Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 18:34   #2161
malwa1234
Raczkowanie

Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3

moj Gabryś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 3 modified.jpg (10,1 KB, 34 załadowań)
Stary 2009-03-09, 18:35   #2162
mloda069
Raczkowanie

Czesc dziewczyny mam taka prosbe do was napiszcie mi ile wazycie na dzien dzisiejszy a ile wazylyscie przed ciaza i w ktorym tygodniu jestescie!!bo jestem bardzo tego ciekawanom oczywiecie jesli ktoras nie chce to spoko!!
Moze ja zaczne przed ciaza wazylam okolo 64 kg teraz jestem w 29 tygodniu i waze 82 kgJak taki maly slonik ale co tam

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

malwa1234-Sliczny ten twoj synus
mloda069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:39   #2163
malwa1234
Raczkowanie

maugoszatko ten link z pieluchami grubymi zle sie wkleił i nie mozna go właczyc
Mloda jestesmy na tym samym etapie ja przed ciaza wazyłam 56 kg a teraz 73 kg czyli 17 kg na plusie ale to nic.......... w sumie to ciesze sie ze przytyłam bo zawsze byłam takim suchelcem ze mnie wiatr porywał
Stary 2009-03-09, 18:50   #2164
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
Mogłabys mi napisac jakie sa dokładnie te pieluchy tetrowe?tzn chodzi mi o grubosc i materiał bo cenowo to wziełas te tansze ale czy sa ok?bo ja zamierzam trzymac syna w tetrze wiec niewiem ktore kupic te za 1,10zł czy za 2 zł za sztuke?Wiadomo ze jak beda gorsze gatunkowo to sie rozliza w praniu...
A te majtki do pieluch to one sa całe z ceratki?i jak na gumce czy zawiazywane?tez musze cus takiego kupic prosze opisz je
Ja wzięłam 5 tych grubszych i 7 cieńszych na wypróbowanie, dokładnie to nie wiem jakie są dobre, trzeba się przekonać na sobie -myślę. O grubości nie napisali więc nie wiem. A majtki - nie mam pojęcia, jak mi dojdą to Ci napiszę
Z tych dwóch rodzajów wzięłam tak jak napisałam wyżej:
http://allegro.pl
/item571529542_pieluszki_p ieluchy_tetrowe_80x80cm_g ruuube.html
http://allegro.pl/item568843674_majt...tetrowych.html

Link trzeba skopiować i wkleić do przeglądarki bo cuś się pie przy
dam jeszcze raz sprobuje

LINK

prosze

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda069 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny mam taka prosbe do was napiszcie mi ile wazycie na dzien dzisiejszy a ile wazylyscie przed ciaza i w ktorym tygodniu jestescie!!bo jestem bardzo tego ciekawanom oczywiecie jesli ktoras nie chce to spoko!!
Moze ja zaczne przed ciaza wazylam okolo 64 kg teraz jestem w 29 tygodniu i waze 82 kgJak taki maly slonik ale co tam

Ważyłam 64kg
Ważę 82kg (32tc)

Edytowane przez maugoszatka
Czas edycji: 2009-03-09 o 18:49
maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:55   #2165
malwa1234
Raczkowanie

Dziekuje maugoszatko wogole ten wizaz dzis jest jakis powalony!!!Kasuje posty i sie zawiesza!Ja chce wszyskie pieluszki zamowic na allegro wszystkie grube ale mam problem chce kupic na raz ze 40 sztuk grubych tak za max 2 zł za szt, ale sie boje bo jak to bedzie jakies cienkie gowno?i sie rozlizie w pralce?
Stary 2009-03-09, 19:02   #2166
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
moj Gabryś
Ale cudny

