|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
Przy poprzednich kolczykach się obśliniłam. Dokładnie tak
Te ostatnie też są śliczne, delikatne i kobiece. Zdjęcie na białym tle świetne. Mnie białe tło nie lubi |
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
Prześliczne te kolczyki z różyczkami
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam... czy ja tu przyszłam nabawić sie kompleksów;] różyczki cud-miód... i też uważam, że perełki pasują idealnie...
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Kasia_kati, Letike, Wirello, Ak_pinki, Attentte, Tolinko, Yaollinko, Almien, Lunamin, Lwico, Gfjadeg, Daguś, Catnip, Jaga1214, Sahlma, Zuterio, Iwogg, Monka1123, Meereen Ree - dziękuję Wam za tak liczne odwiedziny i miłe komentarze
Dzisiaj dla odmiany mało kwiatków, tło też inne Przedstawiam Wam Tayta Inti - inkaskiego boga słońca, zaklętego w medalionie Powstał jako wyraz: mojej miłości do cytrynów, tęsknoty za słońcem, nieogarnionej pasji lutowania, zapędów antropologiczno-arechelogiczno-etnograficznych i niecierpliwości przed wymarzonym wyjazdem do Ameryki Południowej ![]() Na dokładkę jeszcze kolczyki zwyklaczki - pierwsza para to fluoryty, cytryny i liściaste czapeczki bali, a drugie to oponki onyksu, rodolity i kwiatkowe sztyfty. Edit: Byłabym zapomniała o mojej wymiance z Nudziarą Gronka od Gabrysi i pierścionek ode mnie
Mój wątek na forum Edytowane przez loquacee Czas edycji: 2010-06-06 o 18:44 |
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
komplecik cudnie sloneczny. po pierwsze kolory i minerały
a po drugie ten główny element jako słońce - super dobrze, że juz słońca więcej też strasznie tęskniłam za nim.kolczyki onyksowo rodolitowe bardzo ładne - lubię tę formę bardzo ale pierścionek wymiana i tak najpiękniejszy ![]() ps. nie wiem jak Ty, ale ja Twoją miłość do lutowania baaardzo lubię ![]()
|
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
komplet, a zwłaszcza naszyjnik cudowny
połączenie Twoich miłości wyszło Ci naprawdę dobrze a zwyklaczki słodziutkie- zwłaszcza ostatnie
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Jest mi bardzo przykro, że nie byłam u Ciebie i tyle cudownych wrażeń estetycznych mnie ominęło. Śliczna bizuteria
|
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłość zdecydowanie Ci służy!!!
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurtka na wacie jaki piękny wrzucik
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1275841522
genialne ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga słońce słońce słońce
heh jest boski...
|
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie przejrzalam Twoj caly watek i jestem pod bardzo duzym wrazeniem. Szczegolnie podoba mi sie lutowana bizu. Moj zedydowany nr1 to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1269896175
Cudo!
|
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Komplecik jest śliczny
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie Ci wyszedł ten komplet, jest na prawdę słoneczny i ma południowoamerykański charakter. Kolczyki są słodkie
poza tym na prawdę sliczne sa te kolczyczki z onyksem i sztyftami-różyczkami i oczywiście pierścionek! Pierścionek rewelacja
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
No medalion po prostu
genialne lutowanie i cudnie się komponuje z prostymi w sumie kolczykami. Ja jestem pod urokiemPozostałe pary kolców też śliczne, no ale w tym zestawieniu, niestety pierwszy komplet wychodzi na prowadzenie ![]() A wymianka była widać zadowalająca dla obu stron, co mnie akurat nie dziwi bo obie cudeńka stworzyłyście
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Wisior jest boski
Ja nie wiem jak Ty to lutujesz z taką precyzją No i jak zwykle - maniaczka pierścionkowa się we mnie odzywa, bo cały wrzut przysłonił mi ten cudowny pierścionek ( Jeśli kiedyś chciałabyś coś z moich blaszek, byłabym niezwykle szczęsliwa gdybyś zrobila dla mnie taki pierścionek )
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Lutowanie wychodzi ci świetnie! Rób jak najwięcej!
Mówisz Ameryka.... a to ten zapowiadany wyjazd... och! Masz trochę miejsca w walizkach, to się zapakuję... A z biżutków każdy wart jest docenienia. Najbardziej podoba mi się pierścionek, wygląda jak jubilerski! Pierwszy komplet chwalę za projekt (można by lekko wyszlifować bazę od zewnątrz, żeby była idealnie okrągła). I prześliczne są kolczyki z oponki i gronek - uwielbiam takie wzory, a tobie wyszedł pięknie! Ogólnie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Podpisuję się pod apelem Lunamin: lutuj jak najwięcej
Każdy wrzut jest dowodem na to, że masz w głowie masę pomysłów. Medalion od razu skojarzył mi się z biżuterią jakiejś dawnej cywilizacji. Drobne nierówności na zewnątrz okręgu nawet pogłębiają to wrażenie: wydaje się, że to autentyczne znalezisko. Bardzo mi się podoba![]() Różane sztyfciki też są śliczne: drobniutkie i kobiece. Zdradzisz, do którego państwa w Ameryce Południowej się wybierasz?
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Komplet z cytrynami widziałam już na bloogu, cudny i taki ... słoneczny!!!
A któryś z Twoich pierścionków w końcu nabędę, choćbym się miała pochlastać.
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytrynowy komplet jest rewelacyjny, w ogóle z tego wrzutu podoba mi się absolutnie wszystko!!!
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Nudziaro - amulet najwyraźniej działa, bo w Krakowie od trzech dni panują nieziemskie upały a słońce nie znika.. Chyba przegięłam ze skutecznością
Mam nadzieję że się pierścionek dobrze nosi ![]() Karolko - dziękuję za wizytę i stos komplementów, aż się zarumieniłam ![]() Milko - cieszę się że znalazłaś chwilkę na odwiedziny i nadrobiłaś zaległości - dziękuję ![]() Sunny - rozpisałaś się aż na dwa posty Tym bardziej dziękuję za takie zwielokrotnione odwiedziny ![]() Ak_pinki - ![]() Lilnut - ![]() Daguś - bierz się do roboty, ale to już! Czekam na efekty ![]() Lwico - ![]() Kamicraft - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Widzę że ten model ma sporą rzeszę miłośników ![]() Gabi - dziękuję ![]() Ggagatko - właśnie taki słoneczny charakter chciałam mu nadać, cieszę się że się udało Dziękuję ![]() Heurek - z tym lutowaniem to różnie bywa, w przypadku tego medalionu było wręcz odległe od genialnego, bo że tak powiem zabrałam się od d*** strony za to, na końcu miałam problem, a w ogóle skręcany drut lutuje się ohydnie i choć jest śliczny, to na razie patrzę na niego wilkiem... Dziękuję ![]() Yaollinko - o precyzji już napisałam powyżej. Wiesz że ja się czaję na Twoje blaszki, więc nie pisz mi taką małą czcionką bom krótkowidz jeszcze bym mogła nie dostrzec i co? Chyba będę musiała Cię napaść na PW ![]() Lunamin - dziękuję ślicznie, miejsca trochę jeszcze mi zostanie Co do bazy to nie chciałam specjalnie upiększać i idealizować, bo miało być antycznie i jak z wykopalisk Zuterio - zawsze się cieszę jak dziecko kiedy czytam Twoje komentarze, są tak mądre i ciepłe, że najchętniej czytałabym je w kółko Ze sztyfcikami było zabawnie, ponieważ dolutowałam drucik do różanej przekładki, oczywiście zajęło to trochę czasu. A wczoraj kiedy otworzyłam stronę jubilexa odkryłam, że można kupić gotowe Dziękuję za wizytę i ciepłe słowa ![]() E_W - jak już pisałam na początku - amulet działa i to aż za bardzo ![]() Almien - jestem otwarta na propozycje Dziękuję ![]() Ufff, ale się rozpisałam Mówić nie mogę to chociaż pobębnię w klawiaturę Jak już pisałam na plotkowym dopadła mnie jakaś zaraza, która pozbawiła mnie głosu, niestety rzuciło mi się w międzyczasie na bardziej dolne drogi oddechowe, więc podstawiona pod ścianą zaraz grzecznie wybieram się do lekarza. Nie ma to jak się pochorować w sesji i to akurat wtedy kiedy wreszcie wyszło słońce (za sprawą medalionu zapewne, więc cel spełniony ) Zuterio, owszem zdradzę co to za kraj, wybieram się do Wenezueli z końcem czerwca. Niestety wyjazd kosztował mnie bardzo dużo wyrzeczeń, szczególnie że wytrzepał moją kieszeń do cna. Ale jestem przekonana że warto! Druga kwestia która mnie martwi, to że wysłałam ostatnio kilka zgłoszeń do różnych galerii i wszędzie cisza... Jeszcze gdybym aspirowała na przykład do Trendy, to bym zrozumiała, ale nie - wzięłam na celownik przeciętne galerie. Żebym chociaż dostała odpowiedź, jakąkolwiek, nie wiem, że moje prace się niczym specjalnie nie wyróżniają, że mają już wystarczająco artystek które robią prace podobne, albo po prostu że są brzydkie... Oczywiście od razu narzucają się same paskudne myśli, w stylu, że może rzeczywiście te moje pracki są mniej niż przeciętne Póki co chyba będę musiała odpuścić, bo i tak za trzy tygodnie wybywam, więc nie ma sensu się dołować. Pędzę do lekarza
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Porzuć czarne myśli - po prostu się nie poznali na tym, co piękne.
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiesz, ja też często zabieram się za robotę od d... strony i dopiero pod koniec odkrywam, że można było inaczej
Kochana, wobec tego co napisałaś życzę zdrówka, żeby jednak wyjazd był udany i satysfakcjonujący
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
no z tym słońcem to ja już wytrzymać nie mogę - czuję się jak w piekle... wydaje mi się że ta podróż do Wenezueli warta będzie swojej ceny. chętnie bym pooglądała widoki
no a galeriami się nie martw zapewne nie zdążysz się obrócić a wszystkie zapukają do ciebie- w końcu cudne rzeczy tworzysz Udanego urlopiku i w ogóle wypoczynku |
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepiękny słoneczny komplet
. Wiele się można nauczyć . Śliczne są też liściaste kolczyki. A pierścioneczek rewelacyjny . Szybkiego powrotu do zdrowia i udanego wypadu ci życzę.
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
chorowanie w czasie sesji to bardzo mało przyjemne, więc życzę Ci dużo dużo zdrówka
galeriami się nie przejmuj- może mają dużo zgłoszeń, dużo pracy albo ktoś przeoczył Twoje prac- ale napewno sie zgloszą bo naprawdę piękną biżuterię tworzysz tak więc głowa do góry, zdrowiej, szykuj się do wyjazdu a jak wrócisz to na pewno się odezwą
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Cejrowski mówił o wielkich trawach w Wenezueli, wysokich na parę metrów i czających się w nich anakondach, więc uważaj na siebie podczas urlopu i wracaj wypoczęta, zdrowa i pełna energii oraz nowych pomysłów na cudowną biżuterię.
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
To śmiało pisz na prv
I obiecuję, że nie będę pisać już małą czcionką, sama jestem ślepa jak kret i wolałabym, żeby ktoś nie miał tego co ja Zazdroszczę wenezueli i doskonale rozumiem co oznaczają wyrzeczenia na wakacje. Jestem w stanie zrobić wiele, aby pojechać w wymarzone miejsce. Mogę nawet zrezygnować z zakupoholizmu A jeśli chodzi o galerie - to mam to samo. Najgorszy jest brak odpowiedzi, czuję się olewana i nie wiem nawet czy zgłoszenie doszło. Teraz to ja się rozpisałam, a to zupełnie nie w moim stylu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Te ostatnie też są śliczne, delikatne i kobiece. Zdjęcie na białym tle świetne. Mnie białe tło nie lubi

najpiękniejszy

klask i:

genialne lutowanie i cudnie się komponuje z prostymi w sumie kolczykami. Ja jestem pod urokiem
Mam nadzieję, że ten
Póki co chyba będę musiała odpuścić, bo i tak za trzy tygodnie wybywam, więc nie ma sensu się dołować. Pędzę do lekarza 
Porzuć czarne myśli - po prostu się nie poznali na tym, co piękne.