Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 15:29   #2461
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Noo to ja się jej wadze nie dziwię. Jak padnie z wyczerpania to też się nie zdziwię.
Jest w tym biznesie już około 10 lat i nie padła, więc raczej nie padnie . Mi się jej uroda podoba, nie wyobrażam sobie modelki w rozmiarze M. Taką karierę sobie wybrała to ma wyrzeczenia

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Myślę, że to nawet połowa kalorii nie jest, przy takiej diecie byłabym bardzo osłabiona i nie wierzę w to, że ona nie jest, zwłaszcza, że przy jej wzroście powinna ważyć minimum 60-65kg, a ona waży chyba koło 52.
Jestem 2cm wyższa od niej, ważę 60kg i zwyczajnie budowa ciała przy takiej wadze nie pasuje do modelki wg mnie.
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 15:31   #2462
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
MonikaFaustyna, no właśnie mnie totalne odrzuca, że tam jest żywa istota

Ale potrafię zrozumieć, że dla kogoś te ruchy małego aliena () są wyjątkowym i cudownym doświadczeniem
Otóż to, i ja mam to samo Absolutnie nie neguję tego, że dla wielu (ba, dla większości!) kobiet ciąża to super czas i w ogóle
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 16:01   #2463
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Jest w tym biznesie już około 10 lat i nie padła, więc raczej nie padnie . Mi się jej uroda podoba, nie wyobrażam sobie modelki w rozmiarze M. Taką karierę sobie wybrała to ma wyrzeczenia

Jestem 2cm wyższa od niej, ważę 60kg i zwyczajnie budowa ciała przy takiej wadze nie pasuje do modelki wg mnie.
Daruj, ale widzialam jej zdjęcie w sukni z rozcięciem powyżej biodra i to kościste biodro obciągnięte skórą bez grama tłuszczu niemalże wywołało u mnie odruch wymiotny. Tylko Piróg się podjarał, widocznie lubi kościstych chłopców
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:01   #2464
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Nie rozumiem kobiet takich jak moja znajoma, po studiach poszła do pracy, pracowała 3 miesiące i zaszła w ciążę następnie zwolnienie" na ciążę" i prawie 3 lata na wychowawczym, potem druga ciąża i to samo. Kobieta niby jest zatrudniona od 6 lat ale pracowała 3 miesiące i nie rozumie ze po powrocie do pracy w pierwszym dniu otrzyma wypowiedzenie i nowej pracy tak łatwo nie znajdzie.

a póxniej się wszyscy dziwia czemu pracodwacy sie boja zatrudniąc kobiety.
Zgadzam się. Kiedyś w jakimś wątku odezwałam się w podobnym tonie, co Ty, to zostałam zjechana, bo "jak dają to trzeba brać".

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
To, co dziś przeczytałam na 'spotted buw' sprawiło, że poczułam się jakaś taka....załamana, przybita, zażenowana. Chyba jestem staroświecka, chyba nie należę do tego świata...
Uwaga:
"od spottera: "Do koleżanki z działu medycyny przeglądającej shiko.pl, taki stanik to bym chętnie z Ciebie zdjął za 10 min w toalecie na drugim piętrze. (kolega w zielonej bluzie z kapturem)"
To, co sie dzieje na tym spotted BUW to jest masakra, anonse erotyczne niskich lotów(na ogół).
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Warszafka
Nom. Ale na fotele w BUWie to złego słowa powiedzieć nie można. Ja się w bibliotece nie uczę, źle się czuję, nie mam swobody

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Tyle lat studiowania i moja noga w BUWie ani razu nie postała. So hipster <3
To jesteś lepsza niż ja.
Myślałam, że ja jestem dziwna, bo nie chodzę na buwing, tylko raz na pół roku wypożyczyć książki.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3880612 2]
ale powiem wam co innego mnie zbulwersowalo. To:
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1...ndat,id,t.html
[/QUOTE]
Na szczęście anulowali. Zastanawiam się skąd Ci kontrolerzy się urwali, zero myślenia. I jeszcze pewnie im się zdawało, że te biedne babki zapłacą te 2800 zł.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-01-23 o 16:28
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:01   #2465
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Rubikowa kiedys w pytaniu na sniadanie chyba, mowiła o swoim dziennym jadłospisie.
-sniadanie szklanak soku z warzyw lub owoców
-lunch sałatka
-kolacja ryba gpieczona w zbrylonej soli

