![]() |
#2461 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() amelka2006 Ty to w ogóle jesteś chyb arekordzistką naszego wątku, tylko 2kg ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynam nocami martwić sie chyba o poród. Dziś coś sie przekręcałam na łóżku i poczułam minimalnie coś mokrego i pierwsza myśl, "odeszły wody???" ale to chyba zaczynają sie problemy z nietrzymaniem moczu, nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ja też mało przytyłam i dlatego teraz staram się na tydzień przed wizytą u gin jeść niezdrowo co by tyć ale ja nie przepadam za słodyczami ciastkami frytkami itp. wiec nie jest łatwo ![]() ![]() mariolasl cieszę się że wszystko okej z malutkim i Tobie zdrówka życzę kate1623 trzymam kciuki, ![]() noo a mój tż wczoraj tak poszalał, że go żona kolegi do domu przywiozła ![]() szczerze się z niego nabijam cały ranek- bo on z tych niepijących jest- no ale musi wycierpieć swoje skoro chciał wódkę przepić ![]() idę mieszkanie wietrzyć po śmierdziuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 11 kg na plus, jestem w 36 tc. Dziś mam spotkanie z położną środowiskową ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja liczę ze przytyje tak 20-22 kg. Zobaczymy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2466 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już i tak nadchodzi czas na poród więc jak będzie szybciej nic się nie stanie ![]() Cytat:
![]() Z córką przytyłam 20 kg a schudłam po porodzie 25............ale do wymarzonej wagi brakowało wciąc -5kg, mam nadzieje że teraz się uda ![]() a co do TZ- wszyscy faceci powinni tak cierpieć jak przesadzą z ilością ![]() nigdy nie żałuje mojego jak ledwo zipie na drugi dzień ![]()
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
Wyniki mam dobre, dziecko rozwija się prawidłowo, więc wszystko jest ok. Przy Amelce w 9 mc byłam 2, 5 kg na minusie. Jak urodziłam, to byłam szczuplejsza niż przed ciążą. Tylko skórę na brzuchu miałam mega rozciągniętą i niestety całkiem do siebie już nigdy nie wrociła
![]() Jak po Emi nie dojdzie mój brzuch do siebie, to wytnę tę skorę. Na pocieszenie dodam, że kuzynka tż jest w 32 tc i ma 21 kg na plusie. A zawsze był z niej typ sportowca. Teraz przytyła wszędzie równo. Nie wygląda dobrze. Aż jej współczuję. Ale może jak jest wszędzie po równo, to łatwiej sie wraca do swojej figury. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W sobotę po filmie "Pod mocnym aniołem" miał odrzucenie od picia. Mówił że nawet soku mu sie odechciewa pić. Ciekawe na jak dlugo. Mam tylko nadzieje ze jak sie maly urodzi to bedzie myslal o nas w pierwszej kolejności a nie o pępkowym. Moja mama by go zabiła zresztą więc może będzie sie bał. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja idę zaraz zanieść wymaz GBS do badań ![]() ![]() Tak się chwalicie swoimi wizytami w kinie, że też się pochwalę, że wczoraj byliśmy ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry, co prawda z łóżka, ale ledwo ruszajaca się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2473 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() elunka a wiesz, ze to akurat bym chciala ![]() ![]() wlasnie sobie sciagnelam na eboka wiecej kaiszek tej autorki ![]() Cytat:
![]() generalnie chyba osoby z nadwaga malo tyja w ciazy Moja szwagierka jest sporo przy kosci i tez przytyla bardzo malo, jakies 4 kg a jest na tym etapie co ja 29 t Cytat:
![]() waga swietna ![]() Ja mam dzis tzta w domu Wczoraj mial maly wypadek, bylismy na sankach i jak wchodzil z cora na gore, zeby zjechac, odwrocil sie na moment bo mala szla za nim i w tym czasie z wielka predkoscia wjechal w niego jakis dzieciak. Szczescie, ze Nati nie szla pierwsza Teraz ma cala noge spuchnieta, chodzic nie umie Chyba pojdziemy na przeswietlenie
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-01-27 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Od razu gratuluję zakupów i tygodni ![]() 13 luty na pakowanie torby mi też pasuje ![]() Cytat:
![]() amelka2006 zazdroszczę takiego spacerku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mariolasl kuruj się jak najszybciej ![]() Cytat:
![]() co do zdj usg, ja wam pokaże jak się nasz wystawił tylko muszę baterie podładować do aparatu a nie wiem gdzie jest łądowarka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ![]() JA znów dużo przytyłam ale z brzuszka byłam zadowolona po wszystkim ![]() ![]() Cytat:
Jak szłam rodzić córkę zapowiedziałam mojemu że dopóki nie wyjdziemy ze szpitala ma nie tknąć alkoholu ! ![]() Byliśmy 7 dni i on cały czas w pogotowiu na baczność był z nami po pracy, natomiast jak wróciliśmy do domu i pojechał do firmy to tak zabalował z pracownikami że go WNIEŚLI do domu ![]() ![]() ![]() chorował chyba tydzień czasu ![]()
![]() |
#2476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na początku na pewno nie miała parcia na pokój dla dziecka przez co najmniej jakieś 2 lata. Cytat:
![]() Zdrowia dla tżta.
![]() |
#2477 | |||
Zadomowienie
|
Witam się poweekendowo
![]() W sobotę goście, na szczęście nie siedzieli bardzo długo, a wczoraj z TŻ zafundowalismy sobie długie spanie, a potem spacer... Z małejprzechadzki wyszły 2 godziny marszu i zrobione ponad 10 km. Padłam potem i sie nie ruszałam z kanapy. Na dziś zaplanowane odkurzanie i prasowanie. Brzuch mi się obniżył kochane, lepiej się oddycha, ale mała tez dość mocno przyparta w kanale główką (to się da wyczuć, ale nie pytajcie o lekarskie tricki). Także przyspieszyłam z masażem krocza i robię codziennie jakieś 1-2 minuty- to da się wytrzymać. Poszukam tez tych przepisów i rad na wywoływanie porodu po terminie. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mojego tez namawiam. Ale wiem, że pójdzie dopiero, jak z nami będzie wszystko w porządku.
![]() |
#2478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje za wsparcie dziewczyny
![]() Dokładnie ![]() No więc w morfologii w kółko ostatnio mam podwyższone leukocyty czym mam się nie martwić, źle mi wyszedł mocz ![]() ![]() Ogólnie mogłabym już zacząć rodzić, ale moja szyjka i Majka chyba się do tego nie zbierają ![]() TeQiba wpisz mi wizytę 3.02 godz. 9:15 Żeby było weselej jak wracałam to zmarzłam bo straszny wiał wiatr, buty mi przemokły,a na dokładkę jedna winda w remoncie ,a druga utkneła i musiałam na 5 piętro iść po schodach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My tez nie mamy osobnego pokoju dla maluch, uwazam ze na razie nie potrzebuje ![]() ![]()
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z ta winda to złośliwość rzeczy martwych - przesyłamy pozytywne fluidy. Mozna jeszcze pokój podzielić meblami- jakaś szafka, albo regałem typu Expedit. Coprawda nie byłoby to typowym "kolejnym pokojem", ale oddzielenie przestrzeni jest. Nawet z wielka szafą...
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciśnienie cały czas w normie, ani nie skacze, ani nie spada ![]() Dziękuje za fluidki ![]() Chyba pójdę się zdrzemnę trochę, może humor się poprawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() |
#2487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem może faktycznie sprzedacie tą szafę i nabędziecie mniejszą, albo wpadnie wam do głowy jeszcze inny pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że szybko naprawią wam tą windę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Właśnie zaczynam was podczytywać. Chciałam tylko poinformować, że dziś i jutro są duże obniżki w sklepie c&a (z wszystkich działów). |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Wow - dla mnie to jakas abstrakcja ![]() Cytat:
![]() A kiedys po prostu przeniesiemy sie do salonu, a pokoj bedzie tylko dla dziecka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda ze lekarz nie chce przyspieszyc tego porodu... Ale juz na prawde nie dlugo - trzymaj sie kochana ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2014-01-27 o 10:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Właśnie się dodzwoniłam do gina. Jednak z tą moją glukozą nie jest tak fajnie. Na czczo podwyższona a po godzinie i dwóch w normie. Kazał powtórzyć za tydzień. Jutro mam wizytę ale idę tylko po l4. I jutro mam pierwszy raz SR. A do gina do Wrocławia jadę 4.02 i będę mieć ostatni film 4D z brzucha
![]() I jakoś tak mi smutno na ten uciekający czas. Zostało już tylko max 10 tygodni ciąży. Tak szybko minęło... Amelka w tym roku pierwszy raz jedzie bez nas na wakacje na całe dwa tygodnie. Tak mi będzie dziwnie bez niej przez tak długi czas... Chyba mnie deprecha zimowa dopada. Za dużo czasu spędzam sama w domu. Dobrze, że chociaż psy są ze mną, bo bym inaczej siedziała i płakała. Przepraszam, że smęcę. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.