Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 20:09   #2251
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zmyłam olej nałożyłam maskę Pantene na 5 minut bo nie chciało mi się siedzieć z żadną maską a teraz schnę zobaczymy jakie będą włoski po wyschnięciu

Heroine noo w końcu wróciłaś żeby mi to było ostatni raz
Zdrówka
Monia widzę, że cały dzień dziś na wysokich obrotach załatwisz wszystko i będziesz miała z głowy tylko nie zapomnij się jutro zapisać do gina
Mureczko oj to nie dobrze, że Cię brzuch boli mam nadzieję, że mięta pomoże i jutro już nie będzie Cię bolał
A co do filmiku to dobry na szczęście ja już mam to za sobą
lorenail witamy

Ja dziś melduję 20 minut hula hop i 200 brzuszków
Ja poćwiczyłam z płytka
Teraz skrobie prace

Heroine, Monia witamy , dobrze że już jesteście
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:15   #2252
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
na pewno ślicznie wyglądałaś szkoda że fotek nie masz
współczuję okresu dobrze, że wymyślili tabletki przeciwbólowe bo byśmy wszystkie tutaj popadały z bólu...
Ojjj nie ma nic piękniejszego od swojego łóżeczka po ciężkim dniu czy nocy
Ja się w końcu teraz też wysypiam w Niemczech aż tak dobrze mi się nie spało
Faceci się za mną oglądali, fakt TŻ miał w pewnym momencie nerwa ale przywołałam Go do porządku i później sam mnie namawiał na tańce z innymi ogólnie było super chyba ze wszystkich wesel to na tym tańczyłam najwięcej praktycznie prawie cały czas

no @ jest straszna

Hehe teraz masz łóżko całe dla siebie

Ja zaraz zmykam lulu, bo tragicznie się czuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:18   #2253
Lorenail
Raczkowanie

mam nadzieję, ze następne tygodnie będą lepsze niż ten...
Kurs na prawko już kończę i strasznie żałuje ze to już po. Teraz się tylko muszę wybrać i zapisać na egzamin, a potem będa mnie mordować ;-)
Stary 2012-05-14, 20:29   #2254
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo Już wszystko wiem tż sie napalił jak dziecko ale boi sie ze nie bedziemy miec czasu sie zajmować
To zwierzę naprawdę wymaga opieki...więc jak nie macie czasu, to według mnie odpada. Ja jestem maniaczką zwierzaków i trochę ich mam i naprawdę czasu mi na nie schodzi spokojnie 3 godz na dzień.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
zoska a to jest dobry sposób, niby nic tak po trochu ćwiczyć przy codziennych czynnościach ale w sumie się uzbiera tego. Już muszę się ogarnąć bo źle się dzieje
a wiesz że mi się śnił taki jeż co Ty masz? Jak wrzuciłaś zdjęcie to musiało mi w pamięci utkwić i przyśniło mi się że takie 2 miałam w domu i musiałam pilnować żeby nie spadły z kanapy, a później ktoś po nie przyszedł i zabrał, a ja ryczałam

Nie wiem co się dziś dzieje ale brzuch mnie boli, a nigdy mnie nie bolał oprócz @. To na pewno przez dni płodne boli w lewym boku, ale żołądek też Wypiłam już 3 mięty i krople wzięłam, mam nadzieję że przejdzie do jutra bo w szkole siedzieć z tym to koszmar
Biedna jesteś z tym brzuchem Mam nadzieję, że przestanie niedługo boleć.
Hehe, fajny sen Co do ćwiczeń przy domowych czynnościach: przed chwilą siedziałam z książką i nawet nie wiem kiedy, a zrobiłam 300ścisków agrafką. A jeszcze ząbki będe myć, to i przysiady wpadną

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Lorenail Witamy

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jestem jestem tylko zaganiana troszkę i chora w piątek byłam na dancingu w sobotę miałam wesele no i jeszcze nie doszłam do siebie generalnie
Jesteście Kochane, że tak o mnie pytacie
Nooo! W końcu!!! Szaaaaaaaaaaaaalona

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Monia No to większość rzeczy z głowy! Super, teraz już tylko luźniej będzie

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
ciasta nie jadłam ino 2 łyżeczki tortu był przepyszny bo owocowy i taki leciutki i pewnie zjadłabym cały kawałek gdybym nie poszła tańczyć i kelnerzy nie sprzątnęli by mi go sprzed nosa
Dobre ^^

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:31   #2255
electra_89
Przyczajenie

Red face Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Witam Was buszowałam po tematach w poszukiwaniu sposobu na efekt jojo mam 21 lat, 165cm wzrostu, waga 58kg. niby nie dużo, ale mam kompleks związany z brzuchem. Wyglądam jakbym była w ciąży ;( Słodyczy nie jem prawie wogóle, fast-foody zdarza mi się do 3x tyg.. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jestem strasznym leniem. Teraz od jakiegoś czasu staram się jeść więcej warzyw (np. na patelnię) ale takie wybrane dania w dietach dość dużo kosztują jak na 1 dzień, niestety w tym momencie nie mogę sobie na to pozwolić.. Zatem pytanie, co polecacie, aby zgubić brzuch ? jakieś konkretne (ale lekkie :P ) ćwiczenia i produkty jakie mogę wdrożyć w obecne odżywianie. pozdrawiam i z góry dziękuję za rady
electra_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:36   #2256
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
:
A ja byłam przed @ i miałam brzuch jak balon TŻ oczywiście powiedział, że wymyślam, ale ja czułam i widziałam swoje ale przynajmniej miałam zwiewną sukienkę

No i właśnie dzisiaj dostałam @ czuję się jak gó.wno tak mnie nap.pie.prza brzuch, że ło jesu chociaż po nurofenie i tak jest już lepiej
zdjęć brak naprawdę nikt ze znajomych nie wziął aparatu ja też
Już ja widzę te Twoje brak zdjęć xD Ehe...
Oj, brzuch przed @ to wygląda u mnie jak wielka beczka, znam to, a Tż zawsze nie, nie, dobrze wyglądasz, co wymyślasz! Bleee. wypijam 1l wody, a nie wysikam nawet połowy, wszystko zostaje
Weź sobie 2 no-spy forte

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Zmyłam olej nałożyłam maskę Pantene na 5 minut bo nie chciało mi się siedzieć z żadną maską a teraz schnę zobaczymy jakie będą włoski po wyschnięciu
Nom, powiedz koniecznie jak po tym olejku! Ja zafarbowałam dzisiaj włoski (wyszło że ostatnie 3 farbowania robiłam równo co 41 dni, dzisiaj taka ochota mnie wzięła na farbę, patrzę do kalendarza, a to znowu 41 dni minęło hehe).
A teraz od godziny siedzę z Kallosem na głowie, ale go zmywam bo mnie wkurza już ten ręcznik, ciągle opada, a ja się uczę

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Ja poćwiczyłam z płytka
Teraz skrobie prace
Oj, to trzymam kciuki za owocną pracę !
Kurcze no, zazdroszczę wam tej płytki!!! Musze w końcu Tż namówić, żeby mi ściągnął Chodakowską z Chomika, bo ja konta nie mam. A tak normalnie kupujesz Shape, jak nie ma płyty? Fajna gazeta? Ostatnio wyszła ta gazeta HAPPY, kupię, zobaczę co to takiego, droga nie jest ok 3zł

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Faceci się za mną oglądali, fakt TŻ miał w pewnym momencie nerwa
Dobranoc!!!
No, jak niezła laska z Ciebie, to pewnie że się oglądali!!!!!!!!!!!!kla ski:

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
mam nadzieję, ze następne tygodnie będą lepsze niż ten...
Kurs na prawko już kończę i strasznie żałuje ze to już po. Teraz się tylko muszę wybrać i zapisać na egzamin, a potem będa mnie mordować ;-)
Na pewno już będzie tylko lepiej!!! Trochę samozaparcia i pójdzie. Nie martw się, każda tutaj ma chwile słabości Ale się wspieramy i jakoś nam idzie!

Stary 2012-05-14, 20:37   #2257
heroine86
Zakorzenienie

Lorenail, witaj

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Nooo! W końcu!!! Szaaaaaaaaaaaaalona

Cytat:
Dobre ^^
też się ucieszyłam

Cytat:
Już ja widzę te Twoje brak zdjęć xD Ehe...
Oj, brzuch przed @ to wygląda u mnie jak wielka beczka, znam to, a Tż zawsze nie, nie, dobrze wyglądasz, co wymyślasz! Bleee. wypijam 1l wody, a nie wysikam nawet połowy, wszystko zostaje
Weź sobie 2 no-spy forte
Naprawdę nie mam
Facecii...

Już wzięłam nurofen też
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 20:42   #2258
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez electra_89 Pokaż wiadomość
Witam Was buszowałam po tematach w poszukiwaniu sposobu na efekt jojo mam 21 lat, 165cm wzrostu, waga 58kg. niby nie dużo, ale mam kompleks związany z brzuchem. Wyglądam jakbym była w ciąży ;( Słodyczy nie jem prawie wogóle, fast-foody zdarza mi się do 3x tyg.. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jestem strasznym leniem. Teraz od jakiegoś czasu staram się jeść więcej warzyw (np. na patelnię) ale takie wybrane dania w dietach dość dużo kosztują jak na 1 dzień, niestety w tym momencie nie mogę sobie na to pozwolić.. Zatem pytanie, co polecacie, aby zgubić brzuch ? jakieś konkretne (ale lekkie :P ) ćwiczenia i produkty jakie mogę wdrożyć w obecne odżywianie. pozdrawiam i z góry dziękuję za rady
Heloł No, to czeka Cię czytanie wątku Wejdź na 1 stronę i przeczytaj co Monia napisała. W sumie to ten 1 post zawiera wszystkie nasze rady, do których się stosujemy. A fast-foody koniecznie wykluczyć z diety 3 razy w tygodniu to stanowczo za dużo!!! 1 na 2 tyg ujdzie!
No i wciągnij do swojej diety też ćwiczenia, bo bez nich brzucha nie zgubisz! Ja napisałam ćwiczenia, które robię. Kiedy robiłam je codziennie przez 1,5 miesiąca po 10minut dziennie to już miałam taki super brzuch, zero tłuszczu, ładne mięśnie, a startowałam z niezłego flaka i oponek A potem to nie poznałam się w lustrze, zaraz wkleję znowu.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ElectraMięsień prosty:
50brzuszków
20 brzuszków po 3
10brzuszków na 2 tempa
Skośne:
30skośnych do lewego kolana (noga położona na drugą nogę)
10 skośnych po 3
10 skośnych na 2 tempa
To samo do prawego kolana (noga położona na drugą nogę)
Skośne:
nogi leżą na podłodze ugięte w kolanach, tułów prosto -50brzuszków zwykłych, 20 po 3; to samo na drugą stronę
Prosty:
nogi w górze-30brzuszków, 10brzuszków po 3, nogi pod kątem prostym- 30 brzuszków, 10 brzuszków po 3
"pompowanie"- leżę na plecach, nogi ugięte w kolanach i pompuję w górze, macham przy tym rękami, żeby się nie opuszczać i tak 15machnięć rękami robię przy: ugięte kolana na podłodze, kolana pod kątem prostym, nogi w górze, jedna noga opuczszczona,jedna w górze (potem na zmianę), potem 2 opuszczone (nie dotykają ziemi, tak 30stopni), potem 2 w górze, potem kąt prosty potem ugięte na podłodze.
Potem robię prosty 40brzuszków, przy czym nogi ugięte na podłodze, 1 noga do góry idzie razem ze zrobieniem brzuszka i tak 20 wymachów 1 nogą i 20 wymachów 2.
Leżę na podłodze nogi daję do góry, ręce wzdłuż ciała i 20 razy nogi do góry,żeby tyłek oderwać i kawałek lędźwi, ale nie za dużo.
Potem jeszcze raz 50 brzuszków prostych, po 20 skośnych i tyle

Czasem robię inne ćwiczenia jeszcze dodatkowo, ale to taki standard mój Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam.

Te ćwiczenia codziennie 10minut, super efekty w miesiąc, gwarantuję Mile widziana inwencja twórcza z Twojej strony Dodaj coś od siebie, np. nożyce, wymachy nogami w bok Droga wolna.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Naprawdę nie mam
Facecii...
Już wzięłam nurofen też
No, ja mam nadzieję że nie oszukujesz z tymi zdjęciami, bo jak nie...
To już ból powinien minąć

Stary 2012-05-14, 20:44   #2259
electra_89
Przyczajenie

Cool Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Heloł No, to czeka Cię czytanie wątku Wejdź na 1 stronę i przeczytaj co Monia napisała. W sumie to ten 1 post zawiera wszystkie nasze rady, do których się stosujemy. A fast-foody koniecznie wykluczyć z diety 3 razy w tygodniu to stanowczo za dużo!!! 1 na 2 tyg ujdzie!
No i wciągnij do swojej diety też ćwiczenia, bo bez nich brzucha nie zgubisz! Ja napisałam ćwiczenia, które robię. Kiedy robiłam je codziennie przez 1,5 miesiąca po 10minut dziennie to już miałam taki super brzuch, zero tłuszczu, ładne mięśnie, a startowałam z niezłego flaka i oponek A potem to nie poznałam się w lustrze, zaraz wkleję znowu.
noo muszę przewertować go od początku :P bo kilka stron tylko przeczytalam kurcze, nie mam wogóle motywacji, uwielbiam jeść, gotuję smakołyki chłopakowi, z którym mieszkam, ale to raczej wysokokaloryczne, bo jemu nie grozi przytycie, bo jest umięśniony i szcupły :P
Stary 2012-05-14, 20:47   #2260
zooska
Zakorzenienie

Moje grzechy:
ciastko kruche, 2 garście płatków czekoladowych, 1 ciasteczko "jeżyk", 2 serduszka korzenne

poćwiczyłam:10minut brzuch, 300ścisków agrafką
w planie mam 50przysiadów, po 25 na złączonych nogach i 25 na lekko rozchylonych.

Jutro obiecuję, że tyle grzechów nie wpadnie

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
noo muszę przewertować go od początku :P bo kilka stron tylko przeczytalam kurcze, nie mam wogóle motywacji, uwielbiam jeść, gotuję smakołyki chłopakowi, z którym mieszkam, ale to raczej wysokokaloryczne, bo jemu nie grozi przytycie, bo jest umięśniony i szcupły :P
Hehe, z tym gotowaniem to mam podobnie A jeśli chodzi o Tż to identycznie, on kocha tłuste rzeczy, niezdrowe, słodkie i słone masakra i jak tu wytrzymać, kiedy o 2 w nocy czipsy wciąga w łóżku, masaaaaakra

Stary 2012-05-14, 20:51   #2261
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Widzę, że zooska już Ci co nieco napisała powodzenia

Cytat:
No, ja mam nadzieję że nie oszukujesz z tymi zdjęciami, bo jak nie...
To już ból powinien minąć
Szczeram

Nie minął znaczy jest lepiej, ale nie rewelacyjnie na dodatek zaczynają mnie boleć uszy wy.je.biście

Cytat:
Moje grzechy:
ciastko kruche, 2 garście płatków czekoladowych, 1 ciasteczko "jeżyk", 2 serduszka korzenne

poćwiczyłam:10minut brzuch, 300ścisków agrafką
w planie mam 50przysiadów, po 25 na złączonych nogach i 25 na lekko rozchylonych.

Jutro obiecuję, że tyle grzechów nie wpadnie
za grzechy jutro ma być ładnie

brawo za ćwiczenia

Ja spadam spać o ile ból brzucha mi pozwoli... buuu

Do jutra Kochane dobranoc!

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-05-14 o 20:54
Stary 2012-05-14, 20:53   #2262
meeedzik
Zakorzenienie

Włoski już wyschły i są cudne takie mięciusie jak nigdy chyba jeszcze lepsze jak po olejku alterra mam nadzieję, że po dłuższym stosowaniu będą jeszcze fajniejsze i bardziej nawilżone

Zoska a mnie też już korci, żeby pójść do fryzjera i walnąć sobie kolorek zbliżony do naturalnego albo kupić Loreal Casting ten bez amoniaku, może tym nie zniszczę włosków ale poczekam jeszcze może mi przejdzie bo w sumie to nie chcę niszczyć włosów.

Electra na brzuch polecam kręcenie hula hop

Monia a taką mam maskę z Pantene : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...udowujaca.html
fajna jest i pięknie pachnie
Stary 2012-05-14, 20:55   #2263
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
J

Nom, powiedz koniecznie jak po tym olejku! Ja zafarbowałam dzisiaj włoski (wyszło że ostatnie 3 farbowania robiłam równo co 41 dni, dzisiaj taka ochota mnie wzięła na farbę, patrzę do kalendarza, a to znowu 41 dni minęło hehe).
A teraz od godziny siedzę z Kallosem na głowie, ale go zmywam bo mnie wkurza już ten ręcznik, ciągle opada, a ja się uczę

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Oj, to trzymam kciuki za owocną pracę !
Kurcze no, zazdroszczę wam tej płytki!!! Musze w końcu Tż namówić, żeby mi ściągnął Chodakowską z Chomika, bo ja konta nie mam. A tak normalnie kupujesz Shape, jak nie ma płyty? Fajna gazeta? Ostatnio wyszła ta gazeta HAPPY, kupię, zobaczę co to takiego, droga nie jest ok 3zł
Ja farbowalam koło 20 stycznia mam fuksa że farba sie spłukała i nei widać odrostów
Powiem Ci że kiedyś kupiłam tą gazete, ale jak dla mnie prawie 8zł a nie ma co poczytać ;/ moze jutro sie skuszę to zobacze czy troche lepsza jest
Stary 2012-05-14, 20:56   #2264
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wariatko jedna powiedz Ty mi czy się w końcu zważyłaś jak nie to po @ masz to zrobić, bo jak nie no!
Stary 2012-05-14, 20:59   #2265
electra_89
Przyczajenie

Cytat:

Hehe, z tym gotowaniem to mam podobnie A jeśli chodzi o Tż to identycznie, on kocha tłuste rzeczy, niezdrowe, słodkie i słone masakra i jak tu wytrzymać, kiedy o 2 w nocy czipsy wciąga w łóżku, masaaaaakra
Ja nie wiem jak on to robi, że wsuwa 2-3 Kit-Katy dziennie (uwielbia ) i ciągle ma taki fajny brzuszek ponadto lubi dania z ziemniaków, makaronu więc jem razem z nim, tyle, że mniejsze ilości. Nie chce mi się osobno przygotowywać coś dla samej siebie.. On np nie lubi ryb, więc raczej ich nie przyrządzam. Czaasem jak mi się nudzi to sobie robie jakąś z piekarnika.. :P
Stary 2012-05-14, 21:04   #2266
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, Monia witamy , dobrze że już jesteście
też się cieszę
i co kupiłas rolki?

Cytat:

Monia No to większość rzeczy z głowy! Super, teraz już tylko luźniej będzie
noo jeszcze tylko jutro troche spraw mnie czeka i koniec tego szaleństwa W końcu!!! będzie już spokojniej

Cytat:
Faceci się za mną oglądali, fakt TŻ miał w pewnym momencie nerwa ale przywołałam Go do porządku i później sam mnie namawiał na tańce z innymi ogólnie było super chyba ze wszystkich wesel to na tym tańczyłam najwięcej praktycznie prawie cały czas

no @ jest straszna

Hehe teraz masz łóżko całe dla siebie

Ja zaraz zmykam lulu, bo tragicznie się czuję
ooo kurde! to na prawdę musiałaś super wyglądać! a TŻ jaki zazdrośnik hihihi a namawiał Cie na tańce z innymi bo pewnie biedaczek siły już nie miał tak go wymęczyłaś hehe
To Ty masz kondyche widzę! Nieźle Cie w tej pracy wyćwiczyli ja bym nie dała rady całej nocy tańczyć po godzinie bym padła

Całe wyroooo mam dla siebie szkoda, że nie ma w nim męża ale z drugiej strony na prawdę świetnie mi się śpi

Ja też uciekam do łóżeczka zaraz bo jestem strasznie zmęczona po dzisiejszym dniu :/ a jeszcze muszę się wykąpać i pranie powiesić okrutnieeee mi sie nie chce dzieci już śpią więc lecę zrobić to co muszę i też się kładę
do jutra laseczki miłej nocki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 21:04   #2267
electra_89
Przyczajenie

widzę, że piszecie o farbowaniu, z tym miałam już duuużo przejść :P od blondów po czerwienie, fiolety ostatnio po nieudanym farbowaniu Garnierem znalazłam sklep, gdzie starszy mężczyzna go prowadził. Mówił, że studiował chemię kosmetyczną i doradził mi farbowanie Henną (Balsam) z Venity, która nie niszczy włosów i ładnie kryje, tyle, że dość szybko się wypłukuje.. kosztuje ok. 10zł i naprawdę włosy wyglądają chyba lepiej niż przed farbowaniem
Stary 2012-05-14, 21:18   #2268
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra ja już ociekam
Dobranoc ślicznoty

http://szpileczki.com/?s=14203
Stary 2012-05-14, 21:28   #2269
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Ja nie wiem jak on to robi, że wsuwa 2-3 Kit-Katy dziennie (uwielbia ) i ciągle ma taki fajny brzuszek ponadto lubi dania z ziemniaków, makaronu więc jem razem z nim, tyle, że mniejsze ilości. Nie chce mi się osobno przygotowywać coś dla samej siebie.. On np nie lubi ryb, więc raczej ich nie przyrządzam. Czaasem jak mi się nudzi to sobie robie jakąś z piekarnika.. :P
Witam Cie

nie musisz osobno gotowac dla siebie przeciez. Z czym robisz makaron? tak na przykald? I jak go robisz? Mam na mysli sos

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 21:38   #2270
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
też się cieszę
i co kupiłas rolki?

Ja też uciekam do łóżeczka zaraz bo jestem strasznie zmęczona po dzisiejszym dniu :/ a jeszcze muszę się wykąpać i pranie powiesić okrutnieeee mi sie nie chce dzieci już śpią więc lecę zrobić to co muszę i też się kładę
do jutra laseczki miłej nocki
Póki co czekam, bo mam teraz troche roboty musze skończyć prace licencjacką, którą mam oddac gotową do konca maja. Do tego sesja + pytania na obrone. Także myśle że wystarcza mi ćwiczenia póki co. A rolki mama obiecała mi kupic na urodziny

Ja wczoraj siedziałam do 1:30 w nocy film ogladałam a o 8 pobudka. Jutro mam wolne także siedze i skrobie prace
Stary 2012-05-14, 22:20   #2271
electra_89
Przyczajenie

Arrow Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Witam Cie

nie musisz osobno gotowac dla siebie przeciez. Z czym robisz makaron? tak na przykald? I jak go robisz? Mam na mysli sos
Makaron z sosami carbonara, spaghetti, pieczeniowym jasnym, czasem z cebulą, jajkiem i przyprawami.. :/
Stary 2012-05-15, 06:59   #2272
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Zatem pytanie, co polecacie, aby zgubić brzuch ? jakieś konkretne (ale lekkie :P ) ćwiczenia i produkty jakie mogę wdrożyć w obecne odżywianie. pozdrawiam i z góry dziękuję za rady
Dobrym sposobem na pozbycie sie tluszczyku z okolic talii jest chodzenie. Pol godziny do godziny dziennie, energicznym krokiem. Do tego rytmiczna muza i juz masz pycha trening. Na posladki i nogi tez dziala.

Cytat:
Taaa... moj tez wcina slodycze i nic. Trzymaj tu sie na wodzy, jak ci TZ lezy na sofie i szelesci torebkami cukierkow. Urwis jeden - pamieta, jaka czekolade lubie (Ritter Sport, mleczna z orzechami laskowymi) i mi kupuje. Ostatnio przyniosl w niedziele - cala tabliczke wciagnelam.

Cytat:
Mówił, że studiował chemię kosmetyczną i doradził mi farbowanie Henną (Balsam) z Venity, która nie niszczy włosów i ładnie kryje, tyle, że dość szybko się wypłukuje.. kosztuje ok. 10zł i naprawdę włosy wyglądają chyba lepiej niż przed farbowaniem
Balsamow Venity i ja uzywalam. Niestety, to jest ''pseudohenna'' i prawdziwej henny tam tyle, co kot naplakal. Glownie barwniki chemiczne, dlatego szybko sie wyplukuje.
Od kilku miesiecy uzywam prawdziwej henny w proszku, czystej, wysokiej jakosci BAQ. Wlosy mam zdrowe a kolor trzyma sie naprawde bardzo dlugo. Jesli jestes zainteresowana kolorami brazu i miedzi, to polecam.
A ja juz przy sniadaniu. Po wczorajszej agrafce czuje zakwasy w miesniach ud, a po hula-hop - miesnie brzucha. Tak sobie rano myslalam - z czego ja czuje miesnie brzucha, przeciez brzuszkow nie cwiczylam - a potem mnie olsnilo, ze przeciez hulalam sobie.
Kawa, koklajl i zabieram sie za wioslowanie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 07:40   #2273
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
za grzechy jutro ma być ładnie
Dzisiaj zaczęłam dzień o 6 rano od ciasteczka korzennego i 2 garści płatków czekoladowych do mleka... masakra, ale już będzie ładnie, obiecuję!!!

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Zoska a mnie też już korci, żeby pójść do fryzjera i walnąć sobie kolorek zbliżony do naturalnego albo kupić Loreal Casting ten bez amoniaku, może tym nie zniszczę włosków ale poczekam jeszcze może mi przejdzie bo w sumie to nie chcę niszczyć włosów.
Mnie nie korci do tego, bo do mnie czerwony/rudy pasuje Najchętniej to bym je ścięła na meeega krótko, ale trzymam się przycinania końcówek Ja tak zapuszczam ścinając co pół roku

Super, że olejek się spodobał! Teraz zdasz nam relacje po miesiącu stosowania

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Ja farbowalam koło 20 stycznia mam fuksa że farba sie spłukała i nei widać odrostów
Powiem Ci że kiedyś kupiłam tą gazete, ale jak dla mnie prawie 8zł a nie ma co poczytać ;/ moze jutro sie skuszę to zobacze czy troche lepsza jest
Ja raz kupiłam, to w sumie nic nie było tak naprawdę...kilka przepisów, ćwiczeń, do których nigdy nie zajrzałam, myślałam że coś się poprawiła. Dzisiaj kupię to Happy to dam znać jaka jest

Ja farbuję co 1,5miesiąca tak na oko, bo mam słabe włoski i nie chcę obciążać. Jakiej farby używasz, że się spłukała? Ja mam Joanna "płomienna iskra" bo teraz na rudy stawiam, a normalnie to na czerwono jechałam

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Heroine wariatko jedna powiedz Ty mi czy się w końcu zważyłaś jak nie to po @ masz to zrobić, bo jak nie no!
Tak mi przypomniałaś o moim ważeniu, które miało się odbyć miesiąc temu xD

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
A mój to samo, wczoraj 12 w nocy, a ten buły zapiekane z piekarnika wsuwa, tona keczupu. Albo 23 i tabliczka czekolady, no masakra xD
Ja ubóstwiam wszystko co gotowane na parze. Tzn ja gotuję, to on zje wszystko, ale potem dojada sobie tłustymi, bo mówi, że moje jedzenie takie zdrowe jest, że aż go skręca xD

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
doradził mi farbowanie Henną (Balsam) z Venity, która nie niszczy włosów i ładnie kryje, tyle, że dość szybko się wypłukuje.. kosztuje ok. 10zł i naprawdę włosy wyglądają chyba lepiej niż przed farbowaniem
Próbowałam już tego. Niby nie niszczy, ale jak się chce kolor, to trzeba co 2 tygodnie to robić, no max co 3, bo inaczej to blednie, matowieje i nic nie zostawia na tych włosach
Nie wiem co gorsze, zajechać włosy raz na 1,5 miesiąca farbą, czy co 2 tyg henną

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Hehe, widziałam już to
Kotek wie co mówi

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Ja wczoraj siedziałam do 1:30 w nocy film ogladałam a o 8 pobudka. Jutro mam wolne także siedze i skrobie prace
Moja dzisiejsza noc tak wyglądała, tylko że ja z książkami siedziałam, a pobudka o 6 dalej do książek
Trzymajcie za mnie kciuki za zaliczenie dzisiaj

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dobrym sposobem na pozbycie sie tluszczyku z okolic talii jest chodzenie. Pol godziny do godziny dziennie, energicznym krokiem. Do tego rytmiczna muza i juz masz pycha trening. Na posladki i nogi tez dziala.
Ja zawsze szybko chodzę, ok 2 godzin dziennie, zawsze. A nie zauważyłam zmiany w okolicach talii... Jedyne co, to łydki mam zgrabne i pupę bardziej podniesioną
Ale tak to...nic

Stary 2012-05-15, 08:17   #2274
meeedzik
Zakorzenienie

Hej ślicznoty
Nie wytrzymałam i dziś znów się zważyłam z nadzieją, że będzie spadek a tam nic teraz się zważę dopiero w sobotę, albo w piątek, bo boję się, że w piątek nagrzeszę bułkami słodkimi i wcale spadku nie zobaczę

Cocktail może i ja na urodziny poproszę o rolki tylko kurcze nie mam gdzie jeździć :/
Zoska 3 czerwca będę mierzyć włosy i zdjęcie robić ciekawe czy będą jakieś efekty po olejku ? Jak na razie to się cieszę, że końce mam w miarę zdrowe i nie trzeba ich podcinać teraz będę dłuuugo czekała z podcięciem, bo jak podcinam co 2-3 miesiące to włosy ciągle miałam takiej samej długość, bo to co ścięłam to w te 2-3 miech zdążyło mi odrosnąć i tak w kółko
A Ty też stawaj na wagę, bo może też już jakiś spadek jest aa noo i trzymaj się dziś ładnie diety
Stary 2012-05-15, 09:05   #2275
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska 3 czerwca będę mierzyć włosy i zdjęcie robić ciekawe czy będą jakieś efekty po olejku ? Jak na razie to się cieszę, że końce mam w miarę zdrowe i nie trzeba ich podcinać teraz będę dłuuugo czekała z podcięciem, bo jak podcinam co 2-3 miesiące to włosy ciągle miałam takiej samej długość, bo to co ścięłam to w te 2-3 miech zdążyło mi odrosnąć i tak w kółko
A Ty też stawaj na wagę, bo może też już jakiś spadek jest aa noo i trzymaj się dziś ładnie diety
Moja fryzjerka powiedziała, że powinnam podcinać końcówki co 6-8tygodni. Zdziwiłam się, że tak szybko, ale ona że krótkie włosy tak już mają i trudno. Jak ja tak podcinam, to nie widzę w ogóle przyrostu, ale włosy są mocniejsze, to jednak trzeba przyznać. Tż mówi, że mi urosły, ale ja tam nie wierzę
Może podetnij góra 1,5cm powinnaś zauważyć, że odrosły, z długimi włosami też jest inaczej, więc w sumie się nie wypowiadam co do częstotliwości podcinania, bo nie wiem nawet...
A na wagę nie mam co stawać, bo wiem że miałam dużo prbl z utrzymaniem diety, szalałam na noc i tyle A bez tabsów to poniżej 58,3 kg nie chce mi spaść A ćwiczę więcej, bardziej siłowo nawet, bo aeroby to już oklepane miałam, a tu nic Nie wiem ocb, czemu mam taki długi zastój. Najwyżej już zostanę na utrzymaniu 58kg jak tak dalej będzie szło, po prostu będę dużo ćwiczyć...

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Rano podkradłam 2 garście płatków czekoladowych do mleka, potem 1 ciasteczko korzenne, owsianka żurawinowo-trudkawkowa na śniadanie, kawka, przed chwila jogurt homo pieczone jabłko z garścią płatków czek. Tyle

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Znalazłam artykuł o tym, jakie produkty najlepiej wpływają na sen. Jest ze stronki typowej dla dziewczyn, do poczytania o głupotach, ale potwierdzam wszystkie związki zawarte w tych produktach, że mają takie właściwości (biologia się przydała )

http://www.papilot.pl/odzywianie/181...re-na-sen.html

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

I nie pamiętam, czy przesyłałam wam tę stronkę:
http://www.zdrowenienudne.pl/przepisy/kategorie
to moja ulubiona strona, z której piekę ciasteczka, robię sosy i dania główne (sprawdzają się idealnie na kolacje we 2, mało kcal, a efektowne )
Także też polecam Może znajdziecie coś dla siebie.
Meeedzik, Cocktail Klikam cały czas Ale nadal was w rankingu nie widzę!!!!!!!!!!! ocb?!

Stary 2012-05-15, 09:10   #2276
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja juz w pracy, koniec wolnego
No, ale w sumie w domu tez siedziec bym nie mogla za duzo, bo mi sie nudzi
Dzisiaj od rana zła jestem bo wypłaty maja sie opoznic;/ kurcze no , nipowinni tak robic ja swoja prace wykonałam...zaplanowałam wydatki i zostaje na lodzie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 09:12   #2277
zooska
Zakorzenienie

Uciekam, będę ok 19
Na uczelnię wzięłam: jogurt pitny Jogobella regularis, jabłko, bułka razowa z serkiem topionym zmieszanym z serkiem ze szczypiorkiem, rzodkiewka i pomidor, kurkuma i pieprz.
Ale coś czuję, że dzisiaj będę głodna.
Muszę jeszcze polecieć do Rossmanna po herbatkę na "Regularną pracę jelit". Godna polecenia, kosztuje ok 5/6zł, nie pamiętam, bo kupiłam ją w promce.
http://www.usp.pl/herbaven/#cecha_uklad_trawienny
To jest ta seria herbatek, ja mam na regularną pracę jelit jak już wspomniałam. To nie jest na przeczyszczenie, tylko niweluje zaparcia, wypijam max 4 dziennie i nie mam prbl Bo musiałam odpocząć od śliwek bo już organizm coś nie dawał rady z nimi. Też za dużo koktajli ostatnio piłam. A do menu wprowadziłam 0,7 l wody mineralnej z cytryną i imbirem, też sok jabłkowy rozcieńczony wodą.
To tak dla kogoś, może się przyda.
Dooooooooobra, na serio już uciekam xD Bo w końcu na zaliczenie nie pójdę
Miłego dnia wszystkim i owocnej dietki i ćwiczeń

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja juz w pracy, koniec wolnego
No, ale w sumie w domu tez siedziec bym nie mogla za duzo, bo mi sie nudzi
Dzisiaj od rana zła jestem bo wypłaty maja sie opoznic;/ kurcze no , nipowinni tak robic ja swoja prace wykonałam...zaplanowałam wydatki i zostaje na lodzie
A to tak często. Moja siostra narzekała, że jej się wypłata opóźniła o 15dni ostatnio Także trzeba było jej pomóc z rachunkami, bo nie miała już za co opłacić... Fajnie pogrywają sobie.
Ja nadal pracy szukam, jutro idę na rozmowę do pracy w sklepie z przyprawami 10minut mam od domu, w hali takiej wrocławskiej
Dobrze, że wyszłaś już do pracy, bo z nudów to się jeść chcieć zaczyna

Stary 2012-05-15, 10:43   #2278
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ślicznoty
Nie wytrzymałam i dziś znów się zważyłam z nadzieją, że będzie spadek a tam nic teraz się zważę dopiero w sobotę, albo w piątek, bo boję się, że w piątek nagrzeszę bułkami słodkimi i wcale spadku nie zobaczę

Cocktail może i ja na urodziny poproszę o rolki tylko kurcze nie mam gdzie jeździć :/
Na Andersa w sumie fajna droga Ja tam zawsze jeździłam

Cytat:
Meeedzik, Cocktail Klikam cały czas Ale nadal was w rankingu nie widzę!!!!!!!!!!! ocb?!
Oj jak laski maja po 1000 klikniec a ja chyba ponad 100 to nie ma szans na ranking
Stary 2012-05-15, 11:04   #2279
monika01011986
Zakorzenienie

hej hej
jeju dziewczyny jak mi się nie chce wychodzić z domu..... a muszę iść tyle spraw załatwić :/ normalnie marzy mi się aby sobie spokojnie posiedzieć w domku bo odkąd przyjechałam do Polski to ciągle gdzieś łażę. No nic.. zbieram się i idę, szybko oblecę miasto i wrócę.
A na wadze dziś 60,1 czyli już mniej bo w sobote było 60,8 a od wczoraj zaczęłam dietkę no to do później kochane

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 11:15   #2280
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej
jeju dziewczyny jak mi się nie chce wychodzić z domu..... a muszę iść tyle spraw załatwić :/ normalnie marzy mi się aby sobie spokojnie posiedzieć w domku bo odkąd przyjechałam do Polski to ciągle gdzieś łażę. No nic.. zbieram się i idę, szybko oblecę miasto i wrócę.
A na wadze dziś 60,1 czyli już mniej bo w sobote było 60,8 a od wczoraj zaczęłam dietkę no to do później kochane
Ja byłam z rana u babci i dziadka, ale u nas pogoda nieciekawa zimno jak dla mnie Szkoda, że nie jest ciepło bo bym naszą Medzik wyciągnęła na działeczkę Ty masz dużo spraw do załatwiania a ja do środy musze prace skończyc tzn taki mam zamiar wyjdzie w praniu :d
Ja się zważe dopiero w poniedziałek chyba, że nie wytrzymam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości