![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() wstyd się przyznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Zakorzenienie
|
Bokeh, zrobiłam dziś nalot na lidla
![]() kupiłam tyle pyszności,że szok,polecam Ci owoce morza w sosie- do risotto są po prostu obłędne, kupiłam 10 paczek i siup do zamrażalki ![]() Cytat:
Cytat:
za to teraz tak ma,że jak zasypia, to łąpki pod bluzkę i macanko po cyckach ![]() ![]() wsio wpariadkie u Was? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, to ja tak samo jak elllmi i tzbokeh:P kurczak w kazdej mozliwej postaci. Ja ogolem prawie w ogole miesa nie jem. Nie lubie :P jedynie gulasz przelkne
![]() Spalam 20minut, mlody tak sie wiercil i krecil ze masakra. Dzwonila moja babcia (glucha jest ![]() ![]() ![]() Fewciu, dobrze, ze Blanusia lepiej dzisiaj zniosla zlobek ![]() ![]() Szaja bo nie pisalam, powodzenia na rehabilitacji ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju jak mi Ciebie szkoda,że przechodzisz przez takie paskudne rzeczy ![]() tak mocno Cię tulam ![]() a to jego obecny telefon? znalazłaś coś jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz może i dobrze że tak się stało. Bo nie wiem kiedy bym się zdecydowała odstawić, a tak wyszło jak wyszło. ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I co teraz zrobisz?? Dalej myślisz nad wybaczeniem mu ?? Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2260 | |||
Zadomowienie
|
![]() Meduzza śliczna ta Twoja królewna, 12 zębów? WOW! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ewik nie smutaj ![]() ![]() Nawijko jak tam Twoje zdrówko? Bokeh bluzka z radami bomba!! cóż ja jeszcze chciałam... aaa Lady Pietraszko dość często łapie infekcje, nie myślałasz, żeby mu tran podawać? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928] nie wiem o co biega, ale tak samo mamy [/QUOTE] Ja się zastanawiam czy na to furczenie nie ma wpływu sezon grzewczy. Bo teraz jest dość suche powietrze w domu i może to dlatego. Pamiętam że w poprzednim sezonie mieliśmy podobnie i lekarka kazała nam psikać do noska wodą morską albo czasami właśnie tym mukofluidem ale żeby nie wyciągać bo można śluzówkę podrażnić i od tego potem też będzie furczeć i to dość długo. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co fajna? bo się czaję ale póki co mam tylko dwie naklejki ![]() o nieee musze znów iśc? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do kurczaka, hmm ja w ogóle np mało lubie wieprzowinę, ale drób i wół ![]() Cytat:
o masakra......strasznie Ci współczuję co za dzieciak !
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
12:03 - śniadanie zjedzone, łóżko pościelone, łóżeczko małej też, odkurzone, pranie zrobione i rozwieszone, łazienka ogarnięta, gary pozmywane i schowane, kawa wypita.
Jest nieźle! Jeszcze obiad machnąć, Małej dać jej obiad, oko malnąć jak mi się zachce, zmyć podłogi i sprzątnąć w szafce z ciuchami. Zastanawiam się co by tu dziś na obiad zaserwować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz obczaję wózek. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę -2'C, nie wiem czy iść na spacer... Jak pomyślę o ubieraniu nas to mi się odechciewa. Wczoraj mi paluchy od stóp przemarzły.... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Ewik- o shit! no to faktycznie ma coś na sumieniu
a możesz wnieść o bilingi? czy umowa jest na niego? niezły szucherant z niego, moj brat też się wysypał ze zdradą właśnie przez tel, pilnował go jak oka w głowie a wcześniej coś zauważyłaś? czy nic się wcześniej nie zaświeciło? no wiesz pytanie, czy gdybyś nie włączyła tego starego telefonu, czy dalej żyłabyś w słodkiej niewiedzy czy może coś wcześniej podejrzewałaś? Cytat:
wiesz, my całkiem niedawno skończyliśmy budowę i to naprawdę czysty przypadek że jeden pokoi został wolny- ostatnio pracowałam nad jego aranżacją a tu taki los mamę spotkał ![]() ona jest jeszcze bardzo mlodą kobietą i do tego typem samotnika,dla niej to był szok jak zamieszkałą z nami, u nas ciągle drzwi otwarte, ciągle znajomi,rodzina, teście, koledzy Samuela się przewijają przez chatę,śmiech dzieci..... a ona całe życie w takiej samotni powiedziała,że teraz by nie potrafiła w ciszy ale mówiła,że jak spadek otworzy to prawdopodobnie kupi kawalerkę gdzieś niedaleko mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Do jakiej minusowej temp. planujecie wychodzić na spacer ??
U mnie dziś -5 , ale muszę iść mleko kupić, słonko świeci więc pomimo zimna jakoś raźniej będzie. Zuzka dalej śpi ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ostatnio znajomi powiedzieli mi,że żyje się dla siebie a nie dla dzieci to przytaknęłam im, po czym w duchu ugryzłam się w język ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Czekam właśnie na Pana który ma nam w końcu podłączyć Internet. Po ponad 1,5 miesiąca nareszcie skończy się czytanie na tel czy tablecie. Nareszcie będę mogła zdjęcia dodać a mam tyle nowych super ekstra świetnych ![]() ![]() Szajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pisalam, bo mi wstyd... Ale juz pisze skoro pytasz. Jak pisalam wczoraj po spacerze bylismy w Biedrze. Jade wozkiem, wszystko gra, na prostej drodze chcialam zawrocic i nie wiem czy slisko bylo, czy cos rozlane, ale... przewrocilam sie ![]() ![]() Zalosne!! Upadlam na kolana, oczywiscie trzymalam wozek, takze przednie kola sie podnosic do gory, Kuba lezal nieprzypiety w spiworku... Raczka od wozka dotknela ziemi, ja tylko zdolalam zobaczyc, ze Kuba juz z niego wylatuje (w powietrzu byl!). Wiec na kleczkach jedna reka wlasciwie zlapalam go za brzuszek i popchnelam w tyl, a druga prostowalam wozek. Nie wiem jak to nawet opisac, pewnie chaotycznie jest i niewiele mozna zrozumiec. Sierota ze mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 3h? Rarytas!! Cytat:
Ale fajnie, ze u Was nocki lepsze!! Cytat:
My mielismy cos takiego. Gluty nie lecialy, ale slychac bylo, ze cos tam jest, nos furczal. Cytat:
Cytat:
![]() Od babuszki Agafii: szampon na lopianowym propolisie, maskę drozdzowa, tonik do skory głowy. A poza tym szampon oczyszczajacy Baikal Herbals, maske Bingo z zielona glinka, krem ze sluzem slimaka, 2 herbatki dla Kubusia. Chyba wszystko ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Laski mam do Was pytanie.
Co myślicie o zakładaniu jakiś lokat, książeczek oszczędnościowych, kont dla dzieci? Warto czy nie? Ja założyłam dzieciakom to konto junior i mam mi powiedziała, że chyba na głowę upadłam. ![]() Ewik przykro mi z powodu sytuacji w jakiej sie znalazłaś ![]() Edytowane przez karusia_2007 Czas edycji: 2013-12-03 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sto lat! Cytat:
![]() Noooo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga nie smutaj, lepiej tak niż gdybyś chciałą odstawić a Zuzia by dalej chciała ciumkać ![]() Meneq będziesz miała białą suknię? Czy inne stroje obowiązują na takiej ceremonii? Już się nie mogę doczekać zdjęć ![]() Nawijko jak nocka? Dziękuję za miłe słowa o mężu, na pewno się ucieszy jak mu powiem. A w ogóle to nie wiem czy pisałam w końcu czy nie, że u nas już koniec rehabilitacji, pokończyły się kontrakty z NFZ. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Wtajemniczenie
|
Ewik
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalna lokata ma lepszy procent a że Wiktorek ma już ponad 10 tys to wiadomo że różnica w procentach będzie odczuwalna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ewik, o cholera!!!!!!!!!!!!
![]() Meneq, ale super, nie moge sie zdjec doczekac ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak pisałam o tych 3h i się zastanawiałam jak to będzie odebrane, dla nas rarytas, dla innych pewnie masakra ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.