoje prace
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Twoje prace są coraz bardziej profesjonalne, artystyczne, różnorodne i w ogóle ŚWIETNE, masz wspaniałe pomysły i technikę bez zarzutu
|
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
prześliczne kolczyki
ehh nie moge wzroku oderwać
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
śliczne!!!
z kazdym wrzutem jest ciekawiej i coraz piękniejsze są Twoje prace |
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Piękne kolczyki
Zdjęcia też w porządku
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
c u d n e
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Przecudowne te dwie ostatnie pary, naprawdę śliczna forma w obu kolczykach i niezwykle profesjonalne wykonanie!!!
Loquacee, czy mogę zapytać, pastę lutowniczą jakiej firmy używasz do lutowania? Próbuję przeprosić się z lutowaniem bo ostatnio ponoszę druzgocące fiasko przy bazach wrappkowych, a Ty jesteś w lutowaniu po prostu rewelacyjna!!!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ciekawe kolczyki - właśnie widziałam w galerii
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety bazy są dość niewdzięczne do lutowania. Nie mam jakiegoś super doświadczenia i wychodzi mi różnie, ale jeśli będę mogła jakoś pomóc to pisz ![]() Edit: Pytałaś o firmę podaję Ci link do mojej lutówki http://www.szafir.pl/p/pl/clut025/lutowka+0-25+l.html oraz do lutu http://www.szafir.pl/p/pl/pls700/lut...+w+drucie.html Nic specjalnego jak widać. By the way - oglądałam sobie kiedyś te pasty ale wydały mi się relatywnie drogie, więc póki co opieram się o zestaw w wersji minimum
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-05-08 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Loquacee, serdecznie Ci dziękuję za odpowiedź! No to może wreszcie zrobię zakupy w szafirze bo z tego co widzę to ceny nie wyrywają z butów aż tak bardzo i może wreszcie bym ruszyła z tym lutowaniem. Bez tego moje bazy do wrappków kuleją okrutnie i wszystko mi się wykrzywia. Dziękuję również za propozycję ewentualnej pomocy w sytuacji awaryjnej!!!Ps.: AHA, i co to za zdanie, że niby nie masz super doświadczenia, hę?! Nie ukryjesz doświadczenia między słowami, bo Twoja biżu krzyczy głośniej.
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Almien czy ty Kobieto w ogóle śpisz??
![]() Aga kolczyki śliczne, zdjęcia też więc głowa do góry... z moim fotografowaniem jest dokładnie tak samo... z obróbką mam mniejszy problem, ale i tak cudne to te moje zdjęcia nie są:P |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Mało brakowało i bym przegapiła takie cudo: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1273141449
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
A ja tam nie zwróciłam żadnej uwagi na tło, bo mi je kolczyki przyćmiły.
Fajne, bardzo delikatne, a kwiatek bardzo formę urozmaica.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za miły komentarz, zapraszam za jakiś czas ponownie do mnie, czekam na przesyłkę z towarem i pewnie wstawię jakieś nowe twory...
Twoje śliczne, ciężko się zdecydować, które najładniejsze, ale bardzo mi się podobają te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1273238417 |
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne są te ostatnie kolczyki z różyczkami. Żadne kamienie nie wniosłyby do całej pracy tyle dziewczęcego uroku, ile dodały go właśnie perełki. Świetne zestawienie
![]() Komentuję trochę z opóźnieniem, ale dodam jeszcze, że moim zdaniem zdjęcia są ok
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

i dzieki przedłużce bardzo oryginalne , świetnie
i inne tworki bizuteryjne 

kl aski:
zapraszam
:

Niesamowicie miło czyta się wasze posty i nie ukrywam, ogromnie mobilizujecie mnie do pracy. Inaczej chyba rzuciłabym to w pierony
wiem że są o d*** rozbić...) Bo ja to jak małpka - nauczyłam się jednego schematu na pamięć, ale jak trza zrobić coś innego to małpka rozkłada ręce póki jej nie pokazą o co kaman
Moje biżutkowanie 
No to może wreszcie zrobię zakupy w szafirze bo z tego co widzę to ceny nie wyrywają z butów aż tak bardzo i może wreszcie bym ruszyła z tym lutowaniem. Bez tego moje bazy do wrappków kuleją okrutnie i wszystko mi się wykrzywia.
Dziękuję również za propozycję ewentualnej pomocy w sytuacji awaryjnej!!!
Nie ukryjesz doświadczenia między słowami, bo Twoja biżu krzyczy głośniej.