|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kilka nowości + pozostałości;)
Białą bluzeczkę mogę oddać, ale za tą drugą szukam czegoś ekstra.
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczyło napisać na priv(wtedy wyswietla mi sie komunikat). Czasem czlowiekowi zdarza sie zwyczajnie zapomnieć. Chetnie bym sie wymieniła lecz moze znajdziesz cos innego za Twoją koszule i białe bolerko? Miałam dokładke wiec zajrzyj.
|
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuje. Drugie zdjecie plaszcza jest duzo lepsze
.A czy masz do niego pasek? Z jakiego jest materialu? Czy jest to taki sliski material czy bardziej bawelna? |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Raczej nic.
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
nie, po prostu moglo wyleciec mi z glowy. Wole jak ktos pisze na priv bo wtedy napewno odbiore. w watku czasem cos przeocze. Dlatego prosze sie upominac
hm... a wymieniłabyś te dwie rzeczy za moja bluzke?---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- a cos jeszcze Ci sie nie podoba?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
no w tej chwili nadal u kuzynki jest, a ja się tam na razie nie wybieram
![]() jeśli masz inną propozycje to wymieniaj, nie musisz czekać na mnie bo w sumie moja wina że nie mam sukienki przy sobie. jeśli chodzi o nią to ona jest bardziej ciasna w biuście, a "dupsko" (to Twoje określenie ) powinnaś zmieścić bo jest rozszerzana na dole...
|
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
3. koszula fioletowa, m. rękaw może być długi lub podwinięty- możesz podać jej długość?
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ok, to pogadamy po weekendzie
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
a ile tych perfum mogłabyś mi za nią oddać?
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- a co by to miało być?
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
ojj nie jej nie dorzucę niestety bo nie traktuję jej jako dodatku...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
oj no to się nie zrozumiałyśmy... ja niestety nie mogę przystać na żadną z Twoich propozycji,a więc na razie podziękuję.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
To podaj mi proszę wymiary koszuli(szerokość pod pachami, długość rękawa i długość całkowitą) to się dogadamy
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzisz a ja juz zapomniałam
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- nic sie naie stało narawdę czekam na zdjęcia
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
za sukienke napewno nie, za spodniczke sie zastanowie ale nic nie obuecuje bo chcialabym za nia cos super z wish listy
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic;(
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
przejrze twoje watki i odpisze, buty nie sa w stanie idealnym, maja pre rysek, wkleje u siebie zaraz zdjecia tych butow z bliska
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- wkleilam zdjecia buto u siebie w watku, rzuc okiem na nie u ciebie podoba mi sie Samotnosc w sieci https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post20736866 ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- wkladka ma 25,5cm
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
jaki rozmiar szortów Wrangler? ile w pasie i biodrach. Są czarne??
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie koszula fioletowa, ale swetra juz nie mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

) powinnaś zmieścić bo jest rozszerzana na dole...
czekam na zdjęcia