|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Nancy babcia prostuje
) się tym chwali. Ale on wogole uważa, że np mojemu Dominikowi to wszystko jedno kto go karmi, z kim jest, kto usypia... Mnie coś trafia na te jego teksty.Dziewczyny podpowiedzcie, co mogę dać małemu na drugie śniadanie?? Koło 8 jemy kaszę łyżeczką, ok 14 obiad. Brakuje mi pomysłów na jakieś coś ok 11. Dziś np zjadł parę łyżek rzadkiej zupki (ale jakoś obiad przed południem mi nie pasuje), zagryzł bananem i chrupkiem coś konkretniejszego bym wolała mu podać. Czasem je kisiel, deser, ale to mi bardziej pasuje na podwieczorek. Drugą porcję kaszy dać?
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, co moj szogun wymyslil nowego? Wchodzi na lawe, siada na krawedzi zwieszajac nogi i zeskakuje. Po wyladowaniu na podlodze jest cala z siebe zadowolona...
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
scotasia, ja daję około 8-9 chlebek. A kaszkę dopiero tak o 11.
|
#2104 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver dajesz chlebek do rączki czy karmisz? A z czym np taką kanapeczkę dać? Wiem, że ten temat był nie raz...
![]() Meneq pomysłową masz córę Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-12-31 o 11:51 |
|
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja daję koło 8:30 kaszkę potem kanapkę tzn środek kromeczki, posmarowane masełkiem pokrojone na mniejsze kawałeczki i sam sobie bierze i sam zjada ![]() dawałam też pasztecik taki domowy i szyneczkę też domową i żółtko wszystko smakowało
|
||
|
|
|
#2106 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdróweczka ! ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44357976]Prezentów ciąg dalszy uprasza się o niezwracanie uwagi na rozbebeszone łóżko, poranek [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
to wtedy sama ją karmię. Ale przeważnie sama ładnie je.
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo. Dlatego najpierw chlebek bo w tym czasie ja sama jem. Daje jej, i trochę sama karmie - albo zje albo nie, wiadomo..:/
Cytat:
wow, ale to musi być fajne Cytat:
Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Nie przecze ;-) A skaczaca sprobuje Wam nagrac |
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, jakis przepis tych babeczek??? No i gratuluje przygotowan do wesela
nie moge sie zdjec juz doczekac moj malz tez ![]() Robikmy zakupy w biedrze na sylwestra, cholibka, mialam jeszcze pobiegac ale sie nie wyrobie juz ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przynajmniej jestem na bieżąco Domci wyszły dwie dolne jedynki ![]() Elllmi współczuję wypadku. Oby TŻ doszedł szybko do siebie. Hope gratulacje dla Dadusia za kroczki ![]() Szaja, ale Dorka się rozkręca Brawa dla niej ![]() Jelow mam nadzieję, że Twój plan wypali Zazdroszczę, że masz jakiś pomysł na siebie, bo ja to w ogóle nie jestem kreatywna ![]() Meneq super, że załatwiliście ceremonię
|
|
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Meneq sama bym takie bułeczki zjadła ![]() Domiś śpi. Ciekawe czy zdążę wypić kawę zanim wstanie
|
|
|
|
#2114 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wrrrr, pisalam pisalam i mi Kubulencjusz zamknal cale okno
![]() wrocilismy ze szczepienia, cali i zdrowi Kubulencjusz na 6+, dostal nawet maskotke łosia od panan doktora w nagrode za dzielnosc co prawda katem oka widzialam ze bardziej wolalby podusze z krzeselka ale los tez fajny ![]() ma 84 cm ![]() w ogole w osrodku spacerowal sobie, zaczepial ludziow spiewal sobie potem sis poszla jeszcze do sklepu a my na rynek do takiej duuuuzej choinki, ale pial z zachwytu [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44357976]Prezentów ciąg dalszy uprasza się o niezwracanie uwagi na rozbebeszone łóżko, poranek [/QUOTE] wspaniale Dorotko!!!! ale sie kobita rozkrecila, szok szok szok!!! ehhh, Cytat:
zdjecia som? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
brawa za wage!!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszam make z 20ml mm, konsystencja nieco gestsza niz na nalesniki, wrzucam pokrojone dodatki, 2szczypty proszku do pieczenia i do foremki o srednicy 6cm i glebokosci 4cm. W mikrofalowce 500W 50sek.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla naszych kochanych dzieciaczków
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybkiego. Miałam koszmarną noc dziewczyny,coś dziwnego się ze mną działo. Po 12 obudziłao się z jakimś dziwnym otępieniem ręki i połowy klatki piersiowej. Nie bolało ale to było coś dziwnego. Nie mogłam przez to spać. Jak w końcu udało mi się usnąć to przy każdej zmianie pozycji z boku na bok kręciło mi się strasznie w głowie. Były chwilę że prawie bym zemdlała bo już miałam odlot. Później wstałam z okropnym bólem głowy i przy ubieraniu bym zemdlała. Jestem bardzo słaba,nie wiem skąd brać siły.
I nie wiem co się dzieje ze mną,od czego to... Sylwietta widziałam Twoje pytanie. Później Ci odpisze skarbie.
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyliłam się - dwie dolne dwójki, bo jedynki ma już od dawna, ale i tak dziękuję za brawa
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam cos takiego dzien czy dwa przed chrzcinami co prawda bez tego otepienia ino same zawroty glowy ale to byla masakra... kubus jeszcze wtedy taki maciupenki byl, na uu tylko, myslalam ze se w łeb strzele wtedy... na szczescie w poludnie mi przeszlo i czulam sie ajko tako ale co swoje przezylam to ![]() u mnie bylo cos z zoladkiem... |
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego dobrego Dziewczyny na Nowy Rok, a dla tych które dzisiaj balują, szampańskiej zabawy!!!
A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E...ekskluzywnych wakacji F...fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I...i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O...oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces ![]()
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane nie ma mnie ciągle jesteśmy w Niedzicy, mam trochę do opowiedzenia ale to po nowym roku.
Póki co życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym 2014!!!!! Szczęśliwego nowego roku! Tęsknię ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah jest zdecydowanie lepiej, oczywiście nadal kp jest nr 1 ale zje i kaszkę (ok. 100 ml) i chlebka kromeczkę z jakimś dodatkiem, zupki ok. pół dużego słoiczka, pół bobofruta jako kisielek, słoiczek mały deserku, oczywiście nie wszystko w jeden dzień ale mniej więcej takie ilości.
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh to teraz będziemy umierać z ciekawości!
![]() Kochane moje! Życzę Wam aby ten Nowy Rok był tak samo magiczny,szczęśliwy jak poprzedni. Abyśmy były dumne z naszych dzieci,mężów/partnerów,rodziny. Wszystkiego o czym marzycie! ![]() I pamiętajcie,jaki Sylwester,taki cały Rok ! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znam wersje Jaki Nowy Rok, taki cały rok ![]() Kochane, ten rok to najpiekniejsze i najbardziej wzruszajace 365 dni w naszym całym zyciu. Zycze Wam i sobie aby tak juz bylo zawsze... Zycze Wam aby zdrowka dopisywalo Wam i maluszkom oraz abyscie poprostu byly szczesliwe... Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2127 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44354655]A ja od męża właśnie lampkę na klipsa do ksiązki dostałam, wreszcie będę mogła w łóżku czytać :d[/QUOTE] ja też chce! ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44357976]Prezentów ciąg dalszy uprasza się o niezwracanie uwagi na rozbebeszone łóżko, poranek [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NADCHODZĄCYM ROKU! DUŻO MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA ORAZ SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ! SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY! |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę przestać myśleć o tymCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Michał tak samo ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44357976]Prezentów ciąg dalszy uprasza się o niezwracanie uwagi na rozbebeszone łóżko, poranek [/QUOTE]No brawa Dorotko! Dziękujemy z Misiem za miłe komentarze Dziś mi się zakrztusił chlebem, pierwszy raz w życiu, ale się wystraszyłam. Cały czerwony, tak potem zaczął płakać, że znów wciągnął chleb do płuc Moje biedactwo.Obejrzała bym jakiś fajny film wieczorem z mężem, ale nie mam pomysłu, podrzućcie coś? ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku kochane!
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
Cała się zjawiła!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ale bym zeżarła coś dobrego ![]() usypiam Olę i może coś ukręcę hm hm. Wiecie co, kiedyś to by mi było przykro, że spędzam Sylwestra w domu a teraz? nie mam ochoty nawet czekać do 12, niech ten rok się już skończy, może przyszły będzie lepszy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak na szybko z PYTANIEM!!!!!!!!!!!
co dla młodego na afty można? bo chory jest, ma zapalenie gardła i byłam dzisiaj z nim u lekarza, miał małą rankę na wewnętrznej stronie wargi, ale wczesniej się przewrócił i myslałam, że to od tego, że sobie przygryzł i nawet lekarza nie pytałam; a teraz mi sie wydaje, że to afty są, bo u góry ma podobne
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

) się tym chwali. Ale on wogole uważa, że np mojemu Dominikowi to wszystko jedno kto go karmi, z kim jest, kto usypia... Mnie coś trafia na te jego teksty.

ale tylko podcielam a ufarbowalam sama szkoda mi kasy bylo na farbowanie
teraz doszedł jeszcze kaszel. Ja się załamie, przecież 2 dni temu przeszedł mu katar, a teraz znów choróbsko
Zdróweczka ! 

[/QUOTE]
to wtedy sama ją karmię. Ale przeważnie sama ładnie je.

Kubulencjusz na 6+, dostal nawet maskotke łosia od panan doktora w nagrode za dzielnosc 
zdjecia som? 

i ciężko ocenić kiedy bylo lepiej. Chyba teraz, bo jest taka śmieszna i kontaktowa