Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,35%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 1 2,17%
Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! 4 8,70%
Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie 6 13,04%
Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" 5 10,87%
W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach 0 0%
Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach 0 0%
Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku 1 2,17%
W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie 0 0%
Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki 0 0%
Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy 2 4,35%
Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie 1 2,17%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 18 39,13%
Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci 1 2,17%
Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala 4 8,70%
Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci 1 2,17%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 10:14   #2161
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
tadam kącik Filipa!

na czarnej pustej półce znajdą się jakieś bibeloty do przewijania itd żeby były pod ręką

brakuje jeszcze karuzeli

deska od stelażu jest do pomalowania na biało, bo jakaś niedomalowana

pościeli narazie nie będzie.. mam 2 rożki ewent kupie śpiworek (TŻ przeciwny)

musze pomyśleć nad lampką bo niemam tam kontaktu (moze stać na miejscu ramki na zdjęcia)

przedstawiam Wam Maksymiliana - słoń z Ikei robi za moją poduszkę rogala

czy też musicie tak strasznie zmiejszać zdjęcia??

eh jakoś malo chlopięco wyszlo, ale ja tak nie lubie błękitu
bardzo ładnie ja też nie lubię błękitu.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:15   #2162
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tak, bo ja nie mam, gdzie wracać, więc lepsze 80% przez rok
ja biore pierw 100% później będe szukac już pracy bo tez nie mam dokądwracać (może ciocia TŻ mi zalatwi, bo ktoś tam ma odejść na emeryture ale niewiadomo w jakim miesiącu więc musze byc od marca gotowa - też dużo zalezy za jaką kasę, a tego niewiem ale jak za dobrą to idę ) , jak nie znajdę to 60 % też przeżyje, a chce szukać odrazu, bo chcemy kredyt wziąć a na zasiłku sie nieda

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a Wy tez czujecie ten brzuszek, że on tak ciągnie w dół- ja jak dłużej pochodzę, coś porobię no ale sam Mikiś 3kg, łożysko, wody to chyba ma prawo tak być
ja właśnie nie czuje, że mam 3 kilo w brzusiu, wogóle śmiać mi się chciało wczoraj, bo jak leże na boku, to mam normalnie wcięcie w tali

Cytat:
ja od rana cały czas jem
ja zjadłam mała kanapeczkę, bo w lodówce mam światło - centralnie światlo.. jakieś 2 naleśniki do odgrzania z deseru niedzielnego i chyba je zjem przed wyjściem, a ide na wielkie zakupy musze kupić wszytskie artykułu spożywcze, bo nie mam nic

Cytat:
Miałam się zbierać i co? I siedzę na kanapie i nie mogę się zmobilizować
A ZUS czeka
ja tak wychodzę własnie ale mi się zebrać niechce, a mam tyle dziś do załatwienia że szok.. ide też po drodze do biedry zobaczyc body

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
heheh może w medicover mają tylko możliwośc wstawienia takiego komentarza nie mogą od siebie dopisać
żelaza nie biorę, ostatnio było 11,6 , poprzednio 11,2
kazała jeść bogate w żelazo produkty , no dziś pewnie mi je przepisze , zobaczymy
dobra mykam na wizytę, później do banku z zwolnieniem pognam i melduję sie na wątku z wieściami co i jak
szkoda że tylko z tych warzyw i owoców taka słaba przyswajalność
Stary 2013-08-13, 10:15   #2163
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
no wlasnie dlatego mówię ze bedzie harówka przez pierwsze miesiące. z anką nie miałam większych problemów jesli chodzi o kolki czy spanie czy choroby, ale teraz obawy mam. nie mam jeszcze dosc ciąży, mam 2mc do terminu i boję się narazie obowiązków przy kolejnym dziecku.
macie prawo miec dosc
na pocieszenie powiem tylko ze z drugim bylo juz o tyle latwiej ze o wiele wiecej sie wie i jest wprawa (takze w niespaniu tyle ile sie by chcialo ). a takie pierwsze to taka nowosc ze az przytłaczała...

nie strasze. zycze wam aniolkow. moje bylo takim sobie aniolem (i nadal jest) ale wszystko mozna. podstawowa zasada - spac kiedy tylko mozna. sprzatanie i obiad poczekaja, sen nie. wiec jak dziecko spi - spac (ew cos spokojnie zjesc). dotyczy dzieci jedzacych godzinami w nocy co uniemozliwia spokojny sen matce.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:16   #2164
misia332
Zakorzenienie

żebro mnie tak boli jakbym miała obite.

Stary 2013-08-13, 10:16   #2165
ladanseuse14
Zakorzenienie

a teraz oficjalny komunikat:

BAJKA ZBIERAJ DOOPĘ I PAKUJ TORBĘ!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-08-13, 10:16   #2166
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
a Wy tez czujecie ten brzuszek, że on tak ciągnie w dół- ja jak dłużej pochodzę, coś porobię no ale sam Mikiś 3kg, łożysko, wody to chyba ma prawo tak być
czuje juz od dluzszeg czasu, a mloda i tak ma glowe wysoko

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Baja, to Ty już prawie rodzisz, a jeszcze spakowana nie jesteś?
hehe no jakos weny nie mialam ale dzis temat zalatwie. no i mamuska jednak dzis po Blanke przyjedzie, wiec moze mnie brac nawet dzis w nocy ale znajac zycie nie bedzie chcialo no ni, na meza poczekam, zgwalce jak sam nie bedzie chcial i bedzie po sprawie moze wtdy powera dostanie i skonczy ze wszystkim w mieszkaniu

Cytat:
tadam kącik Filipa!
super!

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
z mojego TŻ to jest pipa grochowa.... Poszedł wczoraj po papier o zameldowaniu, ale nie sprawdził. A ta babka mu wpisała datę urodzenia 6.07.1999.

Znów musiał tam jechać dzisiaj.
o jaaa nie mowilas ze wolisz mlodszych

wlasnie zabieram sie za liste rzeczy brakujacych i ide na zakupy, torba musi byc dzis tematem zamknietym
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:17   #2167
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czuje juz od dluzszeg czasu, a mloda i tak ma glowe wysoko

hehe no jakos weny nie mialam ale dzis temat zalatwie. no i mamuska jednak dzis po Blanke przyjedzie, wiec moze mnie brac nawet dzis w nocy ale znajac zycie nie bedzie chcialo no ni, na meza poczekam, zgwalce jak sam nie bedzie chcial i bedzie po sprawie moze wtdy powera dostanie i skonczy ze wszystkim w mieszkaniu

super!

o jaaa nie mowilas ze wolisz mlodszych

wlasnie zabieram sie za liste rzeczy brakujacych i ide na zakupy, torba musi byc dzis tematem zamknietym
no takich o skromne 10 lat

ale to nie podlega o pedofilie ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 10:18   #2168
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
wstalam rano , posprzątalam kurze i zabawki w adiego pokoju i....... po co mi to było Zostałąm z pokoju wyproszona , zamknięto mi drzwi po przeszłą przez niego parada ( w moim rozumieniu tornado) a teraz tam są dwa sklepy..... jak przechodzę obok to teraz zamykam oczy żeby nie widzieć
o bosz... zostaw to moze do wieczora co by im jeszcze cos do głowy przyszło

matal paralityk a wytłumacz dziecku ze nie może cisnąć, uderzyć itd. to jeszcze sie obrazi. eh tak źle i tak niedobrze
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:19   #2169
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ja biore pierw 100% później będe szukac już pracy bo tez nie mam dokądwracać (może ciocia TŻ mi zalatwi, bo ktoś tam ma odejść na emeryture ale niewiadomo w jakim miesiącu więc musze byc od marca gotowa - też dużo zalezy za jaką kasę, a tego niewiem ale jak za dobrą to idę ) , jak nie znajdę to 60 % też przeżyje, a chce szukać odrazu, bo chcemy kredyt wziąć a na zasiłku sie nieda
Tylko, że ja w ogóle nie wiem, co będzie po roku, bo jak mam 2,5 tys. płacić za opiekę nad dziećmi, to mi się nie opłaca iść do pracy
Nie wiem, czy jakiś czas z domu nie będę potem pracować albo w ogóle za granicę nie wyjedziemy

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a teraz oficjalny komunikat:

BAJKA ZBIERAJ DOOPĘ I PAKUJ TORBĘ!!!!!!!!!!!!
Popieram

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:19   #2170
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
czy to czuje ?? uczyłam się na studiach jak wyczuć poszczególne cześci malucha w brzuszku

Wstawiię Wam zdjęcie, zobaczcie jakie mój TŻ miał skarpetki w ogóle na ślubie.
Fajne skarpetki
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:20   #2171
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
tadam kącik Filipa!

na czarnej pustej półce znajdą się jakieś bibeloty do przewijania itd żeby były pod ręką

brakuje jeszcze karuzeli

deska od stelażu jest do pomalowania na biało, bo jakaś niedomalowana

pościeli narazie nie będzie.. mam 2 rożki ewent kupie śpiworek (TŻ przeciwny)

musze pomyśleć nad lampką bo niemam tam kontaktu (moze stać na miejscu ramki na zdjęcia)

przedstawiam Wam Maksymiliana - słoń z Ikei robi za moją poduszkę rogala

czy też musicie tak strasznie zmiejszać zdjęcia??

eh jakoś malo chlopięco wyszlo, ale ja tak nie lubie błękitu
No co Ty, jest superowo
A powiedz skąd taki ochraniacz, bo mi by baaardzo do rożka pasował

Cytat:
z mojego TŻ to jest pipa grochowa.... Poszedł wczoraj po papier o zameldowaniu, ale nie sprawdził. A ta babka mu wpisała datę urodzenia 6.07.1999.
No patrz, a nie wygląda na swój wiek

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:20   #2172
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że ja w ogóle nie wiem, co będzie po roku, bo jak mam 2,5 tys. płacić za opiekę nad dziećmi, to mi się nie opłaca iść do pracy
Nie wiem, czy jakiś czas z domu nie będę potem pracować albo w ogóle za granicę nie wyjedziemy

Popieram
heh, przecież napisała, że dzisiaj zamknie temat torby. Niech poczeka Amelka do jutra, coby B. była u babci.

Nie mam nic na obiad.

Stary 2013-08-13, 10:21   #2173
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

Wzięłam się dziś za sprzątanie. Większość pomieszczeń już załatwiona-została tylko kuchnia i łazienka. Ale siadłam na chwilkę odsapnąć.
Kurcze jakie ja mam brudne firanki-ostatnio zmieniane przed 15.VI a okna wychodzą na ruchliwy Rynek. Odczekam jeszcze tak z tydzień-dwa umyję okna i zmienię firanki bo nie mogę na nie patrzeć...
Że też masz na to siłę.Ja tylko pozamiatane śmieci pozbierałam i umyłam parę naczyć (nie do końca) i już padłam z nóg

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
a i witamy sie w 33 tygodniu
Stary 2013-08-13, 10:22   #2174
jo_asiek
Zadomowienie

No a tak w ogóle to się nie przywitałam, więc mówię cześć

My dziś mamy 2 rocznicę ślubu

Póki co mąż w pracy, a ja siedzę i z sentymentem poraz kolejny dziś oglądam fotki ze ślubu. Ajjj... mogłabym jeszcze raz ten sam dzień przeżyć Później mam w planach zrobić sernik królewski i babeczki z masą krówkową i bitą śmietaną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plener_0000.jpg (97,4 KB, 50 załadowań)
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:22   #2175
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
że ile masakra- ale już pisałam tyle razy, że kocham ten kraj u nas teściowa będzie z Mikim

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 10:22   #2176
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
powiem wam ze dla mnie wlasnie sytuacja poporodowa byla mega gorsza niz porod - bo porod skomnczyl sie po kilku godzinach a tu dzieckiem sie trzeba zajmowac non stop, spac sie chce, sa kolki, problemy zdrowotne, nawaly, braki mleka, problemy z karmieniem, z cyckami...
Co prawda u mnie nie było kolek i problemów zdrowotnych, ale też na początku było ciężko.Miałam wrażenie, że ciągle tylko myję te butelki i przewijam.
Stary 2013-08-13, 10:23   #2177
bojatoja
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
czy którejś z was też drętwieją nogi a konkretniej od kolan w dół?
Też tak mam (teraz jeszcze nie biorę magnezu). Ale to najczęściej w nocy.

Cytat:
Proszę Was bardzo
Śliczne zdjęcia
Cytat:
co macie na obiad??
Pierogi ze serem

Spać mi się chce. Jeszcze zapomniałam zamknąć z rana okna i kogut mnie obudził
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:23   #2178
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ciężka noc za mną
już popołudnie i wieczór były neiciekawe, bo koło 17 złapała mnie straszna senność, tż wziął młodą na basen a ja się kimnęłam. wstałam koło 19, chwile potem tż wrócił z ogromną pizzą, bo stwierdził że to pewnie moja ostatnia zapiłam bavarią i tak siedzę i siedzę, i stwierdziłam że coś słabo małą czuję.... pozaczepiałam, potramosiłam brzuchem to kilka leniwych ruchów dostałam, ale to nie to co zwykle.... za to pojawiło się dziwne uczucie, jak wstawałam i chodziłam - mega ucisk na szyjkę :/
położyłam się spać, ale obudziłam sie koło 24, brzuch napięty, mdli jak cholera, do tego rozwolnienie... szlak wie czy coś się działo już, czy to po tej pizzy no i nadal ruchy słabe wzięłam nospe i zasnęłam po 3, obudziłam się o 5 - ruchów brak...
zjadłam kaszkę słodką, zapiłam sokiem - ufff, zaczęła się ruszać, ale właśnie tak leniwie, spokojnie, to już nie falowanie całego brzucha tylko raczej tak jak te pierwsze ruchy - tu puknie, tam zasmyra, coś na chwilę wypchnie... ale 10-15 ruchów w ciągu 10 minut spokojnie naliczyłam.
poszłam znów spać, wstałam koło 9 i zaczęłam czytać
że podobno przed porodem właśnie dziecko wstawia się powoli w kanał (stąd być moze to uczucie ucisku na szyjkę i rozwolnienie) i słabną ruchy, bo już za bardzo nie ma jak się wiercić... teraz jestem po śniadaniu i czuję ruchy choć już raczej takie właśnie spokojnie...

jutro mam ktg i wizytę, mam nadzieję że potwierdzą się moje przypuszczenia że to po prostu zbliżający się poród... bo dodatkowo zaczęłam się wkręcać że coś jest nie tak -u mnie łożysko jest już III stopnia ze zwapnieniami, więc za chwilę może się okazać niewydolne :/ ciekawe, co jutro się dowiem

przepraszam ze tylko o sobie, ale jestem trochę przestraszona i zmęczona a zaraz musze iść odebrać młodą ze żłobka....
No to następna.Coś czuję, że urodzisz w tym wątku.Rzeczywiście na poród wygląda.
Stary 2013-08-13, 10:23   #2179
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
No co Ty, jest superowo
mi też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 10:23   #2180
ladanseuse14
Zakorzenienie

wybaczcie, nie będę dziś za dużo pisać, bo mam doła i to mega.
nie, to nie przez D.
ale oczywiście chodzi o remont.
przyjedzie dziś do mnie moja M., żeby ze mną pogadać i posiedzieć.
Stary 2013-08-13, 10:24   #2181
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
No ja wiem, że będzie ciężko, ale w sumie poprzednia ciąża mnie tak nie wymęczyła Pierwsze miesiące to hardcore, zwłaszcza ciężko będzie z dwójką, ale potem będę na to narzekać Na razie marzę o odzyskaniu sprawności fizycznej!
Nie umiem się po nich schylić, zajmowanie się Edą to katorga!
No ja też tak mam.A pierwszej ciąży to prawie nie odczułam, może ostatni miesiąc trochę.
Stary 2013-08-13, 10:24   #2182
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
co macie na obiad??
zrobię albo penne albo spaghetti z mięsem i sosem bolońskim

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Dlatego ja zamierzam nic nie jeść od godz. 6/17 dnia przed cc. Niby lekarze mówią że wystarczy 8-12 godz. przed znieczuleniem, ale wolę uniknąć ww. sytuacji
Choć to bardzo indywidualna sprawa...
Ja jeszcze dokładnych wytycznych nie dostałam, ale na mojej karcie ciąży z kliniki jest napisane, żeby nie jeść 6 godzin przed cc, nie pić 4 h przed cc
Jestem w szoku tymi 12 godzinami No bo po cc tym bardziej nic nie dostaniesz konkretnego do jedzenia poza kisielem

Cytat:

Znów musiał tam jechać dzisiaj.
mój przed pracą wybrał się wczoraj na basen, dzwoni do mnie już z siłowni, ja mówię, że wziąłeś spodenki w kratę zamiast niebieskich, bo te leżą na łóżku? a on, że chyba żartuję, że są w domu?! w ogóle zapomniał gaci do pływania i musiał wracać

Edytowane przez Madziuchna27
Czas edycji: 2013-08-13 o 10:27
Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:26   #2183
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

Póki co mąż w pracy, a ja siedzę i z sentymentem poraz kolejny dziś oglądam fotki ze ślubu. Ajjj... mogłabym jeszcze raz ten sam dzień przeżyć Później mam w planach zrobić sernik królewski i babeczki z masą krówkową i bitą śmietaną
piękne zdjęcie, gratulacje

mam taką ochote an pączka albo ciasto, że mnie skręca

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:26   #2184
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
wstalam rano , posprzątalam kurze i zabawki w adiego pokoju i....... po co mi to było Zostałąm z pokoju wyproszona , zamknięto mi drzwi po przeszłą przez niego parada ( w moim rozumieniu tornado) a teraz tam są dwa sklepy..... jak przechodzę obok to teraz zamykam oczy żeby nie widzieć
dlatego ja nie sprzatam za czesto, dopiero jak bałagan wychodzi z pokoju i wieczorem/przed wyjsciem gdzies, bo nei ma sensu.

oto dzisiejsze pobojowisko: wycinanie (kinga), domek pod biurkiem (artur), samochody (razem), gotowanie (kinga), łóżko a la grzeda dla kur (kinga)... nie wiem co jeszcze robili

no i moj balon 34 tc

przyznaje sie bez bicia ze mam ciazowe zachcianki - ciagle jadłabym lód, taką zwykla kostke lodu...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-13-672.jpg (116,5 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuch 34 tc.jpg (94,9 KB, 38 załadowań)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-08-13 o 10:30
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:27   #2185
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkiego dobrego
śliczne zdjęcie
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:27   #2186
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkiego naj super zdjęcie szkoda, że my nie mieliśmy sesji
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej

Też tak mam (teraz jeszcze nie biorę magnezu). Ale to najczęściej w nocy.

Śliczne zdjęcia

Pierogi ze serem

Spać mi się chce. Jeszcze zapomniałam zamknąć z rana okna i kogut mnie obudził
dziękuję.

Robię na szybko zupę - krupnik. I naleśniki dorobię jak coś.

Stary 2013-08-13, 10:27   #2187
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
co macie na obiad??
ja będe robić hamburgery tyle że z wołowiną 100%

bo mi smaka narobiłaś ostatnio

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
No co Ty, jest superowo
vea - kupiłam caly komplet z pościelą więc mam też pod kolor poszewke na kołdrę i poduszkę

link http://allegro.pl/show_item.php?item=3446432361

mozna też kupić sam ochraniacz

dziękuje za dobre słowa, aczkolwiek muszę coś tu jesze pokombinować

wogóle to ten pokój jest bardzo duży, bo mamy tu łózko, tv itd tyle ze bez szafy, bo mamy garderobę obok i TŻ wczoraj mi mówi że on jeszcze pomyśli czy roszad nie zrobi

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2013-08-13 o 10:32
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 10:28   #2188
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wybaczcie, nie będę dziś za dużo pisać, bo mam doła i to mega.
nie, to nie przez D.
ale oczywiście chodzi o remont.
przyjedzie dziś do mnie moja M., żeby ze mną pogadać i posiedzieć.
przeciąga się?

Vea
http://allegro.pl/ochraniacz-do-loze...446457862.html

Stary 2013-08-13, 10:29   #2189
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej......

Wybaczcie, że nie nadrabiam, ale mam doła po wizycie.
Lekarz dopatrzył się nieprawidłowości w nereczce naszej Malutkiej (poszerzone UKM i poszerzony moczowód). Idziemy za 2 tygodnie do kontroli, ale nastraszył, że jeśli się pogłębi ta wada (norma chyba do 0,5cm a u nas było 1,5?), to może będzie potrzebna cesarka w 34tc.... Mam nadzieję, że przesadza...
Czytam na necie i różnie to wychodzi, czasem to mija i żadna interwencja nie jest potrzebna, ale i tak jestem tym bardzo zmartwiona, nie wiem co myśleć... Czemu mój gin jest akurat teraz na urlopie

Waga 1720g w 30t6d, następna wizyta za dwa tygodnie... Malutka siedzi na pupce i chyba nie myśli o zmianie pozycji...
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żeby jednak dziecko trochę dłużej posiedziało w brzuchu
Stary 2013-08-13, 10:29   #2190
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
o bosz... zostaw to moze do wieczora co by im jeszcze cos do głowy przyszło

matal paralityk a wytłumacz dziecku ze nie może cisnąć, uderzyć itd. to jeszcze sie obrazi. eh tak źle i tak niedobrze
w tej chwili wyszli na podwórko a ja zamknęlam drzwi bo nie mam siły na to patrzeć teraz jest jeszce gorzej bo Adiemu udało się wytargaćcałe pudło z szafki i wywalić na środek wejdę tam moze ok 17 ..wcześniej chyba nie dam rady
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości