|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-18 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
dziękuję wam bardzo ![]()
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
anula z tym fioletem w twojej wizualizacji bedzie koszmarnie. Zrobi sie misz masz nie wiadomo codo czego.
Na inspiracji fajnie wyszło, bo tym akcentowym kolorem byl fiolet. a wszytsko inne bylo jasne. Nawet blaty. A u ciebie blaty ciemne, nad blatem ciemne, kazda sciana w innym kolorze i do tego fiolet. Bedxie kaszana mowie Ci. Stonuj, albo zkolorem poczekaj na sam koniec. Nie musisz wszytskiego od razu montowac. Lepiej przemyslec i pomieszkac troche w nieskonczonym niz za pol roku robic remont, bo nic sie kupy nei trzyma. MiaQa jak powiesz mezowi???? juz nie moges ie doczekac ![]() Ale bedzie mial niespodziewankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję ![]() Dziewczynki ja codziennie klikam w wasze linki ![]() A Ty domiks nie marudz, bo bylas dzis na 14 miejscu z 21 ![]() Wiec klikanie pomaga :P A u mnie yhn...... nuuuudy. Jade za tydzien na tydzien do kolobrzegu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bede spala u kolezanki, bo rodzice moi w remontach generalnych. ![]() ![]() ![]() A moj maz dzis do mnie, koooochanie dzis jest czwartek. mielismy zaczac starania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mina bezcenna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klion78 bralam ten nolicin takze.Nie sluchaj tej lekarki,zaden antybiotyk zapisany w ciemno Ci nie pomoze.Tzn pomoze ale na chwile a pozniej problem wroci.Najlepiej wybierz sie do urologa.Ja tez dlugo walczylam z tymi problemami (okolo 2 lat)w koncu udalam sie do urologa i problem z glowy. rybulko moj chrzesniak to Miłoszek ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-02-18 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kliwia, dzięki za szczerość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
anulka biala kuchnia bedzie piekna
![]() U mnie tez beda biale fronty i ciemne blaty, nad blatem bede miala jednak mdf a polyskk bialy. Bo w mojej mikro kuchni jakbym dala ciemny to by byl ciemny placek i srednio by to wygladalo. Wczesniej myslalam i brzowym blacie, i wtedy cafe latte na sciany, ale grafitowy blat ladniejszy i wtedy na sciany cieply odcien szarosci pojdzie. W zasadzie tylko na jedna sciane. bo u mnie szafki beda pod sam sufit. Moze ten fiolet wyszukaj w dodatkach? Albo poszukaj nowej inspiracji kolorostycznej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
MiQka gratulacje!tak troche niespodziewanie, prawda?
![]() strippi Malutka slodziutka i jaka malutka ![]() DZIEKUJE ZA GLOSY ![]() ![]() a moja kruszynka tak sobie gaworzy z tatusiem ![]() Załącznik 2880187 Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-18 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kliwia... staraj sie staraj ![]() a kolobrzeg... wow.. zazdroszcze..
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu mam duze doswiadczenie w tej sprawie niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Cześć Kwiatuszki
![]() ![]() U mnie po staremu czyli remonty trwają, powoli ale trwają. Dziś w końcu byliśmy u notariusza (zresztą cufem załatwionego w dwa dni) i w końcu gniazdko jest nasze ![]() ![]() A i któraś z Was chciała wiedzieć ile kosztuje notariusz. Nas wyniósł 5228zł (taksa notarialna, podatek do taksy 22% , podatek od kupna 2%, wpis do hipoteki, opłaty sądowe, wypisy). Jutro jeszcze muszę wpłacić dwa podatki do skarbówki od czynności kredytowych (19zł + wart. kredytu x 0,1%) i za wniosek o wpis do hipoeteki banku 400zł. kwiatuszek88 ten endokrynolog do którego chodzę to się nazywa Janusz Wójcik i przyjmuje w Zbrosławicach (zaraz za tg jak sie jedzie w stronę gliwic) bodajże na ul.piastowskiej 3 albo 23 tam jest ośrodek zdrowia i on przyjmuje na nfz, ale w maju przeważnie kończą się kontrakty i trzeba płacić coś 80zł za wizytę. wiem też, że w tg w centrum (tam gdzie kiedyś był szpital 1 -teraz została tylko przychodnia) to tam też jakiś endo przyjmuje to jest ul.opolska, ale o nim nic nie wiem. Rosette jejku dobrze, że mężowi się nic nie stało poważniejszego. A i nie mów, że macie ciągle pecha (choć wiem, że w Waszej sytuacji to łatwo powiedzieć:/), ale takim myśleniem tylko ściągacie go na siebie. No to głowa do góry i odteraz już musi być tylko lepiej ![]() martucha84 i co jest zainteresowanie suknią? fajna rogówka, a ona jest z takiego flauszu? Nie będzie się wycierać? i jakie ona ma rozmiary? Bo ja też musze jakąś kupić. No i powodzenia na egzaminie w sobotę. klion78 nie martw się o tż, własne dziecko to własne dziecko i będzie mu mogło na głowę narobić a on przy tym będzie się jeszcze uśmiechał ![]() asi_kol witaj, pięknie wyglądaliście ![]() Daysy85 to jak Tż obcinał te paznokcie? bardzo krótko czy jak? kliwia fajna biżu, a ten numer z łopatką niezły. A to tworzywo nie zostało gdzieś w piekarniku ci? stokrotka24 i jak znaleźliście coś interesującego? No ja wiem, z enie można odpuszczać, ja też tak na powaznie nie odpuszczałam (tylko czasowo ok 1-1,5miesiąca sobie darowałam), bo nie mogłam odpuścić tak jak Wy. Wy mieszkacie z teściami a my mieliśmy czas wynajmu tego mieszkania tylko do czerwca, więc tak czy siak sie cały czas czegoś szukało. Ale trzymam kciuki Wam też się uda ![]() No i tak jak pisałam ceny od marca mają wzrosnąć (prognozy)ale widać, że już w lutym skacze. Ciekawe jak dalej będzie. Ewelinka13 witaj ![]() ![]() Rybulka ślicznie wyglądacie ![]() Strippi śliczna Julka ![]() alutka78 witaj wśród nas ![]() Azzis gratuluję Adasia ![]() domi7ks buty ecru, welon możesz mieć jak najbardziej, to Twój dzień, a protokół 2 tygodni przed ślubem. Suknię masz taką princeskę jak widzę, więc może diademik albo kwiat do niej. A Polą może sie zajmowac ktoś, może ktoś bliski kto akurat nie lubi weselnego zgiełku zostałby z nią? Bukirt i ciasto to na spokojnie tak z miesiąc przed ślubem. anuula macie już mebelki do kuchni? jak nie chcesz rezygnować z fioletu na ścianach to może daj tapetę w liliowe wzory. Lustereczko gratuluję kredytu ![]() NailsByEm witaj, no to nieźle z tym nieważnym ślubem wyszło, rozłożyło mnie to na łopatki. Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło. A relacja z wesela super. SambadiJaneiro fajnie, że znaleźliście działkę oby to w kwietniu było to. Maggie gratuluję zakończonej sesji. Jak się czujecie? Misqa gratulacje ![]() No to jak Was nadrobiłam to uciekam spać, padnięta jestem a jutro jeszcze tyle chodzenia z tymi papierami sąd, skarbowy, bank, spółdzielnia, gazownia, prąd. A i kupiliśmy sobie dziś kos zna pranie. Wparwdzie jeszcze łazienka nie zrobiona, ale już wiem jakie kafelki i meble więc skorzystałam z promocji w tesco i wzięłam ogromny brazowy wiklinowy z bawełnianym środkiem podzielonym na jasne i ciemne rzeczy tańszy o 30zł ![]()
#2173 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie pracuję na zmiany, tylko 9:00-17:00 i nie mam możliwości się zamienić, bo jestem sama w punkcie ![]() Do przedszkola musiałabym chodzić po 2h- od 7:00, tylko dyrektorka... no i co gorsze to taka trochę "znajoma", klientka u mamy w sklepie... a i tak się nie godzi, więc nie chcę chodzić i pytać po innych przedszkolach, bo u mnie w mieście jest raptem kilka przedszkoli i później boję się, że jak będę szukać pracy to będą mieć o mnie wyrobioną opinię, w stylu... "to ta co chce iść na łatwiznę...", "nie ma praktyk". Praca ta jest ważna dla mnie do póki nie mam innej, ale nie jest AŻ tak ważna, bo jest to praca tymczasowa, na okres studiów, a nie w zawodzie... Aaa... i mają otwierać w pobliskiej wiosce przedszkole (co ciekawe sa tam pomoce nauzyciela, a w mieście ich nie ma!) i byłam rozmawiać z dyrektorką przedszkola, która ma zamiar tamto tworzyć.... (dla niewtajemniczonych od początku zależy mi na takiej posadzie-doświadczenie w branży! ![]() ![]() Ale się rozpisałam, podziwiam jeśli ktoś przeczytał, a jeśli odpisze to już w ogóle ukłony... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O jaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłaś na liście oczekujących? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
oj kobitki, jeszcze raz dziękuje wszystkim
![]() kliwia - jeszcze nie wiem jak mu powiem, w pracy coś wymyślę ![]() domi - no tak troszke niespodziewanie, ale moja radosc jak zobaczylam 2 krechy.... nie do opisania, o 4 rano skalalam po lazience i sie smialam ![]() Ana - nie byłam na liście oczekujących.... miałam się wpisać bliżej wakacji ![]()
#2175 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() SSR dziękuję za informację. W poniedziałek mam usg tarczycy i zobaczę co mi powiedzą mam nadzieję, że nic nie wykryją.
![]() |
#2176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratki serdeczne!! Jak maż wróci, to dopiero będziecie mieli frajdę z fasolki ![]() Cytat:
Strippi -ślicznie wygladacie. Domi- poważna rozmowa z tatą ![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-19 o 07:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Kolejna rzecz, która mnie śmieszy na druczku okres zamknięcia r-ku to 14 dni, a babcia ma dzwonić po 21 ![]() Co do egzamu i pilności to zagadnienia opisane samemu z książek, plus opanowana połowa - to mówi samo za siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() głupota ludzka czasami nie zna granic ![]() Czyli same plusy ciąży ![]() ![]() Gratulacje !!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aniu fotka kuchni cudna ![]() Może z tym kolorem jeszcze poeksperymetujcie, jakiś jaśniejszy odcień, ale białe mebelki i fiolet podoba mi się ![]() Mona_ja to trzymam kciuki za rozmowe, daj znać jak poszło. Strippi cudnie wyglądacie obie !!! Atomufko masz rację Miłoszki to fajne chłopaki, mojej koleżanki brat to Miłosz i nie dość, że przystojniak to strasznie sympatyczny i do tego pilotem będzie ![]() Domi7ks fajna lalunia ![]() SSR to kiedy parapetówa? szybko Wam poszło z formalnościami. W sumie każda z dziewczyn, która pisała o przyznanym kredycie szybko uwinęła się formalnościami. Jak my będziemy na tym etapie to przyjdę po pomoc co i w jakiej kolejności załatwiać ![]() Ana złóż cv-kę, a noż widelec się coś trafi. Mojej koleżance oddzwonili po 3 latach od złożenia, ale odzew był ![]() ![]()
![]() |
#2179 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
Misqa...ale super wiadomość !!! Od wczoraj nie zaglądałam na wizaz, dzisiaj rano odpalam, a tu taki news ...Gratulacje !!!
![]() Ja byłam wczoraj u lekarza...okazało się, że po stłuczeniu zrobił się krwiaczek i stan zapalny, więc dostałam maść i skierowanie na fizykoterapię...zaczynam od poniedziałku - mam przepisane 10 zabiegów. Echhhhh...
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Misqa !!!
![]() Banerek ![]()
#2182 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Aniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Witajcie
domi7ks i Justynka3333 kliknięte i zaakceptowane !! |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() kliwia, zazdroszczę Kołobrzegu! ![]() ![]() Cytat:
![]() Domi, wygląda na to, że mała jest zakochana w swoim tatusiu ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to bym chciała sobie po ciąży zostawić z 5 kilogramów ![]() ![]() Rosette, gracie w rozbieranego pokera? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Chyba musze się nauczyć grać w pokera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaa co do sukienki to nie wiem czy jest ![]() ![]() ona jest z materialu ale to nie flausz jakas tkanina ![]() i nie dziekuje za kciukasy ![]() Cytat:
![]() ![]() Rybulka ja tez ![]() Ania ![]() ![]() Justyna klikniete ![]() dziewczyny mam pytanie w sprawie ZUS skoro jestem na dluzszym l4 i zus przejmuje mnie po 33 dniu i to np bedzie 20 lutego to 1 marca dostane wyplate od pani dyr z przedszkola za te 20 dni lutego i potem za reszte z zusu i juz kazdy nastepny miesiac placi zus tak?
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
MisQa -
![]() Moulin Rouge? ![]() Kurczę, a już się napaliłam, że o musicalach mowa... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.