![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
Pewnie, że pomogę (jeśli tylko będę umiała)
![]() p.s. Hmmmm, brązowy i czarny ulubiony... Przygotuję kilka wariantów i może sobie wybierzesz, a jak nic nie podpasuje, to Ci za kamyczki po prostu przelew puszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Świetnie oprawiłaś te plastry, nadałaś im niezwykłej szlachetności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
ładne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
łaaa... śliczne. Ja własnie zamierzam sie pobawić w robienie biżu a co z tego wyjdzie zobaczymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Reverie - cudowne te agaty
![]() Ten drugi jakos najmniej mi podszedł - taki trochę chaotyczny mi się wydaje... Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-24 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Przepięknie
![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Ten fioletowy. Mniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziekuje za przemiłe komentarze- pomagają (przynajmniej nastrój poprawić) przy moim kompletnym braku weny ostatnio...
Dziś niewiele nowych rzeczy- coś się kompletnie z aparatem dogadać nie moge 1. Bez nazwy- macie jakies sugestie? bo mi nic do głowy nie przychodzi.... Generalnie bawiłam się z tym naszyjnikiem kilka dni bo strasznie nie lubie owijania drucikiem 0.25 ...no i zawsze chciałam gdzies wykorzystać motyw na kapelusik Izy Malczyk ale teraz patrząc na gotowy nie wiem czy nie jest tego wszystkiego troche za dużo :/ 2. Cappuccino - Pierwszy komplecik na zamówienie. Strasznie ciężko mi się fotografuje elementy nieoksydowane ale taki wymóg zamówienia. Elementy z AC i bigle satynowane. Wiem że loop przy krawatce krzywy ale generalnie góra wisiorka idzie do rozbiórki bo strasznie wyszła- no i nie mam ładnej krawatki ![]() 3. Znalazłam zdjęcie pierscionka z niebieskim oczkiem- staroc ale chyba tego jeszcze nie pokazywałam 4. z innej beczki- tak ostatnio zarabiam na kamyczki jak biżu mi się nie sprzedaje...generalnie jestem troche podłamana, przeziębiona i bez weny, do tego za pare dni mam urodziny i świadomość że znów bede starsza o rok mnie dobija...eh
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
ja też mam dzisiaj taki wisielczy nastrój, że aż szkoda gadać, jeśli chodzi o Twoje twory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
ładne te Twoje twory. Przypadły mi bardzo do gustu. Zwłaszcza pierwszy naszyjnik.
I już zupełnie jestem Twoją fanką, bo podziwiam osoby, które potrafią układać takie bukiety... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Agaty i wisior z ostatniego wrzutu dla mnie zbyt bogate niestety. Same agaty poprzez fakturę i kolory są przepiękne i tak ozdobna oprawa je przyćmiła
![]() Ale "cappuccino" jest przepiękny! Właśnie taki nieoksydowany tylko zsatynowany. Jest taki wyważony. Subtelna góra otulona bogatymi grnonkami kwarcu dymnego.... śliczny! ![]() Pierścionek fotografowany chyba wieki temu, bo zupełnie inny styl i jakoś nic nie widać ![]() A te kompozycje kwaitowe to robisz na konkretne zamówienia? Ładnie Ci to wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Naszyjnik i komplet przepiękny. Za pierścionkami jakoś nie przepadam ale ten jest uroczy. Po prostu nie lubię nosić takich dużych ale podziwiać jak najbardziej
![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie zrozumiem tych co lubią AC nieoksydowane, ale komplecik i tak śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
Naszyjnik jest przecudowny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
no, no
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Kochane jesteście...od razu mi lepiej
![]() ![]()
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Reverie - super wrzucik....pierwszy wisior - prawdziwa uczta form - bardzo bardzo interesujący jest....i koszyczek z tutka Izy M. widzę - fajnie wygląda ten detal
![]() Komplecik śliczny - bogaty, ale dzięki spokojnej kolorystyce nie mam wrażenia nadmiernego przepychu....cudne te trójkąciki.... Pierścień też mi się podoba...No a bukiet - pełen profesjonalizm, fantastyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Coś chyba ostatnio sporo biżuteryjek ma paskudny nastrój, a już całe to paskudztwo za oknem wcale nastroju nie poprawia...
Wrzucik świetny, zwłaszcza przypadł mi do gustu bezimienny naszyjnik ![]() Bukiecik też piękny, fajnie wiedzieć, że biżuteryjna kreatywność nie jest jedyną ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim życzę zdrowia i powrotu dobrego humoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Komplecik cudny, ciekawa byłam co wyczarujesz z tych pieknych kwarców. A moz e w bransoletce powtórzyć te trzy motywy z AC i polączyc łańcuszkiem (między kazdym ))z podczepionymi malutkimi kwarcami jak w komplecie. Nie wiem moze to za proste ale ja chciałabym taką bransoletkę. Wisior też mi sie podoba, bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
i mnie chorubsko dopadl. wena jest ale chęci do pracy
![]() ![]() ![]() już opanowałam oc o cię pytałam i nawet pierwsza przesyłeczka przyszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Przepiękny wisior - mnie kojarzy się z Władcą Pierścieni, więc może "Arwena"?
Komplecik też uroczy. A co do pomysłu na bransoletkę - może w centrum dać to kółko z wisiorka, po obu stronach gronka, a potem kółka z kolczyków i ew. znowu gronka, a obok nich może mniejsze kółka albo tą fasetowaną kulkę jak u góry wisiorka (jeśli będzie trzeba). A do łańcuszka regulacyjnego możesz doczepić trójkącik z kwarcu dymnego. Taka jest moja wizja, ale trudno mi powiedzieć, jak by to wyglądało w realu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
wsior bardzo piekny i pomyslowy, no i swietny bukiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Piękny ten wisior
![]() ![]()
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
Reverie, jak dobrze widzieć znów Twoje prace
![]() ![]() Do niedawna kwarc dymny wydawał mi się kamieniem zupełnie nijakim i nieatrakcyjnym, ale jak widzę go w takich pracach, jak Twój dzisiejszy komplecik, to naprawdę zmieniam zdanie i zaczynam się zachwycać ![]() ![]() Nie powiedziałabym, że pierścionek to Twoja stara praca- jest bardzo udany. Pięknie komponuje się ta bardzo ciemna oksyda z kamieniem o tak głębokiej barwie. Z tego co pamiętam Reverie, to z zawodu jesteś florystką, prawda? Podziwiam Twoje opisy biżuterii w galerii, kiedy piszesz o skojarzeniach z kwiatami to robisz to naprawdę niesamowicie i widać w tym jakąś pasję, wyczulenie na piękno. Urocze to serduszko. Zdrowiej szybciutko ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Cudowny wisior z ametystem (uwielbiam ten kamień)
![]() Komplet Cappuccino też śliczny ![]() ![]()
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
jestem po wielkim wrażeniem twojego talentu! wisiory są nisamowite
![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny- nie spodziewałam się tylu komentarzy
![]() Niniejszym ogłaszam że kulkam wygrała konkurs z pomysłem na bransoletke ![]() ![]() Zuteria zamówiłam własnie dla Ciebie jump ring opener wiec przy pierwszej okazji pojedzie dla Ciebie do Polski ![]() A tak wogóle to spotkała mnie wczoraj miła niespodzianka która poprawiła mi nasrój - moje kursantki pamiętały o moich urodzinach i zrobiły mi niespodzinke- upiekły ciasto, dostałam przesliczna kartke i butelke ulubionego wina ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.