![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja raz byłam na snowboardzie i zaliczyłam chyba więcej upadków niż zjazdów, ale fajnie było ![]() Jej jestem w klubie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Furry Sue wow
![]() ![]() ogolnie współczuję tego zęba ![]() ![]() Wróciłam z zakupów i jestem z siebie mega dumna - długo stałam przed regałem z chipsami, a potem ze słodyczami i NIC nie kupiłam ![]() ![]() ![]() A w ogóle to miałam niezłą bekę jak weszłam na wizaż, a tu zaproszenie do klubu "Piękne, silne i nieprzeciętne" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-01-28 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Raczkowanie
|
U mnie po weekendzie też ok. Co prawda wypiłam lampkę wina ale to podobno jest dopuszczalne także luz
![]() Cytat:
![]() ogólnie i milenka współczuje z tymi bólami. Moją mamę ostatnio tak zatoki bolały po grypie,że całą noc przepłakała. Joanna zazdroszczę 6 stopni, mam nadzieję, ze u nas w końcu będzie cieplej bo się można depresji nabawić. Kwiatuszku sukienka śliczna ![]() Ooo klub zakładacie. To fajnie, może się w końcu zobaczymy bo tak to nawet nie wiem z kim piszemy. Mam nadzieję, że uda mi się dostać do tego elitarnego klubu silnych, pięknych i nieprzeciętnych kobiet ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kwiatuszek ładne dzieciaczki na zdjęciu ![]() Ja też mam zdjęcia ze startu już widze minimalną róźnice ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Eh dziewczyny normalnie się podłamałam... Obejrzałam zdjecia z ostatnich dwóch lat - boszeee jak ja jestem gruba !!
I w dodatku nie zdawałam sobie z tego sprawy ;( choć fakt że jest różnica między zdjęciami z wakacji a ze świąt ![]() Ja już naprawde nie jem ... żadnych świństw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() upasiona, opuchnięta..........oczu nie widać..........masakra dopiero na zdjęciach widać jak na prawdę wyglądamy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek no właśnie .. bo mi się wydawało że wyglądam .. nieźle
![]() A taki instynkt samozachowawczy że chyba z dwa lata nie oglądałam zdjęć ..Żadnych ... Chyba ostatnie po ślubie i podróży poślubnej (lato 2011) .. A utyłam głównie potem... Tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
Ni też się cały czas wydawało, że nie jest tak źle. Ale jak niedawno oglądałam zdjęcia bo chcieliśmy dziadkom wywołać naszą córeczke to się przeraziłam. Nie była sobie w stanie wyobrazić,że ja tak wyglądałam. zawsze jak w telewizji pozazywali jakaś babke ważącą 110 kg to ja sobie myślałam bosse przecież ja tak nie wyglądam. A teraz wiem, że też tak wyglądałam.
![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Bede te parszywe zdjęcia oglądać codziennie a przynajmniej przed weekendem
![]() Zjadłam dziś na kolacje twaróg 150g 1,5% z szynką indyczą i szczypiorkiem - dziękuję chyba mariimarysience za pomysł ![]() ![]() ![]() Ide spać... Traumatyczne przeżycia osłabiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Drogie, mam dwie sprawy
![]() Po pierwsze: nie mam zdjęć sprzed diety. W sensie nago. Po drugie: nie wiem czy chcecie oglądać na serio moje fałdy ![]() Po trzecie: twarze też dajemy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
A więc tak w szybkim skrócie bo łóżeczko już woła
![]() Niuunia Cieszę się że dobrze Ci poszło, ale trzymam kciuki i tak dalej aż będą wyniki Sunshine Za Ciebie kciuki trzymam jeszcze mocniej bo dużo przed Tobą jeszcze ![]() Furry Sue ale dzikus z Ciebie ![]() ![]() Ogolnie Mam nadzieję że lekarstwo z zęba wydłubałaś bo nie przestanie Cię boleć ![]() Kwiatuszku Wypróbuję pierś z sosami jogurtowymi bo zapomniałam o nich ale na serki już patrzeć nie mogę w żadnej postaci ani z szynką, ani z miodem itd ![]() Ogromne brawa dla wszystkich dziewczynek, które zanotowały spadki ![]() Też jestem już w klubie ![]() ![]() Joasia brawo za odwagę za wrzucenie zdjęć w bieliźnie ja swoje usunęłam z aparatu ![]() ![]() ![]() Na prawdę fajna sprawa z tym klubem ![]() Dobrej nocki dziewczynki ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-28 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, przyznaję się bez bicia, że nie mam sposobu na dietę.
Od 1 stycznia rzuciłam słodycze, a jestem MEGA SŁODYCZOCHOLICZKĄ!!! i to jest mój sukces... zmieniłam też pieczywo na pełnoziarniste, ale niestety od ćwiczeń jakoś się wymiguję, co spróbuję zmienić... po 19 staram się już nie jeść, tylko ta dieta... Jestem dość dziwnym typem człowieka, bo jest na prawdę niewiele produktów, które mi smakują... i rzecz jasna do dietetycznych one wcale nie należą... ale gdybym chciała przejść na zupełnie zdrowe jedzenie, to musiałabym nic nie jeść... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2264 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() kiedy dobrze zbilansujesz swoją dietę to zapewniam cię że nie będziesz miala ochoty na podrzeranie i słodkości. sama to przetestowałam. ![]() jeśli chodzi o lubienie czegoś to ja opracowałam taki patent że jem to co lubię tylko w wersji dietetycznej. = i tak np kurcza gotowanego też nie ruszę- za to robię pieczone, duszone, nugetsy w piekarniku itd. jogurt nat, też mi nie wchodz- ale jak powzucam tam sobie coś np zioła, ogórka, kielki, przyprawy to mam gotowy sosik do obiadu. ![]() musli + jogurt nat. + łyżeczka dzemu- PYCHA chodzi o to aby nauczyć się kombinować w kuchni - i na pewno się uda ![]()
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Na początek się pochwalę! Byłam wczoraj u znajomych. Wiedziałam, że będzie piwko, więc pojechałam samochodem, nie kusiło ![]() Wypiłam za to sporo wody ![]() Jestem z siebie dumna ![]() ![]() Super pomysł z klubem! Może sama coś wrzucę kiedyśtam ![]()
#2266 | |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadanku gruszka chińska (dziwna trochę była...) i jogurt nat. z słonecznikiem, otrębami i dżemem. Wchodzę na wizaż a tu taka niespodzianka zaproszenie do klubu ![]()
![]() |
#2267 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry! U mnie na chwilę wyszło słońce, a teraz znowu pochmurno. ![]() Wczoraj było około 1400 kcal, bez grzeszków. Na śniadanie miałam chleb razowy z sałatą szynką i szczypiorkiem + gruszka. Na obiad dzisiaj sałatka warzywna z kurczakiem. Wczoraj jak jechałam autem to w radiu mówili o tym, że przez taki lek Diane 35 we Francji chyba zmarły 4 kobiety. I jaka byłam szczęśliwa, kiedy uświadomiłam sobie że przestałam go brać koło listopada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Furry Sue dziewczyno wracaj do Nas ale CALA!!! tesknimy ![]() mon cheri gratuluje ![]() ![]() Ja tez nie mam zdjec w bieliznie ale mam z czerwca w ciuchach ![]() ![]() Juz po snaidaniu dzis obiad wczesniej i cwiczenia tez ![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mi nie dośc, ze waga stala przez kilka dni to dziś skoczyło do gory ![]() ![]() Joanna, ja też wczoraj oglądałam zdjęcia... i nie fajnie mi było ![]() ![]() ![]() Takze dobry pomysl zeby przed weekendem sobie spojrzec na foty - od razu wezme sie w garsc ![]() jesli chodzi o zdjecia w beliznie to nie mam - ewentualnie sobie zrobie teraz zeby potem moc porownac, ale po egz poszperam i cos ogarne ze zdjeciami ![]() mon_cheri, brawo ze sie powstrzymalas ![]() Furry Sue, uwazaj tam na siebie, ostroznie ![]() A ja gotuje zupy na kostce, wiem ze to swinstwo ale ja po prostu nie jestem w stanie zjesc zupy w ktorej plywalo mieso ![]() ![]() Ja już po sniadanku - jog nat + musli i otreby Na obiad zrobie chyba makaron z kurczakiem w pomidorach ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
CARLA
Słońce, czemu tak rzadko się ostatnio pojawiasz? ![]() Mam wydłubać? ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle hej ![]() Ja dziś planuję zrobić na obiad, właściwie spróbować zrobić pizzę na mące razowej, jestem ciekawa jaka wyjdzie. Moja siostra kiedyś robiła, ale żebym ja pamiętała jakie ciasto wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam wczoraj tu napisać oO nie wiem co sie działo ;/ zaraz bede was nadrabiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
Hej Chudzinki
![]() Podczytuję Was od pewnego czasu, podobnie jak inne tematy na wizażu dot. odchudzania. Dzięki temu mam wrażenie, że znam Was od dawna ![]() ![]() Oczywiście nie jestem zielona w kwestii diet, bo kobietą jestem ![]() - owsiane, szczypta rodzynek i orzechów laskowych, banan, jogo naturalny - mały wiejski ze szczypiorem, 4 wafle ryżowe - kanapka z razowca, salaty i szynki wieprzowej - połowa wczorajszego obiadu, czyli: kasza gryczana i żeberko bez tłuszczu (mała porcja), kalafior z wody (dużo) chcę poćwiczyć, więc na kolację zaserwuję sobie szejk z odżywki i maślanki. Dzisiaj dużo pracuję, więc wszystko oprócz śniadania i szejka jem w pracy. Nie mam jeszcze 40., brakuje mi kilka lat, ale bardziej mi z wami po drodze, niż z młodszymi- nic im nie ujmując oczywiście. No to jak, przyjmiecie kolejną zbłąkaną duszę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Poszukam zdjęcia na stacjonarnym kompie, bo na lapku mam tylko fotkę gęby
![]() Zjem Los Obiados i usiądę do kompa dużego. Pogoda dziś i tak pod psem, jak tak dalej pójdzie to do jutra ani krzty śniegu nie zostanie. Z jednej strony dobrze, z drugiej nie bardzo. Wczoraj jak wpadłam w kałużę to spodnie miałam do kolan mokre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
ku ku co tu taka cisza ????
ogólnie gaduło gdzie jesteś? chyba mocno cie ząb boli że nic nie piszesz ![]() albo pizze pieczesz. ja dzisiaj nie mam pomyslu na obiad, w ogóle mam ochotę cały dzien leżeć pod kocem ![]() dzisiaj zaliczone śniadanie 1) musli z jog. nat , otrębami i dzemem 2) bułka orkiszowa z sałatą, serem, szynką i ogórkiem a dalej nie mam pojęcia .........chociaż myślę że na obiad zjem jajecznicę a na kolację saładkę z tuńczyka
#2275 |
Zadomowienie
|
Wrzuciłam fotki do klubu
![]() Strasznie nie chce mi się obiadu robić, no ale muszę niestety, bo mama robi gulasz z sosem a to niezbyt dietetyczne. ![]() ogolnie u mnie temperatura wyjątkowo na plusie, śniegu tutaj mam mnóstwo więc nie wyobrażam sobie tej chlapy jak zacznie topnieć.
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek ja siedze ...pod śpiworem
![]() Dosyć mam tej zimy ![]() ![]() Apetyt na pizze uleciał po obejrzeniu zdjęc ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- anuszka moje rozstępy usadowiły się na biodrach i trochę na biuście ... Dzieci nie rodziłam (oby jeszcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek
jestem ![]() Pizza już zjedzona, wyszła bardzo dobra i jeśli kiedykolwiek będę robić to tylko z mąki razowej ![]() Ale dziewuszki ładne jesteście ![]() Ząbek mnie tak "na stałe" nie boli. Teraz chwilę wyłam, bo się zapomniałam i wypiłam gorącą herbatę ![]() ![]() Jeszcze nic z niego nie wygrzebałam ![]() ![]() Odpalam kompa dużego i szukam zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam w zdjęciach
![]() W ubiegłym roku poszłam na ogródek po marchewkę do zupki warzywnej i TO COŚ wyrwałam z ziemi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno...
eee, mam problem z dodaniem zdjęć do klubu ![]() jaki adres url mam skopiować skoro zdjęcia mam na dysku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
po lewej stronie pod ustawieniami masz zdjęcia i albumy.najpierw załóż album a potem musisz tam je z kompa załadować a następnie z albumu wkleić adres url do naszego klubu
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.