|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
moj Gabryś
#2162 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny mam taka prosbe do was napiszcie mi ile wazycie na dzien dzisiejszy a ile wazylyscie przed ciaza i w ktorym tygodniu jestescie!!bo jestem bardzo tego ciekawa
![]() ![]() Moze ja zaczne przed ciaza wazylam okolo 64 kg teraz jestem w 29 tygodniu i waze 82 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- malwa1234-Sliczny ten twoj synus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
maugoszatko ten link z pieluchami grubymi zle sie wkleił i nie mozna go właczyc
![]() Mloda jestesmy na tym samym etapie ja przed ciaza wazyłam 56 kg a teraz 73 kg czyli 17 kg na plusie ale to nic.......... ![]() ![]()
#2164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tych dwóch rodzajów wzięłam tak jak napisałam wyżej: http://allegro.pl /item571529542_pieluszki_p ieluchy_tetrowe_80x80cm_g ruuube.html http://allegro.pl/item568843674_majt...tetrowych.html Link trzeba skopiować i wkleić do przeglądarki bo cuś się pie przy ![]() dam jeszcze raz sprobuje LINK prosze ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Ważę 82kg (32tc) Edytowane przez maugoszatka Czas edycji: 2009-03-09 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Dziekuje maugoszatko wogole ten wizaz dzis jest jakis powalony!!!Kasuje posty i sie zawiesza!Ja chce wszyskie pieluszki zamowic na allegro wszystkie grube ale mam problem chce kupic na raz ze 40 sztuk grubych tak za max 2 zł za szt, ale sie boje bo jak to bedzie jakies cienkie gowno?i sie rozlizie w pralce?
![]()
#2166 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- jestem wściekła,bo mi już gin takich fot nie robi - tylko kości,czachy itd ;( A Twoj syn -boski!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj gadałam z siostrą, jest w Anglii i na dniach przyśle mi paczkę dla synka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 teraz już mi lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ale by go później tyłek bolał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Bercia no tak noc
![]() ![]() Małgosiu ja bede uzywac kosmetykow z Nivea Boszenka sliczna sukienka ![]() ![]() gosik to tak jest. Jak mozna leniuchowac, spac itp to sie nie chce a w pracy sie tylko o tym marzy ![]() maugoszatka rozek bedzie przydatny na pewno na samym poczatku jak dzidzia bedzie mala, zeby ja w to opatulic. Chodzi o to ze dzidzie zawija sie w taki rozek i ma tam cieplej a na poczatku potrzebuje wiecej ciepla ![]() manolita ja tez nie lubie jak ktos mowi ze cos da a potem nie wiadomo...moja kolezanka mi powiedziala ze da mi laktator z aventu i tez sie bardzo ucieszylam, bo wiadomo ze jest to duzy wydatek..i tez cos cicho sza i nie wiem czy dalej chce dac czy zapomniala a ja tez bym chciala wiedziec czy mam sie rozgladac czy nie. Najlepiej chyba zapytac grzecznie czy dalej to jest aktualne. malwa magnez dziala tez przeciskurczowo. superzabula ja wlasnie sie boje tego ze z miejscami moze byc problem, bo teraz duzo dzieciaczkow z wyzu demograficznego sie bedzie rodzic ![]() marika a no wlasnie Ci tż to wkoncu faceci wiec wszyscy mysla jednakowo ![]() ![]() Rozaliontka niegrzeczna dziewczynka ![]() ![]() ale wazne ze sie popsytulaliscie ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-03-09 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Wtajemniczenie
|
przystojniak z niego
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
kochane malenstwo
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze ze sie wyplakalas mezowi, my wogole potrzebujemy teraz duzo czulosci i zrozumienia...a niestety nasze rozrywki sie ukrocily teraz ale bedzie nam to wynagrodzone zaniedlugo ![]() Ale ja tez zauwazylam ze z niektorymi kolezankami stracilam kontakt a najlepszy kontakt mam teraz z ciezarnymi ![]() ale to jest chwilowe pozniej wszystko wroci do normy...wiadomo ze teraz obracamy sie w swiecie marzen wyobrazni o naszym dziecku i wszystko przestalo sie liczyc ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() wiesz najlepiej jakbys sobie w sklepie porownala taki z usztywnieniem i bez....ale jesli sa takie z wyjmowanym usztywnieniem to kup taki, bedziesz mogla w kazdej chwili zadecydowac czy wygodniej Ci jest tak czy tak... ja wole taki bez bo chce czuc Skarba jak bede go przytulac... ![]()
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
malwa1234 - no chyba co kraj to inne podejście do pacjentki, szok, mój gin nawet gdybym chodziła do niego dziennie, to dziennie kazał by się rozbierać i grzebałby tam
![]() ![]() ![]() Rozaliontka - nooooo.... te godzenie się jest ok, i nie zamartwiaj się od jednego razu na 100 lat nic się małej nie stanie ![]() poiglot91 - no ja też mam nadzieję że to się prawdą nie okaże bo mój synuś też ma czkaweczki, a kolki to masakra. Małgosia ![]() ![]() ![]() manolita - no widzisz jaki z synka zdolniacha? pewnie pękasz z dumy mamuśka ![]() mloda069 - ja Ci wagę napisze jutro jak mnie zważą położne to będzie aktualniejsze, ale nie będzie już tak wesoło jak dotychczas, czuje po ciuszkach ![]() malutka_24 - no koleżanki ak oleją ro dla mnie jeden znak, oleć je również piszę z autopsji nie warto się narzucać. Ale tak bywa niestety, wtedy wychodzi które z nich były warte Twojej przyjaźni. No a dupka Tż byłaby krwiście czerwona hehe. A paczka pewnie boska jak z Anglii. Aguśkaa83 - oczywiście że się pochwalę komodą tylko ona będzie za ok 3 tygodnie dopiero więc trzeba mi czekać ![]() pakusia montuj tam neta, Esti a Ty gdzie się podziewasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Malwa, też mam zamiar kupić krem do depilacji bo ostatnio miałam już problem z dojrzeniem okolic bikini
![]() Superzabula, ale Ci fajnie, w moim szpitalu jest 1 sala do porodów rodzinnych plus jedna wspólna na 4 pacjentki. Czyli max 5 rodzących na raz. A mają kilkanaście porodów na dobę ![]() ![]() Malwa, niezła ta Twoja ginka... musisz czekać do wizyty w kraju niestety. A synek już duży ![]() Młoda, ja przed ciążą ważyłam 48,5 kg, teraz ok 55. Jutro zaczynam 31 tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
BAN stały
|
NO piekny Gabrys:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzis zaczynam 27 tc..... ![]() ![]() ![]() co do wagi to ja wazylam 75kg,a teraz waze 88kg. Edytowane przez Rozaliontka Czas edycji: 2009-03-09 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
[quote=marika2121;11364176]
Mój Tż właśnie mi zrobił sandwiche ale pychotkaaa i kakao gorące, tak sam od siebie hmmmmm.... nie wiem co zaś kombinuje hehe.quote] my kobietki zaraz szukamy jakies dziury w calym, hihih
#2177 |
Zakorzenienie
|
z tego co widze to wiekszosc z nas ma mniej wiecej 8-10 kg na + jak narazie
no ale nie ma co przejmowac sie waga tutaj u lekarza nawet kobit w ciazy nie waza.. mowia ze nie ma potrzeby.. hehe i dobrze po co kobitki stresowac maja hehe ja tam sie ostatnio zwazylam u lekarza poraz pierwszy sama wlazlam na wage jak cos tam mi zapisywala iii nie jest zle..:P 56 przed teraz 64 18 marca mam w szpitalu spotkanie i przygotowanie do porodu dla mlodych mamus... ciekawe ![]() ![]() malutka takie antenki to moga byc niebezpieczne hehe ![]() nie no nie moge z ciebie ![]() agusia dobrze was widziec ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-03-09 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
poigot Klaudusiu Was tez
![]()
#2179 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - no kobity to podejrzliwe bestie, nie ma co hehe
![]() poiglot91 - a Ty szczypioreczku gdzie te 8kg. wsadziłaś? chyba w buciki ![]() ![]() Rozaliontka - no mała pewnie ucieszona bo rodzice pogodzeni, nie będą krzyczeć itd. No czas leci już Ci stuknął 27 tydzień mi w czwartek 32 ![]() maugoszatka - kochana nie wykorzystasz tych 2 bo to będzie ciepły okres, i nie będziesz chciała przegrzac maluszka, ja tam myślę, kupię jeden z wyciąganym usztywniaczem i będzie później jako kołderka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
nudzilo mi sie:P
![]()
#2181 |
Zakorzenienie
|
Agusia
![]() ![]() ![]() ale piekne zdjecie ![]() ![]() w ramke! i zostaw na pamiatke ![]() ![]() Marika no nie zartuj kochana ''szczypioreczku'' raczej ten taki przerosniety hehe ![]() a kilogramy weszly w brzuszek oczywiscie i tylek i boooczki... ale brzuszek po porodzie spadnie.. tylek - niech zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z boczkami bede sie meczyc ale wcisne je w spodnie ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- mowa o fredkach widze byla.. ja tam swoja gole na slepo hehe troche odwagi skupienia i'' jakos ''wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-03-09 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o fredke to ja trzymam jedna reka lusterko a druga sie depiluje...ale trzecia reka by sie przydala bo to troche niewygodne i czasem nieudolnie przejade i sie zatne ![]() brzuszka juz nie dam rady wciagnac
![]() |
#2183 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() OOO jakie cudooooo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Rozaliontka dziekuje
![]() uciekam do lozeczka... dobranoc ![]()
#2185 |
Wtajemniczenie
|
cześc majowo- czerwcowe u mnie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allicja-czesc Alicjo ![]() ![]() A tu macie mnie jako farmera heheh tylko prosze sie za duzo nie smiac:P ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
witam mamuski
![]() wchodze na wizaz a tu takie zmiany :O nie wiem czy sie przyzwyczaje do tej nowej szaty graficznej hehehe jeszcze was nie czytalam ale mysle ze nadrobie zaleglosci do Wielkanocy ![]() szczerze w to watpie bo napisalyscie chyba z 2000 postow ![]() u mnie przeprowadzka przebiegla nawet szybko... gorzej bylo z rozkladaniem sie bo zajelo mmi to tydzien rowny... nie chcialam wszystkiego na raz robic a tz nie chcialam gonic do pracy bo jak on by porozkladal to bylo by zle ![]() okej lece czytac mniej wiecej co tam u was slychac ![]() mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale nie nadrobie wszystkiego.... przeczytalam 3 strony i juz mnie oczka pieka .... a tu jeszcze 30 stron jakies do poczytania :O
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-03-09 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Wtajemniczenie
|
młoda ja wyglądam podobnie więc sie nie przejmuj taki nasz los
![]() tylko nie liczne przybierają po pare kilo..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() maluszek wszystko mamusi wynagradza ![]() już się nie mogę doczekać tej paczki ![]() Cytat:
![]() zdjęcie boskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
ja tak z biegu... nie dam rady czytać ![]() byłam dzisiaj na wizycie u ginki...no i jak zawsze wszystko jest ok i wyniki rewelacyjne tak teraz nie jest pięknie i kolorowo. Mam anemię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak dzisiaj na piechotkę przeszłam do przychodni ( 20 min drogi) to non stop mnie skurcze łapały i zauważyłam właśnie że w czasie chodzenia często mnie łapią (a wcale szybko nie chodzę ![]() aaaaa i jeszcze jedno........mam teraz wizyty co 2 tyg już do porodu ( a miałam co miesiąc ) no i byłam dzisiaj na "Kochaj i tańcz" powiem Wam szczerze że myślałam że film będzie fajniejszy ![]() ![]() ![]() miałam iść jutro do fryzjera ale jednak zamieniłam się z teściową i idę w środę bo jej bardziej pasuje jutro ![]() no i tyle z tego co u Nas....lecę spać bom padnięta ![]() ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-03-09 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.