Ja przed ciążą ważyłam 60 kilo - teraz ważę 67, w porywach do 68. Ale ja jestem w 27 tyg. A apetyt mam ostatnio taki że szok Myślę żę Was dogonię...
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:09   #2167
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje maugoszatko wogole ten wizaz dzis jest jakis powalony!!!Kasuje posty i sie zawiesza!Ja chce wszyskie pieluszki zamowic na allegro wszystkie grube ale mam problem chce kupic na raz ze 40 sztuk grubych tak za max 2 zł za szt, ale sie boje bo jak to bedzie jakies cienkie gowno?i sie rozlizie w pralce?
może tak być niestety trzeba się z tym liczyć, u nas nie ma w sklepach pieluch tetrowych tzn nie wiem gdzie szukac więc wzięłam z allegro, zobaczy się Je i tak trzeba wyprać zanim dziecku się założy?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
moj Gabryś
jestem wściekła,bo mi już gin takich fot nie robi - tylko kości,czachy itd ;( A Twoj syn -boski!!!

Stary 2009-03-09, 19:12   #2168
malutka_24
Wtajemniczenie

Dzisiaj gadałam z siostrą, jest w Anglii i na dniach przyśle mi paczkę dla synka więc poczekam i zobaczę co tam będzie, bo to ma być niespodzianka i dopiero wtedy pojadę na zakupy jak czegoś zabraknie oczywiście jak co to powklejam fotki

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
malutka co do klubu... jestem ZA
trzeba znalesc tylko jakiegos sponsora ktory zafunduje nam laski,berety i tym podobne..
tylko te berety to koniecznie z antenką

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Oto fotki mojej "motywacji"... Suknia jest identyczna jak na zdjęciach...
śliczna sukienka

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
w sumie najlepiej to mi sie spi na plecach z lekka rotacja w ktoras strone wtedy troche ustepuje ten bol spod zeber.

malutka prosze sie nie smucic
ad. 1 ja też na początku zasypiam na pleckach, oczywiście najpierw chwilkę pobawię się z synkiem, a poza tym w tej pozycji to najbardziej czuję synka, a dopiero potem przewracam się lewy bok i na prawy, jak mnie lewy zacznie boleć
ad. 2 teraz już mi lepiej musiałam się wypłakać na mężowskim ramieniu pożaliłam mu się chyba za wszystkie czasy, że jest mi już ciężko, źle mi się śpi, szybciej się męczę, moja jedyna rozrywka to wyjście do mamy, do lekarza i na zakupy, bo żadna koleżanka łaskawie nawet nie zadzwoni, nie napisze do mnie, że już nie wspomnę o odwiedzeniu mnie w domu na szczęście ma wizaż i Was kochane moje

Cytat:
wiecie tak mnie zastanawia jedna rzecz....Od 4 tygodnia ciazy chodze na wizyty tu w Belgii ale jak byłam w swieta w PL to poszłam prywatnie do gina tam gdzie mieszkam i to był 4 miesiac i on mi powiedział ze kanał rodny jest długi i zamkniety i kazał mi brac 3 razy dziennie magnez asmag b powiedział tylko tyle ze to ułatwi macicy prawidłowy rozwoj a czytałam ze gdy sie bierze magnez to szyjka sie nie skraca zbyt wczesnie i nie ma sie skurczow tak?????:confus ed: kurde nawet niewiem po co go biore.......czy ktoras sie zna na tym?Nie spytam dzis o to mojej gin bo słabo mowie po angielsku wiec wole milczec
niestety nie pomogę Ci w tej kwestii, bo się nie znam

Cytat:
a wiecie na co tak naprawde mam ochote na Szejka truskawkowego z Macdonalda
a ja mam smaka na lody waniliowego z polewą karmelową z Mcdonalda

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Aaaa i kupiliśmy fajne ogrodniczki sztruksowe, brązowe na jesień dopiero bo w rozm. 68 są nowe i daliśmy UWAGA 10zł.

malutka_24 - no to Tż ma szczęście bo mieć z tyloma mamuśkami do czynienia to nie lada wyzwanie hehe, i tyle bacików że hej
ad. 1 a pochwalisz się foteczką tych ogrodniczek
ad. 2 ale by go później tyłek bolał

Cytat:
ja juz po wizycie wkur.... mnie moja ginka bo nawet mi w gacie nie zajrzała jedza!!!!!a nawet niewiem co z moja szyjka niewiem czy nadal moge pracowac czy nie pinda jedna aby tak zd.....dobrze ze chociaz mi maluszka pokazała zrobiła zblizenie na sama twarz i widziałam jak moj synek pije cos i sie usmiechał ale to było tak super widac ze szok a jak zwykle moj tz nie mogł ze mna pojsc a szkoda tak chciałam zeby to zobaczył wiem ze moj synek wazy 1120 gram i szaleje w brzuszku od kilku dni nawet brzuch mi sie rusza he he
najważniejsze, że maluszek ma się dobrze a ginka że nie zbadała Ci szyjki, przecież na tym etapie ciąży to wydaje mi się, że to jest podstawa

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
dzisiaj mnie moje starsze dziecko zaskoczyło , bo z testu z angielskiego przyniosło maxymalna ilośc punktów , a w domu na teście dostał ode mnie ledwie ocene db
synkowi się należą
Stary 2009-03-09, 19:13   #2169
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Bercia no tak noc trzech facetow w domu ojoj
Małgosiu ja bede uzywac kosmetykow z Nivea
Boszenka sliczna sukienka ten dzien jest wspanialy bedziesz cudnie wygladala
gosik to tak jest. Jak mozna leniuchowac, spac itp to sie nie chce a w pracy sie tylko o tym marzy
maugoszatka rozek bedzie przydatny na pewno na samym poczatku jak dzidzia bedzie mala, zeby ja w to opatulic. Chodzi o to ze dzidzie zawija sie w taki rozek i ma tam cieplej a na poczatku potrzebuje wiecej ciepla Ja mam taki ale bez usztywnienia zebym lepiej czula dzidzie. Pozniej moze posluzyc jako kolderka
manolita ja tez nie lubie jak ktos mowi ze cos da a potem nie wiadomo...moja kolezanka mi powiedziala ze da mi laktator z aventu i tez sie bardzo ucieszylam, bo wiadomo ze jest to duzy wydatek..i tez cos cicho sza i nie wiem czy dalej chce dac czy zapomniala a ja tez bym chciala wiedziec czy mam sie rozgladac czy nie. Najlepiej chyba zapytac grzecznie czy dalej to jest aktualne.
malwa magnez dziala tez przeciskurczowo.
superzabula ja wlasnie sie boje tego ze z miejscami moze byc problem, bo teraz duzo dzieciaczkow z wyzu demograficznego sie bedzie rodzic
marika a no wlasnie Ci tż to wkoncu faceci wiec wszyscy mysla jednakowoProsze sie pozniej pochwalic komodka
Rozaliontka niegrzeczna dziewczynka zartuje oczywiscie
ale wazne ze sie popsytulaliscie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-03-09 o 19:42
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 19:19   #2170
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
moj Gabryś
przystojniak z niego

