|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() No opijanie, najbardziej ja opiję soczkiem ![]()
![]() |
#2162 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cześć Mamuśki!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
mama zrobiła mi niespodziankę i zrobiła zapiekankę makaronową
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z uk, dzisiaj natrafiłam w tv na reklame pieleuszek Pampers. Za zarejstrowanie dostanie się powitalną paczke za free
![]() Free Baby Welcome Pack for pregnant mums (up to 32 weeks) Sign up now to access exclusive benefits and even more helpful information. Plus all pregnant mums who register before their 32nd week of pregnancy will receive a Pampers Baby Welcome pack. Your Pack will be despatched between the 28th and 32nd week of pregnancy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byliśmy dziś u ginka na 12.00, w sumie nic nie wpisał w karcie ciąży, tylko na kartce info z badania, bo nie chce się wchrzaniać mojemu ginowi prowadzącemu i ma sam se dane wprowadzic ![]() Dzieciak cały czas przy mały ![]() ![]() Malec ma mały obwód brzucha, bo nie przyjmuje tyle jedzenia ile powinien - tzn nie bierze, bo mam coś nie halo z łożyskiem i mu małe ilości daje ![]() ![]() ![]() Widziałam na monitorze chyba jajcochy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2167 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reakcja teścia faktycznie beznadziejna...no ale nic nie poradzisz... to straszny nałóg i pewien znajomy lekarz powiedział, ze trudniej wyjść z nikotynizmu niz z alkoholizmu (chociaz nie mozna oczywiscie porównac jednego do drugiego) nic nie poradzisz..są u siebie w domu i robią co chcą ale mogliby się trochę dla wnuka poświęcić moj tata jak się dowiedział, ze będzie dziadkiem to rzucił palenie (a mieszkamy w oddzielnych mieszkaniach i tata nigdy w domu nie palił tylko wychodził na dwór. widać, ze mu cieżko z tym rzucaniem było bo palił od 16 roku życia ![]() a powiedz, z tym, że dzidziol mało przybiera nie da się nic zrobić więcej?? a jakbys piła takie nutridrinki jak się chorym osobom podaje -0ne są bardzo kaloryczne.... moze by to się lepiej wchłaniało?? tylko nie wiem czy to mozna w ciązy ale podejrzewam, ze mozna...Chociaz nie wiem czy to by była jakas róznica czy jesz normalne jedzonko czy takim czyms bys diete uzupełniała.... cos takiego http://www.nutridrink.pl/content/pytania-i-odpowiedzi a co do jajcochów to ja mam takie piękne zdjęcie z USG ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
![]() nie odpisuję, bo bym całą stronę zajęła ![]() Widzę, że te niespodzianki to wcale takie niespodziankowe nie będą ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cisnienie to masakrejszyn....zawsze mialam niskie...w ciązy podskoczyło.... z 90 na 110 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Droga Pani mam radę- idź sama na spacer długi, wyjustuj się, albo drzemka ![]() ![]() ![]() trzeba się troszkę pozaczepiac z rańca ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, każdy widzi to, co chce zobaczyc... ![]() neska ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też boli najbardziej jak siedzę długo na krześle, leżę (to nie mogę się przekręcić, tak mnie boli) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Inutil to zdjęcie fujarki?? ![]() ![]()
#2180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihihi, coś mi zaświtało kurka ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, każdy widzi to, co chce zobaczyc... ![]() neska ![]() ![]() ![]() ![]() kurde, dziwne że teściowi nic nie dają prośby i tłumaczenie. Mam nadzieję, że niespodzianka (z jajcorami lub bez) wypnie się na dziadka i będzie sobie chlipać wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
bo to taki ból dziwny jest... boli tak nisko- jakby kość ogonowa i troszeczkę nad kością ogonową i własnie na pośladek i nogę przechodzi...mozesz mieć to samo....ja wczoraj wieczorem gaci zdjąć nie mogłam bo nie mogłam się przychylic i myślałam, ze pojde się kąpać w jeansach ;/ pranie za jednym razem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Trudno, na teścia nic nie działa widać... nawet słowa mojego męża, który stanął w obronie, nikogo nie obchodzi fakt, że ma za mały brzuszek... to po jaki kij się pytają "jak i jak po badaniu??" po co? powiem i co? i tak nic nie zrobi nikt nic. Wkur...a mnie coś takiego, ale spoko, tylko się odbijemy finansowo w DE i se wybudujemy mieszkanie gdzie będą nasze warunki
![]() o to sorry, że mu dodaję ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
to jest noga i fujarka
![]() Agatek szkoda tylko, że musisz to wdychać i wiesz, jak bardzo ten dym ma wpływ na malucha. A te pytania to chyba tak tylko byleby zapytać, a odpowiedź nieistotna... |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
inutil, właśnie wyżej doczytałam.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
No, lekarz się śmieje, że na każdym usg mały na początek fujarkę pokazuje a potem resztę. Bezwstydnik jeden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.