|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
uffff no to dobrze ze tylko to
rili??????????????????? a dzie ? Betty na śląsku tyż ? a dzie? mófcie mi dziś Adasiu, Miauczyński - zaraz ukręcę procę i będę celować bachorom w oczy |
|
|
|
#2163 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie byłeś? Gdzie Ty masz te zdjęcia? No so Ty ![]() Cytat:
![]() ![]() Badasz pod mikroskopem? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż chyba ta moja rada nie na czasie za bardzo, znów mam lekki poślizg ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-16 o 19:17 |
|||||||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądałam o Winterko ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27555975]A można malibu z mleczkiem kokosowym, podwójne?[/QUOTE]
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, oesu, zapomniałam była, bób
Muszę jutro zjeść! |
|
|
|
#2171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam tak milion razy na studiach... ale nie da się do tego przyzwyczaić, za każdym razem był w✂✂✂✂ ![]() Cytat:
pewnie zależy gdzie i co ale może warto się dowiedzieć bo terminy z nfz rzeczywiście są zabójcze ![]() ej no, nie róbcie tego ![]() Cytat:
Cytat:
fajowo
|
||||
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
to już jest bób?
jakaś nieczasowa jestem...
|
|
|
|
#2174 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jest,ale za✂✂✂iście drogi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też nie lubię lata za bardzo, ale doceniam- i też się czuję obco Aczkolwiek zaszły duże postepy- byłam dziś w kiecce bez rekawów, do kolan i z gołymi nogami. ORAZ: wiadomość dnia- BUTY PRZYSZŁY!!!! Nie zdejmuję ich z nóg- choć dziś cały dzień byłam na obcasach i mam zmęczone stopy
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2179 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jafiemja! z gór gdzie sie miłośc uprawia ![]() edit-ale zem pojechała kalamburem sama bym sie nie domysliła gdybym sama tego nie wymyśliła ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- zamowiłam farbe do malowania torepki na all
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Będem rzucać mięsem....
Tak mnie ✂✂✂✂a dziś buty obtrały że je chyba wy✂✂✂ie. Normalnie mam stopy obdarte ze skóry - prawie wszystkie palce, całe pięty... myślałam że nie dojdę do domu - mimo plastrów i opatrunków. Teraz siedzę nasmarowana sudocremem ale niewiele to daje skoro mam mięso na wierzchu. No żesz, ja ✂✂✂✂✂✂✂e, buty które nie raz miałam na nogach, naturalna skóra, nawet stopki założyłam i takie coś. Boli jak nie wiem co przepraszam, musiałam sobie ulżyć. |
|
|
|
#2181 |
|
grozi wypollizowaniem
|
całkiem mi odbiło-chcem plastikowom bransoletke
![]()
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne som wiec niekoniecznie
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też kiedyś tak miałam-buty wygodne jesienią po letniej przerwie przeorały mi pięty do krwi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja kce takie klasyczne wcielenie i czerwone
|
|
|
#2186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Udało mi się Was nadrobić, a net mi co trochę rozłącza ). Dziś więc się kapię w misce/ wiadrze/innym kontenerze Drewno nadal na klatce, z 5 osób jest na nie chętnych, ino nie maja czym zabrać Niech no kombinują dalej Kolega dzwoni do mnie kilka razy dziennie i albo się nabija, że ma "kupca" na drewno albo ze współczuciem pyta czy już kogoś znaleźliśmy, kto nas od tego uwolni Zaraz spadam na whisky, bo wujek przywiózł ze sobą zapasy Choć to na razie tylko plany ... ![]() Ogólnie rozpierduchy część dalsza, ale dziś już mniej kurzu ![]() No to tyle (jakby kogoś interesowało co u mnie ).Witam Tygrysicę i spadam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2187 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://kayaretro-blog.blogspot.com/2...konieczka.htmlNiemożliwe, ktoś oprócz mnie bo chwilowo karmię? ![]() Melk, współczuję
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale zniespodziankowali mnie dziś, po 10 godzinach w robocie przypełzam z✂✂✂ana i głodna do dom i dzwoni mój brat czy w chacie jestem, no jestem, a co? a bo my właśnie jesteśmy w mieszkaniu które będziemy od zaraz wynajmować i widzimy z okna twój blok, może wpadniesz?
![]() Cytat:
kurde, notatki u ekstza a tak bym sobie poprzeglądała.. Cytat:
![]() Cytat:
nie zdziwię się wcale jak żądni ładu i porządku tip top i kasy debile bezpowrotnie zlikwidują to knajpiane zagłębie jak i wiele innych fajnych rzeczy ![]() prawie kotłównowy model
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naiat
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

?
Będę hodować słonecznika teraz, zapewne zdechnie za tydzień bo ja nie umiem niczego hodować, ale spróbuję 

i na pomiary przyjeżdzają