Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 15:21   #2101
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej W końcu weekend jezu jak się cieszę ! Mój Tż chory ale teraz to ja sama widzę że jest i dziś chyba będę musiała się zaopiekować nim Dwie 5 dziś zarobiłam to mam dobry humor, ale zmęczona to strasznie jestem. Idę zaraz do Tż, aa i chyba kupię sobie Skrzypovitę Gęste Włosy jak będzie w aptece bo już mi się skończyła ta zwykła, to wypróbuję

A Ty kochana masz leżeć w łóżku a nie na siłownie się wybierać! Bez gadania
Hej należy Ci się w końcu odpoczynek, tak zakuwasz ostro gratuluję piąteczek

no leżę leżę muszę słuchać doktora

Miłego popołudnia życzę Kochana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:29   #2102
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

no w końcu mam trochę czasu dla Was
Byłam na mieście, zapłaciłam za OC do samochodu i zaszłam do koleżanki do sklepu bo towar przywiozła kupiłam sobie legginsy te a'la Zary takie śliskie czarne z kieszeniami na pupie Rozmiar S są super kurtkę mam zamówioną na poniedziałek więc jeszcze tylko buty mi zostaną do kupienia i może z jakieś bluzki ale to w kwietniu dopiero.
Byłam na zakupach w Biedrze, kupiłam te musli z Just Fit tropicalne i jutro je wypróbuję ale jakoś mam wrażenie że płatki i tak sa lepsze
Ogólnie coś kiepsko się czuję, kataru dostałam i zatoki mnie bolą
Zjadłam 2 śniadanie nie dawno i zaraz jakiś obiad zrobię sobie - mam pierogi z kapustą i grzybami dzisiaj + barszczyk z Winiary
Nadal mnie nie pogoniło po tym Lactulosum chyba za mało go wypiłam bo to były takie płaskie łyżki a nie takie prawdziwe stołowe. Dopiję chyba zaraz jeszcze z łyżkę tylko boję się że jak zacznie działać to z kibla do wieczora nie zejdę więc muszę być ostrożna

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:34   #2103
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no w końcu mam trochę czasu dla Was
Byłam na mieście, zapłaciłam za OC do samochodu i zaszłam do koleżanki do sklepu bo towar przywiozła kupiłam sobie legginsy te a'la Zary takie śliskie czarne z kieszeniami na pupie Rozmiar S są super kurtkę mam zamówioną na poniedziałek więc jeszcze tylko buty mi zostaną do kupienia i może z jakieś bluzki ale to w kwietniu dopiero.
Byłam na zakupach w Biedrze, kupiłam te musli z Just Fit tropicalne i jutro je wypróbuję ale jakoś mam wrażenie że płatki i tak sa lepsze
Ogólnie coś kiepsko się czuję, kataru dostałam i zatoki mnie bolą
Zjadłam 2 śniadanie nie dawno i zaraz jakiś obiad zrobię sobie - mam pierogi z kapustą i grzybami dzisiaj + barszczyk z Winiary
Nadal mnie nie pogoniło po tym Lactulosum chyba za mało go wypiłam bo to były takie płaskie łyżki a nie takie prawdziwe stołowe. Dopiję chyba zaraz jeszcze z łyżkę tylko boję się że jak zacznie działać to z kibla do wieczora nie zejdę więc muszę być ostrożna
Monia, tylko Ty nie choruj wystarczy, że ja zdycham mój nos wygląda okropnie czerwony jak u bociana no i dalej boli mnie gardło...

pokaaaaż legginsy

nie przesadź z tym syropkiem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-09, 16:02   #2104
beciunia7
Przyczajenie

Co za dużo nie zdrowo .Trzeba uważać ja tak kiedyś zrobiłam z ksenna coś takiego.Myślałam że padnę a kibelek był moim przyjacielem.
Stary 2012-03-09, 16:13   #2105
maminka83
Raczkowanie

Tak tak Monia uważaj bo ja wypiłam dzisiaj na pierwszy raz 3 łyżki i jeździ mi po bebechach i bulgocze. Generalnie jestem wzdęta i boję się puścić bączka żeby się nie posr.ać
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:27   #2106
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _domii_ Pokaż wiadomość
Monia masz super figurkę, tylko pozazdrościć
Ja wczoraj po pracy szybko padłam, wykończył mnie ten dzień a teraz znów na nic czasu nie starcza bo już muszę się do pracy szykować.. Wszystkim miłego dnia życzę
Dziękuję JA z czasem tez mam ostatnio problemy więc Cie rozumiem
Miłej pracy

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jezuuuuuuuuuuuuuuuu ! Moniaaaaa ! Kocham te zdjęcia ! jaka Ty Piękna jesteś ! Kurde ale Ci zazdroszczę takich zdjęć Twoi Synkowie maja Śliczna Mamusie
Dziękuję normalnie az mi głupio jak tak wszystkie mnie chwalicie Synkowie pewnie nie rozumieją hehe ale straszy synek kilka razy już mi powiedział - " Mama jaka Ty ładna jesteś" aż mnie zatkało

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez beciunia7 Pokaż wiadomość
Witam całuje wszystkie laski .Monia super zdjęcia ,laska z ciebie że hej i tak trzymaj .Mam nadzieję że twój synek czuje się lepiej .Ja przestrzegam i trzymam się krótko .Szczerze mówiąc lepiej się czuję jak nie wsuwam ,wszystko co popadnie ..Spadam potem się odezwę .Miłego dnia
Dziękuję będe tak trzymała A nawet postaram się aby było jeszcze lepiej
Synuś czuje się lepiej ale z ucha zaczęła mu ropa lecieć... nie wiem czy to normalne czy nie wczoraj mu laryngolog uszko wypłukała całe i nic nie mówiła że może coś tam lecieć... jak nie przestanie to będę dzwonić do niej. Małego uszko boli bo ciagle mi mówi ale chyba już troszke mniej
Super że dietki się trzymasz Faktycznie na diecie człowiek czuje się lepiej - tak lekko i zdrowo , ja uwielbiam te uczucie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 16:32   #2107
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane
Ja wpadam tylko na sekunde bo ledwo Was nadrobilam a juz zmykac do pracy musze i oczywiscie piechotka dzisiaj

Zaczne od tego ze wczoraj wszytsko super wyszlo, zainteresowanie bylo na maska pomalowalam moze z 10 babek!
Pot sie ze mnie lal, kregoslup myslalam ze w pewnej chwili mi siadzie!
Jeszcze bylam w tych platformach wiec dodatkowe obciazenie.
Wrocilam o 1 w nocy a na koniec dostalam pysznego firmowego drinka ktory mnie wymiotl
Dobrze ze mialam drajvera bo bym chyba na czterech przyszla
Ale to wszytsko oczywiscie w wielkim skrocie!

MONIA ZAWSZE MOWILAM ZE JESTES BOSKA!!!
WYSZLAS CUDOWNIE
Nóżki odpoczęły to możesz się przejść Pozwalamy
OOO to super, że tak świetnie Ci poszło!!! jeszcze trochę a sławna będziesz wszystkie babeczki będa przychodziły tylko do Ciebie ) Może nawet kiedyś otworzysz swój własny salon urody
Ojj widze, że drajver się przydał super, że wszystko dobrze się udało!

Dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 16:37   #2108
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Monia jesteś super dziewczyna i jak Ty wylaszczyłaś ! !!!!! Super !! Zdjęcia boskie a to, na którym buziunia z bliska i jesteś tam w bieli to już zupełnie tylko w ramki Jeśli chodzi o Twoje udka to ja bym ich już nie ruszała, wyglądasz pięknie !!!! Jestem pełna podziwu dla Ciebie. ( Nie wspomnę, że jestem kompletny tępak i żeby ruszyć się po moim profilu i zaakceptować zaproszenie, za które baaaardzo dziękuję zeszło mi duuuuzio czasu) Ja też coś powrzucam tylko to już z pomocą TŻ bo sama na razie nie umię

Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj znowu spadek !!!!! O 0,2kg bo 0,2kg ale zawsze coś Dziś na zegarze 75 kg Aż mnie zdziwko chapie ale może po tym miesięcznym oporze, jakie stawiało moje ciało w końcu ruszyło ??

Na resztę postaram się poodpisywać może wieczorem bo jutro urodzinki małej i mam dużo roboty.Buziaki słodycze
Dziękuję kochana za tyle komplementów!! nawet nie wiesz jak mi miło... aż głupio normalnie Moje udka jeszcze tylko troszkę i będą ładne już widze poprawę Cieszę się , że z zaproszeniem sobie jakoś poradziłaś koniecznie wstaw zdjęcia swoje i swoich pociesz - chętnie obejrzymy
Jeju jak ja się cieszę że Ci waga tak ładnie spada!!! po trzech porodach zasługujesz aby znów być piękna i szczuplutka! ( wiem cos o tym) no i będzie Ci lżej wszystko robić jak schudniesz nogi będa mniej bolały i kręgosłup bo będą miały lżej także strasznie Ci kibicuję!!! i trzymam kciuki bardzo mocno

