![]() |
#211 |
Hrodebert
Wiadomo¶ci: 4 441
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Nawi±zuj±c do tytu³u tematu zaiste dziwna historia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;39230103]Ale te heny spowodowaly, ze w koncu napisalas: "Nie chcê tkwiæ w sytuacji w jakiej by³am. Nie zamierzam nigdy wiêcej w ten sposób siê zachowywaæ." To moze jednak nie takie zle te hieny?
Bo watek rozpoczal sie od pytania czy aby ludzic sie jeszcze nadzieja zejscia z nim i czy warto dalej czekac.[/QUOTE] Tak, zastanawia³am siê czy w ogóle ciche czekanie jeszcze w ogóle mia³oby jakikolwiek sens. Opinie niestety mia¿d¿±. I ja siê zgadzam z czê¶ci± postów. Sama widzia³am ¿e to odbiega mocno od normy. Tylko utwierdzi³am siê w przekonaniu, ¿e to wszystko nie ma najmniejszego sensu, a im szybciej zapomnê tym lepiej. No i oczywi¶cie, ¿e ten ch³opak bêdzie mia³ spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 322
|
Cytat:
Prawda czasem boli to fakt ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy i zobaczyc, ze nie by³o ¿adnego romansu, "znaków" to wszystko dzia³o sie w Twojej g³owie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 575
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Kurcze jak nie chcesz ju¿ czytaæ opinii o tym co robisz to nie czytaj, ale w±tek ogólnie jest do¶æ ciekawy i mo¿e odezw± siê inne osoby, które s± stalkerami b±d¼ osoby przez nich prze¶ladowane, mo¿e kto¶ sobie go teraz podczytuje a nie ma konta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 558
|
¦ciema jak siê patrzy.
autorka chêtnie podejmuje temat. Gdyby rzeczywi¶cie by³y jakie¶ znaki to autorka dawno by je tu wypisala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadziejê, ¿e nie, TY pewnie sama teraz tego nie wiesz - ale je¶li napiszesz to b³agam, zg³o¶ siê po pomoc i nie daj temu brn±æ dalej. Nie tylko tej sytuacji, mówiê o szaleñstwie w Twojej g³owie, które mo¿e siê tylko rozwijaæ, je¶li odpiszesz... teraz nie ma sensu pisaæ "nie napiszê do niego". Bo tego nie wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie gdyby ktokolwiek napisa³ 'spie.dalaj' to nawet bym nie odpisa³a, a co tu mowic o po¿egnaniu. Zapewne mu napisa³a¶ w tym ostatnim smsie jaki to wa¿ny jest dla Ciebie, jak bardzo go kochasz, ze bêdziesz czekaæ ile trzeba ![]() Mo¿e on by³ z³y i tak napisa³? a mo¿e chcia³ to do kogo innego napisaæ? ró¿ne wyt³umaczenia mo¿na sobie wkreciæ
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Swoj± drog± to jest w co¶ w stylu jak mój t¿ napisa³ do tej "swojej" - nie pisz do mnie to ona "w ogóle nie jeste¶ sentymentalny!" jak nie odpisa³ to napisa³a "wyje¿d¿am wiêc na bardzo d³ugo... mo¿e chcesz siê po¿egnaæ" a 2 dni pó¼niej "jednak nie wyjecha³am"
byle tylko zwróciæ zainteresowanie byle tylko dostaæ smsa zwrotnego... tak samo by³o z "po¿egnaniem" autorki.... ile takich po¿egnañ czyta³am w wykonaniu tej osoby, o której piszê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
S±dzê po prostu, ¿e moje znaki by³by przez Was wykpione. Dlatego nie zamierzam dawaæ nic na po¿arcie.
Facet nie jest ¶mieciem, ani nie zamierzam go w jaki¶ taki sposób obra¿aæ. S±dzê, ¿e mn± manipulowa³. A ja by³am bardzo podatna na ka¿de jego zagranie. I tak ¿y³am sobie zachowuj±c ten skrawek nadziei. Zasypa³am go kilka razy smsami. KIEDY ? Wtedy kiedy widzia³am, ¿e to chore i chcia³am by da³ mi odpowied¼ co mam robiæ. S±dzê, ¿e facet, który chce siê pozbyæ upierdliwej baby wie jak to zrobiæ. Na pewno nie jest to wpatrywanie siê we mnie, ani milczenie podszyte rzeczmi, które w pocztkowej fazie znajomo¶ci mia³y dla nas znaczenie. Mia³ milion okazji by mi powiedzieæ wprost, ¿e nie jest zainteresowany. Nie zrobi³ tego. Udawa³ nieszczê¶liwego biedaka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisa³am co chcia³am i zamilk³am. I tego chcê siê trzymaæ. Masz jaki¶ problem z tym, ¿e cierpiê, bo siê d³ugo ³udzi³am, ¿e kto¶ mnie chce ? CZY ZADOWOLI£ABY CIÊ ODPOWIED¬ ¯E JU¯ DZISIAJ W NOCY BÊDÊ GO ZNOWU 'NÊKAÆ' smsami ? Zastanów siê czasem co piszesz i przyjmij, ¿e przynajmniej staram siê ¿yæ w normalno¶ci. Nie chcê robiæ sobie nadziei, wiem, ¿e to co¶ nie mia³o sensu, a straci³am na to sporo czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam Twoje wypowiedzi wiesz, ³askocz±, wspó³czujê Ci, ale skoro odbierasz wsyzstko jako atak... to trudno. Mam nadziejê, ¿e dojrzysz kiedy¶ co robisz Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-02-14 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On nie powiedzia³ wprost, ze nie jest zainteresowany, bo ba³ siê mo¿e Twojej reakcji. Jak ju¿ widzia³, ze pomimo braku odpowiedzi Ty nie dajesz za wygran± to co by by³o gdyby Ci wprost powiedzia³ co my¶li..;| Mo¿e zacze³aby¶ go nachodziæ.. Te znaki zosta³y wy¶miane, z prostego wzglêdu. Ci±gle o nich pisa³a¶, ale nie potrafi³a¶ sprecyzowaæ jak one wygl±da³y. Jakby¶ napisa³a wprost, ¿e facet z Tob± smsowa³, ¿e zaczepia³ Ciê, próbowa³ zagadywaæ, to by³yby logiczne znaki, jego zainteresowania..a Ty ci±gle o tych znakach, ale nie wiemy za bardzo jak one wygl±da³y.
![]() |
![]() |
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usuniête
|
Có¿, tak czy owak dziêki autorce wlasciciele wizazu niezle zarobi± za wyswietlanie reklam dzisiaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 2 (drugie pogrubienie): No przepraszam ale milczenie to milczenie. Jak milczenie mo¿e byæ podszyte "rzeczami"? To w takim razie ka¿dy kto milczy ma co¶ do Ciebie? Po 3 (trzecie pogrubienie): On NIE MUSIA£ powiedzieæ Ci wprost. Musieæ to trzeba zje¶æ, przespaæ siê i zrobiæ pewne potrzeby. To by³ jego wolny wybór czy Ci powie wprost czy Cie oleje. Widaæ wybra³ olewanie. Nie broniê tutaj faceta bo mo¿liwe, ¿e te¿ ma sporo za uszami. Ale to wszystko co Ty robi³a¶ to jaka¶ tragedia. Rozumiem spróbowaæ kilka razy wbrew drugiej osobie ale np. kilkadziesi±t smsów dziennie to jest straszne. Autorka swoim zachowaniem nawet tutaj na forum pokazuje jak to mog³o wygl±daæ. ¯adnych konkretów nie chce podaæ, ci±gle pisze o tym samym, robi z siebie cierpiêtnice a z forum nie chce "zej¶æ". Robisz podobn± rzecz jak z tym ch³opakiem. Nie chcesz tutaj byæ a nadal odpisujesz.
"Ka¿dy mo¿e ¿yæ sam ale nie ka¿dy siê jeszcze o tym przekona³" - serial Glina Wymianka Edytowane przez mw86 Czas edycji: 2013-02-14 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Hej, a¿ siê zarejestrowa³am, ¿eby odpisaæ na w±tek noubanna.
Przesadzacie z tym naje¿d¿anie na autorkê, ¶mianiem siê z niej i diagnozowaniem jako wariatki - zw³aszcza ¿e widzi ¿e ¼le postêpowa³a. Dziewczynê po prostu wciegnê³a wizja wyidealizowanej mi³o¶ci - komu z nas to siê nie przydarzy³o? Owszem jest to do¶æ skrajna sytuacja, ale uwa¿am ¿e a¿ tak ostre reakcje nie s± na miejscu. Autorko, skoro ju¿ dostrzegasz swoje b³êdy spobuj nie pogr±¿aæ siê w fantazjach o tym ch³opaku. Wyrwij siê gdzie¶, zacznij zaprz±tac sobie g³owê czym¶ innym. Przez t± ca³± historiê wydajesz siê do¶æ samotna i zagubiona i tu mo¿e faktycznie psycholog by pomóg³ ¿eby¶ mog³a sobie wszystko pouk³adaæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Nie robi nic takiego, bo mo¿e nie wróci³ jeszcze z tego Pary¿a?!
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Jak ch³opak mi odmawia³ spotkania, albo nie odpisywa³ mi, to wiedzia³am, ¿e nie jest zainteresowany i dawa³am sobie spokój.. Jak mo¿na tak prostych rzeczy nie zauwa¿yæ??
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CZY JEST W TYM CO¦ Z£EGO ? ¯e ¿y³am w chorej sytuacji i chcê ja opu¶ciæ ? Nie s±dzê, ¿e by³am jedyn± winn±, bo ch³opak prowokowa³ we mnie pewne zachowania. I widzê, ¿e nikt nie dopuszcza do my¶li takiej mo¿liwo¶ci, ¿e facet dzia³a³ ¶wiadomie. ¯e te¿ karmi³ siê uczuciami jakich mu dostarcza³am. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 322
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.