|
|
#211 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek Mohito, Simple, Zara,Inglot, Hada Labo
dzięki za wymiarki, zresztą podejrzałam je u Miss (w razie czego umówię się z nią jakoś na wspólne branie tej szmaragdowej
bo mi tylko na jeden raz jest potrzebna (moja córka ma bal a normalnie nie chadza w sukienkach ![]() niestety wstępnie i MAC i Kanebo już jest negocjowany, no ale to się jeszcze zobaczy co z tego wyniknie ![]() co do torebki i flaszki to tylko taka wstępna propozycja z mojej strony; oblukaj sobie zapach w D (stoi po stronie unisex i jeśliby Ci przypadł do gustu to ja bym musiała jakieś fotki torby na osobie zobaczyć
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję. Te biodra mnie trochę zastanawiają, ale powinnam wejść...najwyżej poczeka na chudsze czasy
Poza tym podoba mi się jeszcze szminka MAC. Jak wyceniasz wartość tych dwóch rzeczy? Peachykeen + błyszczyk Clarins to pewnie za mało? Nie chciałabyś może jeszcze różu Prom Princess? Chętnie go oddam, bo kompletnie nie pasuje do mojego typu urody. Natomiast do konturówki musiałabym jeszcze coś dobrać, a nic już mi nie wpadło w oko.
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
ale cudowności pododawałaś
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Na dwójki Narsa też nie masz chęci? ;>
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
OMG piękny ten szmaragdowy kożuszek, co byś za niego chciała?
poza wątkiem z takich lepsiejszych rzeczy do oddania mam poncho wełniano kaszmirowe w kolorze wina, mogę porobić foty jeśli chodzisz w takich wynalazkach nie mogę się zebrać za zrobienie fotek z dokładkami ![]() piękna tez ta sukienka ![]() -czarna basicowa tuba maxi Morgan De Toi a dla siostry ew. -t-shirt oversize Promod, M, ale na S tez może być, o niebo lepiej wygląda na żywo- piękny nasycony kolor, stan bdb
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2016-05-08 o 22:29 |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za:
shoperka niszowej marki Mischmasch Berlin ?
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, porobię fotki i poszukam co jeszcze mogę oddać za kożuszek
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#220 |
|
A.
|
coś u mnie
![]() -miętowa lekka bomberka Stradivarius, minimalne zmechacenia przy rękawach, M |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojej listy mam tylko bluzkę od polskiej projektantki :p
|
#223 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzięki za info/zdjęcia; wstępnie jestem zainteresowana
z tym, że mac nie jest pełen; nie wiem, czy byś nie musiała coś sobie dobrać jeszcze. ogólnie sytuacja jest taka, że jeszcze jedna wizazanka ma sukneikę, za którą chciałaby ten sam kosmetyk co Ty więc poproszę o chwilę do namysłu (tu już młoda musi podjąć decyzję, którą kieckę woli
|
|
|
|
#224 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej,niestety nic nie znalazłam
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
koszula Zara Trafaluc, z wiązaniem pod szyją, 34, z gęstej wiskozy, stan bdb, materiał grubszy, nieprzezroczysty
Ale nie ukrywam że wolę większe wymiany
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Spoczko, może niebawem znowu będzie nam po drodze
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nie znalazłam nic, ale ten ensensielle mnie intryguje... mam jeszcze kerastase odżywkę Age premium lait substantif w wielkiej butli, jakieś 200/1000 ml, mogłabym dołożyć ewentualnie
![]() gdybyś była zainteresowana, to napisz coś o tym zapachu, niewiele znajduję w sieciuni... |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm może
mała czarna wieczorowa Zara S, z draperią, stan idealny
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, bardzo chętnie oddałabym Ci sukienkę tylko kurcze podobają mi się u Ciebie same rzeczy o większej wartości i nie bardzo wiem jak ugryźć temat
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Oj wątpię, że to się uda, ale napisać mogę. Otóż podoba mi się zegarek i kożuch, chociaż i tak pewnie byłby za duży
|
|
|
|
#230 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
jednak muszę zrezygnować
ktoś tam idzie w różu więc ona już nie chce ![]() pozdrówka |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
kusi mnie ten zapach bardzo, fajne nuty, chyba pasowałby na cieplejszą porę... ale z kolei taką wielką flachę dziwaka brać w ciemno... to tylko ja potrafię
Podumam do jutra, ok?---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- to już coś a gdybym Ci oddała odżywkę też, a odlała sobie tak z 20 ml elixiru? mam ochotę jeszcze go wypróbować na wszelkie sposoby, póki co nie zauważyłam fajerwerków na swoich włosach ale skoro ma tak świetne opinie, to może ja coś źle robię?W sumie z taką opcją to mogłabym się zdrcydować od razu ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- dokładnie tak kombinowalam ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- oki, to lecę na pw albo jutro, bo muszę pomyśleć czy pracowy adres czy domowy
|
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Możemy pokombinować
nawet chętniej oddałabym coś z pielęgnacji jeśli coś dla siebie widzisz, bo nie jestem w stanie tego wszystkiego zużyć. Materiał sukienki jest lejący, bardzo ładnie opływa biodra. Skład to 94% wiskoza, 6% elastan, więc bez szału, ale wygląda na lepszy ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Kochana teraz pomyślałam, że może szukasz jakiś butów? Mam kilka nowych skórzanych par na obcasie
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Doskonale rozumiem
co najśmieszniejsze, jeżeli jakiś krem miał mnie uczulić był to właśnie Clinique.Napisałam jaka wymiana interesowałaby mnie najbardziej, ale podkład też mogę Ci oddać. Bardzo się cieszyłam, że je dorwałam a ostatecznie nie użyłam ani razu żadnego z nich |
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
wrzosowa sukienka mini marki Mucado, w rzeczywistości kolor bardziej zgaszony,z tylu zloty zip,rozmiar S , stan idealny
-fioletowe spodnie do biegania Tchibo, z odblaskami, od środka cieplejsza tkanina, S, na mnie niestety za duże coś u mnie?
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Masz bardzo ciekawe ubrania, niestety będą na mnie za małe,nosze 38 w porywach 40
z kosmetyków niestety nic nie wybrałam |
|
|
|
#236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
-koszula Zara Trafaluc, z wiązaniem pod szyją, 34, z gęstej wiskozy, stan bdb, materiał grubszy, nieprzezroczysty -rozkloszowana spódnica z eko-skórki Mohito 36, stan idealny Stan rurek idealny. Wymiary: w pasie na plasko 35/36 cm długość całkowita 95/96 cm |
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmiar akurat nie ma znaczenia, bo mam prawie dziecięcą rękę
![]() faktycznie ma trochę rys, co powinno dać się wypolerowć, natomiast bardziej interesuje mnie czy nie ma nigdzie przetarć powłoki |
|
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
Widać masz to szczęście i nie wiesz co to, ale czasem tak się zdarza np. na moim zegarku z Marca Jacobsa (polecam omijać bardzo szerokim łukiem) dosłownie ściera się złoto/srebro z zegarka i wychodzi na wierzch materiał spod spodu
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Podejrzewam, że gdyby pojawiły się przetarcia to na pewno byś zauważyła, bo tego nie da się niestety przeoczyć. To kochana co byś za niego chciała? ![]() Wysłane z Sony Xperia Z3 |
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddałabym
gdybyś chciała jeszcze jakiś lakier/pomadkę albo inną pierdołe w gratisie to pisz, chętnie się czegoś pozbędę---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Możemy iść na pw pomadka Kobo jest Twoja, za to mi się podoba róż Max Factor, więc możesz jeszcze śmiało coś dobrać
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Hej, coś u mnie za: rozkloszowana spódnica z eko-skórki Mohito 36; zielona tiulowa maxi?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

bo mi tylko na jeden raz jest potrzebna (moja córka ma bal a normalnie nie chadza w sukienkach 

poza wątkiem z takich lepsiejszych rzeczy do oddania mam poncho wełniano kaszmirowe w kolorze wina, mogę porobić foty jeśli chodzisz w takich wynalazkach 

więc poproszę o chwilę do namysłu (tu już młoda musi podjąć decyzję, którą kieckę woli