Bez słodyczy, bez tłuszczów, bez błonnika, i tak na oko połowa kalorii która powinna spozywać kobieta w jej wieku mająca umierkowany wysiłek fizyczny.
Rany, ja bym po takim śniadaniu długo nie pociągnęła, jem więcej rano, moje kolację są zazwyczaj skromne. Bez słodyczy a szczególnie czekolady moje życia stało by się szare. Jak ona funkcjonuję przy takim jadłospisie
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:04   #2466
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Nie wstałam, popatrzyłam na matkę, ona na mnie, i zaczęła wołać "ksawciu! ksawciu zostaw DZIEWCZYNKĘ".

Stary 2013-01-23, 17:24   #2467
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Kiedyś w jakimś wątku odezwałam się w podobnym tonie, co Ty, to zostałam zjechana, bo "jak dają to trzeba brać".

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

To, co sie dzieje na tym spotted BUW to jest masakra, anonse erotyczne niskich lotów(na ogół).

Nom. Ale na fotele w BUWie to złego słowa powiedzieć nie można. Ja się w bibliotece nie uczę, źle się czuję, nie mam swobody

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

To jesteś lepsza niż ja.
Myślałam, że ja jestem dziwna, bo nie chodzę na buwing, tylko raz na pół roku wypożyczyć książki
.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Na szczęście anulowali. Zastanawiam się skąd Ci kontrolerzy się urwali, zero myślenia. I jeszcze pewnie im się zdawało, że te biedne babki zapłacą te 2800 zł.
Ja jestem z innej uczelni i "moja" biblioteka mi wystarcza ale mam znajoma z UKSW i druga z Janskiego, ktore buwuja regularnie i nie potrafia sie bez tego obejsc
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 17:27   #2468
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Charlie to dlatego, że jego ojciec Martin wybrał Sheen by nie być obsadzanym w rolach Latynosów (wow, to się wielką literą pisze ).
W życiu bym nie pomyślała, że Charlie ma latynoskie korzenie.

Stary 2013-01-23, 17:30   #2469
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
W życiu bym nie pomyślała, że Charlie ma latynoskie korzenie.
A jego bratem jest Emilio Estevez, podkochiwałam się w nim jak byłam młodsza, miałam nawet plakat.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:36   #2470
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jej fenomenu, dla mnie jest totalnie odrzucająca, wygląda jak zabiedzony chłopiec... Naprawdę smutne jest, że lansuje się taki wygląd
Pamiętam jak wypowiadając się o występie w pokazie Victoria's Secret ekscytowała się, że musiała przytyć i jadła cytuję "NAWET awokado!" Padłam jak to przeczytałam. I moim zdaniem pasowała do pokazu jak pięść do oka, wysuszona i koścista wśród tych innych lasek
Zgadzam się w pełni, zwłaszcza z ostatnim zdaniem.

O, na spotted pojawiły się lesbijskie ogłoszenia

Ja uważam, że wszystkie modelki powinny wyglądać jak te reklamujące VS.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-01-23 o 17:39
Stary 2013-01-23, 18:34   #2471
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Mnie dziwi to co słyszę w mediach na temat Grycanek, niech sobie bedą sławne, bogate i niemiłosiernie otyłe, ich sprawa, ale dziwi mnie to ze coraz częściej pada argument że mają zły wpływ na dzieci, bo te nie chca jeść zdrowo i wygladac szczupło. Podobno modne teraz jest obżeranie sie po to zeby wyglądać jak Grycanki bo jest to fajne. WTF??

Znacie kogoś dla kogo Grycanki są wzorem( poza wzorem obciach bo jako taki symbol juz funkcjonuja), albo kogos kto mówi że tez chce byc gruby jak Grycanki?
Bez jaj, chyba se ktoś wymyślił

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 18:36   #2472
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Bez jaj, chyba se ktoś wymyślił
Dla mnie sa to jaja, ale Korwin Piotrowska mówiła z takim przekonaniem że stwierdziłam że sie spytam czy faktycznie coś w tym jest.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:45   #2473
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
A ja ci powiem, że Google tłumacz jest fajny, ale przy sprawdzaniu po jedynczych słowek
Nawet to często się nie sprawdza Przynajmniej przy moim języku

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:00   #2474
201607231707
Konto usunięte

Aaa, to niewykluczone, ja sprawdzam głównie angielski i czasem niemiecki, te mniej "popularne" mogą Google Translate zagiąć
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:36   #2475
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
A mówi się, że ludzie do bibliotek nie chodzą .

Co do dzieciaczka...ja akurat lubię dzieci. Też mnie zawsze jakieś zaczepi i coś tam gada. Jednakże...włażenie chamsko na kolana i wymuszanie czegoś na mnie to niiieee . Niby z jakiej paki mam się podporządkowywać dzieciaczkowi? Poza tym mama gadająca przez telefon zlewająca sprawę, zachowała się bardzo nieodpowiedzialnie, wg mnie. Nigdy nie wiadomo, kto siedzi w takiej poczekalni. Różnie ludzie mogą zareagować a i świrów nie brakuje. Bałabym się pogrążyć w rozmowie telefonicznej i zapomnieć, że mi maluch gdzieś śmiga . No i ten tekst o DZIEWCZYNCE... .

Aaaa zirytowałam się. W DDTVN jest jakaś panienka - instruktorka fitness. Nie wiem, ile siedzi w USA, ale jest młoda, więc zakładam max 5 lat. Jak słyszę, że "nie lubiłam siedzieć przy desku", to mnei strzela. Nienawidzę czegoś takiego. Mimo, że mieszkam za granicą, to staram się mówić poprawnie po polsku a nie jakieś wstawki ponglisz czy polenlands .
U mnie z dziećmi zależy bo z reguły lubię, ale... Nie lubię takich brzyckich brudnych ofenflanych dzieciaków w jakiś koszmarnych łachach. No sorry tak jak odrzuca mnie uwalony od wydzielin człowiek tak i dzieciak. Mam takiego obcego dzieciaka - w sensie ni to rodzina ni znajomi, z którym mam styczność, słodziak... Pcha mi się na kolana to biorę, ostatnio wziął do buzi moją gumkę do mazania nie miałam oporów by wyjąć w ogóle śmieszny. Ale to mówię, nie lubię takich zasmarkanych co plują i złośliwie gryzą niestety, do dzieci mam wysokie wymagania, mówcie żem bez serca, ale chociaż szczera jestem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:42   #2476
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
U mnie z dziećmi zależy bo z reguły lubię, ale... Nie lubię takich brzyckich brudnych ofenflanych dzieciaków w jakiś koszmarnych łachach. No sorry tak jak odrzuca mnie uwalony od wydzielin człowiek tak i dzieciak. Mam takiego obcego dzieciaka - w sensie ni to rodzina ni znajomi, z którym mam styczność, słodziak... Pcha mi się na kolana to biorę, ostatnio wziął do buzi moją gumkę do mazania nie miałam oporów by wyjąć w ogóle śmieszny. Ale to mówię, nie lubię takich zasmarkanych co plują i złośliwie gryzą niestety, do dzieci mam wysokie wymagania, mówcie żem bez serca, ale chociaż szczera jestem
Mam tak samo.
Dzieci często trzymają w łapkach jakieś jedzenie, które łatwo się rozpuszcza, potem mają klejące łapki i to jest obrzydliwe. Jeszcze mnie brzydzi jak matki nie myją rąk dzieciom po sikaniu.

Stary 2013-01-23, 19:43   #2477
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Masz dobre podejście. Dziecko też człowiek. Jak zachowuje się tak, że Ci to nie pasuje, to daj mu to odczuć. Dzieci powinno się uczyć, że jak się robi źle, to nie jest to chwalone. W ogóle nie dopuszczam myśli, że moja szkrabeczka latałaby uświndolona gilem po pas. Po 1. że to dla jej zdrowia i higieny nic dobrego, po 2. nieładnie to wygląda i źle świadczy o mnie, jako rodzicu.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:50   #2478
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Masz dobre podejście. Dziecko też człowiek. Jak zachowuje się tak, że Ci to nie pasuje, to daj mu to odczuć. Dzieci powinno się uczyć, że jak się robi źle, to nie jest to chwalone. W ogóle nie dopuszczam myśli, że moja szkrabeczka latałaby uświndolona gilem po pas. Po 1. że to dla jej zdrowia i higieny nic dobrego, po 2. nieładnie to wygląda i źle świadczy o mnie, jako rodzicu.
Podoba mi się Twoje podejście.
Mnie osobiście bardziej niż dzieci z gilami po pas razi to, że rodzice nie reagują, jak ich pociechy coś zbroją. Zupełnie jakby świętym prawem dzieci było niszczenie np czyjejś własności w czasie, kiedy są niedopilnowane przez rodziców.
Moja koleżanka ma znajomą a ta znajoma ma rocznego synka. Miesiąc temu w okresie świątecznym znajoma ta zawitała do mojej koleżanki z wizytą, oczywiście zabrała swą latorośl ze sobą. One we dwie gadały, a dzieciak szalał, poszarpał czasopisma leżące na podłodze, wystraszył kota, obślinił kanapę. W końcu dorwał okulary koleżanki i je powyginał, a jeden zausznik odłamał. Znajoma na to ani me, ani be, ani "odkupię ci", zupełnie, jakby te okulary były kupione po to wyłącznie, żeby jej synalek miał zabawkę
Stary 2013-01-23, 19:56   #2479
201604181004
Konto usunięte

O tak matko mycie rąk po sikaniu albo... nie dobra takie uświnione dzieci to jest masakra. Rozumiem że się dziecku uleje ale ile razy widzę takie omemłane co się właśnie w piachu wytarzały... W ogóle 'usmarowane dziecko takie słodkiea dla m,nie słodkie dziecko to czyste dziecko ;p
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:04   #2480
Autumn Witch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jej fenomenu, dla mnie jest totalnie odrzucająca, wygląda jak zabiedzony chłopiec... Naprawdę smutne jest, że lansuje się taki wygląd
Pamiętam jak wypowiadając się o występie w pokazie Victoria's Secret ekscytowała się, że musiała przytyć i jadła cytuję "NAWET awokado!" Padłam jak to przeczytałam. I moim zdaniem pasowała do pokazu jak pięść do oka, wysuszona i koścista wśród tych innych lasek
Zgadzam się, zawsze jak widze jej zdjęcia to mi się łyżeczka w kieszeni otwiera. Serio nie powinno sie promować osoby wyglądającej jak chodzący szkielet :/
Stary 2013-01-23, 20:08   #2481
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
O tak matko mycie rąk po sikaniu albo... nie dobra takie uświnione dzieci to jest masakra. Rozumiem że się dziecku uleje ale ile razy widzę takie omemłane co się właśnie w piachu wytarzały... W ogóle 'usmarowane dziecko takie słodkiea dla m,nie słodkie dziecko to czyste dziecko ;p
Dokładnie... jak widzę zdjęcia dzieci upie***onych jedzeniem to bardziej mi się chce rzygać niż zachwycać.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:12   #2482
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Podoba mi się Twoje podejście.
Mnie osobiście bardziej niż dzieci z gilami po pas razi to, że rodzice nie reagują, jak ich pociechy coś zbroją. Zupełnie jakby świętym prawem dzieci było niszczenie np czyjejś własności w czasie, kiedy są niedopilnowane przez rodziców.
Moja koleżanka ma znajomą a ta znajoma ma rocznego synka. Miesiąc temu w okresie świątecznym znajoma ta zawitała do mojej koleżanki z wizytą, oczywiście zabrała swą latorośl ze sobą. One we dwie gadały, a dzieciak szalał, poszarpał czasopisma leżące na podłodze, wystraszył kota, obślinił kanapę. W końcu dorwał okulary koleżanki i je powyginał, a jeden zausznik odłamał. Znajoma na to ani me, ani be, ani "odkupię ci", zupełnie, jakby te okulary były kupione po to wyłącznie, żeby jej synalek miał zabawkę
Nie lubię czegoś takiego . Nie wyobrażam sobie, że dzieciak mi lata po chacie i coś niszczy. Może moja córka jest mała i niby niewiele rozumie, ale już powoli czai, co znaczy słowo "nie". Jak robi coś, co mi się nie podoba, np. wierci się przy przewijaniu i chce sobie wsadzić pudełko z chusteczkami do buzi i mówię "nie" kilka razy, to przestaje tak robić. Im dłużej konsekwentnie tak robię, tym krócej trwa jej ogarnianie słowa "nie". Mam nadzieję, że będzie to w przyszłości kiełkować i nie będzie mi robiła obciachu niszcząc komuś chatę.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-01-23 o 20:13
Stary 2013-01-23, 20:20   #2483
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Haha, dokładnie. I też mnie nie brzydzi, ze noworodkowi się ulewa i takie tam, ale to jednak nic słodkiego i należy dzieciaka potem wyczyścić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 20:25   #2484
virtual_luv
Raczkowanie

Szukałam czegoś o drożdzach piwnych i znalazłam to http://www.bioslone.pl/forum/index.php?topic=21588.0
i nie powiem ale "trochę" mnie zdziwiły niektóre rady odnośnie zdrowia dziecka
virtual_luv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:33   #2485
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_luv Pokaż wiadomość
Szukałam czegoś o drożdzach piwnych i znalazłam to http://www.bioslone.pl/forum/index.php?topic=21588.0
i nie powiem ale "trochę" mnie zdziwiły niektóre rady odnośnie zdrowia dziecka
Mnie zdziwiło, że kobitka o coś pyta a jest traktowana jak matka-kretynka . Jakby tacy ludzie siedzieli na Wizażu, to by nie było plag durnych pytań "czy jestem adoptowana, bo nikt nie był w gipsie, a ja tak?", plag pytań studniówkowych, maturalnych, dyplomowych itd. . Już wolę te plagi pytań od czapy i poprawienie sobie humoru, niż chamskie traktowanie na forum.
Stary 2013-01-23, 20:46   #2486
virtual_luv
Raczkowanie

Cytat:
Mnie zdziwiło, że kobitka o coś pyta a jest traktowana jak matka-kretynka . Jakby tacy ludzie siedzieli na Wizażu, to by nie było plag durnych pytań "czy jestem adoptowana, bo nikt nie był w gipsie, a ja tak?", plag pytań studniówkowych, maturalnych, dyplomowych itd. . Już wolę te plagi pytań od czapy i poprawienie sobie humoru, niż chamskie traktowanie na forum.
Ogromne chamstwo to jednomnie tam bardziej dziwią porady odnośnie nieleczeniu u dziecka zapalenia oskrzeli.Chociaż może to nowy trend zdrowotny-przyznam,że jestem człek starej daty i takich nowinek nie praktykowałam
Stary 2013-01-23, 20:48   #2487
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

ja się może nie znam, ale jak przeczytałam pod tym linkiem co podałyscie, o tym że dziecko było "blokowane" antybiotykami i organizm chciał się "oczyścić" przez zapalenie oskrzeli to... no nie wiem co autor miał na myśli. To jakies forum paramedyczne czy co?
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 21:01   #2488
virtual_luv
Raczkowanie

Z tego co wyczytałam to jedyne słuszne forum o zdrowia gdzie wyrocznia jest MISTRZ a lekarzy nazywa się kalekarzami MISTRZ mówi jedz surowe drozdże to je jedz!Nieważne że wszędzie piszą o ich szkodliwości,poprostu nikt sie nie zna na zdrowiu taki jak M
Stary 2013-01-23, 21:14   #2489
Zapach deszczu
Zadomowienie

Cytat:
A tu mógłby być problem. Nie wiem jak teraz ale jeszcze jakiś rok temu przy zmianie nazwiska na szlacheckie trzeba było wykazać jakieś tam pokrewieństwo z kimś z takim nazwiskiem.
Burżuje

Trzeba. Bo mój TŻ ma takowe.
Zapach deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 21:22   #2490
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_luv Pokaż wiadomość
Z tego co wyczytałam to jedyne słuszne forum o zdrowia gdzie wyrocznia jest MISTRZ a lekarzy nazywa się kalekarzami MISTRZ mówi jedz surowe drozdże to je jedz!Nieważne że wszędzie piszą o ich szkodliwości,poprostu nikt sie nie zna na zdrowiu taki jak M
co za ludzie.

Przecież są choroby, których nie da się wyleczyć naparem z lipy i paracetamolem . Powikłaniem po grypie może być zapalenie płuc a powikłaniem powikłania, śmierć. Powodzenia tamtym ludziom życzę...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości