|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
bede myc do jakiegos skutku , przed imprexzą xzdażę ze cztery razy , wkleję relację kolorystyczna , etapami , może jakaś róznica bedzie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-10 o 13:11 |
|
|
|
|
#182 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak 2 osoby góra mają jeździć to nie trzeba dużego Cytat:
Wyszłam na chwilę na zewnątrz i stwierdzam ze pachnie już jesienią i to mocno niby ciepło ale to już taka jesienna ciepłość jest
|
|||||
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo chyba silne zakatarzenie nie ma związku z woskowiną? A może ma? Jak katar nie ma ujścia (czyt. dziecię nie wydmuchuje nosa), to idzie na oczy (tak, też Jej trochę ropieją ) i może na ucho? Ale tylko jedno? Ech, jeszcze trochę i chyba naprawdę zwariuję z tym wszystkim ![]() Cytat:
. I planuję po obiedzie spacer Cytat:
![]() W pn (mam nadzieję) dowiem się co najlepiej Udało mi się trochę oczyścić z zewnątrz to ucho, jeszcze trochę zostało na pewno w środku, ale już przynajmniej nie wygląda tak strasznie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, zdasz następnym razem. Ves, gratuluję! ![]() Aileenn, ślicznie Ci w tej czapce. Gryx, świetne spodnie. ![]() Ju, GRATULUJĘ! SUPER! Rozterko, dekoloryzacja wyszła świetnie. Melduję, że truskawki przetrzymały. Idę dłubać w literkach.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz spytać (bo jej to aż się włosy trochę ubrudziły, jak spała ), no ale jak on to robi profilaktycznie to w sumie na pewno już takich akcji nie ma.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wylatywania to całkowicie mówi,że mu się oczyszcza,ale nigdy przy tym nie byłam to nie wiem ![]()
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuję od jakiegoś czasu korektora pod łoki ale najchętniej rozświetlającego - ceny tych górnopólkowców mnie przerażają - nie chcę chybił trafił
miałąm tanie - Bell - dziadostwo dla mnie - widoczny i ciężki mimo ze Anti-Age pfff Biotherm Forget It - no moge se forget it że się kiedykolwiek skończy - ale totalnie nie moje odcienie i również jest widoczny - choć lżejszy tych nie polecam nie mam też sił rano na zabawę w odkręcanie i zakręcanie tubek - zakrętka spada mi ZAWSZE - i tak se szukam w pędzelku - miał ktoś marki Be YOU? wolę jednak nisko-średnią półkę - nie wierzę w cuda za 161 złotych ![]() klikłabym moze Touch Magic Loreala ale... |
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ coś wprawdzie wspominał o jakiejś imprezie u kolegi, ale nie wiem czy aktualne ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale uparłam się na pędzelek - o jeszcze miły efekt nawilżający dawał Dax Cosmetics ale no niestety nie krył nic a nic jednak dzięks za odp hmmmm tak się prężę na allegrze ![]() :conf used:a to dlatego ze mam zbyt dużo chybionych niepotrzebnych mi kosmetyków - nie chcę kolejnego do kupy |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
BAN stały
|
No w końcu ktoś docenił!
![]() Ino skrócić muszę, bo mimo podwinięcia nogawki uciekają mi pod pięty, a do pół łydki se raczej nie wywinę ![]() Cytat:
![]() --- Na dworze cieplej, niż w domu
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją pandę likwiduje tylko Touche Eclat YSL. Jest bardzo stary, data przydatności minęła dawno temu, ale nadal jaki był rewelacyjny, taki jest. Na dodatek wcale nie chce się skończyć, więc nie mam powodu żeby szukać nowego. I jak czytam niektóre komentarze, to wydaje mi się, że albo dziewczyny źle go używają, albo zmienili formułę na gorszą, albo ludzie kupują podróbki. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jacy jednomyślni ![]() póki co spróbuje po taniości - Tacz madżik a w YSLowe cudo byłabym skłonna uwierzyć ( jak zobaczę zawsze mogę testnąć na się w perfumeriii) ale ta relacja ilości - cena obecnie jest poza moim zasięgiem - poza tym jeśli bedę zadowolona zTacz madżika to luuuz nie mam jakiś gigant cieni ale no z racji moich niewysypiań troszkeu straszę, jesienno-zimową porą zwłaszcza - poczebuje "efektu wypoczęcia" :pazurki dzięksy - klikłam Madżika
|
||
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda te wiszące surpity poobcinałam, bo pod nogami za bardzo się plątały, ale są do ziemi i już się ładnie przytarły. ad2. Jak my się świetnie rozumiemy. ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
ad2. To M. powinien być ok.
||
|
|
|
#196 | |||
|
BAN stały
|
To zamach stanu na Twoje finanse
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
No te nitki co wiszą, się ciągną po ziemi albo dyndają.
![]() Cytat:
![]() Zamówić se pizzunię czy nie zamówić, oto jest pytanie.
|
|
|
|
#199 | |||
|
BAN stały
|
A nic, nic... tak se napisałem tylko
![]() Cytat:
Takie farfocle Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co da Ci więcej szczęścia- delektowanie się pizzą czy satysfakcja wynikająca z udowodnienia sobie silnej woli i zbliżania się do jakiegoś tam (dietetycznego jak mniemam) celu?
|
|
#202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju gratuluję ![]() Co do farbowania .. to z blondowatymi tak jest, że robią się siwe tu gdzie kolor jest solidnie wytrawiony i trzeba najpierw włos napigmentować inaczej nie przyjmie pożądanego odcienia za ludowe chiny
|
|
#203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
No co popsuła, co popsuła. Sklerozę ma tylko.
![]() To już się poprawia i dopisuje: "I szczupli, z dr mag. (Niewidoczny Un.), lic. thaum., bak. il., posiadający przynajmniej dwie panny podkuchenne do ucierania kopy jaj i osobny zespół zabudowań dla służby płci odmiennej". ![]() Cytat:
![]() Bo szczęśliwi właśnie zamówili pizzę i nie mają żadnych wyrzutów sumienia. Od października 2009 obywali się bez pizzy i pewnie mogliby to robić dalej, ale zaraz padną z głodu, a do wyboru mają tylko kawę z mlekiem lub bez mleka. Ewentualnie mogli podreptać do domu, po drodze zrobić zakupy, ugotować obiad, zjeść i wrócić za 4 godziny, ale przez 4 godziny to można zrobić ho ho, albo i więcej. A poza tym, to Świat może skończyć się w każdej chwili a dobra pizza nie jest zła. ![]() W związku z powyższym poproszę o koło ratunkowe, dodatkowy zestaw pytań, albo nie wiem co tam jeszcze uczestnikom przysługuje. ![]() A swoją drogą 28 zł za kawał ciepłej buły z serem i ketchupem to ździerstwo.
|
|
|
|
#205 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Poszukuję damskich Obsession na spróbowanie, odwdzięczę się czym chata bogata
|
||
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29325649]
Trza się jakoś wieczorami kurować, skoro baba nie chcę mnie grzać ![]() [/QUOTE] To może jakiś dziad będzie chciał? ![]() ![]() --- Dobra, spadam, pomór tu jakiś panuje, nietopsz |
|
|
|
#208 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() W temacie lansu - poszłam dziś na miasto (no dobra, do parku) w tych niby fajnych butach na 12 cm koturnie i ledwom wróciła do domu żeby wymienić je na opinacze. Jak rzekł TŻ "no tak, umiesz chodzić tylko w tych ruskich buciorach z gwoździami". Cóż Dobrze, że drogo nie kosztowały.Dodatkowo włożyłam (po latach chodzenia w leginsach) samodzielnie zwężane super obcisłe spodnie i omatkobosko, co za beznadziejny, pijący w doopkę wynalazek! Albo ja taka krawcowa. |
||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używa go moja mama i z racji,że zobaczyłam jaki efekt to i sobie kupiłam. Jest on w pędzelku,niesamowicie wydajny ![]() Teraz kupiłam taki sam mamie z Sephory,więc jak coś to zdam raport
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam też kulkowy garniera... dobry jest jak ktoś ma wyimaginowane cienie pod oczyma ![]() to skoro Hean dobry to w końcu i ja go kupię ![]() ad 2 z mojego też ![]() a żarcie mnie nie cieszy tylko wkokufia...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

Wczoraj w nocy ją bolało, pojechaliśmy na dyżur (Pan lekarz nawet nie zajrzał do ucha

jak 2 osoby góra mają jeździć to nie trzeba dużego 

TŻ coś wprawdzie wspominał o jakiejś imprezie u kolegi, ale nie wiem czy aktualne