Cytat:
przed ciąża ważyłam coś koło 58 kg, schudłam do 55 kg przez wymioty, a teraz prawie w 29 tygodniu ważę 69 kg ja też o sobie mówię, że idzie słonik
Stary 2009-03-09, 19:20   #2171
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
maugoszatka rozek bedzie przydatny na pewno na samym poczatku jak dzidzia bedzie mala, zeby ja w to opatulic. Chodzi o to ze dzidzie zawija sie w taki rozek i ma tam cieplej a na poczatku potrzebuje wiecej ciepla Ja mam taki ale bez usztywnienia zebym lepiej czula dzidzie. Pozniej moze posluzyc jako kolderka
No to ja już nie wiem :P Będę musiała kupić dwa nieno...ale ten usztywniający nie lepszy nakręgosłup??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 19:30   #2172
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
moj Gabryś
kochane malenstwo
Cytat:
przed ciaza wazylam 66 kg, teraz prawie 75. Na plusie 9 kg. 28 tydzien.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 ja też na początku zasypiam na pleckach, oczywiście najpierw chwilkę pobawię się z synkiem, a poza tym w tej pozycji to najbardziej czuję synka, a dopiero potem przewracam się lewy bok i na prawy, jak mnie lewy zacznie boleć
ad. 2 teraz już mi lepiej musiałam się wypłakać na mężowskim ramieniu pożaliłam mu się chyba za wszystkie czasy, że jest mi już ciężko, źle mi się śpi, szybciej się męczę, moja jedyna rozrywka to wyjście do mamy, do lekarza i na zakupy, bo żadna koleżanka łaskawie nawet nie zadzwoni, nie napisze do mnie, że już nie wspomnę o odwiedzeniu mnie w domu na szczęście ma wizaż i Was kochane moje
w pozycji na pleckach tez najmocniej czuje malenstwo, ale czasem tez na boku ostatnio jak sie uloze to podryguje i brzus sie tak fajnie rusza..
Dobrze ze sie wyplakalas mezowi, my wogole potrzebujemy teraz duzo czulosci i zrozumienia...a niestety nasze rozrywki sie ukrocily teraz ale bedzie nam to wynagrodzone zaniedlugo Poza tym wyszalejemy sie jeszcze za pare lat hehe
Ale ja tez zauwazylam ze z niektorymi kolezankami stracilam kontakt a najlepszy kontakt mam teraz z ciezarnymi
ale to jest chwilowe pozniej wszystko wroci do normy...wiadomo ze teraz obracamy sie w swiecie marzen wyobrazni o naszym dziecku i wszystko przestalo sie liczyc

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
No to ja już nie wiem :P Będę musiała kupić dwa nieno...ale ten usztywniający nie lepszy nakręgosłup??
kochanie nie kupuj dwoch
wiesz najlepiej jakbys sobie w sklepie porownala taki z usztywnieniem i bez....ale jesli sa takie z wyjmowanym usztywnieniem to kup taki, bedziesz mogla w kazdej chwili zadecydowac czy wygodniej Ci jest tak czy tak...
ja wole taki bez bo chce czuc Skarba jak bede go przytulac...
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 19:42   #2173
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

malwa1234 - no chyba co kraj to inne podejście do pacjentki, szok, mój gin nawet gdybym chodziła do niego dziennie, to dziennie kazał by się rozbierać i grzebałby tam . No zakup się nam udał, fakt . Ale świetne ujęcie synka , pamiątka jest.

Rozaliontka - nooooo.... te godzenie się jest ok, i nie zamartwiaj się od jednego razu na 100 lat nic się małej nie stanie , jedynie się uspokoi od tego kolysania.

poiglot91 - no ja też mam nadzieję że to się prawdą nie okaże bo mój synuś też ma czkaweczki, a kolki to masakra.

Małgosia - nie ma to jak jakaś słodycz, zaraz humorek poprawia , a paczuszka dojdzie, prosze się uzbroić w cierpliwość .

manolita - no widzisz jaki z synka zdolniacha? pewnie pękasz z dumy mamuśka . Masz rację odpoczywaj, gotowanie to też wysiłek więc wystarczy. A z ubrankami to ma dziewczynka tupet, sama wzieła ale oddać to niet, wrrr.....

mloda069 - ja Ci wagę napisze jutro jak mnie zważą położne to będzie aktualniejsze, ale nie będzie już tak wesoło jak dotychczas, czuje po ciuszkach .

malutka_24 - no koleżanki ak oleją ro dla mnie jeden znak, oleć je również piszę z autopsji nie warto się narzucać. Ale tak bywa niestety, wtedy wychodzi które z nich były warte Twojej przyjaźni. No a dupka Tż byłaby krwiście czerwona hehe. A paczka pewnie boska jak z Anglii.

Aguśkaa83 - oczywiście że się pochwalę komodą tylko ona będzie za ok 3 tygodnie dopiero więc trzeba mi czekać . Mój Tż właśnie mi zrobił sandwiche ale pychotkaaa i kakao gorące, tak sam od siebie hmmmmm.... nie wiem co zaś kombinuje hehe.

pakusia montuj tam neta, Esti a Ty gdzie się podziewasz?
Stary 2009-03-09, 19:48   #2174
gosikk_s
Zakorzenienie

Malwa, też mam zamiar kupić krem do depilacji bo ostatnio miałam już problem z dojrzeniem okolic bikini Tylko muszę znaleźć coś po czym nie dostanę uczulenia...

Superzabula, ale Ci fajnie, w moim szpitalu jest 1 sala do porodów rodzinnych plus jedna wspólna na 4 pacjentki. Czyli max 5 rodzących na raz. A mają kilkanaście porodów na dobę Sale poporodowe są wieloosobowe a łazienki na korytarzu. Mieszkam chyba w jakimś innym kraju...

Malwa, niezła ta Twoja ginka... musisz czekać do wizyty w kraju niestety. A synek już duży

Młoda, ja przed ciążą ważyłam 48,5 kg, teraz ok 55. Jutro zaczynam 31 tydzień.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:03   #2175
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
moj Gabryś
NO piekny Gabrys:

Cytat:
.

Rozaliontka - nooooo.... te godzenie się jest ok, i nie zamartwiaj się od jednego razu na 100 lat nic się małej nie stanie , jedynie się uspokoi od tego kolysania
Oj napewno sie uspokoila... A jakos sie lepiej czuje psychicznie.... No i TZ tez

A ja dzis zaczynam 27 tc..... musialam sie pochwalic...

co do wagi to ja wazylam 75kg,a teraz waze 88kg.

Edytowane przez Rozaliontka
Czas edycji: 2009-03-09 o 20:05
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:07   #2176
Aguśkaa83
Zakorzenienie

[quote=marika2121;11364176]
Mój Tż właśnie mi zrobił sandwiche ale pychotkaaa i kakao gorące, tak sam od siebie hmmmmm.... nie wiem co zaś kombinuje hehe.quote]
my kobietki zaraz szukamy jakies dziury w calym, hihih
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 20:20   #2177
poiglot91
Zakorzenienie

z tego co widze to wiekszosc z nas ma mniej wiecej 8-10 kg na + jak narazie
no ale nie ma co przejmowac sie waga
tutaj u lekarza nawet kobit w ciazy nie waza..
mowia ze nie ma potrzeby.. hehe
i dobrze po co kobitki stresowac maja hehe
ja tam sie ostatnio zwazylam u lekarza poraz pierwszy sama wlazlam na wage jak cos tam mi zapisywala iii nie jest zle..:P 56 przed teraz 64
18 marca mam w szpitalu spotkanie i przygotowanie do porodu dla mlodych mamus...
ciekaweale ide

malutka takie antenki to moga byc niebezpieczne hehe

nie no nie moge z ciebie

agusia dobrze was widziec

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-03-09 o 20:22
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:26   #2178
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poigot Klaudusiu Was tez
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 20:36   #2179
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Aguśkaa83 - no kobity to podejrzliwe bestie, nie ma co hehe

poiglot91 - a Ty szczypioreczku gdzie te 8kg. wsadziłaś? chyba w buciki . Przygotowanie do porodu powiadasz? hmmmm.... ciekawe to będzie pewnie

Rozaliontka - no mała pewnie ucieszona bo rodzice pogodzeni, nie będą krzyczeć itd. No czas leci już Ci stuknął 27 tydzień mi w czwartek 32

maugoszatka - kochana nie wykorzystasz tych 2 bo to będzie ciepły okres, i nie będziesz chciała przegrzac maluszka, ja tam myślę, kupię jeden z wyciąganym usztywniaczem i będzie później jako kołderka .
Stary 2009-03-09, 20:52   #2180
Aguśkaa83
Zakorzenienie

nudzilo mi sie:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3090328.jpg (33,7 KB, 25 załadowań)
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 20:56   #2181
poiglot91
Zakorzenienie

Agusia brutalu zawstydzasz

ale piekne zdjecie
w ramke! i zostaw na pamiatke

Marika no nie zartuj kochana ''szczypioreczku'' raczej ten taki przerosniety hehe
a kilogramy weszly w brzuszek oczywiscie i tylek i boooczki...
ale brzuszek po porodzie spadnie..
tylek - niech zostanienawet jeszcze wiekszy byc moze:eh em:(ale bez przesady)
a z boczkami bede sie meczyc ale wcisne je w spodnie hehehe

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

mowa o fredkach widze byla..
ja tam swoja gole na slepo
hehe
troche odwagi skupienia i'' jakos ''wychodzi

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-03-09 o 20:54
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:02   #2182
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia brutalu zawstydzasz

ale piekne zdjecie
w ramke! i zostaw na pamiatke

mowa o fredkach widze byla..
ja tam swoja gole na slepo
hehe
troche odwagi skupienia i'' jakos ''wychodzi
dziekuje

jesli chodzi o fredke to ja trzymam jedna reka lusterko a druga sie depiluje...ale trzecia reka by sie przydala bo to troche niewygodne i czasem nieudolnie przejade i sie zatne
brzuszka juz nie dam rady wciagnac
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 21:22   #2183
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
Aguśkaa83 - no kobity to podejrzliwe bestie, nie ma co hehe

poiglot91 - a Ty szczypioreczku gdzie te 8kg. wsadziłaś? chyba w buciki . Przygotowanie do porodu powiadasz? hmmmm.... ciekawe to będzie pewnie

Rozaliontka - no mała pewnie ucieszona bo rodzice pogodzeni, nie będą krzyczeć itd. No czas leci już Ci stuknął 27 tydzień mi w czwartek 32

maugoszatka - kochana nie wykorzystasz tych 2 bo to będzie ciepły okres, i nie będziesz chciała przegrzac maluszka, ja tam myślę, kupię jeden z wyciąganym usztywniaczem i będzie później jako kołderka .
OJ tak Ala to chyba najbardziej zadowolna jest No popatrz...mamy coraz wieszke brzuszki heheh
Cytat:
OOO jakie cudooooo piekne zdjecie
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 21:41   #2184
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Rozaliontka dziekuje

uciekam do lozeczka...
dobranoc
SZYMONEK

Stary 2009-03-09, 21:58   #2185
Allicja
Wtajemniczenie

cześc majowo- czerwcowe u mnie ok
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:11   #2186
mloda069
Raczkowanie

Dobry wieczor laseczkija tylko na chwilewlasnie zjadlam z skibki chleba heheh;papetyt mi sluzy i to bardzo!!nom to nie jestem sama z taka waga hehe a juz sie balam:P:rolleye s:

Allicja-czesc Alicjo:rolley es:

A tu macie mnie jako farmera heheh tylko prosze sie za duzo nie smiac:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kopia.jpg (156,1 KB, 40 załadowań)
mloda069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:14   #2187
pakusia86
Zakorzenienie

witam mamuski wkoncu mam neta <jupi>
wchodze na wizaz a tu takie zmiany :O nie wiem czy sie przyzwyczaje do tej nowej szaty graficznej hehehe
jeszcze was nie czytalam ale mysle ze nadrobie zaleglosci do Wielkanocy
szczerze w to watpie bo napisalyscie chyba z 2000 postow

u mnie przeprowadzka przebiegla nawet szybko... gorzej bylo z rozkladaniem sie bo zajelo mmi to tydzien rowny... nie chcialam wszystkiego na raz robic a tz nie chcialam gonic do pracy bo jak on by porozkladal to bylo by zle

okej lece czytac mniej wiecej co tam u was slychac buziaki

mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale nie nadrobie wszystkiego.... przeczytalam 3 strony i juz mnie oczka pieka .... a tu jeszcze 30 stron jakies do poczytania :O

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-03-09 o 22:35
pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:16   #2188
Allicja
Wtajemniczenie

młoda ja wyglądam podobnie więc sie nie przejmuj taki nasz los
tylko nie liczne przybierają po pare kilo.....
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:35   #2189
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze ze sie wyplakalas mezowi, my wogole potrzebujemy teraz duzo czulosci i zrozumienia...a niestety nasze rozrywki sie ukrocily teraz ale bedzie nam to wynagrodzone zaniedlugo Poza tym wyszalejemy sie jeszcze za pare lat hehe
Ale ja tez zauwazylam ze z niektorymi kolezankami stracilam kontakt a najlepszy kontakt mam teraz z ciezarnymi
ale to jest chwilowe pozniej wszystko wroci do normy...wiadomo ze teraz obracamy sie w swiecie marzen wyobrazni o naszym dziecku i wszystko przestalo sie liczyc
w sumie z jedną koleżankę widzę się tak średnio raz w miesiącu, ona biedaczka teraz zalatana, bo awansowała, ale poza nią to nikt inny

Cytat:
malutka_24 - no koleżanki ak oleją ro dla mnie jeden znak, oleć je również piszę z autopsji nie warto się narzucać. Ale tak bywa niestety, wtedy wychodzi które z nich były warte Twojej przyjaźni. No a dupka Tż byłaby krwiście czerwona hehe. A paczka pewnie boska jak z Anglii
jakbym nie miała czym się przejmować no nie
maluszek wszystko mamusi wynagradza
już się nie mogę doczekać tej paczki

Cytat:
malutka takie antenki to moga byc niebezpieczne hehe nie no nie moge z ciebie
ale chociaż latwiej byłoby nas zlokalizować

Cytat:
zdjęcie boskie pamiątka rewelacyjna

Cytat:
Napisane przez Allicja Pokaż wiadomość
cześc majowo- czerwcowe u mnie ok
się w takim razie cieszymy

Cytat:
A tu macie mnie jako farmera heheh tylko prosze sie za duzo nie smiac:P
a z czego mamy się śmiać ślicznie wyglądasz i tyle

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
witam mamuski wkoncu mam neta <jupi>
wchodze na wizaz a tu takie zmiany :O nie wiem czy sie przyzwyczaje do tej nowej szaty graficznej hehehe
jeszcze was nie czytalam ale mysle ze nadrobie zaleglosci do Wielkanocy
szczerze w to watpie bo napisalyscie chyba z 2000 postow

u mnie przeprowadzka przebiegla nawet szybko... gorzej bylo z rozkladaniem sie bo zajelo mmi to tydzien rowny... nie chcialam wszystkiego na raz robic a tz nie chcialam gonic do pracy bo jak on by porozkladal to bylo by zle

okej lece czytac mniej wiecej co tam u was slychac buziaki

jak fajnie, że już jesteś z nami i masz neta
Stary 2009-03-09, 22:50   #2190
esti1984
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
ja tak z biegu... nie dam rady czytać

byłam dzisiaj na wizycie u ginki...no i jak zawsze wszystko jest ok i wyniki rewelacyjne tak teraz nie jest pięknie i kolorowo. Mam anemię i dostałam jakieś leki.... jutro muszę wykupić. Szyjka skraca się pomału i mięknie ale nie kazała panikować bo zamknięta na 4 spusty więc lekkiego doła załapałam przez tą anemię ale damy radę....od jakiegoś czasu często mi się słabo robi, muszę szybko usiąść albo się położyć jak się schylę to ciśnienie mi skacze no i to wszystko wina anemii
i jak dzisiaj na piechotkę przeszłam do przychodni ( 20 min drogi) to non stop mnie skurcze łapały i zauważyłam właśnie że w czasie chodzenia często mnie łapią (a wcale szybko nie chodzę)

aaaaa i jeszcze jedno........mam teraz wizyty co 2 tyg już do porodu ( a miałam co miesiąc )

no i byłam dzisiaj na "Kochaj i tańcz" powiem Wam szczerze że myślałam że film będzie fajniejszy jest trochę przereklamowany ale podobał mi się ze względu na taniec i cieszę się że byłam .....ale wcale mnie nie zachwycił

miałam iść jutro do fryzjera ale jednak zamieniłam się z teściową i idę w środę bo jej bardziej pasuje jutro

no i tyle z tego co u Nas....lecę spać bom padnięta do jutra

Edytowane przez esti1984
Czas edycji: 2009-03-09 o 22:52
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości