![]() |
#211 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: marzec bayfriend blazer, jeansowa koszula, eco skórka, sukienka, kurta jeasnowa
właśnie mi o to przerabianie chodzi, musiałabym dopłacać do "interesu" także nie opłaca mi się na nią wymienić
![]()
![]() |
#212 |
BAN stały
|
Dot.: marzec bayfriend blazer, jeansowa koszula, eco skórka, sukienka, kurta jeasnowa
uff przepraszam ze dopierp teraz,..juz ide mierzyc rurki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- z wish bede miala chyba granatowa bokserke fajna z nadrukiem, nowy wielki oczywiscie nieotrwierany karton tamponow, jakis balsam sie chyba znajdzie.. no i sweterek i pizamka bo pamietam ze chyba chcialas fotki, ide robic i mierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co ci odpisać, bo chciałam pomarańczową...a co byś chciała ode mnie za szarą? to jest rozmiar 8?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
BAN stały
|
ok, wymierzylam
![]() mialam zrobic fotki, ale jak na zlosc padla bateria w aparacie;/ ale podladuje i za jakas godzinke max Ci je tutaj wrzuce albo do siebie jako dokladke, zobacze wymiarki czarnych rurek z wysokim stanem: pas 35 x2 stan mierzony od kroku 25 cm, nogawka mierzona od kroku 81 cm nogawka dlugosc calkowita 109 cm nogawka szerokosc na samym dole 16 cm rozm z metki 26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Tak, o tej katance pisałam
![]() Napisz które rzeczy ode mnie byś chciała, a ja wtedy napisze co by mi odpowiadało w zamian ![]() I jeszcze jak bym mogła, to prosiłabym o zdjęcie katanki na osobie, chciałabym zobaczyć jak się układa ![]()
![]() |
#216 |
BAN stały
|
zrobilam fotki zaraz wrzuce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
O, to poprosiłabym o zdjęcie tych ozdób
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Chciałabym: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1331149577 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1332611032 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1331151093 i jeszcze bym chciała coś z tych ozdób dobrać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
BAN stały
|
aha kochana tak mnie olśniło ze co do rurek ja mam czarne rurki wieksze niz te z wysokim staniem, ale to sa juz biodroweczki, maja na pupie napis goodies taki zdobiony ladny, jakbys byla zainteresowana dorobie fotki,
co do reszty rzeczy to juz Ci wrzucam co mam poza, moze cos wpadnie w oko to sie wymienimy chociaz za plaszczyk ![]() wiec mam : - sukienka floral bedzie ok na xs/s/m stan idealny, - maxi dress marks and spencer stan idealny takie S, foto wyszlo przeswietlone troszke - granatowa bokserka zalozona tylko raz, z metki m, bedzie ok na xs(ale luzna),s i m - bolerko uni., nowe - pizamka o ktorej juz pisalam s/m nienoszona - sweterek w modnym kolorze uni (strasznie sie ciagnie) - spodnica na szelkach wyzszy stan george takie xs/s miejscami jest lekko sprana ale poza tym stan ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
BAN stały
|
mam poza watkiem wielka, czarna torbe worek xxl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Czyli tak:
Nowy żel pod prysznic Woda toaletowa Scentini Citrus Chill ok.80-85% Krem wygładzający włosy bez spłukiwania (zostało ponad połowa) sól Krem do ciała i dezodorant Paradise krem Precious Moments katanka jeansowa bokserka granatowa za: katankę marynarkę siwą serce z łańcuszkiem i jeszcze bym była zainteresowana ozdobami, tylko bym chciała wiedzieć które są z gumką, a które to spinki, to Ci powiem które chcę, ok?
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Bokserka ma wycięte metki, poza tym stan oceniam na bdb.
Szkoda że wszystkie to spinki, bo zależało mi na gumkach, no ale to sobie dopnę najwyżej ![]() To do tych rzeczy które wymieniłam wyżej chciałabym jeszcze 2,3 i 6 spinkę od góry patrząc. Pasuje Ci taka wymiana? ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Ja noszę góre xs/s i na mnie jest troszkę większa, więc myślę że na małe M też by pasowała. Lakieru jagodowego niestety już nie mam (zapomniałam oznaczyć ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Dobra, to jeszcze raz: Nowy żel pod prysznic Woda toaletowa Scentini Citrus Chill ok.80-85% Krem wygładzający włosy bez spłukiwania (zostało ponad połowa) sól Krem do ciała i dezodorant Paradise krem Precious Moments krem ogórkowy malinowy lakier katanka jeansowa bokserka granatowa za: katankę marynarkę siwą serce z łańcuszkiem dwie różowe kokardki jasna różyczka Napisz czy Ci pasuje, ja już muszę zmykać, jak coś to dogadamy się jutro ![]()
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
ok wrzucam sukienke od tyłu, wrzucam te rurki ktore sa wieksze od tamtyych oraz torebki jakie mam poza plus ten worek xxl - w rzeczywistosci sie tak nie błyszczy, jest meeeeeeeeeeeeega pojemny..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
BAN stały
|
jasne,rozumiem
![]() no wlasnie kosmetykow nie mam, szukalam ![]() Moge Ci oddac za plaszczyk sukienke + pizamka + jakis ciuszek a nawet dwa dolozyc, ale z kosmetykow niestety nic nie bede miala ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- akurat juz sie za nie wymienilam tzn jeszcze nie wyslalam ale juz ustalone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
A znajdziesz coś z mojej listy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=593959 ?? Bo w wątku nic nie znalazłam. Ewentualnie czerwono-białe bolerko, ale to zależy co byś za nie chciała.
![]() |
#228 |
BAN stały
|
albo wiesz co, tak teraz patrze ze ta dziewczyna ma 2 negatywy :/ na dodatek przestala odpisywac mi a sie loguje, wiec wiesz co dorzuce Ci te spodenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
to jednak nie chcesz tej czerwonej chanelki , tak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
BAN stały
|
to jak robimy
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- a no i te tampony mam, fotki juz nie bede robila bo troche bez sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
zastanawiam się nad eco skórką albo pendrivem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
oo to byłoby super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Mam nadzieję, że sobie poradzę z tym kucykiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
no tak, nie zauważyłam napisu na górze postu ;/ Ramoneski ani torby podobnej do poszukiwanych nie posiadam, mam chyba całe, nieotwierane perfumy z Twojej wish, musiałabym sprawdzić, ale nie wiem, czy Cie interesują
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
BAN stały
|
aha lookne czy jeszcze cos bym miala poza watkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
kochana przejrzałam szafe i poza mialabym jeszcze jedynie 4 sukienki i spódniczke chabrowa oraz mietowy plaszczyk (mam fotke na imageskach wiec jak jestes zainteresowana to pokaze Ci na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.