![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Debrah, świetna rzecz
![]() ![]() http://sklep.misja-mama.pl/95-kubek-...nack-trap.html taki miałam |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Kliknęłam tą miseczkę i Kubek Pstryczek.
Jak tylko dojdzie wywalam Avent do śmieci. Mam tylko nadzieję, że Młode załapie, bo to jednak słomka, a nie ustnik, a ona już się nauczyła, że trzeba przechylić. |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwik flo: http://allegro.pl/nuby-bidon-pstrycz...016882312.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-29 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45810220]Debrah, świetna rzecz
![]() ![]() http://sklep.misja-mama.pl/95-kubek-...nack-trap.html taki miałam[/QUOTE] O to się cieszę, że kliknęłam! Moja też wszystko "siama" ![]() Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2014-03-29 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalapie na pewno. Zwlaszcza teraz, przeciez dzieci sie takie rozumne zrobily ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A tak w ogole to czesc! My juz wstalysmy, tz jeszcze spi, ale chyba juz swoje odespal wczoraj i dzis zmiana rol mam nadzieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na szybko bom wywołana, Debrah nie wiem wlsnsie czy jest tam takie coś, ale nie rzuciło mi sie w oczy:/
Fajnie ze sie Amelce podobało ![]() Ja jutro jadę na spotkanie blogujacych mam.. boję sie trochę :p Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
#219 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co nie? ![]() Cytat:
![]() Tak, t. idealni ![]() Yhym, dokładnie. Mojego też teraz nie ma od 5.30 do 19, a pewnie jak przyjdzie już full sezon, to i o 21 będzie wracał... Ale cóż, jednak lepiej tak, niż gdyby miał nie pracować ![]() Sylwietta, ![]() Cytat:
![]() ![]() Ehe ![]() ![]() ![]() Pewnie, że pasuje ![]() ![]() Albo czyta Ci w myślach, albo czyta forum ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz napiszę, co tam dzisiaj u nas, tylko muszę w nowym, bo by się już chyba nie zmieściło ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-29 o 22:35 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Lece spac-kolorowych snow....dzis widzialam kilka kolorowych motyli ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
A więc kulturalnie:
![]() Dzisiaj mieliśmy bardzo intensywny, ale fajny dzień ![]() ![]() ![]() A że mieliśmy przy sobie modelkę, to później wdepnęłiśmy do mojego ulubionego ciucholandu (Galeria Bożenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy ok. 11, młoda jeszcze na polu buszowała do 13 i padła na półtorej godziny. Potem jeszcze na godzinkę na pole, i na noc już o 20 spała ![]() No i dzisiaj mieliśmy dzień szczerości w domu. Zaczęło się od tego, że mama się wkurzyła na tż, bo przywiózł sobie z domu procę i strzelał kamykami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, tak dzień zleciał ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- Śpio ![]() To i ja idę, papa ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-29 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
HJE: Wierz mi, ja doskonale rozumiem poczucie 'powinności" i szacunku wobec rodzicieli, mam trudną, mało asertywną, momentami wyczerpującą relację z mamą, i tatę, którego absolutnie uwielbiam
![]() WSZELKIE "POWINNOŚCI" KONCZĄ SIĘ DLA MNIE TAM, GDZIE ZACZYNA SIĘ KRZYWDA MOJEGO DZIECKA. To moja zasada. Bo kto ma ją bronić, ochraniać, darzyc szacunkiem (bo tylko tak sie powinno uczyć szacunku dziecko - dając mu go!) , walczyć o jej prawa, być ostoją, pocieszycielem..jak nie TY? To jest twoje najważniejsze zadanie. I jedyna droga by Pola przyszła kiedyś do ciebie z jakimkolwiek kłopotem. Wtedy będzie ci ufać i powierzać sekrety. Sytuacja w której ktokolwiek krzywdzi mi dziecko - nie ważne czy celowo czy nie - to jedyna sytuacja w której rzucam się jak lwica, z pazurami. A reakcja mnie malo obchodzi. Liczy sie ze dziecko zaopiekowane Może byliby bardziej powściągliwi gdyby wiedzieli ze nie puścisz tego płazem Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
HJE, TZ nie mial mozliwosci czytac forum - w pracy byl, dostepu do kompa dzis nie mial.
Takze chyba jednak zna moje slabosci :P Co do pstryczka - wzielam w koncu ten SZAJOWY+szczoteczke do czyszczenia go ![]() nie moglam sie oderwac od ksiazki, musialam doczytac do konca. Jutro rano jak Kuba otworzy oczy na pewno bede tego zalowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
Hje, oby rozmowa pomogła
![]() Nawijko, od razu uprzedzam, że najlepiej się to czyści poprzez wsadzenie do miski z wrzątkiem i niech odmoknie ![]() Pobudka o 7! czyli o 6! już daaaawno tak niee było... ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- A jaka książka??? Ja zaczęłam "Krucha jak lód" o dziewczynce z wrodzoną łamliwością kości ale nie wiem, czy dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() U nas norma pobudka o 7, czyli o 6 ![]() hje dobrze, że pogadaliście ![]() i jeszcze jedno. tż przywiózł procę? ![]()
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Hejka!
nocka calkiem calkiem, mamy jeszcze cop prawda kaszel i katar ale jestem dobrej mysli ![]() wstalismy o 6.30 ![]() ![]() Cytat:
![]() Lady - powodzenia!!!!! ![]() chomąto mnie rozwalilo doszczetnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super wyglada!!!! silver - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
hello,
u nas pobudka o 7, jeszcze koczujemy w piżamie ![]() LENOVA, chciałam CI powiedzieć, że u nas identyko! "teraz daj jej serek" "daj jej mleko, owocami się nie naje" "już ją kładziesz spać? ja ja kładę później" na początku doprowadzało mnie to do szału, trochę się o to kłóciłam, teraz kto nie zwracam na to uwagi. Tylko ja jestem w takiej sytuacji, że moja mama zostaje z Ola 3 dni w tygodniu, dużo mi pomaga,więc nie mogę tak na nią najeżdżać na każdym kroku, bo wiem, że ona nie robi mi na złość, tylko chce dobrze wbrew pozorom. Teraz już zupełnie olewam takie teksty, robię swoje i nie odpowiadam jak takie coś słyszę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Szaja, dzieki za rade
![]() Czytalam "Swiadectwo prawdy" Jodi Picoult. O dziewczynie z rodziny amiszow, oskarzonej o morderstwo swojego synka noworodka urodzonego w oborze. Nocnego czytania pozalowalam juz przy pierwszej pobudce, czyli 10min po moim polozeniu sie :P Do rana nie zlicze ile ich jeszcze bylo, Kuba wiecej rzucal sie, wiercil i kopal niz spal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Konto usunięte
|
Nawijko, no to co czytam też Picoult napisała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45803469]
a właśnie, jakiej wielkości macie zamrażalniki? Dziewczyny, absolutnie świetny tekst ![]() http://www.klocekikredka.com/alez-pr...#comment-13183[/QUOTE] Ja mam zdecydowanie za mały, niestety, wada lodówki do zabudowy ![]() Tekst super. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Michał miał pupkę całą w takich maleńkich pryszczykach, w miejscu gdzie się zazwyczaj kremem smaruje. Okazało się że uczulony na linomag ![]() Wstał dziś o 6 (starego czasu) a ja nieprzytomna bo czytałam do 12. No i u nas to wygląda tak, że jak ma dobrą noc, z jedną pobudką to bardzo wcześnie wstaje, a jak się budzi więcej razy to śpi z godzinę dłużej Hje, musisz rodzicom uświadomić, że nie pozwolisz tak dziecka traktować, dobrze Debrah napisała, musisz jak lwica o Polę walczyć i nie zwarzać na ich reakcję. Nie stawiaj się w roli ich dziecka, tylko matki SWOJEGO dziecka. Oby rozmowa coś dała ![]() Dziewczyny, ja już się bojowo nastawiam na spotkanie z moją siostrą w święta (Hje, niemal w wieku twojej mamy moja sis jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Aaaaa dziś tak ładnie, wybieramy się do stadniny, ciekawe czy młodemu się spodobają konie. Jeszcze na żywo nie widział ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Hej laski,
Dostałam okres! ![]() ![]() ![]() Amelka spi, tzt w szkole, obiad prawie gotowy.. byłam dziś na małych zakupach ubraniowych bo chodziłam juz jak dziad;]
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ale piekna wiosna
![]() ........ Co z tego jak my i tak zamiast iść na rodzinny spacerek po parku to siedzimy ciągle w tym szpialu ![]() ![]() Milego dnia. Wysłane z mojego GT-I8160
#233 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
U nas dzis wspanialy dzien: najpierw wpadli sasiedzi ze swoja tygodniowa coreczka i wytulilam ja (juz nie pamietam, zeby Yae byla taka malutka) a pozniej poszlismy w trojke do pobliskiej swiatyni, ktora slynie z kwitnacych wisni (zdjecia na fb). W sezonie jest tam zawsze tloczno, ale dzis po burzy ludzi garstka a bylo przepieknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio zadzwonił mi budzik żeby wziąć pigułe a akurat jadłam,więc wyłączyłam i mówię do męża żeby mi przypomniał że mam wziąć bo inaczej wie co się stanie ![]() ![]() I cały czas takie teksty,ale chęci to jedno a warunki to drugie. W ogóle nie mówiłam wam,Oskar cały czas chodzi i mówi dzidzia. Zobaczy w reklamie to od razu przybiega powiedzieć że jest dzidzia ![]() ![]() ![]() Poka ciuszki.
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Ja pierdzielę, jakie tłumy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, jego tata kiedyś zrobił ![]() ![]() Cytat:
![]() Widzisz, coś jest na rzeczy ![]() ![]() --------------------------------- Dziś pobudka o 6.30, czyli o 5.30, czyli po staremu, czyli mam nadzieję, że pobudek wcześniejszych, jak o 6 nie będzie ![]() ![]() Drzemka zaliczona na nowy czas od 10.40 do 13 z minutami i pojechaliśmy do t. Tam cały czas na polu, jak zgram zdjęcia, to Wam wrzucę, jak się młodzież woziła ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-30 o 16:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
A my dziś spanie szalone 20 minut.
Trze oczy ale się budzi zaraz, próbowałam położyć drugi raz - wstała po 5 minutach. Kąpiel zrobię po 18:00 bo się boję maruda ze zmęczenia, w końcu nowy czas. Spacer długi zaliczony młode pierwszy raz w piaskownicy było. Potem poszliśmy po wiaderko grabki itp do piasku, następnym razem weźmiemy. A, nie napisałam Wam odnośnie zoo jeszcze. Jedziemy tramwajem, Tż rozmawia z t. przez telefon, mówi, że jedziemy własnie do zoo, potem robi..dziwną minę. T. stwierdziła, że to nie za dobry pomysł, bo w zoo są.. zarazki, choroby ogólnie ![]() Wieczór , wracamy z zoo - dzwoni t... żebyśmy dokładnie umyli Amelce rączki ![]() nie no, nie umyję z pewnością, położę z brudnymi spać, niech się integruje ze zwierzątkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |||
Zakorzenienie
|
Ale dzis pieknie!
![]() Cytat:
![]() olewka i do przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiadomo kiedy wyjdziecie? ![]() ciekawe jak tam lejdi? ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
w końcu zdjęcia mamy
![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-01 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.