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 16:43   #2109
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzis poprawilam sie!!! Rano zjadłam paczka Wiem wiem. ale lepiej rano niz pozniej Mama wczoraj dla swojego ulubionego przyszłego ziecia usmażyla jak kwiaty jej przyniosl Aaaaa....pochwale sie spadkiem dzis weszlam na wage i 54,5!!!! Ruszyloooo w koncu!!! Bo te 55,5kg miałam przez bodajrze 3 m-ce Teraz nie grzeszyc i bede piekna panna mloda

Aaaaaa.. Monia cudowne zdjecia!!! Ślicznotko nasz chudzienka!
Nooo i bardzo dobrze! Pączek ma 300 kcal więc jest ok na śniadanie raz na ruski rok może być lepsze to niż sama kawa
No i gratuluję spadki na wadze!!!! AAAHHH jaka Ty będzięsz piękna Panna Młoda wszystkim gały powypadają i szczęki będą zbierać a mąz jaki dumny będzie!!!!!! No super!!!! nie mogę się zdjęć ze ślubu doczekac normalnie!!!

dziękuję gdzie ja tam chudzienka jak tak się przyjrzeć bardziej to nawet z brzucha mam co zrzucić więc nie tylko z ud

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tailorka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny nie pisałam, bo czasu nie było, wczoraj wieczorem nadrabiałam zaległości, ale już nie zdążyłam odpisać

wybieram się dzisiaj do Auchan, może mi polecicie jakieś produkty stamtąd? jogurty itp?

monia woooow co za laska w kompleksy wszystkie wpadniemy
Ja najbliższy Auchan mam 100 km ode mnie także nie wiem co tam mają pysznego Na pewno zjadziesz cos dobrego pochwal się co kupiłas jak wrócisz

Dziękuję ojj zaraz tam w kompleksy lada dzień i Wy będziecie szczuplusienkie ja i tak jeszcz emam 4 kg do zrzucenia więc wiesz.... rewelacji nie ma

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 16:45   #2110
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo i bardzo dobrze! Pączek ma 300 kcal więc jest ok na śniadanie raz na ruski rok może być lepsze to niż sama kawa
No i gratuluję spadki na wadze!!!! AAAHHH jaka Ty będzięsz piękna Panna Młoda wszystkim gały powypadają i szczęki będą zbierać a mąz jaki dumny będzie!!!!!! No super!!!! nie mogę się zdjęć ze ślubu doczekac normalnie!!!

dziękuję gdzie ja tam chudzienka jak tak się przyjrzeć bardziej to nawet z brzucha mam co zrzucić więc nie tylko z ud
Patrze, patrze.. i patrze.. Naprawdę uważnie i wnikliwie patrze i ni grama do zrzucenia na brzuchu nie jestem w stanie wypatrzec Sliczna jestes i figure naprawde masz boska Teraz jeszcze raz obejrzalam i nei moge sie napatrzec na te zdjecia A ja po pracy w domu leze i obijam sie. Dzis juz nic nei bede robic. Musze po calym tygodniu odpoczac
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:53   #2111
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia, widzę, że synek znowu wyrwał ze snu
WYRWAŁ od 7 rano nie śpię źle nie jest tylko głowa mnie bolała to Ibuprom łyknęłam i przeszło

Cytat:

A ja wstałam rano z bólem głowy i zasmarkana dalej TŻ wrócił z dyżuru i jak zobaczył, że wybieram się na siłownię to zabrał mi dres i adidasy powiedział, że nigdzie nie idę, bo doprawię się całkiem no i co? nie pogadasz
bidulka dobrze że mąż zna się na rzeczy i Cie nie puścił na siłownię!!! Leżeć w wyrku i się kurować!!! zdrówka życzę

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Waga nie jest piękna na pewnie nie dla mnie
A u dentysty nie bolało zawsze biore znieczulenie Chociaż dzisiaj mi wyleciał z tekstem ,, to co próbujemy bez znieczulenia? '' a ja że ooo nie
Ojjj masz świetną wagę marzę o takiej ale rozumiem, że chcesz ujrzeć tą wymarzoną
Dobrze, że dentysta chętnie Ci znieczulenie daje bo z tego co wiem, nie każdy jest taki chętny. Ja akurat dobrze znoszę wizyty u dentysty ale pewnie dlatego że zawsze mam jakies drobne rzeczy do zrobienia. Kanałówki nigdy w zyciu nie miałam na szczęście

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia pewnie, że będę trzymała kciuki
Wrzuć nam jeszcze jakieś zdjęcia, bo lubię oglądać taką ślicznotkę jak Ty
Dziękuję trzymaj mocno więc
Zdjecia wrzucę jak siostra coś z nimi porobi, żeby były ładniejsze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 16:57   #2112
karmiii
Rozeznanie

Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? Mam 25 lat(za 2 miesiące 26) i całe życie spędziłam na odchudzaniu... nie mam dużo nadprogramowych kilogramów chciałabym zrzucić 8-9kg obecnie ważę 65kg ale nie mogę tego zrobić raz a skutecznie w ostatnich latach moja waga wahała się pomiędzy 62-69kg odchudzam się licząc kalorie i marzę aby zobaczyć 5 z przodu... chciałabym zobaczyć w dniu urodzin ale to raczej nierealne więc przynajmniej choć raz wytrwać na stałe do końca diety.
Ps. Jestem pod wrażeniem Twojego spadku wagowego Monika
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 17:01   #2113
meeedzik
Zakorzenienie

Monia pokaż konieczne te leginsy ja uwielbiam leginsy i też muszę jakieś zakupić
Mureczko gratuluję 5 no i dziękuję ja jestem straszny zmarzluch i w zimie zawsze śpię w cieplusiej piżamce a na lato mam takie z krótkimi gatkami i bokserka
Zdrówka dla Tż
Monia wstaw nam jeszcze jakieś zdjęcia

A ja się czuję jak balon normalnie jestem przed @ cycki mnie bolą jak nie wiem i mam takie nabrzmiałe, że się dotknąć nie mogę i brzuch też mam okropny, nienawidzę się tak czuć już mnie zaczyna pobolewać.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Monia bez żadnej przeróbki wyglądasz cudnie
Karmiii witamy trzymam kciuki, żeby udało Ci się osiągnąć cel
Stary 2012-03-09, 17:10   #2114
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję normalnie az mi głupio jak tak wszystkie mnie chwalicie Synkowie pewnie nie rozumieją hehe ale straszy synek kilka razy już mi powiedział - " Mama jaka Ty ładna jesteś" aż mnie zatkało
Synuś właśnie wie, co mówi zna się na rzeczy samą prawdę powiedział

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? Mam 25 lat(za 2 miesiące 26) i całe życie spędziłam na odchudzaniu... nie mam dużo nadprogramowych kilogramów chciałabym zrzucić 8-9kg obecnie ważę 65kg ale nie mogę tego zrobić raz a skutecznie w ostatnich latach moja waga wahała się pomiędzy 62-69kg odchudzam się licząc kalorie i marzę aby zobaczyć 5 z przodu... chciałabym zobaczyć w dniu urodzin ale to raczej nierealne więc przynajmniej choć raz wytrwać na stałe do końca diety.
Witamy
Jesteśmy z tego samego rocznika
trzymamy kciuki i życzymy powodzenia!

Cytat:
bidulka dobrze że mąż zna się na rzeczy i Cie nie puścił na siłownię!!! Leżeć w wyrku i się kurować!!! zdrówka życzę :
dziękuję już mam dosyć tego łóżka no ale, poleżę jeszcze ten weekend, dam sobie czas na wyzdrowienie i pójdę na tą siłownię w poniedziałek już się doczekać nie mogę

Monia, Twoje zdjęcia nie wymagają obróbek!

Cytat:
A ja się czuję jak balon normalnie jestem przed @ cycki mnie bolą jak nie wiem i mam takie nabrzmiałe, że się dotknąć nie mogę i brzuch też mam okropny, nienawidzę się tak czuć już mnie zaczyna pobolewać.
Mnie też brzuch boli, tak typowo przed @ cycki też mam wrażliwe... jak nic @ idzie będziemy razem cierpieć
Stary 2012-03-09, 17:24   #2115
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, spokojnie tak to jest z dziećmi
masz rację tak to jest z łobuzami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 17:27   #2116
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy z tego samego rocznika
trzymamy kciuki i życzymy powodzenia! [COLOR="Silver"]
Małolaty
Stary 2012-03-09, 17:35   #2117
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Małolaty
Stary 2012-03-09, 17:47   #2118
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Na chwilkę wpadłam ,Monisiu ten syrop co pijesz na wypróżnianie jest dobry ale jest skuteczny jak się pije dłuższy czas..Jeżeli mogę Ci doradzić to polecam Laxinat jest bardzo dobry -ja miałam w takich saszetkach jest super .Wsypuję na łyżkę i popijam szklanką wody .Jest bardzo dobry ,mi pomaga.Z tego co wiem ,moja znajoma codziennie pije rano na czczo wodę i działa super.Wiem też że śliwki suszone sparzone gorącą wodą ,zjedzone następnego dnia dają też efekt.Ja nie jadłam śliwek bo nie przepadam za nimi .A synek już lepiej ? pozdrawiam
Beciuniu mi zawsze wystarczało jak się raz napiłam tego syropu, zaparcia znikały na strasznie długooooo. Teraz powróciły bo z dnia na dzień zmieniłam swoją dietę i pewnie cos się tam poprzestawiało ALe będzie dobrze Lactulosum to świetny syrop i nigdy mnie nie zawiódł Ja suszonych śliwek też nie lubię Ale oczywiście dziękuję za rady zapamiętam i w razie czego wypróbuję
Synuś w sumie to nie lepiej jak czopek przeciwbólowy przestaje działać to płacze i zwija się z bólu bo go ucho i cała głowa boli Dostał teraz znowu czopek bo wył z bólu.... i ropa mu z ucha leci jak to nie minie to w poniedziałek znowu pojadę z nim do tej laryngolog.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
ja tam przypadkiem - witam

Monika jak zobaczyłam Twoje zdjęcia a później Twoj podpis to padłam, jestes bogiem zdradzisz jak tego dokonałaś? ale idę sobie przekopać wątek.... normalnie szczeka mi opadła...
hej jakim Bogiem no coś TY
Schudłam tylko dzięki diecie i spacerom prawie wcale nie ćwiczyłam ale za to sporo się ruszałam np. chodziłam codziennie prawie na długie spacery starałam się nie siedzieć w domu z tyłkiem na fotelu i przestrzegać diety. Dzięki temu waga szybko spadała

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej W końcu weekend jezu jak się cieszę ! Mój Tż chory ale teraz to ja sama widzę że jest i dziś chyba będę musiała się zaopiekować nim Dwie 5 dziś zarobiłam to mam dobry humor, ale zmęczona to strasznie jestem. Idę zaraz do Tż, aa i chyba kupię sobie Skrzypovitę Gęste Włosy jak będzie w aptece bo już mi się skończyła ta zwykła, to wypróbuję

monia piękne te zdjęcia, szczególnie te co leżysz i masz włosy rozłożone a na nich jakieś fioletowe kawałki i te na białym tle co zbliżenie na twarz jest no po prostu boskie!!
No w końcu masz wolne odpoczniesz sobie od szkoły
OoO kolejny człowiek chory! Jeju jak teraz wszyscy chorują! jakaś epidemia czy co Pewnie jak się nim zaopiekujesz to moment wyzdrowieje Nooooo dwie piąteczki!! super!! gratuluje Świadectwo to pewnie z czerwonym paskiem będzie co????
Kup tą Skrzypovitę Gęste włosy - na prawdę jest dobra tyle, że ją na zamówienie pewnie dostaniesz w Aptece bo normalnie ciężko ją kupić.

Dziękuję za komplementy Mi też się te dwie fotki podobają bardzo - szczególnie ta w fiolecie Wysłałam dziś kilka zdjęć dla męża ciekawe co powie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 18:07   #2119
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo
Ja po wypiciu Lactulose i już mnie pogoniło Zazwyczaj po jakichś przeczyszczaczach to mnie brzuch bolał i dopiero szłam a teraz wypiłam i nic... Myślę sobie, pewnie jeszcze chwilkę zanim podział i schylam się, żeby wyłączyć mikser z gniazdka a tu ... myślałam, że nie dolecę do łazienki sama woda ze mnie leci Jak to na Was działało ?? to ma przeczyścić jednorazowo czy wyregulować ?
A mnie nie pogoniło, muszę dopić tego syropku więcej Dobrze, że Ci pomogło ten syropek jest na prawdę dobry
ogólnie to on ma Ci pomóc się szybko załatwić a jak chcesz wyregulować sobie organizm to powinno się go pić przez jakiś tam czas po 1 łyżce dziennie. Ja nigdy nie musiałam go więcej pić niż 1 raz. Zaparcia nie wracały więcej

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
no leżę leżę muszę słuchać doktora
no nie masz wyjścia i bardzo dobrze!!!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry dziewczynki

Troszkę sie nie odzywałam .Nie będę sie usprawiedliwiała.nie trzymam diety, nie ćwicze.Nie chce mi sie i nie trzymam diety.nic mi sie nie chce
Waga 55,1 (rano na czczo), wieczorem pewnie wiecej.czuje po ubraniach,że jest źle.kupiłam rózne suplementy diet:blonnik, linea detox i nic to nie daje
zastanawiam sie na tym?
http://gk1.odchudzanie-suplement.pl/
A tak pozatym
Monia żądam obejrzenia Twoich armat
Naprawde jestes bardzo zgrabna , wyglądasz cudownie.
Czuje sie jak wieprz
no własnie zaniedbujesz nas troszku a my tęsknimy
Przykro mi że z dietą kiepsko Ci idzie
Co do tego suplementu to nie mam pojęcia co to jest i nigdy o tym nie słyszałam. Uważam że takie rzeczy to tylko dla prawdziwych grubasów, Tobie wiele nie trzeba żeby pięknie wyglądać.
Dziękuję moje armaty nie sa fajne i wolę ich nie pokazywać ale może coś znajdę (jakieś foto) i wrzucę tu na wątek.
A Ty bierz się za Siebie skoro tak się źle czujesz!!!!

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Monia, tylko Ty nie choruj wystarczy, że ja zdycham mój nos wygląda okropnie czerwony jak u bociana no i dalej boli mnie gardło...

pokaaaaż legginsy

nie przesadź z tym syropkiem
Ja już chora jestem ale nie cała a zatoki mam chore.... łeb mnie codziennie boli i katar mam. Mnie to do końca życia będzie prześladować

A Ty taka chora a dziś na siłownię chciałaś iść!!!!!!! ZDrowiej tam szybko i siedź pod kołderką grzecznie
Legginsów nie mam jak Ci pokazać :/ musiałabym fotki walnąć a baterie mi padły w aparacie. Jutro telefonem w dzień cyknę
Syropek póki co nie zadziałał, muszę łyżkę wypić jeszcze. Ale w brzuchu to jakąs wojnę mam bo strasznie mi tam bulgocze i burczy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 18:14   #2120
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Co za dużo nie zdrowo .Trzeba uważać ja tak kiedyś zrobiłam z ksenna coś takiego.Myślałam że padnę a kibelek był moim przyjacielem.
nooo wiadomo, że przesadzić nie można dlatego ja się cały czas zastanawiam czy wypić tą łyżke jeszcze....
oooo to współczuję takiej przygody pewnie ciężko było....

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Tak tak Monia uważaj bo ja wypiłam dzisiaj na pierwszy raz 3 łyżki i jeździ mi po bebechach i bulgocze. Generalnie jestem wzdęta i boję się puścić bączka żeby się nie posr.ać
hehehehhehehehe ale sie uśmiałam!!
No uważaj lepiej i bąków nie puszczaj chyba że na kibelku

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Patrze, patrze.. i patrze.. Naprawdę uważnie i wnikliwie patrze i ni grama do zrzucenia na brzuchu nie jestem w stanie wypatrzec Sliczna jestes i figure naprawde masz boska Teraz jeszcze raz obejrzalam i nei moge sie napatrzec na te zdjecia A ja po pracy w domu leze i obijam sie. Dzis juz nic nei bede robic. Musze po calym tygodniu odpoczac
hehehe Basiu ale to fajnie napisałaś
Dziękuję Ci ślicznie Na zdjęciach tak nie widać ale ja wiem gdzie co jeszcze mi przeszkadza uda przede wszystkim
Bardzo dobrze, że odpoczywasz!!!! Należy Ci się !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 18:15   #2121
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine no będziemy cierpieć jak ostatnio przy @ tak nie lubię tego stanu przed, czuję się jak jakiś balon i patrzeć na siebie nie mogę
Stary 2012-03-09, 18:28   #2122
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia pokaż konieczne te leginsy ja uwielbiam leginsy i też muszę jakieś zakupić

Monia wstaw nam jeszcze jakieś zdjęcia

Monia bez żadnej przeróbki wyglądasz cudnie
Legginsy jutro z fotografuję bo teraz ciemno i nie będzie nic widać :/
Zdjecia zaraz postaram się jakieś wrzucić, siostra mi kilka przesłała przerobionych już, ale mało także dużo się nie naoglądacie póki co

Współczuję nadchodzącego okresu wiem co czujesz bo co miesiąc mam to samo także strasznie mi szkoda Ciebie

Przeróbki to tylko takie jak np. wyostrzenie, rozjaśnienie,wykadrowanie itp. Nic wielkiego ale zdjęcie wygląda o wiele lepiej
Dziękuję

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Synuś właśnie wie, co mówi zna się na rzeczy samą prawdę powiedział

Monia, Twoje zdjęcia nie wymagają obróbek!
hehehe podlizać się chciał żebym mu pewnie cos kupiła

co do zdjęć to one nawet z obróbką nic nie dają bo tak brzydko na zdjęciach wychodzę Nie wiem czemu ale mnie zdjęcia strasznie postarzają :/

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
Ps. Jestem pod wrażeniem Twojego spadku wagowego Monika
hej widzę, że w tym samym wieku jesteśmy
Moim zdaniem zrzucić 6-9 kg w ciągu niecałych 3 miesięcy jest jak najbardziej realne. Ja dwa razy się odchudzałam i za pierwszym razem w ciągu 3 miesięcy zrzuciłam 15 kilo i za drugim razem tak samo 15 kg przez 3 miechy. Więc jak widzisz wszystko jest możliwe Trzeba wierzyć że się uda i się nie poddawać

dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Małolaty
Oooo Baśka Ty chyba chcesz się z nami bić dzisiaj ja ci dam małolaty!!! heheheheh

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 18:29   #2123
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine no będziemy cierpieć jak ostatnio przy @ tak nie lubię tego stanu przed, czuję się jak jakiś balon i patrzeć na siebie nie mogę
Mam identycznie. Jak juz mi sie wydaje ze bez lęku bede mogla spojrzec na siebie, ba- ze nawet z przyjemnoscia to zrobie - przychodzi okres przed okresem i duuu..pa. Wtedy masakratycznie - hehe- jest takie slowo?? wygladam Brzuch jak napompowany do granic mozliwosci balon
Stary 2012-03-09, 18:34   #2124
meeedzik
Zakorzenienie

Monia widziałam na fejsie parę zdjęć, ale dodaj tu jeszcze jakieś i głupot nie opowiadaj, bo wyglądasz na nich zjawiskowo i mówię to bez żadnego słodzenia

Czbasia dokładnie nienawidzę tego! Czuję się jakbym miała balona w brzuchu potrafi zrujnować w jeden dzień samoocenę
Właśnie przeglądam zdjęcia z wakacji i wcale wydaje mi się, że teraz to ja okropnie wyglądam
W ogóle cały tydzień w domu siedzę, niepomalowana w dresach i mam dość już tej zimy dobija mnie okropnie Także też wyglądam masakrycznie. Ja tylko zrobi się cieplej to biorę się za spacerowanie z psem to się trochę rozruszam.
Stary 2012-03-09, 18:35   #2125
monika01011986
Zakorzenienie

macie tu 4 foty po obróbce już reszta później bo siostra jeszcze nie zrobiła więcej :

monika8.jpg

monika9.jpg

monika10.jpg

monika11.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-09, 18:36   #2126
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Legginsy jutro z fotografuję bo teraz ciemno i nie będzie nic widać :/
Zdjecia zaraz postaram się jakieś wrzucić, siostra mi kilka przesłała przerobionych już, ale mało także dużo się nie naoglądacie póki co

Współczuję nadchodzącego okresu wiem co czujesz bo co miesiąc mam to samo także strasznie mi szkoda Ciebie

Przeróbki to tylko takie jak np. wyostrzenie, rozjaśnienie,wykadrowanie itp. Nic wielkiego ale zdjęcie wygląda o wiele lepiej
Dziękuję

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

co do zdjęć to one nawet z obróbką nic nie dają bo tak brzydko na zdjęciach wychodzę Nie wiem czemu ale mnie zdjęcia strasznie postarzają :/

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

hej widzę, że w tym samym wieku jesteśmy
Moim zdaniem zrzucić 6-9 kg w ciągu niecałych 3 miesięcy jest jak najbardziej realne. Ja dwa razy się odchudzałam i za pierwszym razem w ciągu 3 miesięcy zrzuciłam 15 kilo i za drugim razem tak samo 15 kg przez 3 miechy. Więc jak widzisz wszystko jest możliwe Trzeba wierzyć że się uda i się nie poddawać

dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Oooo Baśka Ty chyba chcesz się z nami bić dzisiaj ja ci dam małolaty!!! heheheheh
moze być ciekawie.. No i pomyślcie ile kalorii przy spalimy: oczywiscie dajac z siebie wszystko

Ja tez chce jakies porzadne leginsy. Jedne tylko mam super!! Takie leginso-spodnie Nosilam cala zime bardzo czesto i jak nowe. I to jedne z pierwszych jakie kupiloam, kolejne do duu..py. Jak nie mechaca sie to jak pochodze troszke tak koszmarnie mnie swedza nogi ze chodze i sie drapie non stop po duu.. i udach. Jak nikt nie patrzy to smyr smyr Jutro na zakupyjedziemy to moze cos znajde
Stary 2012-03-09, 18:37   #2127
heroine86
Zakorzenienie

Monia, cudooooo!!!! Boże, jaka Ty laska jesteś
Stary 2012-03-09, 18:43   #2128
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
macie tu 4 foty po obróbce już reszta później bo siostra jeszcze nie zrobiła więcej :

Załącznik 4548930

Załącznik 4548931

Załącznik 4548932

Załącznik 4548933
Wooow!! Śliczna jestes dziecino!!

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Nie moge sie napatrzec. A drugie zdjecie jak dla mnie wymiata!! a na 1 taka figlarna

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-03-09 o 18:47
Stary 2012-03-09, 18:44   #2129
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już chora jestem ale nie cała a zatoki mam chore.... łeb mnie codziennie boli i katar mam. Mnie to do końca życia będzie prześladować

A Ty taka chora a dziś na siłownię chciałaś iść!!!!!!! ZDrowiej tam szybko i siedź pod kołderką grzecznie
Legginsów nie mam jak Ci pokazać :/ musiałabym fotki walnąć a baterie mi padły w aparacie. Jutro telefonem w dzień cyknę
Zatoki są straszne tego nie da się wyleczyć... ehh

jestem grzeczna a mężuś tylko kursuje i przynosi mi herbatkę do łóżka

to będę czekać na foty sama chciałam sobie kupić legginsy, ale muszę poczekać aż schudnę bo teraz bym wyglądała jak baleron

Cytat:
musimy to przeżyć

Cytat:
Akurat dobre ma oko chłopak

Cytat:
moze być ciekawie.. No i pomyślcie ile kalorii przy spalimy: oczywiscie dajac z siebie wszystko

Ja tez chce jakies porzadne leginsy. Jedne tylko mam super!! Takie leginso-spodnie Nosilam cala zime bardzo czesto i jak nowe. I to jedne z pierwszych jakie kupiloam, kolejne do duu..py. Jak nie mechaca sie to jak pochodze troszke tak koszmarnie mnie swedza nogi ze chodze i sie drapie non stop po duu.. i udach. Jak nikt nie patrzy to smyr smyr Jutro na zakupyjedziemy to moze cos znajde
Haha, no to

smyr smyr po dupci mnie czasami swędzi jak biegam na bieżni ludzie jak ja wtedy się męczę żeby się nie podrapać
Stary 2012-03-09, 18:55   #2130
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia widziałam na fejsie parę zdjęć, ale dodaj tu jeszcze jakieś i głupot nie opowiadaj, bo wyglądasz na nich zjawiskowo i mówię to bez żadnego słodzenia
Moja siostra wrzuciła kilka... choć mówiłam jej że tych z gołym brzuchem ma nigdzie nie wrzucać nie chciałam aby moi znajomi je widzieli, zaraz będa gadać że ma dwójkę dzieci, męża a takie zdjęcia sobie robi!!!
Ludzie potrafią być wredni..... zwłaszcza jak się mieszka w małym mieście.
Wrzucę Wam zdjęcia jak tylko siostra mi prześle jakieś popatrzę jeszcze z tych nieobrobionych czy cos się nadaje aby Wam pokazać ale wątpię :/ ta sesja nie była zbyt udana i moja siostra tez tak stwierdziła, dużo zdjęć się nie nadaje w ogóle do niczego.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Wooow!! Śliczna jestes dziecino!!

Nie moge sie napatrzec. A drugie zdjecie jak dla mnie wymiata!! a na 1 taka figlarna
dziękuję Basiu nawet nie wiecie jak mi miło a zarazem głupio jak mi tyle komplementów tu prawicie

No te drugie tez mi się podoba tylko ten brzuch...... akurat powietrze wydychałam chyba bo taki duży wyszedł a te 1 zdjęcie to takie dla smiechu trochę - siostra nawet do włosów mi powkładała ich trochę i się śmiałyśmy że jak ten ptak z ulicy sezamkowej będę wyglądała no i taka różowa landrynka do mnie nie pasuje różowy kolor - a ni trochę!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości