|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Teraz skrobie prace ![]() Heroine, Monia witamy , dobrze że już jesteście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no @ jest straszna ![]() Hehe ![]() ![]() Ja zaraz zmykam lulu, bo tragicznie się czuję ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
mam nadzieję, ze następne tygodnie będą lepsze niż ten...
Kurs na prawko już kończę i strasznie żałuje ze to już po. Teraz się tylko muszę wybrać i zapisać na egzamin, a potem będa mnie mordować ;-)
#2254 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() Hehe, fajny sen ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Lorenail Witamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Monia No to większość rzeczy z głowy! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, brzuch przed @ to wygląda u mnie jak wielka beczka, znam to, a Tż zawsze nie, nie, dobrze wyglądasz, co wymyślasz! Bleee. wypijam 1l wody, a nie wysikam nawet połowy, wszystko zostaje ![]() Weź sobie 2 no-spy forte ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() A teraz od godziny siedzę z Kallosem na głowie, ale go zmywam bo mnie wkurza już ten ręcznik, ciągle opada, a ja się uczę ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Oj, to trzymam kciuki za owocną pracę ![]() Kurcze no, zazdroszczę wam tej płytki!!! Musze w końcu Tż namówić, żeby mi ściągnął Chodakowską z Chomika, bo ja konta nie mam. A tak normalnie kupujesz Shape, jak nie ma płyty? Fajna gazeta? Ostatnio wyszła ta gazeta HAPPY, kupię, zobaczę co to takiego, droga nie jest ok 3zł ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dobranoc ![]() ![]() No, jak niezła laska z Ciebie, to pewnie że się oglądali!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Lorenail, witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Facecii... ![]() Już wzięłam ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i wciągnij do swojej diety też ćwiczenia, bo bez nich brzucha nie zgubisz! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ElectraMięsień prosty: 50brzuszków 20 brzuszków po 3 10brzuszków na 2 tempa Skośne: 30skośnych do lewego kolana (noga położona na drugą nogę) 10 skośnych po 3 10 skośnych na 2 tempa To samo do prawego kolana (noga położona na drugą nogę) Skośne: nogi leżą na podłodze ugięte w kolanach, tułów prosto -50brzuszków zwykłych, 20 po 3; to samo na drugą stronę Prosty: nogi w górze-30brzuszków, 10brzuszków po 3, nogi pod kątem prostym- 30 brzuszków, 10 brzuszków po 3 "pompowanie"- leżę na plecach, nogi ugięte w kolanach i pompuję w górze, macham przy tym rękami, żeby się nie opuszczać i tak 15machnięć rękami robię przy: ugięte kolana na podłodze, kolana pod kątem prostym, nogi w górze, jedna noga opuczszczona,jedna w górze (potem na zmianę), potem 2 opuszczone (nie dotykają ziemi, tak 30stopni), potem 2 w górze, potem kąt prosty potem ugięte na podłodze. Potem robię prosty 40brzuszków, przy czym nogi ugięte na podłodze, 1 noga do góry idzie razem ze zrobieniem brzuszka i tak 20 wymachów 1 nogą i 20 wymachów 2. Leżę na podłodze nogi daję do góry, ręce wzdłuż ciała i 20 razy nogi do góry,żeby tyłek oderwać i kawałek lędźwi, ale nie za dużo. Potem jeszcze raz 50 brzuszków prostych, po 20 skośnych i tyle Czasem robię inne ćwiczenia jeszcze dodatkowo, ale to taki standard mój Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam. Te ćwiczenia codziennie 10minut, super efekty w miesiąc, gwarantuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- No, ja mam nadzieję że nie oszukujesz z tymi zdjęciami, bo jak nie... ![]() To już ból powinien minąć ![]()
![]() |
#2259 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Moje grzechy:
ciastko kruche, 2 garście płatków czekoladowych, 1 ciasteczko "jeżyk", 2 serduszka korzenne ![]() poćwiczyłam:10minut brzuch, 300ścisków agrafką w planie mam 50przysiadów, po 25 na złączonych nogach i 25 na lekko rozchylonych. Jutro obiecuję, że tyle grzechów nie wpadnie ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że zooska już Ci co nieco napisała ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie minął ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() brawo za ćwiczenia ![]() Ja spadam spać ![]() ![]() ![]() Do jutra Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-05-14 o 20:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Włoski już wyschły i są cudne
![]() ![]() ![]() ![]() Zoska a mnie też już korci, żeby pójść do fryzjera i walnąć sobie kolorek zbliżony do naturalnego ![]() ![]() ![]() Electra na brzuch polecam kręcenie hula hop ![]() Monia a taką mam maskę z Pantene : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...udowujaca.html fajna jest ![]() ![]()
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci że kiedyś kupiłam tą gazete, ale jak dla mnie prawie 8zł a nie ma co poczytać ;/ moze jutro sie skuszę to zobacze czy troche lepsza jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Heroine wariatko jedna powiedz Ty mi czy się w końcu zważyłaś
![]() ![]() ![]()
#2265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i co kupiłas rolki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To Ty masz kondyche widzę! Nieźle Cie w tej pracy wyćwiczyli ![]() ![]() ![]() Całe wyroooo mam dla siebie ![]() ![]() Ja też uciekam do łóżeczka zaraz bo jestem strasznie zmęczona po dzisiejszym dniu :/ a jeszcze muszę się wykąpać i pranie powiesić ![]() ![]() ![]() do jutra laseczki ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Przyczajenie
|
widzę, że piszecie o farbowaniu, z tym miałam już duuużo przejść :P od blondów po czerwienie, fiolety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja już ociekam
![]() Dobranoc ślicznoty ![]() ![]() http://szpileczki.com/?s=14203 ![]()
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie musisz osobno gotowac dla siebie przeciez. Z czym robisz makaron? ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj siedziałam do 1:30 w nocy film ogladałam a o 8 pobudka. Jutro mam wolne także siedze i skrobie prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od kilku miesiecy uzywam prawdziwej henny w proszku, czystej, wysokiej jakosci BAQ. Wlosy mam zdrowe a kolor trzyma sie naprawde bardzo dlugo. Jesli jestes zainteresowana kolorami brazu i miedzi, to polecam. A ja juz przy sniadaniu. Po wczorajszej agrafce czuje zakwasy w miesniach ud, a po hula-hop - miesnie brzucha. Tak sobie rano myslalam - z czego ja czuje miesnie brzucha, przeciez brzuszkow nie cwiczylam ![]() ![]() Kawa, koklajl i zabieram sie za wioslowanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zaczęłam dzień o 6 rano od ciasteczka korzennego i 2 garści płatków czekoladowych do mleka...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że olejek się spodobał! Teraz zdasz nam relacje po miesiącu stosowania ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() Ja farbuję co 1,5miesiąca tak na oko, bo mam słabe włoski i nie chcę obciążać. Jakiej farby używasz, że się spłukała? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Ja ubóstwiam wszystko co gotowane na parze. Tzn ja gotuję, to on zje wszystko, ale potem dojada sobie tłustymi, bo mówi, że moje jedzenie takie zdrowe jest, że aż go skręca xD ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem co gorsze, zajechać włosy raz na 1,5 miesiąca farbą, czy co 2 tyg henną ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() Kotek wie co mówi ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Trzymajcie za mnie kciuki za zaliczenie dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Ale tak to...nic ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Hej ślicznoty
![]() Nie wytrzymałam i dziś znów się zważyłam z nadzieją, że będzie spadek a tam nic ![]() ![]() Cocktail może i ja na urodziny poproszę o rolki ![]() Zoska 3 czerwca będę mierzyć włosy i zdjęcie robić ciekawe czy będą jakieś efekty po olejku ![]() ![]() ![]() A Ty też stawaj na wagę, bo może też już jakiś spadek jest ![]() ![]()
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może podetnij góra 1,5cm powinnaś zauważyć, że odrosły, z długimi włosami też jest inaczej, więc w sumie się nie wypowiadam co do częstotliwości podcinania, bo nie wiem nawet... ![]() A na wagę nie mam co stawać, bo wiem że miałam dużo prbl z utrzymaniem diety, szalałam na noc i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Rano podkradłam 2 garście płatków czekoladowych do mleka, potem 1 ciasteczko korzenne, owsianka żurawinowo-trudkawkowa na śniadanie, kawka, przed chwila jogurt homo pieczone jabłko z garścią płatków czek. Tyle ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Znalazłam artykuł o tym, jakie produkty najlepiej wpływają na sen. Jest ze stronki typowej dla dziewczyn, do poczytania o głupotach, ale potwierdzam wszystkie związki zawarte w tych produktach, że mają takie właściwości ![]() ![]() http://www.papilot.pl/odzywianie/181...re-na-sen.html ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- I nie pamiętam, czy przesyłałam wam tę stronkę: http://www.zdrowenienudne.pl/przepisy/kategorie to moja ulubiona strona, z której piekę ciasteczka, robię sosy i dania główne (sprawdzają się idealnie na kolacje we 2, mało kcal, a efektowne ![]() Także też polecam ![]() Meeedzik, Cocktail Klikam cały czas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz w pracy, koniec wolnego ![]() No, ale w sumie w domu tez siedziec bym nie mogla za duzo, bo mi sie nudzi ![]() Dzisiaj od rana zła jestem bo wypłaty maja sie opoznic;/ kurcze no , nipowinni tak robic ja swoja prace wykonałam...zaplanowałam wydatki i zostaje na lodzie ![]()
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Uciekam, będę ok 19
![]() Na uczelnię wzięłam: jogurt pitny Jogobella regularis, jabłko, bułka razowa z serkiem topionym zmieszanym z serkiem ze szczypiorkiem, rzodkiewka i pomidor, kurkuma i pieprz. Ale coś czuję, że dzisiaj będę głodna. Muszę jeszcze polecieć do Rossmanna po herbatkę na "Regularną pracę jelit". Godna polecenia, kosztuje ok 5/6zł, nie pamiętam, bo kupiłam ją w promce. http://www.usp.pl/herbaven/#cecha_uklad_trawienny To jest ta seria herbatek, ja mam na regularną pracę jelit jak już wspomniałam. To nie jest na przeczyszczenie, tylko niweluje zaparcia, wypijam max 4 dziennie i nie mam prbl ![]() To tak dla kogoś, może się przyda. Dooooooooobra, na serio już uciekam xD Bo w końcu na zaliczenie nie pójdę ![]() Miłego dnia wszystkim i owocnej dietki i ćwiczeń ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Ja nadal pracy szukam, jutro idę na rozmowę do pracy w sklepie z przyprawami ![]() ![]() Dobrze, że wyszłaś już do pracy, bo z nudów to się jeść chcieć zaczyna ![]()
![]() |
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() jeju dziewczyny jak mi się nie chce wychodzić z domu..... a muszę iść tyle spraw załatwić :/ normalnie marzy mi się aby sobie spokojnie posiedzieć w domku bo odkąd przyjechałam do Polski to ciągle gdzieś łażę. No nic.. zbieram się i idę, szybko oblecę miasto i wrócę. A na wadze dziś 60,1 ![]() ![]() ![]()
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się zważe dopiero w poniedziałek chyba, że nie wytrzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.