|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() Czekam na zdjęcias Ostatnio moja mama pochwaliła moje włosy (w sensie gęstość z tyłu po samodzielnym obcięciu) myślę, że trzeba to zapisać gdzieś w kominie ![]() ![]() Macie jakieś sposoby na nielubianą pracę albo nielubianych klientów ![]() Jak pomyślę o co niektórych jutrzejszych klientach to mnie zaczyna trząść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Dokopię się do zdjęć i wyślę Wam
![]() Mam dzień dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]()
#2374 |
Zakorzenienie
|
Maryha ładnie wyglądasz
![]() ![]() Celestynku olej gadania koleżanek, tak jak dziewczyny napisały... Większość sobie gdyba i gada głupoty z zazdrości, znam to ![]() Cześć! Wiecie co, włosy mi lecą jak jeszcze nigdy w życiu... Kupiłam szampon z rzepy i jeszcze zamówię sobie czerwony Pharmaceris, masakra generalnie ![]() A dzisiaj kupiłam nawilżający krem z Alterry do twarzy, miała któraś? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Taki łoooo, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...agescreme.html
#2375 |
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam, czy nie zapuścić grzywki
![]() ![]()
#2376 |
Zakorzenienie
|
Mnie korci skrócenie przodu tak do szyi, ale raczej się z tym wstrzymam do wesela :P
W Biedronce ampułki Radical za 16,99, z daleka widziałam. Tylko nie wiem czy to te Farmony? Pojechałabym kupić jutro, może coś wzmocnią moją czuprynę. Jeju, odkąd wstałam ciągle bym jadła ![]() ![]()
#2377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to witam się... pisałam już kilka tygodni temu, że chciałabym dołączyć, ale nic o sobie nie napisałam. Zapuszczam włosy od kiedy pamiętam, nigdy nie miałam krótkich i jeżeli ktoś chce mnie wpędzić w dożywotnią depresje to musi ściąć moje włosy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mogę dodać zdjęcia. Nie wiem, dlaczego. Niby zmniejszam jakość i rozmiar i nic.
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ja też uważam, że wysokie czoło nie wymaga grzywki. Mi się podoba takie czoło i to według mnie to taka "wada", która może być zaletą.
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2015-01-05 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bzdura z tym wysokim czołem, mi tak wmówili. Gdyby nie moje nieszczęsne oko to bym się pozbyła grzywki. Aktualnie mam dość długą na bok ![]() ![]() Coś mnie naszło na galaretki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Owocowe. Zrobiłam trzy warstwy, dolna cytrynowa z mandarynkami, środkowa wiśniowa z mrożonymi truskawkami i górna turkusowa z rodzynkami. Na to pokroję ptasie mleczko cappuccino i bitą śmietanę położę.
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Jak wrócę z pracy. Miałam iść tylko na 15 minut, ale kolega, który zrobił mi od nowa stronę firmową potrzebuje masażu. Więc idę na trochę dłużej |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Konto usunięte
|
Cześć!
Naolejowałam włosy mieszanką vatiki, oliwy z oliwek i bybydream ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Czekamy na zdjęcia. Ważne żebyś dobrze się czuła w swojej fryzurze. Masz jakieś pomysły na zmiany? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie umyłam włoski po olejowaniu olejkiem łopianowym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj włosy mi wlazły pod bluzkę i miałam takiego jakby "boba", nawet spoko wyglądałam, ale nie obetnę tylu włosów. Za to marzy mi się grzywka
![]()
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iu-wlosow.html
Lubię go ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=188860 Foty, dzisiaj weszły bez problemu
![]()
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale pobawiłam się zdjęciem Twoim, usunę je zaraz jak zobaczysz je ![]() Wersja z grzywką i krótkie z grzywką - od razu mówię, mistrzem painta i editora nie jestem ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=188862 Według mnie grzywka też fajnie wygląda, ale nie wiem czy nie będzie Cię wkurzać po czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Love witam
![]() Bez przesady, ciąża to rewolucja dla organizmu, ale stan zębów można kontrolować cały czas, odpowiednia pielęgnacja bardzo ważna, tak samo jak i włosy. Pokaż swoje włosy! Celestynku śliczne włosy masz! Dzień dobry ![]() ![]() ![]()
#2394 |
Zakorzenienie
|
Celestynku, piękne włosy, nie wiem czy doradzałabym Ci zmianę, bo masz taaakie ładne włosiska <3
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4962386 1]jakie piękne! mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale pobawiłam się zdjęciem Twoim, usunę je zaraz jak zobaczysz je ![]() Wersja z grzywką i krótkie z grzywką - od razu mówię, mistrzem painta i editora nie jestem ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=188862 Według mnie grzywka też fajnie wygląda, ale nie wiem czy nie będzie Cię wkurzać po czasie ![]() Super trik! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Ja tam też uważam, że bez zmian Celestynku
![]()
#2397 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjemny skład ma ten krem. Daj znać jak się sprawdzi ![]() Cytat:
![]() Ja też kiedyś miałam prostą grzywkę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Śliczne ![]() Mi się zamarzyło rozjaśnić minimalnie włosy, tak dosłownie o jeden ton. Ciekawe czy płukanie w rumianku przyniosłoby jakiś efekt. Lubię mój kolor, ale potrzebuję jakiejś zmiany |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
Napiszę "jutro " to znaczy później. Jak będę się nudzić w pracy :-D
![]() Jeśli chodzi o naturalne rozjaśnianie to mieszanka miód, sok z cytryny i cynamon,to pod foliowy czepek i ręcznik bądź czapkę, wymiata bynajmniej w moim rankingu :-D Edytowane przez trinee Czas edycji: 2015-01-06 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Anula piękne kudłatki
![]() Mam nadzieję, że minie Miki, nie wypadały nigdy aż tak... Krem póki co mi się podoba, zwłaszcza skład, tylko dziwnie jakby napina nieco skórę po wchłonięciu ![]() O, Trine, dzięki za pomysł! Po ostatnim podcięciu coraz mniej mojego ombre pozostało, a tak kocham ten efekt, jednak nie chcę przez zimę rozjaśniać, dopiero planuję w kwietniu, ale z domowych sposobów na bank skorzystam! ![]() Ale zauważyłam, że urosły mi włosy po podcięciu w listopadzie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.