![]() |
#2251 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Vibesiu, w takim razie trzymam kciuki za spotkanie.
![]() Ale akcja z tą paczką. ![]() ![]() Przy okazji muszę pochwalić maski PRO które dostałam od Ciebie - jak robię cały seans (peeling, maska z mikodermabrazją, glinkowa, zwężająca pory) to wtedy efekt jest super, cera promienna, dobrze oczyszczona, gładka. ![]() Zamówię je sobie jak zużyję odlewki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu współczuję sytuacji z sukienką
![]() A mi już szumi w głowie wściekły pies zagryzany chipsami paprykowymi ![]() ![]()
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobie ci próbkę na spróbowanie - dla mnie on jest rewelacyjny, ściera wszelkie paskudy ![]() Zaraz sobie zrobie herbatke malinową z vitaxu z miodem- coś mi zimno. No i na święta będzie 5 st. na plus ![]()
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś od TŻa bukiet róż i Sephorowy pędzel dwustronny
![]() ![]() i w życiu nie dałabym za niego 69zł ![]() pewnie kupił, bo myślał, że mi potrzebny.. prosiłam ostatnio żeby zajrzał do jednej Natury, czy nie ostał się żaden różowy pędzelek, nie było, to chciał mi wynagrodzić.. ale trudno wytłumaczyć facetowi, że tamten to mała zachcianka, a nie pilna potrzeba i mam taki ![]() Cytat:
![]() ![]() Isa, Ty chipsomaniaku ![]()
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Jednak zrobiłam sobie miks na paznokciach, na spód czerwień PR, na wierzch malina i wyszedł taki piękny, nasycony kolor
![]() Vibesko współczuję sytuacji z sukienką. Dziwne, że zaginęła ![]() My w końcu idziemy na imprezę w stylu bal pod hasłem "Sylwester w kryzysie" ![]() Bardzo się cieszę, bo chciałam właśnie wbić się kieckę i potańczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() Ważne, że zanotował sobie w pamięci, że chciałaś pędzel ![]() No i b.spoźnione, ale szczere życzenia, wszystkiego naj! ![]() Nic nie szkodzi ![]() ![]() Też uważam, że nie ma sensu płacić, więc będę od teraz korzystać z LIMu, zwłaszcza, że ta babeczka wydaje się naprawdę fachowa ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Karolina, pierwszy raz zdarzyła mi się sytuacja, że paczka zginęła, i to akurat teraz kiedy tak mizależy.
Nie mam czasu chodzić po sklepach i szukać czegoś ![]() No i znowu muszę wydawać kasę - bo nawet jesli ta paczka wkońcu się znajdzie to pewnie już po czasie ![]() Kobieta która mi ja sprzedała napisała mi dziś maila że będzie reklamowała na swojj poczcie. No ale to pewnie trwa i trwa .... Mam nadzieję że imprezka sylwestrowa się uda, na mojej będą ludzie których prawie nie znam ![]() No, ale poznam za to wiele nowych osób ![]() Nina - trzeba docenić chęci TŻ-ta, bardzo sie starał bo zapamiętał co chcesz dostać, w przypadku faceta to niezły wyczyn ![]()
#2257 |
Przyjaciółka KWC
|
Ale zimno! Zamarzła mi stopa jak wracałam do domu z zajęć, a teraz TŻ mnie jeszcze straszy, że może auto nie odpalić, bo akumulator słaby. Do teraz mi zimno na samą myśl o wyjściu na zewnątrz, a tu do domu trzeba jeszcze skoczyć.
Widziałam się na chwilkę z Rzyrafką, mam mój wymarzony lakierek H&M Goddes on Stage, boski fiolet i jak się mieni. ![]() ![]() ![]() Żałuję, że pomalowałam dzisiaj pazurki nowym SH kupionym wczoraj, bo już bym miała fioletowe. ![]() Oddałam fragment pracy magisterskiej, czekam na opinię promotora. ![]() ![]() Pakosta, twoje zdjęcie się wyświetla na gazeta.pl w ramce z fanami gazety z Facebooka. ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- W ogóle to jestem z siebie dumna, doprowadziłam do tego, że mój TŻ polubił Gotowe na wszystko. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2258 |
po prostu Em :)
|
Potwierdzam, te procedury ciągną się w nieskończoność..
![]() |
#2259 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ninuś, współczuję zgubionego pierścionka, też się bardzo przywiązuję do pewnych rzeczy i mi przykro jak je gubię... Jakieś pięć lat temu zgubiłam skórzaną rękawiczkę, niby głupota, a do tej pory za nią tęsknię zimą, bo to były jedyne skórzane rękawiczki, które pasowały mi na ręce i nie były za luźne... Cytat:
![]() ![]() Szkoda tylko, że w ogóle nie mam pojęcia, co Allen chciał powiedzieć (no ale tak przy prawie każdym jego filmie ![]() A mi się przypomniało, że też go miałam... i ledwo zużyłam, paskudny był. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiecie, że we wtorek będzie ostatni odcinek Brzyduli? ![]() ![]() ![]() Dopadł mnie znów przesusz łydek. Ale taki okropny - w wannie nie mogłam przestać ich drapać! A na czole wczoraj jak położyłam podkład, który nigdy mi nie podkreślał skórek, to teraz miałam normalnie Saharę! Całe czoło popękane, dopiero dzięki podkładowi to zobaczyłam. Oczywiście od razu to zmyłam... Ja nie wiem, co mam robić, bo nawilżam skórę ciągle, wieczorem to kładę krem trzy razy! A i tak np chwilę po nałożeniu pudru swędzi mnie czoło i skronie, po których już widać skutki drapania ![]() Ale żeby nie było, że tylko narzekam: weszłam dzisiaj do drogerii koło mnie, żeby popatrzeć... i wyszłam z maseczką Witamina P Dermiki w saszetce (nie widziałam jej wcześniej, jest na naczynka) i mini lakierem Eveline ![]() ![]() Zapomniałam: Vibesko, bardzo Ci współczuję tej sprawy z sukienką, może jeszcze dojdzie przed Sylwestrem... Ja jeszcze nie miałam czasu nawet pomyśleć o sukience, chyba pójdę w jakiejś starej, bo po Świętach na pewno nie dam rady znaleźć czegoś w tych wyprzedażowych kotłach ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-18 o 22:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Vibesko, ja też współczuję sytuacji z paczką. To są właśnie minusy kupowania przez internet
![]() Ja też idę na Sylwka w starek kiecce i butach. Isa, uwielbiam wściekłego psa! Moj kochany TŻ naprawił mi komputer i wreszcie znów mam swój ze wszystkimi danymi. Już drżałam na myśl, że stracę pytania do egzaminu, które sama pisałam (każdy pisze z każdych zajęć pytania do egz. potem prof. wybiera te najtrudniejsze i daje na egz. jako jedną z jego części) Kupiłam dziś wiekszość prezentów(tzn u mnie w rodzinie kupuje się tylko dla dzieci) no i dla chrześnicy kupiłam takie krótkie cieniutkie futerkowe bolerko f. Wójcik-cudne, sama bym sobie takie kupila! zajrzałam też do Natury, bo jeszcze kupowałam prezent na ur. sąsiadki i szafa z Essence prawie pełna- nie bylo tylko srebrnych cieni. Pędzelki śliczne i milusie- na kasie nabijało 12,49 chyba, więc nie były tańsze- jakby były po te 7 to bym 1 wzięła, ale że ostatnio przybyły mi z EDM to się powstrzymałam. Wzięłam za to różowy metaliczny lakier. Podobały mi się też cienie i rozświetlacz, ale mam jeszcze AOH prawie cały to nie wzięłam też. Za to złozyłam zamówienie z Avonu na 3 termin i wzięłam dla siebie krem na zimę na dzień (po opinii Hosenki) i żel pod prysznic Naturals czereśnia i galka oraz wanilia i jeżyna no i balsam czereśnia i gałka.
#2261 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś u mnie jest -15 stopni, jak dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie od kilku dni przesusza się bardzo skóra w wewnętrznej części dłoni, najbardziej w okolicach kciuków. Nigdy mi się w takim miejscu nie przesuszała, ale podejrzewam, że to wina ciągłego wertowania papierów w pracy - skserowane kartki są szorstkie i pewnie sobie otarłam naskórek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Jk się TŻ (?) będzie dobrze czuł to pójdziemy na Rewers
Jak juz mam 3 błyszczyki TBS to teraz nie wiem od którego zacząć... ![]() Robię porządek z pazurkami u stóp, potem posprzątam pokój i łazienkę i może sie spotkam z koleżanką ![]()
#2263 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam piernik z orzechami, piecze się teraz. Mam nadzieję, że mi wyjdzie, bo nigdy wcześniej piernika nie robiłam
![]() Nie wiem tylko co zrobić sobie na obiad, prawdopodobnie znów coś z brokułami będzie, bo nie mam pomysłu na nic innego.
#2264 | ||||
Zakorzenienie
|
Kiedy wreszcie się trochę ociepli
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba muszę go częściej zabierać na zakupy kosmetyczne i pokazywać palcem, co mi się konkretnie podoba, może też zapamięta ![]() kochanie, współczuję tego przesuszenia.. ja aktualnie tylko twarz mam suchą i też nie mogę sobie poradzić, nakładam tony maseczki kojąco-nawilżającej Avene, i jak zawsze mi pomaga, tak teraz tylko doraźnie ![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Dziewczy no kicha z tą moją paczką, szkoda mi tej sukienki
![]() No ale co zrobić, wydaje się że kobieta z którą prowadzę tą transakcję jest uczciwa i zależy jej na wyjaśnieniu tego co się z nią stało. Kochanie - serdecznie wspołczuję. To musi być potwornie męczące. Może pomoże nawilżanie od środka ? picie dużej ilości płynów i pomoć łyżka oliwy na czczo znakonicie wpływa na skórę i paznokcie. Rzyrafko - trzymam kciuki żeby wszystko między Wami było dobrze ![]() Pomalowałam pazurki Bell 407 - co za boska czerwień ![]() Robię porządki i zamierzam się zabrć za pranie dywanu. Nadal nie mam wszystkich prezentów i nie wiem kiedy jechać do sklepów żeby czegoś poszukać ![]()
#2266 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja w ogóle nie mam jeszcze prezentów, a co gorsza nie mam też jeszcze pomysłów, a tu Święta za pasem.
![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Padam
![]() ![]() Wieczorem muszę jeszcze zadbać o siebie. Vibesko, szkoda sukienki, ale niestety grudzień to gorący okres na poczcie i często takie rzeczy się dzieją. Mam nadzieję, że wykombinujesz jakiś iny strój i na pewno będziesz wyglądać ślicznie ![]()
#2268 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Zimnoo strasznie ale jak się patrzy na ten śnieg za oknem to tak miło się robi i czuć te święta ![]() Właśnie posprzątałam w pokoju, przystroiłam go trochę ![]() ![]() Jutro wybieram się jeszcze na małe zakupy przed świąteczne i dokupić jeszcze jeden reszte lakierów z moonlighta essence bo narazie kupiłam tylko czarny i właśnie jeszcze się zastanawiam nad pędzlem ![]() ![]() ![]() Vibesko szkoda że sukienka się zagubiła ![]() Kochanie współczuje tego przesuszenia bo mam to samo nic mi w dodatku nie chce pomoc ![]() ![]() W ogóle pamiętacie jak się śmiałyśmy z tego nowego podkładu loreala z tym wałkiem, myślałam że to taki raczej gadzet będzie i nikomu nie podpasuje a tu na KWC ma dobre recenzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dagmaro ja też właśnie zwróciłam uwagę na tak dobre opinie tego podkładu ale chyba nikt i nic mnie nie przekona do niego
![]() Za jakiś czas bede musiała jakiś podkład kupić i myślę nad Yves Rocher, widziałam w promocji podkład dopasowujący się do skóry. Ale bardziej składniam się ku Color Copy Deborach. Mnie ten śnieg wogóle nie przeszkadza, ani te mrozy, jest tak pieknie na dworze, wszystko ośnierzone, osrebrzone, slicznie to wygląda ![]()
#2270 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie macałam tego podkładu, ale ciekawi mnie czy da się go nakładać normalnie palcami, bo do tego wałka mimo wszystko jakoś przekonać się nie mogę
![]()
#2271 |
Rozeznanie
|
Isa któraś z recenzujących napisała że np. przy skrzydełkach nosa rozciera więc chyba można
![]() Mi się niedługo skończy mój maybelline dream satin liquid i też się właśnie zastanawiam co kupić czy może znowu zainwestować w clinique w po świątecznej sephorowej promocji czy coś innego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Ja bym moze i spróbowała, ale po pierwsze odcieni enie dla mnie z W jest chyba od razu 3 a po drugie żaden z podkładów Loreala mi nie służył
![]() No i nei poszliśmy do kina, się chłop rozchorował... Jeszcze się zastanawiam cyz ni epójść sama na coś innego do małego kina ![]()
#2273 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dobry wieczór.
![]() Mama ma dziś urodziny i jadłam takie pyszne ciacho - bananowe z kawałkami czekolady. ![]() ![]() Niestety też borykam się z suchą skórą - głównie nogi. Ratuję się sporą ilością olejku Babydream i jest w miarę, potem jeszcze nakładam serum i nie czuję dyskomfortu. Właśnie sobie przeglądam wątek o kosmetykach MySecret i kuszą mnie głównie cienie, chyba sobie sprawię coś po Świętach. Vibesko, miałam kiedyś ten podkład Deborah i byłam z niego bardzo zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadam podziękować za wspominanie o YR na zaczerwienienia- nie zapycha mnie ![]() ![]() ![]() Przy okazji pytanie dla dziewczyn zorientowanych- czy Oriflame ma w swojej ofercie podkład Aquasurge nawilżający? Chciałabym wypróbować najjaśniejszy odcień, bo ma super recenzje, ale weszłam na stronę Ori i nie mogę go znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
![]() Cytat:
![]() A ręce bardzo wysuszają się przez papier, najlepiej smaruj je tłustym kremem na noc, na przykład maścią z witaminą A, i w rękawiczki bawełniane, powinno pomóc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cały dzień kusiło mnie SN. Co chwila myślałam, że MUSZĘ tam złożyć zamówienie ![]() ![]() Niestety nie uda mi się złożyć pracy przed Świętami - okazało się, że małą część obliczeń, którą sobie zaplanowałam, sama zrobić nie umiem ( to wiedziałam wcześniej ![]() Mimo to jestem zadowolona z tego, co ostatnio zrobiłam, do poniedziałku mam nadzieję zdążyć doszlifować to, co napisałam i dopisać jeszcze trochę ![]() ![]() A tak kosmetycznie: doszłam do wniosku, że nie jestem chora na punkcie kosmetyków ![]() http://www.dulcecandy.com/2009/12/ma...d-storage.html Może ta dziewczyna nie ma jakoś straaaasznie dużo kosmetyków, ale ona je zbiera od dwóch lat! To ja po czterech (?) latach na wizażu jestem daleeeko w tyle ![]() ![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Wolę mikro, byłam z tatą, za 10 zł
![]() ![]()
#2278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli bardzo lubisz takie filmy, to polecam "Zeszłego roku w Marienbadzie". Oglądałam kiedyś na kółku filmowym w szkole - nie zasnęłam tylko dlatego, że siedziałam na niewygodnym krześle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Kochanie- na szczęście teraz już prawie nie czuję zapachu, ale przez kilkanaście dni, śmierdział tym klejem od wieczka. Okropność
![]() Rzyrafko- jeżeli wiesz coś o podkładzie Ori Aquasurge nawilżającym, to napisz mi proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz moje łapki smaruję Calmą i też się dobrze spisuje, nie są już szorstkie i suche jak wcześniej. A nagroda się należy jak najbardziej, bo sumiennie piszesz pracę ![]() Mi w piątek przedłużyli termin złożenia pracy do końca marca. To już ostateczny termin a potem mnie skreślą z listy studentów, ale na szczęście jeszcze w ciągu 3 lat mogę się reaktywować i obronić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.