Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 14:52   #2221
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Medzik a ja właśnie wróciłam z miasta i kupiłam sobie olej ze słodkich migdałów I pewnie będę dzisiaj go testować Też właśnie zerknęłam na Twoją galerię i jestem pod wielkim wrażeniem cudowne masz paznokcie, piękny kształt i długość

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-14 o 14:54
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 14:56   #2222
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
To poproszę
Znalazlam ksiazeczke z przepisami jutro wpisze tu oba, dzis juz mam malo czasu na Wizaz - TZ zaraz wroci z pracy, trzeba bedzie jedzenie szykowac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 14:58   #2223
meeedzik
Zakorzenienie

Losing a gdzie kupiłaś ten migdałowy olej?
Dziękuję kochana bardzo mi miło, że się podobają choć teraz są krótkie bo mi dwa pękły po bokach i musiałam obciąć

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Nałożyłam ten olej kokosowy na włosy i teraz nie wiem czy lepiej zmyć przed spaniem, czy zostawić przez noc?
Stary 2012-05-14, 15:04   #2224
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana bardzo mi miło, że się podobają choć teraz są krótkie bo mi dwa pękły po bokach i musiałam obciąć

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Nałożyłam ten olej kokosowy na włosy i teraz nie wiem czy lepiej zmyć przed spaniem, czy zostawić przez noc?
Zostaw na noc Olej kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością. Ja już mam krótkie od dłuższego czasu,a nie znoszę takich mieć, ale tak mi się rozdwajają ostatnio, ze nie wiem co mam z nimi robić ale zaczęłam picie drożdży, więc liczę na to że się wzmocnią
Stary 2012-05-14, 15:07   #2225
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Jak masz mozliwosc zostaw na noc

Pocwiczyłam:
50 min rowerek
30 min hula hop
Pewnie cos jeszcze pod wieczor dorzuce jak mi sie nudzic bedzie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:15   #2226
meeedzik
Zakorzenienie

w takim razie zostawiam na noc bałam się, że to może być za długo.
Stary 2012-05-14, 15:16   #2227
LosingMyWay
Zadomowienie

Medzik na pewno nic się nie stanie jak będzie długo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 15:41   #2228
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

czeesc Wam

padam na pyska

dzisiaj jedzonko ok, przed chwilka zgrzesylam buleczka maslana z kawalkami czeko (Lidlowska ;( pyszna ;( ), ale dodam ze dzisiaj mialam 30 min szybkiego marszu, ktory nie byl zaplanowany (autobus mi zwial i musialam wracac innym , ktory zatrzymuje sie jakies 30 minut od mojej wioski ). Na podwieczorek musze zjesc chociaz troszke galaretki, bo stawy zaczynaja mnie cos bolec,chyba od chodzenia i biegania a na kolacyje zjem serek wiejski z pomidorem, cebulka, paprylka i curry. Tak przynajmniej planuje ;D
Jutro ide na silownie wiec jakos nadrobie ta buleczke

Meedzik- mozesz zostawic na noc a normalnie ile mniej wiecej trzymasz?

Uroczysko- gratuluje tych 5 kilogramow

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:49   #2229
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia za ćwiczenia podziwiam Cię
Kamilon zawsze też tak trzymam, że nakładam tak jak teraz i do następnego dnia
Stary 2012-05-14, 16:41   #2230
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Faktycznie, Agunia, ogromne brawa za cwiczenia !

mż-wr
Stary 2012-05-14, 16:57   #2231
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Proszę Jak ja już ćwiczę, to porządnie Lubię się zmęczyć, potem pełna energii jestem Co rusz to dodaję jakieś nowe ćwiczenia to tego zestawu, ale to taki standard jest.
Pazurki...jak to są krótkie według Ciebie, to ja nie wiem U mnie to jest długość maxymalna. Ale ja nie mogę zapuścić długich ze względu na prace porządkowe w domu, których jest od zaje....... i terenówki na uczelni, a full ich jest

Co do olejku, nie ryzykowałabym na noc, póki nie wiesz jak działa, na razie na kilka godzin, a potem najwyżej na noc

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Agunia A Ty jak zawsze szalejesz z ćwiczeniami

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
czeesc Wam

padam na pyska

dzisiaj jedzonko ok, przed chwilka zgrzesylam buleczka maslana z kawalkami czeko (Lidlowska ;( pyszna ;( ), ale dodam ze dzisiaj mialam 30 min szybkiego marszu, ktory nie byl zaplanowany (autobus mi zwial i musialam wracac innym , ktory zatrzymuje sie jakies 30 minut od mojej wioski ). Na podwieczorek musze zjesc chociaz troszke galaretki, bo stawy zaczynaja mnie cos bolec,chyba od chodzenia i biegania a na kolacyje zjem serek wiejski z pomidorem, cebulka, paprylka i curry. Tak przynajmniej planuje ;D
Jutro ide na silownie wiec jakos nadrobie ta buleczke
E tam, taka bułeczka to przecież nie dużo jest Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu.
Widzę, że kolację planujemy podobną^^ Pycha
To jutro śmigamy razem na siłownię, bo ja dzisiaj nie idę na fitness, za dużo nauki mam i nie wyrobiłabym się ze wszystkim Ale jutro mam duże okienko, to w okienku pójdę poćwiczyć

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:01   #2232
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

zooska http://wiadomosci.onet.pl/fotoreport...rtaz-maly.html czyli mamy rozumieć że tez masz komunie w tym roku Własnie mój tz sie pyta czy sobie takiego kupimy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:04   #2233
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
zooska http://wiadomosci.onet.pl/fotoreport...rtaz-maly.html czyli mamy rozumieć że tez masz komunie w tym roku Własnie mój tz sie pyta czy sobie takiego kupimy
Hehe, nie, ja miałam 21 urodziny

Polecam, cudne zwierzątko, ale bardzo ciężko się oswaja, jest b. wymagający i bez idealnych warunków nie pożyje długo Strasznie ciężki zwierzak w utrzymaniu. Ale cudo jest super!

Stary 2012-05-14, 17:05   #2234
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

E tam, taka bułeczka to przecież nie dużo jest Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu.
Widzę, że kolację planujemy podobną^^ Pycha
To jutro śmigamy razem na siłownię, bo ja dzisiaj nie idę na fitness, za dużo nauki mam i nie wyrobiłabym się ze wszystkim Ale jutro mam duże okienko, to w okienku pójdę poćwiczyć
DOkladnie to samo mam ! Dlatego nawet sie ucieszylam jak mi bus zwial, ze pojde sobie na piechotke, moze pod wieczor pomacham sobie agrafka ja jutro pod wieczor pojde na silke, jakos ok 18, wczesniej nie dam rady. Dzisiaj zasuwam po to by jutro moc pojsc... tyle rzeczy do ogarniecia... masakra
powodzenia

Cytat:
NIE MOGE, on jest taka chodzaca slodycza ze taki cudowny, tulilabym caly dzien

mż-wr
Stary 2012-05-14, 17:07   #2235
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, nie, ja miałam 21 urodziny

Polecam, cudne zwierzątko, ale bardzo ciężko się oswaja, jest b. wymagający i bez idealnych warunków nie pożyje długo Strasznie ciężki zwierzak w utrzymaniu. Ale cudo jest super!
Miałam sie pytać co on potrzebuje ? jakiejś specjalnej klatki czy cos? bo na internecie czytalam ze w zimie musi miec jakies zarówki ktore daja ciepło
Stary 2012-05-14, 17:08   #2236
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

NIE MOGE, on jest taka chodzaca slodycza ze taki cudowny, tulilabym caly dzien
Hehe,nie tuliłabys jeża xD xD xD

Stary 2012-05-14, 17:09   #2237
meeedzik
Zakorzenienie

Pytałam dziewczyn na włosowym i też powiedziały, że pierwszym razem lepiej nie ryzykować i nie zostawiać na noc także zmyję dziś wieczorem, to też będzie 4 godzinki czyli moim zdaniem nie za krótko

Zoska coś Ty ja mam taką długą płytkę, teraz pazurki mam obcięte na najkrócej jak piłowałam, to aż mnie bolało

Cocktail a wiesz, że ja też myślałam o takim jeżyku za.je.bi.sty jest
Stary 2012-05-14, 17:15   #2238
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam sie pytać co on potrzebuje ? jakiejś specjalnej klatki czy cos? bo na internecie czytalam ze w zimie musi miec jakies zarówki ktore daja ciepło
Terrarium, tak żarówki na noc. Jest wybredny jeśli chodzi o jedzenie, tylko najświeższe produkty, na wiele rzeczy jest uczulony, bardzo dba o higienę, uwielbia ruch, jest aktywny dopiero w nocy, więc jak nie siedzisz do późna to raczej się z nim nie pobawisz, bo jego pora to 2 w nocy^^ od 23 sie tak budzi, w dzień jak go obudzisz, to zaspany chodzi i fuka i szczeka na Ciebie. Jest b.ruchliwym zwierzakiem, w nocy nawet do 25km może przejść. Wcina robaki, ale tylko ze sklepu zoologicznego, bo takie z dworu mogą nosić choroby. Musi mieć dużą klatkę, codzinnie zmienianą wodę i świeżą karmę dla kociąt. Jak nie zje jakiegoś owocu/warzywa to po 3 godz trzba to wywalić z jego klatki. Uwielbia kocyki, pluszaki, zabawki, taki kołowrotek do biegania. Trzeba dużo czas i cierpliwości na oswojenie. Higiena jest b.ważna-trzeba kąpać w ciepłej wodzie, oliwce i szamponie dla dzieci, igły szczoteczką do zębów się szoruje. To tak po krótce. Jeże bardzo szybko chorują, nie może być w przeciągu, nie może mieć zimno poniżej 20stopni bo hibernuje, a powyżej 30st to leży i nic nie robi. To dla jeża jest zabójcze.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Cocktail a wiesz, że ja też myślałam o takim jeżyku za.je.bi.sty jest
Pierwszy raz jeża chciałam mieć jako 4 latka Ale teraz dostałam jak Lemiś mi zdechł, to Tż dał mi Florka
Ale ogólnie jest jakiś boom na te jeże Potem wylądują na śmietnikach, bo większość ludzi je będzie brać bo słodki, a potem stwierdzą że to ciężko się nim zajmować i wywalą

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ok, koniec przerwy, wracam do nauki Taaaaaaaak nie cierpię zoologii!!! Wpadnę późnym wiezczorem

Stary 2012-05-14, 17:25   #2239
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Terrarium, tak żarówki na noc. Jest wybredny jeśli chodzi o jedzenie, tylko najświeższe produkty, na wiele rzeczy jest uczulony, bardzo dba o higienę, uwielbia ruch, jest aktywny dopiero w nocy, więc jak nie siedzisz do późna to raczej się z nim nie pobawisz, bo jego pora to 2 w nocy^^ od 23 sie tak budzi, w dzień jak go obudzisz, to zaspany chodzi i fuka i szczeka na Ciebie. Jest b.ruchliwym zwierzakiem, w nocy nawet do 25km może przejść. Wcina robaki, ale tylko ze sklepu zoologicznego, bo takie z dworu mogą nosić choroby. Musi mieć dużą klatkę, codzinnie zmienianą wodę i świeżą karmę dla kociąt. Jak nie zje jakiegoś owocu/warzywa to po 3 godz trzba to wywalić z jego klatki. Uwielbia kocyki, pluszaki, zabawki, taki kołowrotek do biegania. Trzeba dużo czas i cierpliwości na oswojenie. Higiena jest b.ważna-trzeba kąpać w ciepłej wodzie, oliwce i szamponie dla dzieci, igły szczoteczką do zębów się szoruje. To tak po krótce. Jeże bardzo szybko chorują, nie może być w przeciągu, nie może mieć zimno poniżej 20stopni bo hibernuje, a powyżej 30st to leży i nic nie robi. To dla jeża jest zabójcze.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Pierwszy raz jeża chciałam mieć jako 4 latka Ale teraz dostałam jak Lemiś mi zdechł, to Tż dał mi Florka
Ale ogólnie jest jakiś boom na te jeże Potem wylądują na śmietnikach, bo większość ludzi je będzie brać bo słodki, a potem stwierdzą że to ciężko się nim zajmować i wywalą

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ok, koniec przerwy, wracam do nauki Taaaaaaaak nie cierpię zoologii!!! Wpadnę późnym wiezczorem
Dzięki bardzo Już wszystko wiem tż sie napalił jak dziecko ale boi sie ze nie bedziemy miec czasu sie zajmować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 18:12   #2240
murka04
Zadomowienie

medzik no właśnie najgorzej się zebrać, ale już koniec z tym biadoleniem bo ja widzę że coraz gorzej ze mną Jutro już będą ćwiczenia.
zoska a to jest dobry sposób, niby nic tak po trochu ćwiczyć przy codziennych czynnościach ale w sumie się uzbiera tego. Już muszę się ogarnąć bo źle się dzieje
a wiesz że mi się śnił taki jeż co Ty masz? Jak wrzuciłaś zdjęcie to musiało mi w pamięci utkwić i przyśniło mi się że takie 2 miałam w domu i musiałam pilnować żeby nie spadły z kanapy, a później ktoś po nie przyszedł i zabrał, a ja ryczałam

Nie wiem co się dziś dzieje ale brzuch mnie boli, a nigdy mnie nie bolał oprócz @. To na pewno przez dni płodne boli w lewym boku, ale żołądek też Wypiłam już 3 mięty i krople wzięłam, mam nadzieję że przejdzie do jutra bo w szkole siedzieć z tym to koszmar

Ej a widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=eHCj8RtpBRo No oglądam w kółko i nie mogę, można mieć problemy z jazdą ale bez przesady

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:28   #2241
Lorenail
Raczkowanie

Hej dziewczyny, nie pisałam tu jeszcze, ale może mnie nie wyrzucicie. Ogólnie od tygodnia jem mniej, słodyczy wcale. W końcu wakacje tuż tuż, więc trzeba jakoś wyglądać. Nie muszę mówić jak mi było ciężko się powstrzymać od podjadania i wiecie co? Na wadze 1kg więcej. Piję dużo wody, więc raczej nic mi się w organizmie nie zatrzymało, @ niedawno przeszła... Trochę się załamałam

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

Ej a widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=eHCj8RtpBRo No oglądam w kółko i nie mogę, można mieć problemy z jazdą ale bez przesady
Widziałam Jako, że idę się niedługo zapisywać na egzamin to nawet mnie to już tak strasznie nie śmieszy. Teraz modlę się, żeby nie jechać tak samo
Stary 2012-05-14, 18:53   #2242
heroine86
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki

Jestem jestem tylko zaganiana troszkę i chora w piątek byłam na dancingu w sobotę miałam wesele no i jeszcze nie doszłam do siebie generalnie

Jesteście Kochane, że tak o mnie pytacie

Medzik i Coctail klikam Wam jak tylko mam czas dzisiaj nawet w pracy kilka razy klikałam ale ja nie wiem jak te dziewczyny zbierają te kliki ja nie wiem czy one śpią w ogóle

Monia, witaj w ojczyźnie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:04   #2243
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
jeju ile ja sie dzisiaj nalatałam nie mam na nic siły już :/ nawet w Kwidzynie byłam pozałatwiać kilka spraw.... ale są dwa plusy z dzisiejszego dnia - pierwszy to że większość spraw mam z głowy a drugi że wzięłam sobie w końcu telefon w plusie bo mi się doładowania skończyły w mixie Długo się zastanawiałam co wybrać, bo szczerze mówiąc nie mają ciekawych ofert.... za jakieś zwyczajne telefoniki chcieli kupe kasy które na allegro kosztują niewiele. W końcu wybrałam sobie Sony Ericssona Neo V i jestem strasznie zadowolona najwazniejsze dla mnie było aby miał duży wyświetlacz i świetny aparat z fokusem - teraz będę mogła dużo zdjęć robić i Wam wklejać
Jeszcze jutro muszę skoczyć na pocztę i do Spółdzielni mieszkaniowej zapytać o wysokość czynszu gdyby nikt nie mieszkał w naszym mieszkaniu. Szczerze Wam powiem, że wolałabym aby to mieszkanie stało puste bo przynajmniej byśmy mieli gdzie pomieszkiwać jakbyśmy przyjeżdzali do Polski na urlop / święta. No i nie musiałabym się martwić czy ktoś mi zdemoluje mieszkanie czy nie i czy płaci rachunki.
Miałam się zarejestrować do gina ale zapomniałam :/ jutro to zrobię bo cycki mnie okropnie bolą Na dworze zimno choć na słońcu było całkiem przyjemnie dzisiaj, w cieniu to masakra :/
O diecie normalnie dziś zapomniałam miałam tyle spraw na głowie że dieta wyleciała mi z głowy ale na szczęście nie zjadłam nic nie zdrowego czy wysokokalorycznego także jest ok
Zaraz czas na jakąś kolację co by tu zjeść....

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Jestem jestem tylko zaganiana troszkę i chora w piątek byłam na dancingu w sobotę miałam wesele no i jeszcze nie doszłam do siebie generalnie

Jesteście Kochane, że tak o mnie pytacie

Monia, witaj w ojczyźnie!
noo helloołł sister
Allleee Ci zazdroszczę tego wesela ogólnie nie cierpię muzyki weselnej i tańczyć na weselach ale resztę uwielbiam szczególnie jedzenie hehehe A jak Ty się bawiłas na weselu? fajnie było? co jadłas dobrego???

Niema to jak w ojczyźnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 19:14   #2244
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
noo helloołł sister
Allleee Ci zazdroszczę tego wesela ogólnie nie cierpię muzyki weselnej i tańczyć na weselach ale resztę uwielbiam szczególnie jedzenie hehehe A jak Ty się bawiłas na weselu? fajnie było? co jadłas dobrego???

Niema to jak w ojczyźnie

Hehe, w tym roku czeka mnie jeszcze dwa teraz na weselach mało jest muzyki stricte weselnej grają dużo nowych przebojów wybawiłam się na maxa a jadłam mało w sumie to próbowałam po trochu samych ciepłych posiłków jakieś schaby, paszteciki, strogonoff, barszczyk ciasta nie jadłam ino 2 łyżeczki tortu był przepyszny bo owocowy i taki leciutki i pewnie zjadłabym cały kawałek gdybym nie poszła tańczyć i kelnerzy nie sprzątnęli by mi go sprzed nosa

Generalnie było zaj.ebi.ście

Pewnie, że w ojczyźnie najlepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-14, 19:19   #2245
murka04
Zadomowienie

lorenail hej Oj ciężko się powstrzymać, ostatnio mam z tym duuży problem. Ale nie łam się to tylko na początku waga wzrosła, na pewno szybko zleci ten kg jak będziesz dalej trzymać diety
A na prawko się zapisujesz niedługo? Kiedy? Ja też, tzn w sierpniu to może nie tak niedługo
heroine no jesteś w końcu ale Ci się lanie należy za te nieodzywanie się na weselu to pewnie tylko krzyczałaś music play i jazdaaa!
monia oj ciężki dzień miałaś ale za to już dużo masz z głowy Tylko nie zapomnij jutro o tym gin bo to ważne! A jak synek starszy? Cieszy się pewnie że znów w Polsce jest?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:35   #2246
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe, w tym roku czeka mnie jeszcze dwa teraz na weselach mało jest muzyki stricte weselnej grają dużo nowych przebojów wybawiłam się na maxa a jadłam mało w sumie to próbowałam po trochu samych ciepłych posiłków jakieś schaby, paszteciki, strogonoff, barszczyk ciasta nie jadłam ino 2 łyżeczki tortu był przepyszny bo owocowy i taki leciutki i pewnie zjadłabym cały kawałek gdybym nie poszła tańczyć i kelnerzy nie sprzątnęli by mi go sprzed nosa

Generalnie było zaj.ebi.ście

Pewnie, że w ojczyźnie najlepiej
No ja na weselu to byłam z 2 lata temu ostatnio i też wtedy miałam aż 3 wesela w ciągu jednego roku, ale źle się na nich czułam bo jeszcze taka gruba byłam..... :/
A Tobie to kurde dobrze teraz to też bym poszła chętnie na wesele bo
w końcu wyglądam normalnie a nie jak wieloryb
A Ci kelnerzy to niegrzeczni taki dobry tort Ci sprzątnać sprzed nosa!!! Fajnie że się wybawiłaś czekamy na zdjęcia!!!

Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
monia oj ciężki dzień miałaś ale za to już dużo masz z głowy Tylko nie zapomnij jutro o tym gin bo to ważne! A jak synek starszy? Cieszy się pewnie że znów w Polsce jest?
No jeszcze tylko jutro taki szalony dzień mnie czeka i koniec będę odpoczywać i pisać z Wami
No muszę koniecznie do gina bo już sobie wkręcam ciąże..... cycki bolą strasznie a przecież okres mi się skończył dzień przed majówką jakoś więc to bardzo dziwna sprawa
Synek się cieszy ale ciągle sie pyta kiedy jedziemy znowu do Niemiec chyba mu sie tam spodobało

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-14, 19:37   #2247
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine no jesteś w końcu ale Ci się lanie należy za te nieodzywanie się na weselu to pewnie tylko krzyczałaś music play i jazdaaa!
nie bij za mocno
noooo prawie krzyczałam gorzej, że w niedzielę straciłam głos dzisiaj wcale nie jest lepiej

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No ja na weselu to byłam z 2 lata temu ostatnio i też wtedy miałam aż 3 wesela w ciągu jednego roku, ale źle się na nich czułam bo jeszcze taka gruba byłam..... :/
A Tobie to kurde dobrze teraz to też bym poszła chętnie na wesele bo
w końcu wyglądam normalnie a nie jak wieloryb
A Ci kelnerzy to niegrzeczni taki dobry tort Ci sprzątnać sprzed nosa!!! Fajnie że się wybawiłaś czekamy na zdjęcia!!!

Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
A ja byłam przed @ i miałam brzuch jak balon TŻ oczywiście powiedział, że wymyślam, ale ja czułam i widziałam swoje ale przynajmniej miałam zwiewną sukienkę

No i właśnie dzisiaj dostałam @ czuję się jak gó.wno tak mnie nap.pie.prza brzuch, że ło jesu chociaż po nurofenie i tak jest już lepiej

no sprzątnęli gałgany jedne

zdjęć brak naprawdę nikt ze znajomych nie wziął aparatu ja też

pewnie, że w domu najlepiej ja to już się nie mogłam doczekać swojego łóżeczka po weselu
Stary 2012-05-14, 19:49   #2248
meeedzik
Zakorzenienie

Zmyłam olej nałożyłam maskę Pantene na 5 minut bo nie chciało mi się siedzieć z żadną maską a teraz schnę zobaczymy jakie będą włoski po wyschnięciu

Heroine noo w końcu wróciłaś żeby mi to było ostatni raz
Zdrówka
Monia widzę, że cały dzień dziś na wysokich obrotach załatwisz wszystko i będziesz miała z głowy tylko nie zapomnij się jutro zapisać do gina
Mureczko oj to nie dobrze, że Cię brzuch boli mam nadzieję, że mięta pomoże i jutro już nie będzie Cię bolał
A co do filmiku to dobry na szczęście ja już mam to za sobą
lorenail witamy

Ja dziś melduję 20 minut hula hop i 200 brzuszków
Stary 2012-05-14, 19:55   #2249
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine noo w końcu wróciłaś żeby mi to było ostatni raz
Zdrówka

Ja dziś melduję 20 minut hula hop i 200 brzuszków
będę teraz codziennie
dzięki przyda się

brawo
Stary 2012-05-14, 20:08   #2250
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam przed @ i miałam brzuch jak balon TŻ oczywiście powiedział, że wymyślam, ale ja czułam i widziałam swoje ale przynajmniej miałam zwiewną sukienkę

No i właśnie dzisiaj dostałam @ czuję się jak gó.wno tak mnie nap.pie.prza brzuch, że ło jesu chociaż po nurofenie i tak jest już lepiej

no sprzątnęli gałgany jedne

zdjęć brak naprawdę nikt ze znajomych nie wziął aparatu ja też

pewnie, że w domu najlepiej ja to już się nie mogłam doczekać swojego łóżeczka po weselu
na pewno ślicznie wyglądałaś szkoda że fotek nie masz
współczuję okresu dobrze, że wymyślili tabletki przeciwbólowe bo byśmy wszystkie tutaj popadały z bólu...
Ojjj nie ma nic piękniejszego od swojego łóżeczka po ciężkim dniu czy nocy
Ja się w końcu teraz też wysypiam w Niemczech aż tak dobrze mi się nie spało

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Zmyłam olej nałożyłam maskę Pantene na 5 minut bo nie chciało mi się siedzieć z żadną maską a teraz schnę zobaczymy jakie będą włoski po wyschnięciu

Monia widzę, że cały dzień dziś na wysokich obrotach załatwisz wszystko i będziesz miała z głowy tylko nie zapomnij się jutro zapisać do gina
A co masz za maskę z Pantene?
Dziś na prawdę na wysokich obrotach dzień miałam :/ ale jeszcze tylko jutro trochę polatam po swoim mieście i koniec spraw będzie odetchnę z ulgą
No mam nadzieję że nie zapomnę!! ja mam straszną sklerozę, nawet wszystkie sprawy które miałam dziś do załatwienia i które mam jutro do zrobienia to sobie na kartce zapisałam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości