|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
nie znam nikogo kto umiałby przemówić mojemu tżtowi do rozsadku
tak wogóle dzięki dziewczyny za wsparcie nie wiem co bym bez was zrobiłą ![]()
#2462 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Witam dziewczyny
![]() Wróciłam z pogrzebu i nadrabiałam Was 40 minut ![]() Cytat:
Cytat:
Możecie odzyskać część albo całość podatku zapłaconego przez męża, gdy płaciłaś zdrowotne. Gdybyś potrzebowała pomocy, pisz na priw. Możesz iść na L4, będzie płatne jeślu terminowo opłacałaś dobrowolne ubezpieczenie chorobowe ( spóźnienie nawet jednodniowe powoduje wypadnięcie z chorobowego ). Jesteś na małym zusie czy normalnym?? Bo jeśli na tym pierwszym to dostaniesz niewiele z zusu ( podstawa jest niska ). Strasznie padnięta jestem. Chyba wcześniej położymy się spać z Piotrusiem. A jutro wizyta u gina. Zobaczymy ile urósł nasz synek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten balsam nie ma grama jakichs sztucznosci chemicznych. Ja na nim jade od hmm ok 3 lat. Nie lubie kupowac w kolko tych samych produktów, ale tego balsamu na nic nie zamienie. Jest jeszcze wersja dla skóry atopowej, ale dla mnei za ciezki. Duzo bardziej tlusty a ten lekki i super sie wchlania
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
i co sie chwalisz
![]() u nas tez niedługo zawita. ide sie kapac musze polezec w wannie bo plecy mnie wykończa. i nasmaruje sie wszystkim co mam nawilzajace bo mnie to wkurza wyglada jakbym zrzucała skórę ![]()
#2465 | |
Zakorzenienie
|
tralalalala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie jest wiosna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
oj nie bylabym taka pewna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
daisy - niestety "kochana" korporacja ... ych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
oj.. anulinko.. pogrzeb
![]() ![]() ![]() vanesa, włosy na głowie sie jeżą ! Jescze raz powtórze - stara pudernica, lampucera i lafirynda! Przepraszam, ze tak pisze ale aż mną rzuca! Jak tak mozna! Wieśniara od pługa oderwana... i teraz słoma z butów jej wystaje.. Nie no.. nie moge Dobra zamykam się bo jeszcze za duzo napisze.. Słonce, jestesmy z Toba! Mów co Ci leży na serduszku, jesli tylko pomaga ![]()
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
eve
![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wręcz chciałam żeby się skończył, bo po prostu mi się znudził efektów widać nie było .... lepszą skórę miałam już po zwykłym czerwonym garnierze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |||||||
Zadomowienie
|
Kobitki wracam do was ponownie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Violisia fajnie wam się trafiło.. i kolejny ważny zakup z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vanes cóż jeszcze ja mogę dodać.. Dobrze, że masz oparcie w swoich rodzicach, teściami się nie przejmuj! A czemu mam wrażenie, że z góry zakładasz niepowodzenie biznesu TŻta? Może akurat okaże się on żyłą złota ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracujesz moze w Capie ? Bo to jedyna z korporacji jaka kojarzy mi się na śląsku, z która zreszta zwiazany był moj maz 3 latka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przebrniecie przez polskie sniegi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- idę się wykąpać może zajrzę jeszcze później dzięki dziewczyny za wszystko
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolka juz podaje przepisik, mozesz tez zrobic cannelloni, wlasnie te tez pomroze ![]() ![]() Wlewasz na patelnie troche oliwy z oliwek, na goraca wrzucasz pokrojona w mala kosteczke cebulke, podsmazasz, wrzucasz miesko mielone, dodajesz soli i pieprzu do smaku i tak czekasz az to miesko sie podsmazy i do dajesz sos pomidorowy, listki bazylii i zeby sos nie byl za kwasny to tak pol lyzeczki cukru (nie wiecej). I tak sobie to gotujesz z 30 minut. Do wysmarowanej brytfanki wkladasz te platy pasty (nie wiem jakie kupisz, niektore sa twarde, wiec musisz je zamoczyc we wrzatku) i tak warstawami: pasta, ten sos pomidorowy z miesem, posypac parmezanem, mozzarella (ja pod mozzarelle daje cienkie plastry szynki gotowanej) i tak ze 3 warstawy powinny Ci wyjsc, mniammm smacznego ![]() aha pieczesz tak 40 min w temperaturze 180-200 stopni ![]()
![]() |
#2475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o spacerówkę, to ja się cieszyłam z przekładania rączki. Moja córka szybko chciała wszystko widzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Tak czytam od paru dni i nie mam siły odp,bo mnie tak nadgarstki bolą że szok, ponoć jakaś dolegliwość typowo ciążowa,ale jak to przeczytałam to po prostu aż się zmusiłam żeby wysilić nadgarstki: BANK??? On chce założyć z kumplem BANK??? Ile on ma lat??? I UP ma na to dotację dać? Oh my God... No cóż, powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
weredka gratuluje córci
![]() A ja dzis zaliczyłam małe zakupki dla mojej małej i za wszystko dałam tylko 44 zł ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-02-01 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po nim mam taką milutką i mięciusią skórę Cytat:
![]() Dzieki za przepis! nie ma to jak oryginalny, prosto ze słonecznej italii ![]() Jak bede miała smaka na coś włoskiego to mogę Ciebie jeszcze podpytac? ![]() Weredka imię Stas b. mi sie podoba - Stasia juz mniej Verona, że co ? BANK ? Czy on razem z kolega maja pojecie z jakimi to sie wiąże obwarowania i jakie trzeba mieć zabezpieczenia i ile kasy?? Gwarantuje, ze ani dotacja z PUP ani Wasze 10 k oszczędności nie wystarcza... No nie.... Boziu, jak dzieci
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o L4 to płaciłam chorobowe i zawsze staram się przelew wysłać przed 10, żeby dotarł na czas. Będę jutro w ZUS, to może sobie sprawdzę terminowość tych składek. Jestem na tym małym zusie ze względu na to, że krótko prowadzę działalność. Ja też jutro mam wizytę. Zobaczymy, jak tam moje wyniki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ogladam na polsacie :"porwanie"
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Vanes bank?? Ocb?
![]() Princi kochana dziękuję ![]() ![]() ![]() Weredka bardzo rozsądnie i mądrze, jeśli chodzi o odrzucenie w twoim przypadku imion z "r".. znajoma ma problemy z wymową, a ochrzciłą synka Karol.. i tak mów, że ma Kalolka w domu! Ja oczywiście się z niej nie śmieję, broń boże!, ale za każdm razem jak rozmawiamy o dzieciach zastanawiam się dlaczego właśnie imię z "r" wybrała?! A wrzucam se fotecke ![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-01 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TheXanthippe super ciuszki ! przejrzałam dziś jedną reklamówkę ciuszków ZOsi i mam dużo bodziaków na krótki rękaw, a w maju to chyba jeszcze tak ciepło nie będzie ![]() muszę dokupić długi ![]() i takie małe pajacyki przeglądałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Wypilam kakao i mysle wpadne tu po czytam,
princi moj pepek schowany ![]() lolka, no swietny ten spozywczy ![]()
#2485 |
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy ale wiesz co kocham z SVR ??????
xerialine gommage --> peeling do ciała i twarzy, jest po prostu GENIALNY !!!!!!! za kazdym razem jak sie nim myje (uzywam do twarzy) to w szoku jestem jaką gladziutką skóre mam po nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Będziemy nad tym myśleć. Ja w sumie mam dość sporo imion, które mi się podobają: Zuzanna, Julianna, Natalia, Bogusława, Beata, Dominika, Elżbieta, Felicja, Helena, Justyna, Ludmiła, Olga, Stanisława
Teraz muszę tę listę dać tż Dziewczyny macie gdzieś linka do wagi dziecka w poszczególnych tygodniach? Bo wiem, że to było, a nie umiem znaleźć... Gdyby któraś miała pod ręką to będę wdzięczna. I jeszcze jedno - czy któraś z Was chce gazetki o tematyce dziecięcej - Twój maluch i jakieś ulotki? Bo mam tego całą reklamówkę z poprzedniej ciąży, wszystkie przeczytane od deski do deski i się kurzą, a szkoda mi wyrzucać. Mogę komuś wysłać, tylko o zwrot kosztów przesyłki bym wtedy prosiła, bo krucho u mnie z kasą Edytowane przez Weredka Czas edycji: 2011-02-01 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Vanes i dziewczyny: czyżby sprawa otwarcia banku miała coś wspólnego z tym artykułem w necie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny Wam tez tak wypadaja wlosy? U mnie z tym masakra.
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja generalnie jestem zwolenniczka kosmetyków aptecznych i takich w marketach juz w ogole nie kupuje. Szampony, odzywki, balsam, żel itp.. wszystko w aptece - jakos do mnie bardziej przemawiaja. Jedynie kolorówka nie apteczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.