|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Witajcie! Gratuluje wszytskim rozpakowanym mamusiom !!!!
![]() ![]() ![]() Hanjah faktycznie brzusio malutki ![]() Bydgoszczanka Luizka przesliczna ![]() Fotka brzuchola, 33 tydzień...
#2553 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jednym słowem, leżysz i pachniesz ![]() Ja od wczoraj koszmar przeżyłam :/ Chyba jednak nerki mnie tak nawalały, a cholernie nie chciałam iść do nas na ostry dyżur, nie dość, że długi weekend (a więc pełen olew pacjenta), to warunki tam są naprawdę koszmarne. Wzięłam furagin na noc jeszcze, do tego pookrywałam się kołdrą maksymalnie, coby nerom ciepło było i by się wypocić, Piłam sporo, co godzinę chyba do 2 w nocy łaziłam do kibelka. No i dzisiaj jest ok. Ale z tego wszystkiego mała się praktycznie nie ruszała, więc rano od razu za pomarańcze chwyciłam (ona przy pierwszym kęsie zaczynała szaleć) - i cisza! No to chwyciłam ostatnią deskę ratunku - płatki czekoladowe i kawa, i królewna łaskawie się rozruszała nieco ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny.....Dzisiaj od rana znów cisza, więc wybywam to sprawdzić do szpitala! Buziaczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18951094]Daff się wreszcie odezwała. ![]() sms: Bruno wita e-ciotki po tej stronie brzuszka ![]() ![]() A my serdecznie GRATULUJEMY !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() GRATULUJEMY ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2556 |
Konto usunięte
|
Djerba, powodzenia, na pewno jest dobrze - ale ciśnienie niskie, my też jak śnięte rybki chodzimy, to dziecior pewnie też podsypia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musisz tego siemienia gotowac jak sobie kuoisz taki w proszku to mozesz nawet do jogurtu dosypać albo kupić lactulose ale zapytaj najpierw gin lub normalnego lekarza czy mozesz brac albo poczytac przeciwskazania
![]() |
#2558 | |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18947528]Noi to ja zdementuję niektóe ploty
![]() Sex - nie działa. Łażenie - nie działa. Pełnia księżyca, jak widać było - nie działa. Całonocny deszcz - nie działa. Ewentualnie mogiemy przyjąć założenie, że mamy wyjątkowo uparte dzieci ![]() Zgadzam się... na mnie też nic z tych rzeczy nie działa ![]() ![]() ![]() Daf - gratulacje dla ciebie i Bruna!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A my wczoraj wieczorkiem byliśmy u znajomych na grillu. Zjadłam jedną kiełbaskę i coś z nią musiało być nie tak, bo potem tak się w nocy strasznie męczyłam... Przeokropna zgaga ![]() Wczoraj i dziś jest u mnie pochmurno ale za to ciepło, więc można na spacerki wychodzić na szczęście ![]() Dobrej niedzieli wam życzę!!
![]() |
#2559 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
jaka fajna mama ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- no i nastepna super mama ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18962389] Ja od wczoraj koszmar przeżyłam :/ Chyba jednak nerki mnie tak nawalały, a cholernie nie chciałam iść do nas na ostry dyżur, nie dość, że długi weekend (a więc pełen olew pacjenta), to warunki tam są naprawdę koszmarne. Wzięłam furagin na noc jeszcze, do tego pookrywałam się kołdrą maksymalnie, coby nerom ciepło było i by się wypocić, Piłam sporo, co godzinę chyba do 2 w nocy łaziłam do kibelka. No i dzisiaj jest ok. Ale z tego wszystkiego mała się praktycznie nie ruszała, więc rano od razu za pomarańcze chwyciłam (ona przy pierwszym kęsie zaczynała szaleć) - i cisza! No to chwyciłam ostatnią deskę ratunku - płatki czekoladowe i kawa, i królewna łaskawie się rozruszała nieco ![]() ![]() no to naprawde niewesoło miałas dobrze ze wszystko mineło i ze juz o wiele lepiej Melduje sie oczywiscie w 2 paku( jak narazie )ja wczoraj byłam w kosciele oczywiscie jak tylko zaczeły organy grać mała mi tak brzuchem wytrzesła ze miałam problem dostac sie do samochodu ![]() ![]() ![]() nie moge z nia chodzic do koscioła i koniec od wczoraj mam straszny ból krzyza na wysokosci posladków i ból jak na @ cała noc nie spałam o 6 chciałam budzic tż co by mnie do szpitala zawiózł ale zasnełam teraz ból jak na @ uderza falami co jakis czas i mam cały czas napór na siusiu i uciska mi mała strasznie szyjke brzuchol twardy jak skała wiec mysle jak to bedzie mnie tak trzymać badz sie wzmacniać dzis bede na porodówce chyba ze minie ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
trzymam kciuki co by było dobrze ![]()
![]() |
#2560 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupilismy Philipsa z tym taki stożkiem parowym ![]() Elegancko sie prasuje małe ciuszki nim ![]() Graty 35 tygodnia i czekamy na foty pileczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ehh.. przespane noce chyba odeszły ode mnie.. znow nie mogłam spać, bolał mnie brzuch, muliło mnie i nogi mi tak drętwiały.. porządnie zasnęłam dopiero ok 6.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |||||
Konto usunięte
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18939350]...
sms od monikadavvida: O 13:15 przyszedł na świat Jasiek ![]() ![]() sam poród nie był taki zły, nacięcie malutkie, teraz odpoczywam. Pozdrawiam forumowiczki ![]() ...[/QUOTE] [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18951094]Daff się wreszcie odezwała. ![]() sms: Bruno wita e-ciotki po tej stronie brzuszka ![]() ![]() ...[/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18947928]... Powiedzcie mi kociary, czy wasze koty też czasem łażą po domu i miauczą bez powodu? Rudas łazi, miauczy, siądzie, popatrzy na mnie i miauknie, znów łazi... Micha pełna, woda jest, nie chwali się akurat kupą...[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja się trochę boję zachowań kocura, ale co zrobić? przecież go nie oddam. moje bydlątko 10 lat skończy w październiku, mam go od maleńkości. będę go przyzwyczajać i uczyć, że dzieć to nie wielka mysz ![]() a wczoraj u nas była genialna burza... długa i głośna... lubię burzę, wreszcie mi się dobrze spało ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Melduje sie jeszcze jako "kinder" w calosci!.... Dzisiaj jestem bardzo szczesliwa, od rana ...smsy- od rodzinki i znajomych z zyczeniami z okazji pierwszej rocznicy slubu, od meza bukiet kwiatów i wczasy tygodniowe w Benidormie(nad morzem sródziemnomorkim w lipcu), a na dodatek tutaj obchodzimy Dzien Matki...wiec podwójna okazja do swietowania ![]() ...uff duzo emocji i lzy szczescia w oku.... i dalsze czekanie az nasza malutka pojawi sie , to najlepszy prezent !!!! Gratulacje dla Daf i buziaki dla jej Brunia!!!! ![]() Pozdrawiam i do uslyszenia!!! Pd. Wczoraj przyjechala do mnie moj aprzyjaciólka od serca z mezem i dzieckiem i przywiezli nam prezent dla malej, sliczny dywanik do jej pokoiku.
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2010-05-02 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Konto usunięte
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1896382 0]
a ja nie wiem co zrobić z tą parafiną... z jednej strony wiem, ze są ludzie którym ona nie szkodzi. mi na pewno nie pomaga. oprócz zapychania porów jeszcze dodatkowo mnie wysusza, skóra dosłownie mi się po niej łuszczy, złazi płatami i robi się szorstka. od biedy jak jest na piątym miejscu w składzie czy dalej, raz na jakiś czas ją zniosę, ale w codziennym stosowaniu to koszmar. a dzieć, jak to dzieć, może się wdać we mnie... może lepiej na początku dać sobie z nią spokój i ewentualnie sprawdzić z czasem czy nie powoduje podrażnień? chyba lepiej tak niż terapia szokowa od pierwszych dni życia a potem leczenie? ale to podobno nie działa przez całą ciążę, prawda? tylko sama końcówka, kiedy dzieć i tak ma już wychodzić, to go dopiero "motywuje". tak słyszałam... tylko nie wiem czy to prawda i kiedy zaczyna się ta "końcówka". nie wiem czy to jeszcze bezpieczne? bo zaczynam mieć jakieś schizy że może poczekać do tego 38 tygodnia, coby dziecia za wcześnie nie zmotywować... powiedzcie mi, że świruję... ![]() ![]() ![]() ![]() ja się trochę boję zachowań kocura, ale co zrobić? przecież go nie oddam. moje bydlątko 10 lat skończy w październiku, mam go od maleńkości. będę go przyzwyczajać i uczyć, że dzieć to nie wielka mysz ![]() [/QUOTE] No widzisz, ale masz chociaż jakieś podstawy do obawy, prawda? I tu się zgodzę, lepiej byś uważała ![]() Owszem, wkręcasz się ![]() My w OSTATECZNOŚCI mamy opcję eksmisji kocura piętro niżej, do mamy. Ale to byłaby naprawdę ostateczność, np. dzieć mocno uczulony na sierść. Ogólnie Rudas jest przefajnym zwierzakiem, spokojnym mruczydłem ![]() ![]() Cytat:
No to dołączam się do życzeń ![]() A dywanik świetny! A ja dzisiaj wyciągam mamę i ciotkę do ikei, a co ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zadomowienie
|
...a to my roczek temu, w Lublinie...
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Edzia - mierzysz czas między tymi falami? bo może to już TO?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszej Rocznicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Pogoda pokrzyżowała nam plany.Leje od rana.Mielismy do Dover skoczyć i na targ ale za to do Tesco jedziemy bo lodówka pusta. Mamy zamiar porobić jeszcze porządki w schowkach i na strychu.Od przepowadzki jeszcze troche roboty nam zostało. Za to sobie pospałam i dostałam śniadanie do łóżka. Cytat:
Trzymam kciuki, oby tylko maluszek miał lenia. Cytat:
GRATULUJE ![]() ![]() ![]() Dywanik boski. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. Dzień Dobry
![]() ![]() Jak wygląda badanie KTG i od kiedy jest ono robione? ![]() Ah no i mnie nurtuje sprawa skurczy (tych trenujących macicę).. też nie wiem jak one mają wyglądać ![]() ![]() Zaczęłam już 30 tydzień i chyba coś powinnam odczuwać? Chyba, że moja macica nie ma zamiaru rodzić ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18964055]... Owszem, wkręcasz się ![]() ...[/QUOTE] uff, to dobrze, bo ostatnio brykamy jak króliki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super wyglądacie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18962389]Ja od wczoraj koszmar przeżyłam :/ Chyba jednak nerki mnie tak nawalały, a cholernie nie chciałam iść do nas na ostry dyżur, nie dość, że długi weekend (a więc pełen olew pacjenta), to warunki tam są naprawdę koszmarne. Wzięłam furagin na noc jeszcze, do tego pookrywałam się kołdrą maksymalnie, coby nerom ciepło było i by się wypocić, Piłam sporo, co godzinę chyba do 2 w nocy łaziłam do kibelka. No i dzisiaj jest ok. Ale z tego wszystkiego mała się praktycznie nie ruszała, więc rano od razu za pomarańcze chwyciłam (ona przy pierwszym kęsie zaczynała szaleć) - i cisza! No to chwyciłam ostatnią deskę ratunku - płatki czekoladowe i kawa, i królewna łaskawie się rozruszała nieco ![]() ![]() Oby jednak się poukładało ze zdrówkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1896382 0]ale to podobno nie działa przez całą ciążę, prawda? tylko sama końcówka, kiedy dzieć i tak ma już wychodzić, to go dopiero "motywuje". tak słyszałam... tylko nie wiem czy to prawda i kiedy zaczyna się ta "końcówka". nie wiem czy to jeszcze bezpieczne? bo zaczynam mieć jakieś schizy że może poczekać do tego 38 tygodnia, coby dziecia za wcześnie nie zmotywować... powiedzcie mi, że świruję... ![]() Chyba lepiej poczekać do 38tc. To już powoli finish ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18964055]A ja dzisiaj wyciągam mamę i ciotkę do ikei, a co ![]() ![]() ![]() A to trafiłaś. Ponoć tam dziś mają jakieś promocje mieć jak masz kartę Ikea Family i żarełko śląskie za 5 zeta. Obyś się załapała, zresztą z brzucholkiem nie powinnaś stać w kolejce ![]() Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-05-02 o 11:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te pasy przepięte są do takiej maszyny i z tej maszyny wychodzi karteczka z róznymi mazajami.. ![]() ![]() Jeszcze jest takie z elektroczymś i jest dokładniejsze niż takie zwykle.. Takie komputerowe.. ![]() ![]() A kiedy je zleca lekarz.. nie wiem.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||||
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18962389]
Ja od wczoraj koszmar przeżyłam :/ Chyba jednak nerki mnie tak nawalały, a cholernie nie chciałam iść do nas na ostry dyżur, nie dość, że długi weekend (a więc pełen olew pacjenta), to warunki tam są naprawdę koszmarne. Wzięłam furagin na noc jeszcze, do tego pookrywałam się kołdrą maksymalnie, coby nerom ciepło było i by się wypocić, Piłam sporo, co godzinę chyba do 2 w nocy łaziłam do kibelka. No i dzisiaj jest ok. Ale z tego wszystkiego mała się praktycznie nie ruszała, więc rano od razu za pomarańcze chwyciłam (ona przy pierwszym kęsie zaczynała szaleć) - i cisza! No to chwyciłam ostatnią deskę ratunku - płatki czekoladowe i kawa, i królewna łaskawie się rozruszała nieco ![]() ![]() Mialam ten sam problem, przez dwa dni Stefanek tak ledwo sie ruszal, juz ruszalam do szpitala, ale nie chcialam panikowac na zapas. Pewnie durne podejscie, teraz jest juz normalnie, mysle, ze Maluchy tez reaguja na zla pogode i maja bardziej leniwe dni. Cytat:
![]() Jak juz pisalam wyzej przezylam ostatnio podobna sytuacje. Sliczna para! wszystkiego najlepszego ![]() Jaka Slodzizna malenka, tylko tulic i kochac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kotkow nie moge miec niestety, bo jestem mega uczulona ![]() Cytat:
No jestem bardzo ciekawa czy uda Ci sie pozbyc smierdzioszewa. Trzymam kciuki. Zakupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18961535]Kurde, hemoroidy dolegają mi od czasu pierwszej ciąży, tzn. są , ale nie bolały- dotychczas. ![]() ![]() ![]() Kurcze, mam to samo!!! masakra, tu nic nie znajde na to paskudztwo, boli pupa, krewka leci. Zaczelam wczoraj smarowac mascia Malego na odparzenia, z cynkiem. Nie wiem czy pomoze, ale probowac musze. -------------------------------------------------------------------- Myw dwupaku, dzisiaj w nocy od 6 bol @ i zaczely dretwiec mi uda. Staram sie reagowac juz spokojnie na takie ekscesy, czekam i spokojnie licze skurcze. Na razie jest w normie, wiec spokojnie czekamy dalej. Zaraz namowie malza i jedziemy na pieczone banany w ciescie z lodami ![]() Martwi mnie, ze nie mam ochoty na seksik od paru dni....moze to nienormalne?? widze, ze malz by sie poprzytulal a ja jak detka wieczorami jestem ![]() Wklejam Wam fotki pokoiku dla Stefanka. Zdjecia kiepsko wyszly, sciany sa brzoskwiniowe (a wyszly jakies zolte), no i pokoik w rzeczywistoci mniejszy, na zdjeciach wyszedl jakis taki wielki. Jestem w kazdym razie zadowolona z rzeczywistego efektu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |||
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18939350]sms od monikadavvida:
O 13:15 przyszedł na świat Jasiek ![]() ![]() sam poród nie był taki zły, nacięcie malutkie, teraz odpoczywam. Pozdrawiam forumowiczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ściskamy i całujemy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moja teściowa działa ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18951094]Daff się wreszcie odezwała. ![]() sms: Bruno wita e-ciotki po tej stronie brzuszka ![]() ![]() [/QUOTE] Hura, witamy Brunka i pozdrawiamy Daf ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() Cudna kruszynka ![]() Cytat:
Cudne zdjęcie. Rewelacja !! Gratulacje rocznicy!!! ![]() ![]() ![]() My w lipcu będziemy obchodzić juz 5-tą ![]() Hanjah, brzuszek sliczny. ![]() Margo, super, że sprawa remontu dobiega końca. Czekamy na zdjęcia pokoiku. Pokoik naszej małej jeszcze nie skończony. Zabrakło tych kilku dni ale pomału sie urządzi ![]() Dziewuszki, dziękuje za miłe słowa dla Malwinki ![]() ![]() Ja mam sie dobrze, mąż jako, ze nie ma piersi z mlekiem zajmuje się sprawmi domowymi ale i przewinie i umyje mała.... Jakoś sobie radzimy. Dnie nie są najgorsze, mała śpi, je, robi kupę i tak w kółko. Budzi sie co 3 godziny czasami pokima dłużej ale wtedy mnie budzą piersi pełne mleka. We wtorek mamy wizyte położnej i muszę zapytać o karmienie, ściąganie mleka itp. Na drugi dzień po porodzie piersi mi urosły do gigantycznych rozmiarów. Były twarde jak blacha i bolesne. Teraz jest ciut lepiej ale mała nie je za dużo więc ciągle są pełne. Wieczorami, czasami łapie mnie dół. Chyba dopadł mnie baby blues ![]() Buziaki
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2010-05-02 o 12:20 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
Justin, śłiczny pokoik. Bardzo przttulny i cieły. Widzę, że tak po skandynawsku macie panele na suficie
![]() Cudnie. Stefankowi będzie tam bardzo dobrze ![]()
#2576 | |
Zakorzenienie
|
nie bo przerwy sa długie, krzyz nie przestaje bolec i czuje ze mi wszystko cisnie w dół ale mała czuje normalnie do tego jeszcze czuje sie tam mokra mimo iz po wizycie w wc jest tam sucho twardy brzuch jak kamien echhh chciłabym aby albo sie rozkreciło albo ucichło bo sama nie wiem co z tym fantem zrobić
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Justin-pięęęękny pokoik!
![]() ![]() Bydgoszczanko-śliczna ta Twoja kruszynka ![]() Araczki-Zwróć uwagę czy dobrze chwyta cały sutek.Wygląda na to,że nie wypija do końca.Może jeszcze nie ma tyle siły,żeby ssać,ale warto sprawdzić wszystkie opcje.Położna też na pewno Ci pomoże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Będziemy kombinować
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Marhalczar-Najlepszego!
![]() ![]() byłam w MM i w sumie nie tak źle z ruchem,ogólnie widać,ze ludzie chyba się nudzą i napady na CH robią ![]() jeśli chodzi o żelazko to nie kupiliśmy,ponieważ cena tego Tefala wynosiła 499 o ile się nie mylę-podczas gdy w sieci można je kupić już od 255zł.275zł z przesyłką to i tak taniej niż po odliczeniu vat'u ,więc nie kupowaliśmy na siłę małż za to nabył chyba dvd "o którym marzył od dawna" ![]() a ja kupiłam sobie japonki za 27zł ![]() i tak to własnie u nas wygląda-ja oszczędzam a on lekką ręką wydaje kasę na duperele ![]() mamy przecież DVD,ale tamto jest lepsze ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
tylko spokój i cierpliwość,choć wiem,że o nie nie jest łatwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jejku, spojrzałam na listę z pierwszej strony a tam już 13 mamusiek rozpakowanych... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.