|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Winter is coming
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Ja będę pachniała Alienem edp Thierrego Muglera
![]() ![]()
#2342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() śmieszny jest 21 jump street, nie jest powalający, ale się uśmiałam przynajmniej ![]()
![]() |
#2343 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Django jest mega, jak wszystkie filmy Tarantino, sama nie wiem, który lubię najbardziej ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EevoRUakA88 Jakbym oglądała monty pythona ![]()
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
ja myślałam że posikam się przy tej scenie
![]() ![]() mi sie jeszcze podobała strzelanina w Candylandzie ![]() a wiecie że Tarantino reżyserował początki "Ostrego Dyżuru" ![]()
#2345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przepiękne kolory ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- co do tańca to jeszcze nie wiemy, pewnie jakiś walc to będzie ![]() na kilka lekcji trzeba będzie pójść, podobnież w Warszawie "Sulewscy" są świetni i pewnie tam się wybierzemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Melduję się już w UK po moim pierwszym locie z Lublina ![]() Wprawdzie nie obyło się bez przygód.... Na samym początku zwiał mi autobus na lotnisko- widziałam jak odjeżdża 15 min przed czasem. Potem, w samolocie, pękło mi opakowanie z chusteczkami do demakijażu i cały ten płyn wylał mi się plecaku- chyba pod wpływem ciśnienia. Po wylądowaniu w UK zawiesił mi się telefon i nie mogłam zadzwonić po taksówkę; musiałam wziąć droższą spod lotniska. W międzyczasie zepsuł mi się zamek w plecaku i chodziłam z nim jak jakiś pajac ![]() Gdy w końcu dotarłam do mieszkania mojej koleżanki, u której się zatrzymywałam, telefon odżył i naprawiłam plecak ![]() Cytat:
![]() Bagaż podręczny jest za darmo, ale musi miec określone wymiary i Ryanair trzymuja się tych ustaleń. Płaci się ogólnie kartą kredytową/debetową. Ostatnio, rezerwując lot kartą visa Debit, nie płaciłam opłaty za transakcję. Opiumalfa, super zapowiada się Wasz ślub ![]() Widzę, że bierzecie też ślub w kościele. Twój Tż jest katolikiem?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam się
![]() Dzisiaj Tż się wkońcu pojawił ![]() ![]() kroooliczek89 ![]() karolinuuusia Witam nową PMkę ![]() ![]() Na pierwszy taniec planujemy walca wiedeńskiego do piosenki z Nocy i Dni. Dodatkowo chcemy tylko do tego tańca - zadymiarkę ![]() ![]() ![]() missmalezji na chwilę obecną - CK Euphoria Blossom ![]() Dotka90, misia880 gratuluję zdanych egzaminów ![]() cukraktywna również mam słabą głowę do alkoholu, wystarczy kieliszek wina a już jestem nieźle zakręcona (o wódce nie wspominając) Używałyście tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...z-fluorem.html
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-04-06 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
Witam Panie!
Ostatnio oglądaliśmy "Lot". Podobał mi się. Ale ja lubię po prostu tego typu filmy. Wiem, że rzadko bywam i przepraszam (dyplomowy zawrót głowy), ale doradźcie mi, dziewczynki. Obejrzałam ostatnio po raz drugi "Skyfall" i dostałam kopa w tą moja pustą głowę. Co myślicie o połączeniu górnej części sukni Severine (ta czarna), tyle że bez wycięć i z delikatniejszymi ornamentami, ze spódnicą mojego first choice (będzie bez trenu)? Bo w tej górze się zakochałam na zabój, ale też podobają mi się te moje falbanki... TŻ mówi, że nie, bo za goła. No ale to byłaby moja motywacja do zrzucenia tych nadprogramowych 10 kilogramów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
Dzięki! Sama nie moge sie doczekać!! Tak. Tz jest katolikiem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapachy chyba sobie zapiszę i będę wąchać w drogeriach ![]() wszystkie te wybielające pasty to dla mnie pic na wodę. niszczą szkliwo i tyle... lepiej chyba u dentysty wybielić. wiem że droższa opcja, ale chociaż zębów nie niszczy. żeby zobrazować jak łatwo niszczą się zęby, to powiem wam, że moj dentysta ostatnio powiedział, że na górnej dwojce mam wgłębienie na powierzchni zęba, które jest bardzo podatne na bakterie, ponieważ ( najprawdopodobniej) myjąc zęby zaczynam od przodu i uderzam szczoteczką w ten drugi ząb. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
polecam film 'Dwa dni w Paryżu' i kontynuację 'dwa dni w Nowym Jorku' oraz 'służące'.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
o kurczaki
![]() 2 watki mnie tu nie bylo, nie wiem co sie dzieje ![]() u nas machina slubna pelna para - mam suknie (wisi w szafie ![]() ![]() ![]() takze duzo sie dzieje!! ![]() Korzystajac z poznej godziny nadrobie chociaz te ostatnie 20 stron zeby zobaczyc co tutaj sie dzieje ciekawego ![]()
#2353 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej myślałam o Tobie ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- [QUOTE=Margolcia4111991;40 173970]Witam Panie! Ostatnio oglądaliśmy "Lot". Podobał mi się. Ale ja lubię po prostu tego typu filmy. Wiem, że rzadko bywam i przepraszam (dyplomowy zawrót głowy), ale doradźcie mi, dziewczynki. Obejrzałam ostatnio po raz drugi "Skyfall" i dostałam kopa w tą moja pustą głowę. Co myślicie o połączeniu górnej części sukni Severine (ta czarna), tyle że bez wycięć i z delikatniejszymi ornamentami, ze spódnicą mojego first choice (będzie bez trenu)? Bo w tej górze się zakochałam na zabój, ale też podobają mi się te moje falbanki... TŻ mówi, że nie, bo za goła. No ale to byłaby moja motywacja do zrzucenia tych nadprogramowych 10 kilogramów ![]() ja bym wzieła z trenem ![]() Ta biała jest śliczna i nic bym nie zmieniała ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- kroliczek jest mega różnica!!! tak trzymaj ![]()
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
nie mam zdjecia katalogowego (nazwa ktora dostalam od sklepu to ich wewnetrzna a nie pamietam, kto jest producentem sukni, wisi wysoko i nie mam jak sama sprawdzic a TZ nie moge poprosic z wiadomych wzgledow
![]() ![]() za to tiara sie pochwale ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2013-04-07 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do białej Perły to ja nie używałam, ale ostatnio w jednym wątku dla Plotkowym była o niej dyskusja, dziewczyna pokazywała efekty i aż sie sama zaczęłam zastanawiać czy nie przetestować jej (perły, nie dziewczyny ![]() ![]() Piję bardzo dużo herbaty: głównie zielonej, czerwonej, trochę czarnej. Co najmniej jedną kawę dziennie. i niestety, osad się robi od tych napojów.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2358 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaaaa no tak ijaa na weselu jest, zapomniałam już ![]() Ja używałam pasków wybielających blenda med. U mnie kompletnie nic się nie działo, dziąsła nie bolały i ogólnie jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simply Divine my się jeszcze nie znamy, heeeeeej! ![]() Taka piękna dziś pogoda, muszę wykorzystać ją na spacer z Tż ![]() ![]() Właśnie jestem w trakcie sprzątania po wczorajszej imprezie ![]() ![]() ![]() Buziaki i udanej niedzieli, później do Was zajrzę ![]() Edit: aaa jeszcze co do filmów to polecam polski film Miłość teraz co leci w kinach. Dramat ale dający bardzo wiele do myślenia. Po obejrzeniu filmu ludzie siedzieli jeszcze dobre 5 minut po akończeniu napisów wCISZY. Tak byli zszokowani ![]() No i standardowo polecam Wszystko za życie, kwiat pustyni, nietykalni, amerykańska zbrodnia ... Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-04-07 o 09:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Z filmów jeszcze polecam "Nietykalni"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc wolę bez, dlatego że nie lubię jak mi się coś pod nogami plącze, a poza tym jak bym go podpięła, to bym miała taaaakie wielkie ![]() Jest śliczna i dlatego mi wpadła w oko od samego początku, ale boję się, że będzie zbyt cnotkowata. Mam taki specyficzny typ urody, że można go przesłodzić. TŻ mówi, że ta laska wygląda jak pani do towarzystwa (co się dziwić, taką rolę grała właśnie), ale ona ma ostrą urodę i suknia tylko ją pogłębiła. U mnie efekt może być taki, że wydobędzie takie alter ego mojej wątpliwej piękności, ale nie zrobi ze mnie ulicznicy. Pominę już fakt, że zwęzi nadzwyczaj szerokie barki. Zwłaszcza, że nie wchodzi w grę jakiś mocny makijaż, bo TŻ gotowy jest mi go zlikwidować po błogosławieństwie, wkładając głowę pod kran, a i fryzurę chcę mieć taką delikatną, też zaczesaną na bok, ale bardziej, jak to nazywa moja siostra "wiejską" albo "polną" ![]() Jak się znudzę pisaniem, to zajrzę. Tymczasem życzę Wam spokojnej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
jej Wy już macie sukienki ?
ja to dopiero jakoś w zimę (styczeń), jadę wybrać i będę szyć u bezpośrednio u producenta, podobno jest o połowę taniej, ostatnio świadkowałam u mojego TŻa siostry i ona miała za 2 tys przepiękną koronkową sukienkę ![]()
#2363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i hello! ![]() ![]() na Wyspie tez pieknie, jedno pranie juz wisi w ogrodzie, drugie juz w pralce, wczoraj udalo mi sie wyprac i wysuszyc 3 pelne pralki ![]()
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam wybielać u dentysty, ale jak się dowiedziałam że metoda nakładkowa i żel z nadtlenkiem wodoru, to stawiam na białą perłę. Przed ślubem napewno powtórzę. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szok, już masz suknię ![]() ![]() Dziewczyny, dzisiaj ja miałam ślubny nocny koszmar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No mam, mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę że pochodzisz z koszalina.. a to blisko mojego ukochanego Unieścia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- śniło mi się, że część mszy była w jednym kościele, a przysięga w innym... Ze miałam koczek taki jakbym sama gumką włosy obwiązała i wszystko przy karku mi wyłaziło.. Że fotografowie się spóźnili i przyjechali dopiero na przysięgę ![]() że mój tż stwierdził że niewygodnie mu w garniaku i ubrał tiszert fioletowy na samą przysięgę.. i że jakieś dziecko porysowało mi suknię w kościele a na dodatek cała była pognieciona. Ulżyło mi jak się w końcu obudziłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.