![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Zakupiłam atomizerek w Douglasie, ale to chyba nie jest 10 ml, niestety nic nie jest napisane
![]()
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Króweczko, długo nad tym myślałam bo podoba mi się ten zapach, ale jednak to za duża pojemność
![]() ![]() ![]() Tak więc niestety zrezygnuję ![]()
![]() |
#214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się musztardowa torebka, jakie ma wymiary ? w jakim jest stanie ?
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zapytam na wszelki wypadek
![]() ![]() acha..mam do wymiany też parę torebek, np. malutką turkusową z top secret jak nowa i większą złoto-beżową (beżowe też ze złotą nitką) , ale ta używana
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
ja tez z zapytaniem czy cos u mnie w ogole znajdziesz bo kilka rzeczy mi sie u Ciebie podoba
![]()
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesują mnie zabawki edukacyjne, niezbyt skomplikowane ze względu na bardzo duże problemy z motoryką małą, najlepiej jak motywują do zabawy np. światełkami, dźwiękiem, no i w co najmniej dobrym stanie. Z Lego jeśli masz jakieś duplo ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
ennkaa, Mary_Q - nic nie znalazłam dziewczyny, pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko przepraszam, ze mieszam, ale może mogłybyśmy sie umówić, że do tych wybranych kolczyków dobierzesz sobie jeszcze jedną parę, a ja w zamian wziełabym odlewkę CK i cien złoto-amarantowy collistar, widziałam go w perfumerii, podoba mi się... wiem, ze ze mnie taki niezdecydowaniec, ale może tak by dało radę???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
gdybyście siejednak nie dogadały, pamiętaj o mnie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja w takim razie czekam na podanie kodu ![]() Z Twoich próbeczek nastepujące "wpadły mi w oko" szczególnie: Zdjęcie 1
Zdjęcie 1
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Czy znalazłabyś u mnie coś za:
- Guerlain , L'instant Fleur de Mandarine, limitowanka Guerlain, 50 ml bez kilku psików? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Witaj Mam bardzo fajną duplo dzdżownice na kóleczkach z kilkoma elementami dodatkowymi jak chcesz wyśle ci zdjecie z nakładanymi różnymi elemantami a co do motoryki małej to bardzo fajną tzw wyszywankę bez ibły drewniana ekologiczną z elementami kolorowych motyli dziecko przetyka pzrez otwory sznurowadło i dopasowuje obrazek do formy - usprawnia to motoryke mała i dodatkowo percepcje wzrokowa . Jak chcesz wieczorkiem sfotografuje jeszcze te 2 rzeczy i Ci podeslę ale prosze odpisz u mnie w watku czy jesteś zainteresowana pozdarwiam ania acha i mam jeszcze gigantyczne puzle bob bubowniczy ( bardzo duże elementy) na pól dywanu i elementy do tworzenia z ciastoliny( do wyciskania , skręcania itp- bardzo fajne ze Szwecji )
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() wysokość (bez rączek): 16,5 cm. szerokość (w najszerszym miejscu): 35 cm. Mnie interesuje: - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki, 50 ml, kilka razy użyty, malutki ubytek - Szampon Colour Lock, nowy
![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy te Les Belles niebieskie są bardzo migdałowe ? Nie znoszę wyczuwalnych migdałów w perfumach ![]() Jedynie Mentafolia chyba jest w moich klimatach, ale mam jej już zapas ![]() Może masz coś poza wątkiem bardziej w moim stylu ? ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyszywanka to jeszcze abstrakcja dla mojego małego, nie ma szans żeby coś z tego zrozumiał i wykonał ![]() ![]() Może masz coś z zabawek dla młodszych dzieci ? Jakiś Fisher Price, Chicco czy coś w tym stylu ?
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
No to zdecydowanie zapachy bardziej niż mniej konkretne
![]() ![]() Nie mam poza wątkiem perfum, które chciałabym wymienić, ale może skuszą Cię masła Body Shopu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thalgo niestety nieaktualne , a ja może zrobie kolejne podejście do TBS - ze zdrowym rozsądkiem i wolnym wieczorem - nie spiesząc sie nigdzie ![]() A jesli będzi ez nią za dużo zabawy wówczas zgłosze się po olejek różany i może uda mi się coś jeszcze dobrać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Może coś w moim nowym wątku za L'instanta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
moze cosik u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Witaj dzisiaj jak wrócę z pracy zrobię zdjecie i wieczorem Ci podeśle oczywiście ze takie zabawki miałam jak mój syn byl młodszy ale pooddawałam znajomym miałam np taką super tablicę do zadań manualnych fishera na odkręcanie , przykręcanie itp ale już jest u innych maluszków .Pozdrawiam
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
A nie interesowałaby Cię Mira Bai?
Za Stellę In Two Peony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zainteresował mnie jeszcze Collistar lifting.
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
czesc
widzę ,ze masz karuzele lancaster. Ja juz dlugo na nią choruję , ale u mnie nigdzie nie mozna jej kupic ja mam do wymiany krem na niedoskonałości Nuxe -nowy uzyty 3 razy nowy podklad PUPa 14 godz tez nowy uzyty 4 razy kolor 03 medium estee lauder nowe serum opakowanie promocyjne 15ml w sloiczku uzyte raz max factor ten nowy podklad w kompakcie -ubytek ok 5% kolor najciemniejszy thalgo plasmalg gel-mogę zrobic odlewkę iwostinn krem nawilzający ubytek ok 15% nuxe kremo-zel brązujący ubytek ok 40% moze mniej może cos wybierzesz aha mam jeszcze terracote guerlain dla blondynek ubytek 5-7% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Witaj zgodnie z obietnicą wysyłam zdjecia tej dżowniczki ma nakładane 3 elementy reszta klocków od innego zestawu samochód doczepiany słoneczko i kurka . Klocki te pasują do każdego zestawu duplo Prosze jak jesteś zainteresowana o odpowiedź w moim watku serdecznie pozdrawiam ania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.