![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spot PiSu
Ja o spocie... nie zdradzając swoich poglądów politycznych jasno chcę stwierdzić, że niestety te wszystkie spoty, czy to PSL, PiS, PO, SLD czy może PJN- one wszystkie są takie same.
![]() Ja podchodzę bardzo swobodnie do spotów, ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi. Nie jeden polityk obiecywał/krzyczał/skandował, ple, ple, ple. A chodzi przecież o koryto. Nie będę przecież pisała, że partia, na którą głosuję nie liczy tylko na koryto. ![]() Trzeba więc do tego podchodzić na spokojnie, żadne debaty przeciw i za PiSem nic nie pomogą, moje drogie, już niedługo łzawy, wzruszający i atakujący PiS spot PO z Tuskiem na czele. Zapraszam do oglądania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam tylko pierwszą stronę wątku. Wiele osób zaraz po katastrofie mówiło, że jest to "zamach smoleński", a nie katastrofa. To jest masakra dopiero.
W ogóle, gdybym nie zobaczyła kto założył ten wątek, to wcale bym tu nie wlazła :P
![]() |
#183 |
lokalna gwiazda
|
Nie chce mi się wierzyć-ale patrzył ktos wczoraj na Szkło Kontaktowe? Poleciałam do łazienki w czasie reklam i przysięgłabym, że słyszę kolejny spot, tym razem dotyczący p. Marii.
Powiedzcie mi, że się przesłyszałam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
W Szkle kontaktowym był kiedyś SMS, że w Polsce mamy premiera Kaczyńskiego i pana Tuska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#189 | |||||
Zakorzenienie
|
A na temat tego, co uslyszysz od babci, z drugiej reki, choc w sumie nie wiadomo, co kto, jak powiedzial, ale juz sie wypowiesz.
Sobie pogugluj i zobacz wypowiedz Kutza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet prowadzący program w RM. Wystarczy. Cytat:
Media nie wsadziły babki na krzyż pod pałacem prezydenckim, tylko sama tam wlazła i się do niego chciała przywiązać. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ja sie nie dziwie twierdzeniom o taka czy inna odpowiedzialnosc polityczna Tuska, bo jakby nie patrzec: - NIK odpowiedzialnoscia za ogranizacje lotow VIPow obarcza szefa kancelarii premiera Arabskiego - za ministra Klicha polskie lotnictwo dotknela bezprecedensowa fala tragicznych katastrof ![]() To oczywiscie Tusk odpowiada w takim stopniu, w jakim odpowiada jako przelozony. Chyba, ze tak jak media mu przychylne zakladamy, ze Donek nie jest za nic odpowiedzialny ![]() Natomiast zogranizowana napredce wycieczka Tuska pare dni przed wizyta Kaczynskiego (bo to wbrew obiegowej opinii, Tusk sie tam niewiadomo po co niewiadomo kiedy pchal) ciezko inaczej niz proba zagrania na nosie konkurentowi politycznemu. W kontekscie pozniejszej katastrofy takie zagrania ciezko ocenic pozytywnie. Cytat:
![]() To z tego, ze nie Ruch Poparcia Palikota, bo po tych to wiadomo czego sie spodziewac, tylko ze to wlasnie ta MlodziezWyksztalconaZWiel kichMiast ![]() A pointa zostaje taka jak byla - jesli np. obrazisz uzytkownikow internetu, to strzez sie, jesli jestes Kaczynskim, w przeciwnym wypadku cisza ![]() Szukalem opinii w prasie o spocie i wszedzie tylko raczej zdawkowe wpisy, tylko tu cos troche dluzszego: Cytat:
![]() Jak juz pisalem, mnie o tam ani ziebi, ani grzeje, ale w sumie znajac mentalnosc przecietnego wyborcy, to moze chwycic. W koncu, wyborcy to takie zwierze co wybrali JFK przez lepszy garnitur w debacie prezydenckiej, czy Kwasniewskiego, bo plasal do disco-polo ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
lokalna gwiazda
|
No ale nadal pozostaje pytanie, czemu ten spot ma służyć?
Żebyśmy zapomnieli 0 spieprzaj dziadu o konsultacjach z Jarosławem podczas negocjacji unijnych o straszeniu pilota-ja cię wykończę-bo nie chciał lecieć tam , gdzie dzialania wojenne o wizytowaniu krzaków na granicy gruzińsko-rosyjskiej o fatalnych notowaniach przed nadchodzącymi wyborami Przegrałby wybory jak nic, a PiS na ludzkiej śmierci żeruje I proszę nie pisać-mnie żadna partia ni grzeje ni ziębi. Jeśli tak jest, to po co zabierasz tu głos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Jak podaje stacja Polsat News, nie żyje polityk Andrzej Lepper. Najprawdopodobniej popełnił samobójstwo. Informację tę potwierdził w rozmowie z TVN24 Janusz Maksymiuk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie. Podano do informacji publicznej że to była śmierć przez powieszenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Teraz będzie seria wspomnień i ten trzęsący się głosy Katarzyny Kolendy Zaleskiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Byleby nie zrobić teraz z niego męża stanu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Jaruś na to nie pozwoli ...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
A dziennikarze się go strrasznie słuchają
![]() Mi o te rozmowy w studio chodzi, żeby się tak strasznie nie podniecali, bo się w końcu okaże najwpanialszym politykiem...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Wstrząsająca informacja. Nie był dla mnie politykiem, którego uwielbiałam, był raczej z tych "neutralnych". Jednak współczuje rodzinie
![]() Cóż, miał chłop problemy, chorobę syna, sąd, oskarżenia, jednak sądzę, że samobójstwo (i to jeszcze powieszenie!) to okrutna śmierć. Dobra jesteś ![]() ![]() Dzisiaj nakazał kolejne przeprosiny! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Pewnie nie i jeszcze obwini o to Tuska ![]() Ach, i jeszcze będzie kazał przeprosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
On od 1,5 roku pokazuje, że nic oprócz katastrofy Smoleńskiej go nie obchodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle tylko, że tych od krzyża nic nie pobije, jak dla mnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba dobrze, Lepper mezem stanu to raczej nie byl ![]() Cytat:
![]() Wpisz sobie "Jaroslaw Kaczynski" w google, wiadomosci i tam stoi np. o wnioskach komisji Czumy, reakcji Kaczynskiego na nie, jego komentarzy nt. patologii wsrod PO w Walbrzychu, liscie do premiera o doplatach w rolnictwie, troche newsow o kampanii w roznych perspektyw itd. itp. ale jak widac, Ty tylko widzisz Smolensk i co tu kogo tylko obchodzi ![]() Co do przeprosin - a gdzie sa teraz te wszystkie debesciaki, przekrzykujace sie w tym, jak to bylo starsznie, jaki naciski itd. itp. Takie obrzucanie blotem, to dopiero zenada. Cytat:
![]() ![]() Dalej sie nie odnioslas do obrzydliwych pomowien Kutza, ale widze, ze Twoja wybiorcza troskliwosc stac jedynie na zajmowanie sie tymi spod krzyza i sluchaczami RM ![]() Jak nie, te debesciaki z tego video ich kasuja i tyle ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2011-08-05 o 21:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
lokalna gwiazda
|
I tylko czekać jak Jaroslaw ogłosi, że śmierć Leppera ma słuzyć odwróceniu uwagi od katastrofy smoleńskiej i że PO za tym stoi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Sa przynajmniej dwa watki traktujace ogolnie o polityce, jesli nie wiecej tak przy okazji
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.