|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam na dniu próbnym, ogólnie fajnie, troche odpowiedzialnosc ale fajnie. Kasa może nie jakaś wielka ale nie racje głodowe ![]() No i szukam też cały czas czegoś. Jutro bede do UP dzwonic zeby mi dali namiary na staż nowy bo widziałam, że sie pojawił, mam nadzieje ze mi przez telefon podadza bo jak mam jezdzic znowu i na bilety wydawac to mnie trafi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie kosmetyki polecacie z Rossmanna? moja babcia jedzie na komunię do syna mojej chrzestnej i dogadałam się z nią że zrobi mi tam zakupy i babci poda rzeczy dla mnie. Tak więc chcę trochę poszaleć i wypróbować to co już dawno planowałam
![]() Chciałam kupić: szczotkę pneumatyczną tą co bunny polecała ![]() babydream fur mama olejek na rozstępy (do olejowania włosów) alterra odżywka z granatem babydream puder na odparzenia dla dziecka (jako wcieranie na sucho w skalp gdy włosy będą tłuste- suchy szampon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrezygnowałaś z tego salonu kosmetycznego? ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Widzę że nie tylko ja macałam piczę ale tez NINEDIN ![]() ![]() Tak tylko doczytałam to i jeszcze ze EX poszła matma nieźle, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Czeko o kurna, co za dzień
![]() ![]() ![]() Ex ja nie mam pojęcia co mogłabyś kupić, pewnie dlatego, że mam Rossa pod nosem i nie zastanawiam się nad tym, idę i kupuję co trzeba ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz olejować, to warto dorzucić też olejek Babydream (klasyczny), tani i dobry, można mieszać z tym z serii dla ciężarnych, łatwo się zmywa, można dodawać do masek. Co do pudru, chyba lepszy jest typowy suchy szampon w sprayu, ale drogi nie jest, możesz spróbować, zawsze jakieś zastosowanie się znajdzie np. do stóp ![]() Chusteczki nawilżane w większych pakach, przydają się do wielu rzeczy ![]() Często kupuję żele Isana (różne zapachy np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...che-olive.html), są tanie, a do tego często w promocji Ten też jest fajny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...one-birne.html Często też kupuję pasty i płukanki do ust z serii MED, są tanie i bardzo dobre. Podpaski, tampony i wkładki też polecam. Wiele osób chwali sobie płyn do higieny intymnej Facelle, teraz będzie w promocji za 4,99 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2790 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2791 Tu nowa gazetka, która będzie ważna chyba za 2 dni, może coś dla siebie znajdziesz ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-05-08 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
czeko a to chamstwo
![]() ![]() ![]()
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy nosisz okulary? Bo jak tak to mają też fajne chusteczki do czyszczenia okularów. Maja tez fajne tampony z aplikatorem Facelle - tańsze niz te zazwyczaj a sprawdzaja sie na jakis wyjazdach czy gdzies na miescie - higieniczniej ![]() Pianka do golenia z Isany. Fajne są też te kremy do twarzy z babydream, dla wrażliwców i dla suchej skóry jak znalazł. Cytat:
![]() Bo ja czesto i gesto zmywam makijaż z twarzy takimi nawilżanymi dla dzieci. Te z babydream są koszmarne, bardzo słabo nawilżone, żeby zmyć coś trzeba dosłownie trzeć ![]() ![]() Ale generalnie nie do przebicia sa dla mnie te z Biedronki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Nie właśnie nic :/ Dostałam tylko namiary na salon z UP, z babka sie dogadałam i miałyśmy po weekendzie majowym dopinać już wszystkie formalności. I dupa... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że biorę napewno: szczotkę, olejek babydream, puder babydream (czaję się na niego od dłuższego czasu, a widziałam na necie efekty po zastosowaniu jako suchy szampon i sprawdzał się super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Są boskie. Ja mam dwa kolorki, dość mocne róże, jeden taka landryna a drugi fuksja w fiolet wpadający ciemny (w albumie akurat ja mam) Fajne są, nie sa matowe, lekko błyszczace, i nie wysuszają ust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chusteczki nawilżane używam te z dady, dla mojego synka, i zmywam nimi nieraz makijaż jak mam gorszy dzień ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zmywam tak ze najpierw zmywam płynem micelarnym oczy, potem całą twarz chusteczkami i potem na koniec jeszcze delikatne przecieram zeby resztki makijazu oczu co zostały zmyć. I nic nie piecze ![]() Lakiery to zawsze biore Express Growth bodajże i jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znalazlam keratyne bez foraldehydu, podobnie cenowo do wszystkich innych, ale obawiam sie, ze moze nie zadzialac. Nie wiem. Znalazlam na ebay jeszcze marke INOAR i sie zastanawiam nad jej kliknieciem. Ta marka drozsza niz Encanto (ale ja robie zakupy na brytyjskim ebay, a tam takie cudenka drozsze niz na Allegro), pewnie cos na poziomie Global Keratin. Pewnie podlacze sie do zakupow gdzies na przekupkowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chusteczki mam te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html Cytat:
U mnie klasyczne olejowanie na noc nie do końca się sprawdza. O wiele lepsze efekty daje zmieszanie olejku z jakąś odżywką i nałożenie mieszanki na wilgotne włosy. Chodzę tak z godzinkę i zmywam normalnie. Odżywka z olejem się ładnie łączą i nie ma problemu ze zmyciem. Efekty lepsze niż po nocnej męce z olejem. Olej winogronowy z Biedronki spoko, ale włosy jakoś nie szalały, o wiele lepszy na twarz (na noc), za to koty chyba go lubią, co mi skapnęło, to zlizywał ![]() Teraz mam lniany z Biedronki i działa lepiej, jakby ktoś szukał oleju dla włosów porowatych, to mogę polecić |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O Global Keratin słyszałam kiepskie opinie, długotrwałego efektu brak, a chyba na tym Ci zależy... A co do tych preparatów, warto podpytać o pełen skład, zdarzało się, że był to preparat do chemicznego prostowania włosów, a wiadomo, że to może zrobić z włosów miazgę ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-05-08 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Bunny już wymyśliłam tę mieszankę co kiedyś - excellence 7 + 8,13
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówienie rossmannowskie u cioci złożone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, strasznie długie posty piszę, jeszcze prawie każdy z radami, niech ktoś nie pomyśli, że mam się za jakiegoś eksperta czy coś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prep. ma wiekszosc firm fryzjerskich:kemon, goldwell itp. oczywiscie przy wl po chemii fryzjerskiej jest odpowiednia linia do takich wlosow zeby ich nie spalic... sa srodki wyrownujace i oleje ochronne przed, potem preparat, potem utrwalacz bedacy oksydantem takim jak do farby ![]() mowie o zabiegu profesjonalnym a nie zestawach z allegro- troche sie to jednak rozni i warto zaplacic raz i miec na stale, bo troche kosztuje.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Piękny kolor!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta jakim trzeba byc filozofem zeby odkryc ze jak mamy miazdzacy oczyszczajacy szampon i wlosy przy glowie sa super, domyte i w ogole, ale dlugosci zwlaszcza po chemii fryzjerskiej dostaja w dup* i sa skoltunione, suche az trzeszcza i generalnie psuja efekt, to starczy je zabezpieczyc czymkolwiek ![]() mozna wszystkim- olejem, oliwkami, olejkami, odzywka, maska jak nie lubimy jakiejs, nawet mozna sie pokusic o domowa maseczke na dlugosci z majonezu czy serka homo- wlosy beda boskie gwarantuje ![]() a jak nieraz wejde na ktorys blog to az mnie odrzuca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie moge ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.