|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To jakie najlepiej kupić ubranka? jaki rozmiar? jestem w tym kompletnie zielona Fajne brzuszki macie dziewczyny ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
ja od 6.30 na nogach, przed 8 zawiozłam wreszcie zdrową córę do przedszkola, a stamtąd pojechałam na łowy do Lidla (rzucali spodnie i kurtki narciarskie dla dzieciaków). kończę śniadanie, a potem wybywam na zakupy większe, żeby lodówkę zapełnić.
dziś o 13 wychodzę po wyniki badań, a o 13.30 mam wizytę u gina. może się dzidek ujawni. a nie pisałam Wam - cała rodzina od strony małża jest niewierząca, a sama siostra małża wygląda i zachowuje się jak satanistka wręcz. ostatnio ona właśnie miała sen. podobno śnił jej się Jezus, który powiedział, że niestety ukochanej babci nie da się wskrzesić, ale ona się wkrótce odrodzi w nowej dziewczynce, która się pojawi w rodzinie. i oni tam teraz wszyscy wierzą, że będziemy mieli drugą córkę :P teraz to już na pewno musi być syn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i super ten wózek kupiliście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie widzę grubasa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baja ten brzuszek to masz jak marzenie ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-10-14 o 08:28 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki i Gratuluje przyszlym Mamom. spokojnych ciaz wam zycze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wrzucam swój brzuszek. Zdjęcie z wczoraj wieczora (20t 1d) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() w weekend nie mialam niestety czasu by do was zajrzec, zaraz zmykam do lidla bo u nas fajne golfy przedluzane, leginsy i inne pier.doly, potem z kolezanka na kawke, po dziecko do przedszkola i nie wiem kiedy bede was nadrabiac ![]() U nas wczoraj byla dla odmiany ladna pogoda a w miescie obok niedziela otwartych sklepow - normalnie w de wszystko pozamykane - wiec sie wybralismy I na szczescie, bo kupilam sobie sliczny sweterek i buty zimowe ![]() a teraz ja was przelecialam na szybko ![]() ![]() ela aleu was bylo cieplo ![]() ![]() ![]() elunka ales sie oblowila ![]() i widzialam jeszcze mercedesa side ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam też same okropne sny, całą noc się budziłam, wierciłam i wstałam z tż i wy mówicie, że to przez pełnie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komplementy ![]() ![]()
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
Ja mam taka malutka sokowiròwkę ktora robi tylko 1 szklanke soku. Łatwo sie myje i moze stac na blacie caly czas. Troche to trwało zanim wycisnelam wiecej ale warto bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Koziemleko zgrabny brzuszek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Przyczajenie
|
elunka88 mam dopiero. 24 i zawsze z mężem chcieliśmy mieć trójkę dzieci .... Syna urodziłam mając 22 lata. 03.02.2011 córeczkę wieku 23lat 11.07
2012 moja corcia była w GCZD w Katowicach bo miala operacje. Na niedrozne jelito grube. Dostała sepsy i po ciezkiej walce zmarla 1.09.2012 więc w domu mam jedno dziecko ..... Chcemy mieć dzieci to dar boży .....
#2118 |
Raczkowanie
|
a co do tycia.. rozstepow.. stosujecie jakies kremy, zele.? ;>
ja chcialam zaczać, bo czuję ze moze to pozniej fatalnie wygladac, a szczupla jakas nie jestem wiec wole dmuchac tym razem na zimne... co stosujecie.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Przyczajenie
|
ja jestem tak poszczelana na piersiach i brzuchu że już nic nie nie zdziała ale na nogi to PERFEKCTA MAMA jestem zadowolona ....
Myślicie że duże będziecie mieć dzieci (wagowo) ?? moje pierwsze 4290 (w 41tyg) drugie 4280 ( w 38tyg) ![]()
#2120 | |||||
Zadomowienie
|
Kozaki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez coś odczuwam czasem, ale u mnie to wygląda jak... drganie mięśnia, że ze 3 razy tak szybciutko coś stuknie i cisza... Po prostu identycznie jak drganie, więc dlatego wydaje mi się, że to nie to. Ale czekam dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() A brzuszek - cudo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-10-14 o 13:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Wita Was wizażanka marnotrawna
![]() Wciąż pracuję - nawet w weekendy a ten przypływ energii w II trymestrze, o którym wszyscy mowią mnie nie dotknął, więc najczęściej po pracy odsypiam i tak zanim się obejrzałam jestem w 19tc! Już w środę mam wizytę i baaaaaaaaaardzo się przejmuję, czy wszystko jest ok, bo nie wiem, ale chyba nasze dziecko jest jakieś mega spokojne i nie kopie aż tak, żebym na 100% była pewna, że to Mały lub Mała. Co do płci liczę, że poznamy ją już właśnie w środę ![]() Koziemleko, baja, ale macie super brzuszki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do snów z dzisiejszej nocy - śniły mi się jakieś GŁUPOTY ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Ale raczej będę musiała poprzestać na jednym ze względów finansowych. Współczuje straty córeczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak na tą cenę to naprawdę polecam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Schowałam ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się pozbieraliście.
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Wybaczcie, ale nie dam rady was nadrobic w calosci... zrezygnowalam z tej pracy telemarketera i nie mam czasu na siedzenie na necie, bo zaczelam studia i to dzienne... nie wiem co mnie podkusilo, ale dobra.
bylam dzisiaj u ginekolozki, bo tak mnie cos kluje ze sie wystraszyma i skurcze czuje - ale je to powoduje stres-wszystko mnie denerwuje.. w kazdym razie zrobila mi usg i wszystko jest dobrze ![]() Wiem tylko ze na usg polowkowe pojde prywatnie, bo ona ma taki ten sprzet stary, ze nie ufam mu. a 80 zl to nie majatek w zamian za spokojna glowe. Ogolnie jestem w 15 (prawie 16) tyg juz ![]() ![]() cos tam widzialam wspomnialyscie znowu o wozkach, te z raf-polu jakos srednio mi sie podobaja, dla mnie na razie wozek marzen to ten, ale zobaczymy jakie beda finase, moze moje marzenia sie zmienia, http://www.karex.net.pl/katalog/prod...d/24/prodid/22 Co o nim sadzicie ? ![]() Przeciw rozstepom nic nie uzywam, ale moze sie zmobilizuje w koncu. Kupilam ostanio w ciuchu takie malutenkie body, bialo-rozowe, ale cos czuje ze to bedzie chlopak ![]() Pozdrawiam wszystkie Mamy i Bobasy ![]()
#2126 |
Zadomowienie
|
Wkleję też swoje zdjęcia
![]() Poza brzuszek wklejam zdjęcia co fajniejszych ciuszków ![]() ![]() ![]() ![]() Pardon za negliż, ale robię sobie wszytskie takie, żeby na końcu zrobić sobie taki kolaż pamiątkowy ![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-10-24 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wózek wygląda bardzo ładnie tylko dość cięzki, ja będę się starała troszkę lżejszy kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie
![]() Wiecie gdzie można kupić przewijak zakładany na łóżeczko? Wiem, że w internecie, ale żeby na żywo zobaczyć? W jakich sklepach? W ikei na pewno nie ma ![]() Orientuje się ktoś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Rozeznanie
|
Fakt 16 kg nie zwróciałam na to uwagi ...
#2130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.