|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
przymierzalismy je teraz w lipcu jak bylismy i sa naprawde sliczne ale nie pamietam jaki rozmiar
a mylisz ze bez problemu ktos bedzie mogl je odebrac?? bo to roznie bywa, mam andzieje ze nie bedzie wiekszych problemów chociaz znając nasze szczescie to wszystko mozliwe |
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziweczynki!
Daysy-glowa do gory bedzie dobrze, porozmawiaj na spokojnie z TZ! Mojemu M tez sie wydaje ze mamy jeszcze tyyyyyyyle czasu, wiec pewnie gdyby nie moje naciski to nic jeszcze bysmy nie mieli Rossette - grunt to miec to co sie chce w swoim wymarzonym dniu, a tka poza tym to jestesmy chyba w tym gronie najstarsze ja w dniu swojego slubu skoncze 26 lat a z moim tez pyknie nam 11 lat i prawie 2 m-ce
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2008-10-31 o 12:52 |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś też o takich myślałam. ładne
Cytat:
bardzo dobre podejścieWczoraj odwiedziałm koleżankę, która ponad miesiac temu urodziła. Ślicznego ma synka, takiego malutkiego i słodkiego, ale widząc ile zaangazowania wymaga ze strony obojga rodziców... szczęście ze dziecko spokojne. Wróciłam do domu i mówię TŻ że taki śliczny i słodki, a on ,,cchesz, to Ci zrobię" ![]() Jasne... za jakiiiiiiiiiiiiiiiiiiś czas poproszę
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny dzieki za rady,zdecydowalam ze na policje nie ide bo jeszcze grozb w moja strone nie bylo ale zglosilam to administracji n-k i czekam na ich odpowiedz...wqrza mnie ta sytuacja strasznie,jak sie dowiem kto to jest to nie recze za siebie.zal mi tylko ze w moim kregu znajomych mam taka osobe (bo raczej nie jest to ktos calkiem obcy).bedziemy sprawdzac po IP kto to moze byc i n-k mam nadzieje,ze pomoze w rozwiazaniu zagadki.
co do slubu we wczesnym wieku czyli 20 lat u faceta to rzeczywiscie malo,wiem jak moj Tż tyle mial to nawet przez mysl nam nie przeszlo ze chcemy brac slub to poprostu za wczesnie bylo i dla mnie i dla niego.teraz mieszkamy ze soba,mamy wspolne wydatki,problemy itd i widzimy dopiero teraz ze chcemy byc ze soba na dobre i zle bo tego zlego wczesniej az tyle nie bylo (poznaje sie czlowieka "na nowo" jak sie wspolnie prowadzi z nim dom) co do dziecka to ja bardzo bym chciala,ale wiem ze jeszcze mam inne obowiazki wiec napewno chce podjac ta decyzje razem juz z mężem czyli bedzie to juz po slubie.czy szybko czy nie zobaczymy... co do wesela mamy 2 dniowe-u nas to tradycja,ja tez nie chcialam wielkiej imprezy ale rodzina mala nie jest to jakos tak wyszlo ze kolo 100 os liczymy ze bedzie.najwazniejsze mimo wszystko dla mnie i mam nadzieje mojego Tż'a tez jest to ze bedziemy nareszcie malzenstwem a to ile dostaniemy prezentow jest najmniej wazne.pieniadze szczescia nie daja ![]() choc pomagaja czesc marzen zrealizowac...
|
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
do gold -fish
kasy od niego nie chce to było pytanie retoryczne mojej mamy po rozprawie bo była ciekawa jego reakcji i była taka jakiej sie spodziwałysmy Edytowane przez Martula87 Czas edycji: 2008-10-31 o 12:59 |
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w dniu ślubu będę miała 27 lat, ale staż związku chyba mam najkrótszy...niecały rok
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz bym chciala dzidziusia i wogole to bede namawiac mojego przyszlego meza by pare miesiecy po slubie zaczac sie starac, bo czas leci, ja mlodsza nie bede a poza tym nigdy nie bedzie wlasciwego czasu na dziecko bo zawsze bedzie cos, a dziecko to przeciez nie tylko wydatki
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz znalazłas oparcie w drugim mężu mamy i jest ok.
A tamtemu Panu... no coż bez niego nie było by Cie na tym świecie i wiem , że czasem myśli sie tak że "lepiej gdyby mnie nie bylo" Ale jesteś i ciesz się tym
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
szkoda tylko ze jestem do niego podobna a szczegolnie do jego siostry czyli mojej ciotki ktorej nawet nie znam. podobno jestemy identyczne tylko ze ona ma juz 2 dzieci i jest juz o 30 ;]
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
padł mi net
zgadnij_MS własnie wziełam leki, połozyłam sie do łózka i leze ![]() My tez wczoraj mielism z TZ rozmowe o kasie w konsekwencji: mp3 narazie powiedzial ze nie kupuje, konsoli i gier tez nie. za to kurtke sobie kupił od kolegi (nowa) za połowe ceny kosztowała 400 zł (w sklepie kosztuje ok 800zl. taka fajna , porzadna, snowbordowa. wiec cienka ale baaardzo ciepla
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
No a mój TŻ kupił sobie laptopa za 3 tys... to dopiero oszczędność!!!!!
nibya matka mu dołożyła ale wątpie żeby to był zakup pierwszej potrzeby, niby mu wielce do pracy potrzebny, ale nie maił mi jakiego kitu wcisnąć to sobie taki wymyślil Nie no może fakt może i mu potrzebny do pracy, ale mógł też mi powiedzieć że też go poprostu chce mieć a nie że tylko i wyłącznie do pracy. A zresztą coś mi strasznie popsuło humor nawet nie wiem co!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 13:22 |
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tojest to |
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ostatnio kupił sobie kurtke w 2 klasie liceum czyli (niech ja policze) 8 lat temu?? hehe. ale ciesze sie, ze znalazł taka w promocji za 50% i to taka o której zawsze marzył. zaskoczył mnie tez tym, ze narazie nie kupuje sobie mp3 i kosoli o których tak marzy i marzy ale obiecuje sobie, ze jak tyko ja pójde do pracy i go dzis nie zwolna to mu kupie te mp3 (on nie wiem o tym jeszcze)
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Zagladam od rana i jestem tu z Wami ale tak boli mnie glowa, ze nie mialam sily nic napisac.. Przekasilam teraz jakis obiad i troszku lepiej
![]() Cytat:
W przyszlym roku slub, a u mnie 27 na liczniku a u mojego TZ 36! Taki to dziadek z niego haha! Ale za to jaki przystojny mmm |
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no szlag mnie trafi miałm psta już gotowego i coś wciznełam i się skasował!!!! Nie piszę go drugi raz sorki mam zje...ny humor po całości!
pogadajmy o czyms miłym. |
|
|
|
#2177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wreszcie piątek jak się cieszę no i w końcu mam cały wolny weekendczeka mnie dziś full zajęć, musze chatę ogarnąć porządnie, zrobić pranie i uszykować jakieś dobre żarełko, bo się może rodzinka zwali |
|||||
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Baja
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Nom niby tak... weekend.
Jakoś tak dziś dziwnie się czuję... ja nie lubię marudzić ale dziś to mnie tak wzięło jak nie wiem co! Chce pizze!!! |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz rozwale fax bo juz mnie wkurza
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niby tak, ale widzisz jak mi szukaja pracy?? 4 tydzie siedzew domu. jak i TZ tak bedzie miał?? to w koncu bedzie trzeba wydawac z tego, co uzbieralismy
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ... ten dzień to wyraźnie jakiś drażniący... mimo pięknej pogody, nie wiem co by bylo gdyby pogoda była skasztaniona.
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kiedy wychodza nowe katalogi w biurach podrozy na "lato 2009" ?? w styczniu ? bo chcemy sobie wczesniej wybrac podroz poslubna
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie dzis nerwowy dzień.
ja przed chwilą pobilam klienta (ale tylko w myślach, ale mialam ochote go trzepnac). |
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A CO ZROBIL?
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chyba do Chorwacji ale nie chcemy z biurem podrózy tylko sami bo nie chcemy byc od nikogo uzaleznieni
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edipt - Hurghada lub inne miasta Tunezja - Tunis lub inne miasta mi sie tez Chorwacja podoba, ale do Chorwacji trzeba autem jechac, 1300 km, wiec to na 2010 z siostra tz i jej mezem. Teraz chcemy samolotem leciec, ja juz lecialam 5 razy a moj tz w ogole
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

a mylisz ze bez problemu ktos bedzie mogl je odebrac?? bo to roznie bywa, mam andzieje ze nie bedzie wiekszych problemów chociaz znając nasze szczescie to wszystko mozliwe

bardzo dobre podejście
za jakiiiiiiiiiiiiiiiiiiś czas poproszę

Ehhh...szkoda słów. Na szczęście poprawiłam sobie trochę humor u moich cudownych przyjaciół, którzy mają fantastyczne dzieci (kiedyś się nimi opiekowałam). Takie szkraby potrafią dodać energii i spojrzeć z dystansem na wiele spraw![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A CO ZROBIL?